16 Δεκεμβρίου 2017

Νέα παρέμβαση Μητσοτάκη μετά την ομιλία Ράμφου: Η ΝΔ αντέχει την αυτοκριτική και την έχει κάνει

Συνεχίζεται από το πρωί το 11ο Τακτικό Συνέδριο. Επίσης, οι προσκεκλημένοι ομιλητές είναι πολύ περισσότεροι από κομματικούς ομιλητές.

Ανάμεσά τους, ο ο φιλόσοφος Στέλιος Ράμφος, ο καθηγητής Γενετικής, Μανώλης Δερμιτζάκης, ο Κύπριος υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, ο πρώην επικεφαλής του Γραφείου Προυπολογισμού της Βουλής, Παναγιώτης Λιαργκόβας και ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.


Μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης παρενέβη ξανά πριν από λίγο με αφορμή τη φράση τα «εσωτερικά μας Εξάρχεια, οδηγούν στα εξωτερικά Εξάρχεια» που χρησιμοποίησε ο Στέλιος Ράμφος.

«Η ΝΔ αντέχει την αυτοκριτική και την έχει κάνει , και αντέχει γιατί η ΝΔ είναι πάντα με τη σωστή πλευρά της ιστορίας, δεν ξέρω αν την έχει την αυτοκριτική την έχει κάνει το σημερινό κόμμα που κυβερνά. Γιατί η αυτοκριτική θα τους οδηγούσε με βεβαιότητα στην μόνη αξιοπρεπη επιλογή που είναι η έξοδος από εξουσία».

«Αν δεν δαμάσουμε τα εσωτερικά μας Εξάρχεια δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και τα κανονικά Εξάρχεια» είπε απευθυνόμενος προς τον Έλληνα φιλόσοφο.