14 Δεκεμβρίου 2017

ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ! Τα σπασαν στο ΠΑΜΑΚ, τα σπασαν στο Μετρό, κατάλαβαν και τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα

Νωρίτερα το πρωί είχαν καταλάβει και τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα

Εισβολή κουκουλοφόρων και κρανοφόρων σημειώθηκε πριν από λίγο στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη.

Περίπου 10 άτομα εισέβαλαν στο Πανεπιστήμιο, έσπασαν τραπεζάκια παρατάξεων και ξήλωσαν αφίσες της ΔΑΠ, ενώ έριξαν και το χριστουγεννιάτικο δέντρο που υπάρχει στον χώρο.

Οι κουκουλοφόροι φώναξαν συνθήματα και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Πηγή: thestival.gr



«Γυαλιά-καρφιά» από κουκουλοφόρους στον σταθμό μετρό στο Πανεπιστήμιο
Μεγάλες καταστροφές στα ακυρωτικά μηχανήματα του σταθμού μετρού στο Πανεπιστήμιο προκάλεσε μία ομάδα κουκουλοφόρων, οι οποίοι αποκόπηκαν από την πορεία που πραγματοποιείται στην Αθήνα.

Η ομάδα των αναρχικών εισέβαλε στις εγκαταστάσεις και προκάλεσαν μεγάλες ζημιές, με συνέπεια να δοθεί εντολή από τις αρχές για το κλείσιμο του σταθμού, προκειμένου να διαφυλαχθεί η ασφάλεια των πολιτών.

Ο σταθμός στο Πανεπιστήμιο γέμισε γυαλιά και άλλα υλικά, ενώ δεν υπήρχαν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις. Μία διμοιρία εμφανίστηκε μετά τις καταστροφές που προκλήθηκαν και αφού είχαν αποχωρήσει οι κουκουλοφόροι.


Αντιεξουσιαστές κατέλαβαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα


Οι καταληψίες προχώρησαν στην κίνηση αυτή σε αλληλεγγύη με τους απεργούς πείνας Πόλα Ρούπα και Νίκο Μαζιώτη Τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα έχει καταλάβει ομάδα αντιεξουσιαστών.

Σύμφωνα με ανάρτησή τους σε γνωστό site του αντιεξουσιαστικού χώρου οι καταληψίες προχώρησαν στην κίνηση αυτή σε αλληλεγγύη με τους απεργούς πείνας Πόλα Ρούπα και Νίκο Μαζιώτη και ενάντια στο νέο σωφρονιστικό κώδικα.