06 Δεκεμβρίου 2017

ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ! Ο Βαγγέλας απειλεί να μην παραστεί στο συνέδριο της ΝΔ

Δυστυχώς τελειώνει την πολιτική του καριέρα ως γραφικός και αντιδραστικός όπως την ξεκίνησε όταν πετούσε "προκηρύξεις" κάτω από τις πόρτες στα δωμάτια του ξενοδοχείου στη Χαλκιδική όπου έγινε το συνέδριο της ΝΔ το 1979... και έφαγε τη διαγραφή από τον Καραμανλή

Ανοιχτό αφήνει στους συνομιλητές του ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης το ενδεχόμενο να μην παραστεί στο Συνέδριο της ΝΔ, στις 16 και 17 Δεκεμβρίου.

Ο πρώην Πρόεδρος του κόμματος φέρεται να εξαρτά την τελική του απόφαση από το εάν θα υπάρξει ολομέλεια, αν θα κληθεί να μιλήσει σε αυτή κοκ.

Ο ίδιος, πάντως, που βρίσκεται σε κοινοβουλευτική αποστολή στο Παρίσι, αρνείται να τοποθετηθεί επισήμως στο θέμα, αναφέροντας απλώς ότι το συγκεκριμένο διάστημα ενδέχεται να βρίσκεται στο εξωτερικό.

Υπενθυμίζεται ότι στο Συνέδριο δεν θα παραβρεθεί και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος θα βρίσκεται επίσης σε "ανειλημμένη υποχρέωση" στις Ηνωμένες Πολιτείες.ν [ΔΕ: Δεν ισχύει αυτό αφού ο Σαμαράς δεν θα ταξιδέψει για να μη δώσει δικαίωμα στα παπαγαλάκια του Χατζηνικολάου να λένε ότι αμφισβητεί τον Κυριάκο]

Του Βασίλη Σκουρή
Πηγή: Real.gr