01 Δεκεμβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΒΓΑΕΙΣ ΛΕΦΤΑ! Το νέο στέκι του ΠΑΣΟΚ: ΓΑΠ cake και σάντουιτς «βρώμικο 89»

Το protothema.gr στο νέο στέκι αφιερωμένο στα χρυσά χρόνια του ΠΑΣΟΚ. Green cake, ΠΑΣΟΚιτο, Προφι-ντελόρ και πολλά πεντοχίλιαρα!

Ανήμερα του Αγίου Ανδρέα, τιμώντας την μνήμη του μεγάλου ηγέτη της αλλαγής, ανοίγει τις πόρτες του το πρώτο καταπράσινο πασοκικό μαγαζί. Το ένα και μοναδικό σοσιαλιστικό στέκι, «η Αλλαγή».




Ένα ταξίδι εμπνευσμένο από την χρυσή δεκαετία του '80 με γαρύφαλλα, ουίσκι, πεντοχίλιαρα και τραγούδια της αθάνατης Ρίτας!

Το protothema.gr βρέθηκε στην οδό Βουτάδων 60 στο Γκάζι και σας μεταφέρει εικόνες από το μοναδικό ντεκόρ του μαγαζιού, βγαλμένο από την κουλτούρα και την... ευφορία της εποχής.

Ένας εκ των ιδιοκτητών του πολιτιστικού κέντρου «Η Αλλαγή», ο Δημήτρης Μεργούπης, παρουσιάζει για πρώτη φορά τα γλυκά που θα έχουν την ευκαιρία οι πιστοί «σύντροφοι» να δοκιμάσουν και να ξαναζήσουν την εποχή των αισθήσεων και των παραισθήσεων.




Με το Μότο «Σαμπάνια - Σολομός - Σοσιαλισμός» οι διαχειριστές της σελίδας «Παλιό ΠΑΣΟΚ - το Ορθόδοξο» με την συνεργασία του διάσημου cafe bistro «Cap cap» πιστοί στο ιστορικό τους καθήκον, είναι έτοιμοι να σερβίρουν κοκτέιλ «Πασοκίτο», «Μεθυσμένο Ήλιο», μοναδικό «προφι-ντελόρ», green cheesecake, πανακότα «των τεσσάρων», ΓΑΠ cake, ΕΟΚ Βάφλα αλλά και «σοσιαλιστική φραπεδιά με μισό τοστ, όπως παλιά. Το κλαμπ σάντουιτς θα σερβίρεται με το ζαμπόν των 80's «σβαν», ενώ όσοι λησμονούν την εποχή θα πρέπει σίγουρα να δοκιμάσουν το «βρώμικο 89» το σάντουιτς με τα φιλετάκια κοτόπουλου!




















Δείτε βίντεο:
ΓΑΠ cake και σάντουιτς «βρώμικο 89» - Το νέο στέκι η "Αλλαγή"


Ο εκ των ιδιοκτητών του καταστήματος, Δημήτρης Μεργούπης, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 και την εκπομπή "Εντός ΘΕΜΑτος" με τους Γιώργο Λαμπράκο και Παναγιώτη Σουρέλη.



Κατερίνα Φάκα, Φωτιγραφίες: Παναγιώτης Κουφαλέξης
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ