17 Δεκεμβρίου 2017

ΤΙ ΕΙΠΕ; ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΝ "Live is to short baby"; Νέο μήνυμα του 19χρονου μοντέλου: Να τελειώσει το μαρτύριό μου

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από τη σύλληψη του 19χρονου μοντέλου από την Μυτιλήνη στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, με 2,6 κιλά κοκαΐνης. Ο καθολικός ιερέας, Τζον Γουόδερσπουν, είναι ο μοναδικός άνθρωπος που την συνάντησε στη φυλακή.


Όπως αποκάλυψε ο ιερέας που την συνάντησε για δεύτερη φορά στον ALPHA, η Ειρήνη του είπε ότι παρακαλεί να «τελειώσει άμεσα το μαρτύριο μου. Προσεύχομαι καθημερινά και μου λείπουν οι δικοί μου άνθρωποι. Η οικογένειά μου».

«Προετοιμάζεται για τη δίκη της, κάτι πολύ σημαντικό για τον οποιονδήποτε. Και είναι ευγνώμων προς τα ΜΜΕ και τον κόσμο στην Ελλάδα, που την υποστηρίζουν και ενδιαφέρονται για εκείνη», είπε ο Τζον Γουόδερσπουν.

Και συνέχισε: «Πήρα κάποια λεξικά, τα οποία της έδωσα και ορισμένα βιβλία για να διαβάζει. Την ενθάρρυνα να μελετήσει, να βελτιώσει τα Αγγλικά της. Τα Αγγλικά της είναι εντάξει, αλλά καλό θα ήταν να τα βελτιώσει. Προσπάθησα να της εξηγήσω τι θα γίνει τους επόμενους μήνες. Την ενθάρρυνα να προετοιμαστεί για την υπόθεσή της.

Ο δικηγόρος της στην Ελλάδα επίσης εργάζεται πάνω σε αυτό και κανονίζει ώστε να τη βοηθήσει να βρει μια ομάδα δικηγόρων στο Χονγκ Κονγκ. Την έχω δει δύο φορές. Η τελευταία φορά ήταν την προηγούμενη Δευτέρα και την είδα πιο δυνατή σε σύγκριση με την πρώτη φορά. Την πρώτη φορά που την είδα, ήταν κάπως στενοχωρημένη, πράγμα κατανοητό».