14 Δεκεμβρίου 2017

Nomads: Υποψήφιοι για αποχώρηση Μαυρίδης, Αποστολία και Δήμητρα!

Μπορεί να χάσει αγώνισμα ατομικής ασυλίας η Αποστολία Ζώη; Μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες αποδείχθηκε ότι μπορεί! Και όπως ήταν αναμενόμενο στο σημερινό επεισόδιο του Nomads, μετά τις τελευταίες αποχωρήσεις και τον τρόπο που έχουν διαμορφωθεί οι «κλίκες», όταν τέθηκε στη διάθεση των συμπαικτών-αντιπάλων της, εκείνοι δεν δίστασαν και την έβγαλαν στον... τάκο. Σημειώνεται ότι ήταν η πρώτη φορά στο παιχνίδι που η γνωστή τραγουδίστρια φόρεσε το μαύρο περικάρπιο...


Το σημερινό αγώνισμα ήταν αποκλειστικά αντοχής. Ανεβασμένοι σε μία κατασκευή οι παίκτες έπρεπε να κάνουν «γέφυρα» με το σώμα τους στηριζόμενοι μονάχα με τα πόδια και τα χέρια τους. Όποιος κρατούσε περισσότερο έπαιρνε την ατομική ασυλία, οι δύο πρώτοι που θα έπεφταν στο νερό (η δοκιμασία ήταν μέσα στη θάλασσα για ευνόητους λόγους σε περίπτωση που γλιστρούσε κάποιος) θα ήταν οι δύο εκ των τριών μονομάχων για τη δοκιμασία της Πέμπτης.

Η Δήμητρα Φραντζή ήταν η πρώτη που εγκατέλειψε, ενώ την ακολούθησε - προς έκπληξη όλων - ο Γιώργος Μαυρίδης! Οι δύο παίκτες και όσοι τους ακολούθησαν κάθισαν περιμένοντας να δουν τον τελικό νικητή. Ο «τελικός» έφτασε σε διάρκεια κοντά στη μιάμιση ώρα με τη Βασιλική Μιλλούση και τον Γιώργο Κατσινόπουλο να αρνούνται πεισματικά να τα παρατήσουν. Τελικά όμως ο μεγαλόσωμος πρωταθλητής πολεμικών τεχνών υπέκυψε και έδωσε την ευκαιρία στη Βασιλική να χαρεί και να ηρεμήσει για λίγες ημέρες, προερχόμενη από έναν σκληρό αγώνα τη Δευτέρα όταν και κατάφερε να «διώξει» τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.



Ακολούθησε το συμβούλιο όπου όλοι είχαν... βάλει στόχο την Αποστολία Ζώη. Εκτός από τον Κωνσταντίνο Οροκλό, όλοι οι υπόλοιποι την ψήφισαν ως τρίτη μονομάχο είτε επειδή την θεωρούσαν πολύ δυνατή, είτε επειδή δεν είχε βρεθεί ξανά σε αυτή τη θέση και έπρεπε να το ζήσει πριν το τέλος. Η ίδια το δέχθηκε με χαμόγελο, καθώς ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενη η ψηφοφορία.


Το κοινό έχει ήδη αποφασίσει για το ποιοι θα είναι οι δύο μονομάχοι της Πέμπτης, βάση της ψηφοφορίας που έγινε την Τρίτη και το αποτέλεσμα θα ανακοινώσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πριν το ξεκίνημα της αυριανής δοκιμασίας.