06 Δεκεμβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Nomads: Οροκλός και Αλεξάνδρου οι άλλοι δύο υποψήφιοι μονομάχοι- Μαυρίδης: «Δεν θέλουμε οι άλλοι παίκτες να πλησιάζουν τον χώρο μας»

Νικήτρια στο χθεσινό αγώνισμα αναδείχτηκε η Δήμητρα Φραντζή, η οποία κατάφερε να επικρατήσει τελικά του Γιώργου Κατσινόπουλου

Αγώνισμα ασυλίας είχαμε σε αυτό το επεισόδιο του Nomads.


Ένα δύσκολο αγώνισμα το οποίο χρειαζόταν μεγάλη αντοχή. Οι παίκτες έπρεπε να έχουν σηκωμένο το χέρι τους για περισσότερη από μια ώρα... Τελικά νικήτρια στην όλη διαδικασία αναδείχτηκε η Δήμητρα Φραντζή, η οποία κατάφερε να κάνει τον μεγαλύτερο χρόνο και να επικρατήσει τελικά του Γιώργου Κατσινόπουλου.


Έχοντας πάρει την ασυλία, ήταν και η πρώτη που ψήφισε. Ψήφισε λοιπόν τον Κωνσταντίνο Οροκλό. Η Αποστολία Ζώη ψήφισε τον Νίκο Αναδιώτη. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ψήφισε τον Γιώργο Κατσινόπουλο. Ο Λευτέρης Παρασκευάς ψήφισε τον Γιώργο Μαυρίδη. Η Βασιλική Μιλλούση ψήφισε τον Νίκο Αναδιώτη. Ο Γιώργος Μαυρίδης ψήφισε τον Κωνσταντίνο Οροκλό. Ο Γιώργος Κατσινόπουλος ψήφισε τον Κωνσταντίνο Οροκλό. Ο Νίκος Αναδιώτης ψήφισε τον Κωνσταντίνο Οροκλό. Ο Κωνσταντίνος Οροκλός ψήφισε τον Νίκο Αναδιώτη.

Τρίτος υποψήφιος μονομάχος λοιπόν ήταν ο Κωνσταντίνος Οροκλός και τέταρτος ο Δημήτρης Αλεξάνδρου καθώς ήταν ο πρώτος που έχασε στο αγώνισμα της ασυλίας.


Μαυρίδης: «Δεν θέλουμε οι άλλοι παίκτες να πλησιάζουν τον χώρο μας»

Ο Γιώργος Μαυρίδης μαζί με τους Νίκο Αναδιώτη και Γιώργο Κατσινόπουλο έχουν απαγορεύσει στους άλλους παίκτες του Nomads να πλησιάσουν το "στέκι" τους.

«Έχουμε φτιάξει ένα μέρος με παγκάκια και τραπεζάκι με κήπο, έχουμε και τη σημαία και ζητήσαμε από τα παιδιά όμορφα κι ευγενικά ότι δεν θέλουμε να πλησιάζουν, δεν θέλουμε να το χρησιμοποιεί κανένας. Έτσι κι αλλιώς δεν κάνουμε παρέα, ας μην κρυβόμαστε. Δεν θέλουμε να πλησιάζουν τον χώρο. Προφανώς να μην κάτσουν μαζί μας ή να μην τον χρησιμοποιούν για να μη χαλάσει, να το προστατεύσουμε», είπε ο Μαυρίδης.

Δείτε το βίντεο: