24 Φεβρουαρίου 2017

Υπουργός ΣΥΡΙΖΑ: "Αν η ΝΔ κάνει όσα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στην αντιπολίτευση δεν θα βγάλουμε άκρη"

Παραδέχονται όσα έκαναν σαν να μη συμβαίνει τίποτα

"Αν η ΝΔ κάνει όσα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στην αντιπολίτευση δεν θα βγάλουμε άκρη" είπε ο...

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 26-02-2017 ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΥΡΙΟ

Δείτε τα (κλικ στις φώτο για μεγέθυνση):

ΚΛΑΜΑ! Κατηγορίες κατά του Μάρτιν Σουλτς ότι βόλευε κολλητούς με λεφτά της ΕΕ

Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης της Απάτης (OLAF) εξετάζει αν κατά τη θητεία του στο ευρωκοινοβούλιο πήρε αποφάσεις που ευνόησαν συνεργάτες του

ΖΟΥΓΚΛΑ! Χάος στη Νότια Αφρική: Άγριες συγκρούσεις μεταναστών και ντόπιων στην Πρετόρια

Σομαλοί με μαχαίρια, ματσέτες, καδρόνια και πέτρες βγήκαν μαζικά στους δρόμους της νοτιοαφρικανικής πόλης και συγκρούστηκαν με διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί στο υπουργείο Εξωτερικών

ΦΩΤΟ-Η 23χρονη που κρεμάστηκε στο κενό για μια φωτογράφιση σπάει τη σιωπή της και το Instagram

Εγινε παγκοσμίως γνωστή για τη ριψοκίνδυνη απόφασή της να φωτογραφηθεί «κρεμασμένη» στο κενό από τον 73ο όροφο ουραξονύστη στο Ντουμπάι, χωρίς μέτρα ασφαλείας. Τώρα εξηγεί πώς και γιατί το έκανε.

Η κανονιοφόρος "Αήττητος" περιπολεί στα Ίμια - ΒΙΝΤΕΟ

Η Άγκυρα συνεχίζει την προπαγάνδα της με την καθημερινή διαρροή βίντεο όπου δείχνουν τουρκικά πολεμικά πλοία γύρω από τα Ίμια όμως τα χονδροειδή λάθη στο μοντάζ και στη σκηνοθεσία την προδίδουν.

Κασιμάτης: Τώρα ξέρεις... υπάρχουν και στην Αριστερά

[ΦΩΤΟ-Τι με συγκινεί σε αυτή τη φωτογραφία: ότι το μπράτσο του Γιούκλιντ δεν προβάλλει γυμνό μέσα από το σακάκι επειδή συμβαίνει να φοράει κοντομάνικο πουκάμισο, αλλά επειδή το μανίκι του πουκαμίσου του, με το πάντα ξεκούμπωτο μανικέτι, πρέπει να είναι ένα ζαρωμένο μασούρι σκαλωμένο κάπου στη μασχάλη του...]


Την εβδομάδα που διανύουμε, ο Γιούκλιντ πρέπει να νιώθει σαν την αλεπού, με μια αγέλη σκύλων και μια ορδή ιππέων από πίσω της να την κυνηγούν.

Αντιμέτωπος τώρα με απέλαση από τις ΗΠΑ ο Milo Yiannopoulos

Χάνει τη βίζα σε 60 ημέρες - Ο ελληνικής καταγωγής Βρετανός έχει διορία δύο μήνες να βρει «σπόνσορα» - Υποστηρίζει πως βρήκε δουλειά και «υποστηρικτή»

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΜΑ! Κόπηκε το Ξαναδέστε Τους, αλλά ο Μουτσινάς έδινε ραντεβού για την Παρασκευή!

Δείτε πως αποχαιρέτισαν τους τηλεθεατές την Πέμπτη, αγνοώντας την απόφαση του καναλιού.

Η απόφαση του Alpha να ολοκληρώσει αιφνιδιαστικά την εκπομπή Ξαναδέστε Τους την Πέμπτη και να μην προβληθεί ποτέ το επεισόδιο της Παρασκευής, προφανώς ήταν κάτι που δεν γνώριζαν ούτε οι παρουσιαστές της εκπομπής, Νίκος Μουτσινάς και Μαρία Ηλιάκη.

Αυτοί είναι οι φόροι που έφεραν πλεόνασμα τον Ιανουάριο

Επιβεβαιώνεται από τα τελικά στοιχεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού ότι και το 2018 ξεκίνησε με σημαντική υπέρβαση του στόχου στα έσοδα.

Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, το πρωτογενές πλεόνασμα έφτασε το 1.019 εκατ. ευρώ, έναντι στόχου για πρωτογενές πλεόνασμα 670 εκατ. ευρώ.

Οινούσσες -Ψαράδες: «Τούρκοι μας απειλούν καθημερινά με όπλα»

Η Αγκυρα κλιμακώνει καθημερινά την ένταση στο Αιγαίο, θέλοντας να εμπεδώσει καθεστώς «γκρίζων ζωνών». Βουλευτές της γείτονος βαφτίζουν «τουρκικά» 18 ελληνικά νησιά, βάζοντας στο στόχαστρο το μισό Αιγαίο Πέλαγος.

Περιφρονώντας την Δημοκρατία

ΠΑΣΧΟΣ ΜΑΝΔΡΑΒΕΛΗΣ

Κατάλαβε ο κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος που βρισκόταν χθες το απόγευμα όταν αμολούσε τις εξυπνάδες περί Μαρκ Τουέιν; Σε ποιους νόμιζε ότι απευθυνόταν όταν έλεγε «Εμείς θα κάνουμε τα πάντα στην διαπραγμάτευση αλλά δεν μπορώ να σας πω ποιο θα είναι το πακέτο»; Ποιος νομίζει ότι είναι, και ποιος θαρρεί πως είναι ο ρόλος ενός υπουργού σε μια κοινοβουλευτική Δημοκρατία;

Αρχηγείο ΕΛ.ΑΣ.: «Σε ασφαλή χώρο» κρατούνται οι δύο Τούρκοι κομάντος

Κυβερνητικές πηγές διέψευσαν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες οι δύο συλληφθέντες κρατούνται από την ΕΥΠ

«Σε ασφαλή χώρο» κρατούνται οι δύο Τούρκοι κομάντος που μπήκαν στην Ελλάδα στις 15 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

«Επίθεση» των οπαδών της Μπεσίκτας στο Facebook του Ολυμπιακού

Οπαδοί της Τουρκικής ομάδας χρησιμοποιώντας τον… μεταφραστή της google, έκαναν «εισβολή» στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός με διάφορα απειλητικά μηνύματα

Σε Βρετανό που αγνοούνταν 12 χρόνια, ανήκει ο σκελετός που βρέθηκε σε πηγάδι στα Μάλια - ΒΙΝΤΕΟ

Δυστυχώς, οι υποψίες επιβεβαιώθηκαν. Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε ο ανθρώπινος σκελετός μέσα σε πηγάδι της Κρήτης, ο Στίβεν Κουκ, ο νεαρός βρετανός που εξαφανίστηκε το 2005 κατά τη διάρκεια των διακοπών του στα Μάλλια, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που ήρθε στο μυαλό τόσο των αστυνομικών, όσο και της οικογένειάς του.

Ο ΔΗΜΟΣ ΕΚΤΙΜΑΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΑΙΣΕ! Βερύκιος: «Με πήρε και μου είπε “ο Άκης σαπίζει, μυρίζει από πύον το πόδι του”»

Αγώνας Βερύκιου να βγει απ' τη φυλακή ο ιστορικός ηγέτης της κεντροαριστεράς  

«Έχω την αίσθηση πλέον σήμερα ότι ο Τσοχατζόπουλος, αργά ή γρήγορα, θα πεθάνει στην ψάθα».
Στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη μίλησε ο Δήμος Βερύκιος και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Άκη Τσοχατζόπουλο. Όπως δήλωσε ο γνωστός δημοσιογράφος, συγκρατούμενος του πρώην υπουργού τον πήρε χθες τηλέφωνο και του μίλησε για την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

ΠΙΟ ΜΠΟΥΦΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! Στο νοσοκομείο ο Καλίδης... τον πάτησε το αυτοκίνητό του

Τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητο του είχε ο Πάνος Καλίδης στη Βάρκιζα.

Ο γνωστός τραγουδιστής είχε πάει με το μεγάλου κυβισμού (ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΖΙΠ Ο ΜΠΟΥΦΟΣ!) αυτοκίνητό του για ψάρεμα.

ΒΙΝΤΕΟ-ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΑΜΑ ΛΕΕΙ "ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΥΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΥΡΩΔΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ"! Οι Τούρκοι γελάνε με τον Κοτζιά

Επίθεση στον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά για τη δήλωση του περί της «βόλτας» του στρατηγού Ακάρ ότι «ακόμη και να ήθελαν οι Τούρκοι να ανέβουν στα Ίμια, δεν θα μπορούσαν γιατί ήμασταν έτοιμοι», εξαπέλυσαν στρατιωτικές πηγές της γείτονας χώρας.

Ευκλείδης Τσακαλώτος: Σημειώσεις από μια φανταστική αυτοβιογραφία

«Σε αυτή την αυτοβιογραφία θα έχω κατά νουν ότι μιλάω από τον τάφο. Μιλάω κυριολεκτικά από τον τάφο, γιατί θα είμαι νεκρός όταν αυτό το βιβλίο βγει από το τυπογραφείο».

Η ιστορία των Όσκαρ από το 1929 έως σήμερα

Όλο το Χόλιγουντ θα βρεθεί την Κυριακή στο θέατρο Dolby του Λος 'Αντζελες για την 89η τελετή απονομής των Όσκαρ, των ετήσιων μεγάλων βραβείων του αμερικανικού κινηματογράφου.

ΔΗΛ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ 1€ ΦΟΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ; Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν μείωση φόρων στους αλιείς

Να επανεξετάσει το σύνολο των φόρων και των τελών που αφορούν τους αλιείς και να διευκρινίσει μία σειρά διαδικασίες που αφορούν την άσκηση του επαγγέλματός τους, καλούν τον υπουργό Οικονομικών, 46 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με στόχο να διασαφηνιστούν πλήρως οι διοικητικές και φορολογικές υποχρεώσεις αυτών των επαγγελματιών.

Κ@ΛΟΒΑΡΕΜΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ! Στάσεις εργασίας στην ΕΡΤ λόγω Χρυσής Αυγής!

Στάσεις εργασίας αποφάσισαν να πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ κατά τη διάρκεια προβολής θέσεων και εκδηλώσεων της Χρυσής Αυγής από τη δημόσια τηλεόραση, ως ένδειξη διαμαρτυρίας, ξεκινώντας από αύριο, Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017.

"Πόλεμος" Τραμπ - FBI: "Μιλούσες κρυφά με την Ρωσία" - "Είστε άχρηστοι"


Ποιος είδε και δεν φοβήθηκε τον Ντόναλντ Τραμπ όταν έμαθε ότι το FBI αρνείται να διαψεύσει ότι η ομάδα του προέδρου των ΗΠΑ είχε επαφές με την Ρωσία.Ο Τραμπ έγινε έξαλλος και τους τα "έχωσε" μέσω του Twitter, βγάζοντας τους ούτε λίγο ούτε πολύ άχρηστους.

Έβρος: Μυστήριο με την κράτηση των 2 Τούρκων κομάντος-Anadolu:"Δεν εμπλέκονται στην απόπειρα δολοφονίας του Ερντογάν"-H Sabah είχε φώτο τους μετά το πραξικόπημα

Μυστήριο επικρατεί με την κράτηση των δύο Τούρκων κομάντος, Χαλίτ Τσετίν και Φατίχ Αρίκ, οι οποίοι συνελήφθησαν στην Αλεξανδρούπολη και ζητούν άσυλο στη χώρα μας, καθώς κατηγορούνται ότι συμμετείχαν στην ομάδα που αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τη νύχτα του πραξικοπήματος στην Τουρκία, στις 15 Ιουλίου 2016.

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΦΑΠΑ! Ταφόπλακα από Γερμανία στις συζητήσεις για το χρέος -Το 2018 οι αποφάσεις

Η γερμανική κυβέρνηση δεν επιβεβαιώνει πληροφορίες για σύντομη συγκεκριμενοποίηση των ελαφρύνσεων του χρέους, διαψεύδοντας ουσιαστικά σχετικό ρεπορτάζ της οικονομικής εφημερίδας Handelsblatt.

Αντιπαράθεση Κουρουμπλή - Μπακογιάννη για τη διαπραγμάτευση

Για τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές, την αξιολόγηση και τα αντίμετρα διασταύρωσαν τα ξίφη τους ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής και η τομεάρχης Οικονομικών και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

ΦΩΤΟ-Πάντα σταθερός στις απόψεις του ο Μήτσος

Γιαυτό και θεωρείται ο σοβαρός του ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Παπαδημούλης:

ΒΙΝΤΕΟ-Ε, δεν είμαστε κι απατεώνες!

Τσίπρας σήμερα:

Το απόλυτο ξεβράκωμα το πόρισμα της ΤτΕ για Καλογρίτσα και Τράπεζα ΣΥΡΙΖΑ Αττικής

Αποτέλεσμα εικόνας για Καλογρίτσας παππάς
Σοκ από το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος για Καλογρίτσα και Τράπεζα Αττικής
Κόλαφος για την Attica Bank και τις πρακτικές της διοίκησής της είναι η μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε η Τράπεζα της Ελλάδος στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ζητώντας της να διερευνήσει «την τέλεση ενδεχομένως αξιόποινων πράξεων», όπως αποκαλύπτει το «Βήμα της Κυριακής».

Έτοιμος ο Παππάς να κατακτήσει το διάστημα... με δορυφόρο που φτιάξαν' άλλοι


[Φυσικά και ο δορυφόρος άρχισε να κατασκευάζεται μετά από συμφωνία που υπεγράφη επί Σαμαρά στις 5 Ιουνίου 2014]

Τις εγκαταστάσεις, στις Κάννες της Γαλλίας, όπου κατασκευάζεται ο δορυφόρος που θα καταλάβει το καλοκαίρι την ελληνική τροχιακή θέση, επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.

ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Η NASA ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ! Οι ικανότητες διπλού "διακτινισμού" της Όλγας Γεροβασίλη

Τεστ στο πλαίσιο του προγράμματος της ελληνικής NASA θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι έκανε η υπουργός Όλγα Γεροβασίλη, που πήγε ένα βήμα παραπέρα σήμερα το φαινόμενο της απουσίας υπουργών από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο.

ΣΚΙΤΣΟ-Η σκληρή διαπραγμάτευση Τσακαλώτου

Σκίτσο του Δ. Χαντζόπουλου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Μητσοτάκης απαντά στις ύβρεις Τσίπρα: Η κυβέρνηση φέρνει βαριά μέτρα -Η χώρα βουλιάζει

«Η χώρα βουλιάζει, η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί να φέρει βαριά μέτρα με φόρους, και μειώσεις συντάξεων » δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης επαναλαμβάνοντας την ανάγκη για εκλογές.

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ! Τούρκοι παπάρες: O Έλληνας ΓΕΣ ύψωσε σημαία σε τουρκικό νησί που κατέλαβε η Ελλάδα

Οι τουρκικές προκλήσεις συνεχίζονται με την εφημερίδα Sozcu που υποστηρίζει την αντιπολίτευση στη γείτονα χώρα, να αναφέρει ότι ο νέος Αρχηγός του ΓΕΣ, Αλκιβιάδης Στεφανής, λίγες μόλις ημέρες από την ανάληψη των καθηκόντων του, πήγε σε ένα από τα 18 τουρκικά νησιά που παράνομα κατέλαβε η Ελλάδα και ύψωσε ελληνική σημαία.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ALERT! ΦΑΣΙΣΤΑΣ➤Μουζάλας Θέλουν λίγο κλείδωμα οι λάθρο γιατί βγαίνουν αποφάσεις απέλασης και έχουν εξαφανιστεί

Έντονη αίσθηση ντεζαβού προκάλεσε σήμερα ο Γιάννης Μουζάλας από τη Βουλή όταν δήλωσε δημόσια ότι υπάρχουν μετανάστες που εξαφανίζονται στα νησιά, θυμίζοντας σε πολλούς αντίστοιχη αναφορά της προκατόχου του Τασίας Χριστοδουλοπούλου το 2015, η οποία είχε προκαλέσει το άγριο «τρολάρισμά» της.

ΝΔ: Η ελληνική φέτα παραμένει προστατευόμενη

H Συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης – Καναδά (CETA) φέρνει την προστασία της φέτας σε σαφώς καλύτερο επίπεδο από αυτό που ήταν πριν τονίζει η ΝΔ.

ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ➤Πώς ο Τραμπ λάτρεψε «ξαφνικά» την ΕΕ: «Είναι υπέροχη»

Ο Τραμπ, ο οποίος δεν έχει κρύψει τη δυσαρέσκειά του για τις Βρυξέλλες, δήλωσε πως έχει «πολύ καλές σχέσεις με την ΕΕ» και πως είναι «απόλυτα υπέρ της»

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ! Κλέβουν ξυραφάκια στο Survivor

«Γιατί έχουν δημιουργηθεί σκηνικά που λέμε δεν τραβάμε, δεν αγγίζουμε τις τσάντες, γιατί έχουν πάρει…».

Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση έκανε σήμερα η Μαριάννα Καλλέργη, μετά την αποχώρησή της από το Survivor. Καλεσμένη στο Rodeo του Βαγγέλη Περρή και της Αθηναϊδας Νέγκα, η πρωταθλήτρια του Muay Thai “κάρφωσε”...

ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΣΚΑ➤Γερμανοί έβαψαν με σπρέι κι άλλο βαγόνι στην Αθήνα και γελάνε: "Αθήνα άνομη πόλη"

Για ακόμη μία φορά άγνωστοι δρουν ανενόχλητοι στη χώρα μας και κανείς δεν τους σταματά. Οι Γερμανοί που είχαν βάψει συρμό της Δουκίσσης Πλακεντίας ξαναχτύπησαν! Έβαψαν ακόμη ένα βαγόνι και πανηγύρισαν για αυτό στο Instagram.

Γελάει ο Καλαφάτης με τον Μπουτάρη που παίρνει δάνειο 20 εκ... "προίκα για την επόμενη διοίκηση"

Ως "προίκα για την επόμενη διοίκηση", χαρακτήρισε ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, τη σύναψη δανειακής σύμβασης, ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ, στην οποία επιθυμεί να προχωρήσει ο Δήμος Θεσσαλονίκης με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων με στόχο την υλοποίηση έργων στην πόλη.

Spiegel: Γερμανοί πράκτορες παρακολουθούσαν δημοσιογράφους του BBC και του Reuters

Για τουλάχιστον τρία χρόνια δημοσιογράφοι του BBC, του Reuters και των New York Times παρακολουθούνταν από μυστικές υπηρεσίες της Γερμανίας.

ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ! Γλέζος: Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μου είχε πει «χρειαζόμαστε ψυχιατρείο»

Μέσα από κείμενό του στην σελίδα «Κίνηση Ενεργών Πολιτών» ο Μανώλης Γλέζος καλεί την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της και να σοβαρευτεί αναφορικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζει την κρίση και στα μέτρα που ψηφίζει.

Εχασαν 32 Αφγανούς που ήθελαν να απελάσουν -Bild: Είναι καταστροφή

Η γερμανική κυβέρνηση παραδέχθηκε σήμερα ότι οι 32 από τους 50 Αφγανούς που επρόκειτο να απελάσει αυτήν την εβδομάδα αεροπορικώς κατάφεραν να ξεφύγουν από τις αρχές και μόλις 18 άνθρωποι εστάλησαν πίσω στην Καμπούλ.

The Voice: Το εντελώς ανοιχτό φόρεμα της Ελενας Τσαγκρινού -Τα είδαν όλοι, όλα [βίντεο]

Η Έλενα Τσαγκρινού μαγνήτισε τα βλέμματα των τηλεθεατών του The Voice... και έκανε αποκαλύψεις.

Πέφτει και γυναικείο ξύλο στο ρωσικό «Survivor» στις Σεϋχέλλες

Χαμός και ξύλο στις Σεϋχέλλες, όπου γυρίζεται το ρωσικό «Survivor».

Το σενάριο ήθελε δύο συμμετέχουσες να παλεύουν, φορώντας μόνο το μαγιό τους, μέσα σε μια πλαστική πισίνα, αλλά η... μάχη φούντωσε και άρχισε η πάλη για και τα μαλλιοτραβήγματα.

ΒΙΝΤΕΟ-Η Γεροβασίλη δεν απάντησε στον Λοβέρδο γιατί έλλειπε εξωτερικό... ενώ έκοβε βόλτες στη Βουλή και κομματόσκυλο ΣΥΡΙΖΑ γελούσε μόλις τους τσάκωσαν

Την έντονη ενόχληση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέα Λοβέρδου προκάλεσε το γεγονός ότι κάποιος συνεργάτης υπουργού που βρισκόταν στην αίθουσα της Ολομέλειας, γέλασε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.
«Εσύ να μην γελάς μεγάλε. Εσύ είσαι εδώ επειδή συνοδεύεις κάποιον υπουργό. Εδώ είναι η Εθνική Αντιπροσωπεία, είναι οι εκπρόσωποι του λαού. Κύριε υπουργέ να τον ανακαλέσετε στην τάξη» είπε σε έντονο ύφος ο κ. Λοβέρδος.

«Εδώ είσαι επειδή κάποιος υπουργός σε έχει συνεργάτη. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να φέρεσαι όπως φέρεσαι στους φίλους σου» συνέχισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Νωρίτερα ο κ. Λοβέρδος διαμαρτυρήθηκε στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση για το γεγονός ότι ενημερώθηκε πως η υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Όλγα Γεροβασίλη δεν επρόκειτο να απαντήσει στην επίκαιρη ερώτησή του με την αιτιολογία ότι απουσίαζε στο εξωτερικό, ωστόσο η κ. Γεροβασίλη βρισκόταν στην αίθουσα κατά την ομιλία του κ. Τσίπρα.

«Την είδα να κάθεται στα έδρανα προ ολίγου όταν μιλούσε ο Πρωθυπουργός. Με φοβάται η κ. Γεροβασίλη;» είπε ο κ. Λοβέρδος και πρόσθεσε: «Πρέπει να μας πει ο κ. Βούτσης τι προβλέπεται σε αυτή την περίπτωση».

Δείτε το βίντεο:


Δημοτικός σύμβουλος προτείνει διάλειμμα για… σεξ μετ’ αποδοχών!

Αίσθηση προκάλεσε δημοτικός σύμβουλος στην πόλη Overtornea στη βόρεια Σουηδία, προτείνοντας για μία φορά την εβδομάδα, οι 550 εργαζόμενοι του δήμου να κάνουν ένα ωριαίο διάλειμμα, προκειμένου να συνευρεθούν με τον ή την σύντροφό τους, επιστρέφοντας εν συνεχεία με άλλη διάθεση στη δουλειά!

Τι δεν είδε ο Μηταφίδης στη Βενεζουέλα

ΙΑΣΩΝ ΠΙΠΙΝΗΣ

Η δημόσια δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλου Μηταφίδη, από το βήμα της Βουλής, ο οποίος παρουσίασε τη Βενεζουέλα ως “σοσιαλιστικό παράδεισο”, λέγοντας πως στη χώρα αυτή δεν υπάρχει ούτε πείνα, ούτε φτώχεια, ούτε ανεργία, συνιστά προσβολή απέναντι στον αγώνα που δίνουν αυτή τη στιγμή εκατομμύρια πολίτες στη Βενεζουέλα, που διεκδικούν αξιοπρεπή διαβίωση, πρόσβαση σε βασικά αγαθά, όπως ψωμί, γάλα και φάρμακα, και φυσικά σεβασμό στα ανθρώπινα και δημοκρατικά δικαιώματα, που το καθεστώς Μαδούρο έχει καταπατήσει βάναυσα τα τελευταία χρόνια.

ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ! Η σέλφι του Πολάκη στα έδρανα του Κοινοβουλίου (ΦΩΤΟ)

Την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας βρισκόταν στο βήμα της Βουλής, και απαντούσε στην επίκαιρη ερώτηση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, ο Παύλος Πολάκης...

ΟΛΟ ΚΑΛΑ ΝΕΑ! Eurobank: Αρνητική η συνεισφορά των εξαγωγών στον ρυθμό ανάπτυξης

Την αρνητική συνεισφορά των καθαρών εξαγωγών στον ονομαστικό ρυθμό ανάπτυξης του 2016, αναδεικνύει η Eurobank, στο εβδομαδιαίο οικονομικό δελτίο «7 Ημέρες Οικονομία».

ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤ' ΕΥΧΗΝ! ΦΠΑ; 55 εκατ. ευρώ λιγότερα τα έσοδα από το στόχο

Χαμηλή πτήση πραγματοποίησαν οι εισπράξεις ΦΠΑ τον Ιανουάριο και η υστέρηση έναντι του στόχου έστειλε ένα πρώτο προειδοποιητικό μήνυμα, που μένει να διαπιστωθεί αν είναι προαναγγελία αναστροφής της θετικής εικόνας του περσινού δευτέρου εξαμήνου ή απλώς μια κακή μικρή παρένθεση.

ΠΑΤΣΙ ΠΟΣΤΑ ΔΗΛ. ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ! Πολ Καζαριάν: Το χρέος της Ελλάδας είναι πολύ μικρότερο -Είναι μόνο 132 δισ.

Το χρέος της Ελλάδας είναι πολύ μικρότερο απ’ όσο περιγράφεται, εξήγησε ο αμερικανός επενδυτής ελληνικών ομολόγων Πολ Καζαριάν, σε μια πρωτότυπη συνάντησή του με Ελληνες βουλευτές την οποία διοργάνωσε ο Κύκλος Ιδεών του Ευάγγελου Βενιζέλου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.