18 Απριλίου 2017

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ! Τρεις κι ο... κούκος στα εγκαίνια του «ΚΕΠ αντιεξουσιαστών» στα Εξάρχεια

Τα πολυδιαφημισμένα από αντιεξουσιαστικούς χώρους εγκαίνια του «αντιεξουσιαστικού ΚΕΠ» δεν συγκίνησαν ως φαίνεται.

Το «πολιτικό περίπτερο» που έστησαν αντιεξουσιαστές στις 10 Απριλίου στην πλατεία Εξαρχείων έκανε «εγκαίνια» στις 17:00 το απόγευμα της Τρίτης αλλά μετά βίας συγκεντρώθηκαν...

Αυτές είναι οι 18 χώρες με τους περισσότερους εκατομμυριούχους

Πλέον το να συγκεντρώσει κανείς ένα εκατομμύριο δεν είναι τόσο αξιοσημείωτο επίτευγμα όπως κάποτε.

Αν και παραμένει ένα ορόσημο πλούτου, το εν λόγω κλαμπ είναι μεγαλύτερο από ποτέ, καθώς πλέον σχεδόν 33 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη έχουν περιουσία που ξεπερνά το 1 εκατ. δολάρια, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Credit Suisse για τον παγκόσμιο πλούτο.


Γερμανία: Διαμάχη για την ενσωμάτωση πυροδοτεί η ψήφος των Τούρκων μεταναστών υπέρ του Ερντογάν

Σοκαρισμένοι από την ψήφο των Τούρκων της Γερμανίας υπέρ της ενίσχυσης των εξουσιών του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου, πολλοί Γερμανοί βουλευτές τάχθηκαν σήμερα υπέρ του να καταστούν αυστηρότεροι οι κανονισμοί για την χορήγηση της διπλής υπηκοότητας.

Aποχώρησε η Ειρήνη Παπαδοπούλου από το Survivor - Τι είπε ο Τανιμανίδης – ΒΙΝΤΕΟ

Την αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδόπουλου από το Survivor ανακοίνωσε σε έκτακτο συμβούλιο του νησιού ο παρουσιαστής του reality, Σάκης Τανιμανίδης.

Στη δημοσιότητα η λίστα των μελών Μητρώου Online Media

Το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, σε συνέχεια της λειτουργίας του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης, προχώρησε σήμερα στην ανάρτηση των στοιχείων των πιστοποιημένων διαδικτυακών μέσων – μελών αυτού.

Πρώην σκλάβα από την Τζαμάικα η γηραιότερη γυναίκα στον πλανήτη

Είναι 117 ετών, διαβάζει χωρίς να χρησιμοποιεί γυαλιά και θυμάται ακόμη το πρώτο ποίημα που είπε όταν πήγαινε στο σχολείο

Μία πρώην σκλάβα από την Τζαμάικα είναι η γηραιότερη γυναίκα στον πλανήτη, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της αρμόδιας υπηρεσίας.


ΒΙΝΤΕΟ-Τουρκοκύπρια με ερωτικά βίτσια έφαγε ξύλο από τον εραστή της ενώ έκανε έρωτα με τον σύζυγό της!

Η μητέρα τριών παιδιών είχε φαντασίωση να την παρακολουθεί η εξωσυζυγική της σχέση ενώ συνουσιαζόταν με τον νόμιμο σύζυγό της - Όμως ο εραστής δεν άντεξε και όρμηξε μέσα στο δωμάτιο

Καλεντερίδης: Θεόσταλτο για την Ελλάδα το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος – ΒΙΝΤΕΟ

«Θεόσταλτο» χαρακτήρισε το αποτέλεσμα του τουρκικού δημοψηφίσματος, ο γνωστός αναλυτής, συγγραφέας και αρθρογράφος Σάββας Καλεντερίδης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο Τομ Χανκς πήγε στην Ανάσταση με τη λαμπάδα του (εικόνα)

Με τη λαμπάδα του φωτογραφήθηκε για άλλο ένα Πάσχα ο Τομ Χανκς.

Τη φωτογραφία ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον ευχόμενη «Χριστός Ανέστη».

Στα Γρεβενά η αρχαιότερη βελανιδιά της Ευρώπης- Χρονολογείται από το 720 μ.Χ. [εικόνες]

Στην κωμόπολη της Δεσκάτης στα Γρεβενά ισχυρίζονται οι επιστήμονες ότι βρίσκεται η αρχαιότερη βελανιδιά της Ευρώπης, ηλικίας μάλιστα 1.300 ετών.

Πρόκειται για μία σπάνια, ποδισκοφόρο δρυ (quersus pedunculiflora), η οποία σύμφωνα με τους επιστήμονες που πραγματοποίησαν την δενδροχρονολόγησή του, εικάζεται ότι φύτρωσε περίπου το 720 μΧ.

Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού κινδυνεύει με φυλάκιση!

Πέρασε και δεν ακούμπησε από τον Παναθηναϊκό, ενώ λίγες μέρες μετά το ντεμπούτο του με την Persib Bendung, κινδυνεύει με φυλάκιση επειδή η ομάδα της Ινδονησίας παραβίασε τον νόμο περί μετανάστευσης.

«Βούλιαξε» η Κέρκυρα – Απίστευτες εικόνες από drone

Τα έθιμα για το Πάσχα στην Κέρκυρα είναι πραγματικά ξεχωριστά.

Το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου το πανέμορφο νησί είναι πάντα... ιδιαίτερο με τις στάμνες να αποτελούν το θέαμα που προσελκύει χιλιάδες κόσμου. Οπως φαίνεται και στο βίντεο από drone και φέτος ο κόσμος «βούλιαξε» το κέντρο του νησιού.


Πτώση ελικοπτέρου στην Τουρκία - Νεκρά όλα τα μέλη της εκλογικής επαρχίας που ψήφισε «Όχι» [βίντεο]

Νεκροί είναι και οι δώδεκα επιβαίνοντες του ελικοπτέρου της τουρκικής αστυνομίας, όλοι μέλη της εκλογικής επιτροπής, το οποίο συνετρίβη στην επαρχία Τούντσελι, της ανατολικής Τουρκίας.


ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕΙ-Τα tweets του Τσίπρα για τις ιστοσελίδες επικοινωνίας κράτους-πολιτών

«Η βελτίωση της σχέσης κράτους-πολίτη βασίζεται στην έγκυρη ενημέρωση για δράσεις της διοίκησης και την αποτελεσματική επικοινωνία με αυτήν» αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας, σε ανάρτησή του στο Twitter.

Ο Πολάκης δεν μπορεί να κρύψει τον πόνο του απ' τη στήριξη Κυριάκου σε Άδωνι-Κατάντια Παπακώστα να την υπερασπίζεται ο αλήτης Πολάκης

Κατάντια Παπακώστα να την υπερασπίζεται ο αλήτης Πολάκης

Έναν αναπάντεχο σύμμαχο βρήκε η Κατερίνα Παπακώστα στο πρόσωπο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.

Πάτρα: Έσπασε με πέτρες δύο μαγαζιά! [vid]

O άνδρας που θα δείτε στο βίντεο έδρασε στις δύο τα ξημερώματα, στην Ακτή Δυμαίων. Είχε γεμίσει με μεγάλες πέτρες τις δύο τσέπες του και τις πετούσε με δύναμη στα τζάμια δύο επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή. Μία με πώληση ειδών και μία με οδική βοήθεια...


Η αλλαγή των παγετώνων σε εικόνες πριν και μετά – ΦΩΤΟ

Οι εικόνες από το λιώσιμο των παγετώνων δηλώνουν ξεκάθαρα την κλιματική αλλαγή στον πλανήτη, με την μορφή τους να αλλάζει δραματικά μέσα σε μερικά χρόνια. Η εξήγηση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση αλλά οι εικόνες που δείχνουν το πριν και το μετά των παγετώνων είναι ένας καλός τρόπος για να κατανοήσουμε το μέγεθος του προβλήματος.

Τι λένε οι μουσουλμάνοι της Θράκης για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος- ΝΑΙ ψήφισαν στην Κομοτηνή-ΒΙΝΤΕΟ

Η μόνη περιοχή που στην Ελλάδα «βγήκε» μπροστά το «ναι» στο τουρκικό δημοψήφισμα ήταν η Κομοτηνή. Η κάμερα του ΑΝΤ1 βρέθηκε στη Θράκη και κατέγραψε τις αντιδράσεις της μουσουλμανικής μειονότητας.

Συνελήφθη η γυναίκα που εγκατέλειψε δυο ανήλικα σε εκκλησία της Θεσσαλονίκης

Συνελήφθη η 25χρονη θεία των δυο ανήλικων που τα εγκατέλειψε μόνα τους στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμων Καλαμαριάς, στη Θεσσαλονίκη.


ΛΟΓΩ ΤΗΣ "ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ"➤«Τρύπα» 200 εκ. ευρώ και νέα παράταση για τον ΕΦΚΑ

Περίπου 207.000.000 λιγότερα έχει βάλει στα ταμεία του ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης από τις εισφορές Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου. Και αυτό, γιατί σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι την Τετάρτη 12 Απριλίου το υπερταμείο είχε εισπράξει 300.000.000 ευρώ από τα 507.000.000 ευρώ που έχει βεβαιώσει.


Αποκάλυψη! Τα σχέδια του Τραμπ για την Ελλάδα

- Όλα τα βλέμματα στραμμένα στην Ουάσινγκτον
- Ο Αμερικανός ΥΠΟΙΚ αποκάλυψε τα σχέδια του Τραμπ για το ελληνικό ζήτημα
- Ο Τραμπ "δείχνει" το δρόμο στο ΔΝΤ
- "Ευρωπαϊκό θέμα το ζήτημα της Ελλάδας αλλά..."

Survivor: Χαμός με Παπαδοπούλου! Η αποχώρηση και το επίμαχο ποστ για Αγγελόπουλο!

Το Survivor επιστρέφει στις οθόνες και όλοι περιμένουν να επιβεβαιωθούν επίσημα οι φήμες οικειοθελούς αποχώρησης της Ειρήνης Παπαδοπούλου που κυκλοφορούν εδώ και μέρες μετά μάλιστα και την αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη με ψηφοφορία του κοινού.

Αγαπάμε γιόγκα ότι κι αν λένε οι παπάδες-Η γυμνάστρια που θα σε κάνει να την αγαπήσεις κι εσύ

Η Sjana Elise διαθέτει απίστευτο σώμα και λατρεύει τη γιόγκα.

Επίσης είναι μοντέλο και μέσα από το δικό της ιστολόγιο δίνει συμβουλές για καλύτερη ποιότητα ζωής. Άλλωστε η 22χρονη δίνει σαφείς οδηγίες για το ποιες ασκήσεις μπορούν να γυμνάσουν το σώμα.

Tο εντυπωσιακό βίντεο από τον ινδικό γάμο-υπερπαραγωγή στο Ζάππειο

Το βίντεο του ινδικού γάμου που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στην Αθήνα ήρθε στο φως της δημοσιότητας και είναι η καλύτερη διαφήμιση για την Ελλάδα σε ολόκληρο τον κόσμο.

ΗΠΑ: Αυτοκτόνησε ο «δολοφόνος του Facebook»

Ο άνδρας που, σύμφωνα με την αστυνομία, ανάρτησε στο Facebook ένα βίντεο που τον δείχνει να σκοτώνει έναν ηλικιωμένο στο Κλίβελαντ, αυτοκτόνησε μετά από "σύντομη καταδίωξη" από αστυνομικούς στην Πενσιλβάνια.


Στο σκαμνί δύο αστυνομικοί για πλαστογραφία – Αλλαξαν τους βαθμούς στα απολυτήριά τους

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων θα καθίσουν δύο αστυνομικοί από τη Βόρεια Ελλάδα με την κατηγορία της απάτης και της πλαστογραφίας.


Απεργία πείνας ξεκινάει ο Ιταλός δημοσιογράφος που κρατείται από τις τουρκικές αρχές

Ο Ιταλός δημοσιογράφος Γκαμπριέλε Ντελ Γκράντε πρόκειται να αρχίσει από απόψε απεργία πείνας, όπως είπε ο ίδιος σε τηλεφωνική επικοινωνία με την σύντροφό του.


ΒΙΝΤΕΟ-Φίδι επιτιθεται σε οδηγό μηχανής εν κινήσει

Μια δυσάρεστη έκπληξη έζησε ένας οδηγός μηχανής.

Ενας μοτοσικλετιστής από την Ταϊλάνδη βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν ιδιαίτερα παράξενο κίνδυνο, καθώς ενώ βρισκόταν εν κινήσει του επιτέθηκε ένα φίδι!


Κ. Καραμανλής: Ταλαιπωρήθηκαν οι οδηγοί στην Ιόνια Οδό για να βγει φωτογραφίες ο Τσίπρας στις φιέστες

Στην κυβέρνηση «χρειώνει» ο βουλευτής Σερρών Κ. Καραμανλής, την απίστευτη ταλαιπωρία που υπέστησαν οι εκδρομείς του Πάσχα κατά την επιστροφή τους στην Ιόνια Οδό.


Ο προπονητής της ΑΕΚ εκτάκτως στην Ισπανία... ντύθηκε Παναγία

Μια επίσκεψη με ιδιαίτερο συμβολισμό για τον Μανόλο Χιμένεθ στην πατρίδα του.

«Κάθε χρόνο τέτοια ημέρα, είμαι στον τόπο καταγωγής μου για προσωπικούς λόγους, αλλά αυτή την φορά δεν γινόταν» είχε πει ο Μανόλο Χιμένεθ και μάλιστα έντονα φορτισμένος, αμέσως μετά την λήξη του παιχνιδιού στο γήπεδο Καραϊσκάκη, την Μεγάλη Πέμπτη.

Ο Ζέκα τραγουδά Τhunderstruck στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού [βίντεο]

Εκτός από ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ και αρχηγός του, τώρα είναι και... καλλιτεχνικός τύπος.

Ο Πολ Εμποκού πρόσφερε ένα μοναδικό στιγμιότυπο από τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού.


Χώροι για τους «Δεν Πληρώνω» προκάλεσαν το μποτιλιάρισμα στην Αθηνών-Κορίνθου!

Οι resting areas στις λωρίδες έκτακτης ανάγκης που εγκαινίασε κρυφά ο Χρήστος Σπίρτζης ήταν τελικά η αιτία για τις ουρές χιλιομέτρων που σχηματίστηκαν κατά την επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα στην Ιόνια Οδό


Το ΔΝΤ αναθεωρεί προς τα κάτω την πρόβλεψη για την ανάπτυξη στην Ελλάδα το 2017

Χαμηλότερη ανάπτυξη κατά 0,6% του ΑΕΠ περιμένει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για την Ελλάδα το 2017 όπως αναφέρει στην έκθεση του για τις προοπτικές της παγκόσμιας οικονομίας (World Economic Outlook) η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα την Τρίτη.

Είναι ο στρατός της Βόρειας Κορέας όσο ισχυρός πιστεύει ο Κιμ Γιονγκ Ουν;

- Ποια είναι η δύναμη του στρατού της Βόρειας Κορέας και ποια των κυριότερων εχθρών της
- Πόσο διαρκεί και ποια είναι η στρατιωτική εκπαίδευση των Βορειοκορεατών
- Μπορεί ο στρατιωτικός εξοπλισμός των δυνάμεων του Κιμ Γιονγκ Ουν να φοβίσει τους εχθρούς του ή είναι ξεπερασμένος;

Απίστευτο περιστατικό: Μεθυσμένος μπούκαρε στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη στην Ανδρο!

Ενα απίστευτο περιστατικό που συνέβη ενώ παραθέριζαν στην Ανδρο, διηγήθηκε σήμερα στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη.


Φωτογραφίες: Ινδικά πολεμικά πλοία στον Ναύσταθμο Κρήτης

Ο Ινδός διοικητής Rear Admiral RB Pandit είχε συνάντηση με τον Διοικητή ΝΚ Αρχιπλοίαρχο Παναγιώτη Χατζάκη
Πολεμικά πλοία της Ινδίας κατέπλευσαν στον Ναύσταθμο Κρήτης, στο πλαίσιο της συνεργασίας για την ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών.

Αυτή θα είναι η ακριβότερη ταινία στα κινηματογραφικά χρονικά της Ινδίας

Ινδός πολυεκατομμυριούχος που έχει την έδρα του στον Περσικό Κόλπο σκοπεύει να χρηματοδοτήσει την ακριβότερη ταινία στα κινηματογραφικά χρονικά της Ινδίας.

Πρόκειται να επενδύσει 150 εκατομμύρια δολάρια σε μια ταινία που αναφέρεται στο ινδουιστικό έπος Mahabharata.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Καμμένος θα σας κόψει τον φρέντο ρεμάλια: Καλύτερα στο κράτος παρά στον… εγγονό το χαρτζιλίκι του παππού

«Το να του παίρνει ένα 100αρικο το μήνα ο εγγονός για να πίνει φραπέ και να παίζει τάβλι, προτιμώ να του πάρω εγώ σαν κράτος το 100αρικο και να το κάνω εργοδοτική εισφορά, να πάω να βρώ δουλειά στο παιδί για να μην πίνει φραπέ». Τάδε έφη, Δημήτρης Καμμένος.

Μητσοτάκης: «Αντιεξουσιαστικό ΚΕΠ» με την ανοχή της κυβέρνησης -Για γέλια και για κλάματα

Το «αντιεξουσιαστικό ΚΕΠ» ή αλλιώς «πολιτικό περίπτερο» που έστησαν αντιεξουσιαστές στις 10 Απριλίου στην πλατεία Εξαρχείων, σχολίασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter o Κυριάκος Μητσοτάκης.


Το αιχμηρό σκίτσο των Times για τη νίκη του Ερντογάν στο δημοψήφισμα – ΦΩΤΟ

Η Ευρώπη ανησυχεί μετά τη νίκη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο τουρκικό δημοψήφισμα με τους φόβους της να επικεντρώνονται σε πιθανή αθέτηση της συμφωνίας Βρυξελλών-Άγκυρας για το προσφυγικό, ενώ αρκετοί διπλωμάτες εκτιμούν ότι η χώρα κάνει στροφή στην απολυταρχία.

Γεύμα εργασίας είχαν Μητσοτάκης – Κατάινεν (φωτο)

Ο Κατάινεν θεωρείται ο διάδοχος του Γιούνκερ

Γεύμα εργασίας είχαν στον Πειραιά ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αρμόδιο για θέματα Απασχόλησης, Ανάπτυξης, Επενδύσεων και Ανταγωνιστικότητας Γίρκι Κατάινεν.

Ο Πολάκης «τρώει» και την Πετρούλα Σαρτζετάκη-Ανήκει στην ΠΑΣΟΚική συνιστώσα και όχι στην κομμουνιστική

Την είχε διορίσει ο Κουρουμπλής τον Μάρτιο του 2015

Τον απόλυτο έλεγχο σε όλους τους νευραλγικούς τομείς της υγείας και ειδικά σε αυτούς που σχετίζονται με τις προμήθειες επιχειρεί να εξασφαλίσει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας και γνωστός για τα κακόγουστα σόου που στήνει στη Βουλή, Παύλος Πολάκης.


"Τρελαμένος" με την Ολυμπιονίκη ο Καπουτζίδης! "Πόσο χαίρομαι που συναντηθήκαμε!" [pic]

Ο Γιώργος Καπουτζίδης συναντήθηκε με μία Ολυμπιονίκη το Πάσχα και φρόντισε να εκφράσει τον ενθουσιασμό του, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram.

Survivor: Οι Βέλγοι "ψήφισαν" Αιγαίο! Ερημίτες στο ακατοίκητο νησί Αλιμιά!

Ενώ για χάρη του ελληνικού Survivor βλέπουμε τις ομορφιές του Άγιου Δομίνικου, στο βελγικό... Survivor ψήφισαν τις ομορφιές της Ελλάδας και συγκεκριμένα του ακατοίκητου νησιού Αλιμιά που βρίσκεται μεταξύ Ρόδου και Χάλκης.

Η Μαχήτρια Ειρήνη Κολιδά έκανε την πρώτη της αποκαλυπτική φωτογράφιση, αποκαλύπτει αν πήρε αποζημίωση-ΦΩΤΟ

Στην Ελλάδα επέστρεψε η Μαχήτρια Ειρήνη Κολιδά, μετά από το τροχαίο ατύχημα που στοίχισε τη συμμετοχή της στο Survivor.

ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ! Καμπάνια στο εξωτερικό για τα «χακί»... φιλέτα

Το «χακί» Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ. λέγεται… Υπ.Α.Α.Π.Ε.Δ (Υπηρεσία Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας Ενόπλων Δυνάμεων) - Ο Πάνος Καμμένος φαίνεται να έχει βάλει στόχο να πείσει ξένους επενδυτές να διαθέσουν κεφάλαια και να αξιοποιήσουν ακίνητα των Ενόπλων Δυνάμεων

Το Brexit «γονατίζει» την Premier League

Το Brexit «γονατίζει» την Premier League. Το πλουσιότερο πρωτάθλημα στον κόσμο, είναι έτοιμο να ανακοινώσει ετήσια ζημία προ φόρων, ύψους 312 εκατομμυρίων λιρών, ή διαφορετικά 380 εκατ. ευρώ, όπως αποκαλύπτουν αγγλικές εφημερίδες.

F35A: Έφτασαν για πρώτη φορά στην Ευρώπη - ΒΙΝΤΕΟ

Tα F35A αναπτύσσονται για πρώτη φορά στην Ευρώπη σύμφωνα με το επίσημο site της USAFE. Tα F-35A Lightning II αναχώρησαν από την 34η μοίρα μαχητών της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ που εδρεύει στη Γιούτα για την Βασιλική Πολεμική Αεροπορία στο Lakenheath της Αγγλίας στις 15 Απριλίου 2017.


Απίθανη καμπάνια προώθησης κρητικής κατσούνας! [pics]

Έναν ιδιαίτερο τρόπο επέλεξαν από σελίδα με χειροποίητες κατσούνες, για να προσεγγίσουν τη νεολαία.

Στόχος της καμπάνιας είναι η μετάδοση της παράδοσης της κατσούνας στους νεότερους αλλά και η χρήση της στην καθημερινότητα.

Χρ. Σταϊκούρας: Στάση πληρωμών, “σκούπισμα” ταμειακών διαθεσίμων, επιστροφή στην ύφεση, το τρίπτυχο της κυβερνητικής αποτυχίας

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Σταϊκούρας, μετά την ανακοίνωση των προσωρινών στοιχείων εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού για την περίοδο Ιανουαρίου - Μαρτίου 2017.