14 Αυγούστου 2017

Γιατί ο Φάρα αποφάσισε να αλλάξει το όνομά του -Νέα αρχή για τον 4 φορές «χρυσό» Ολυμπιονίκη

Το όνομα του Μο Φάρα φαίνεται πως... πηγαίνει με τα μέτρα που τρέχει. Τώρα που αποφάσισε να στραφεί στον μαραθώνιο, προσθέτει και μερικές συλλαβές στο μικρό του.


Στη σύνταξη.... ο αστυνομικός σκύλος Blanco - Το συγκινητικό «αντίο» της ΕΛΑΣ

Ο συνεργάτης της όπως γράφει στο tweet της η ΕΛΑΣ είναι τέως Αστυνομικός Σκύλος Ανιχνευτής Εκρηκτικών Υλών

Με ένα ευχαριστήριο μήνυμα στο Twitter εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της η Ελληνική Αστυνομία προς το Λαμπραντόρ - ανιχνευτή Blanco, για τις πολύτιμες υπηρεσίες του στο αστυνομικό έργο.

Αυτοκίνητο εισέβαλε σε εστιατόριο στη Γαλλία -Νεκρή μια 8χρονη, άλλοι 6 τραυματίες

Το αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε υπαίθρια τραπέζια πιτσαρίας

Ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω υπαίθρια τραπέζια πιτσαρίας στo Sept-sorts στην περιοχή Seine-et-Marne ανατολικά του Παρισιού.


ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ! ΟΧΙ ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ! Χειροπέδες στον πλουσιότερο άνθρωπο του Ισραήλ Αύγουστος 14, 20170 Στη σύλληψη του Μπένι Στέινμετζ , ενός εκ των πλουσιότερων επιχειρηματιών του Ισραήλ, προχώρησαν οι αρχές της χώρας, ενώ μαζί με αυτόν συνελήφθησαν ακόμη τέσσερις επιχειρηματίες, καθώς και ο πολιτικός παράγοντας Ταλ Σίλμπερστάιν. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για χρήση «ψεύτικων συμβολαίων» και ξέπλυμα χρήματος, ενώ υπήρξε έφοδος των αρχών τόσο στα σπίτια όσο και στα γραφεία κάποιων εξ αυτών. Ο Στέινμετζ είχε συλληφθεί και τον Δεκέμβριο, καθώς θεωρήθηκε ότι ο ρόλος του σε σκάνδαλο διαφθοράς, το οποίο αφορούσε αρκετά εκατ. δολάρια, ήταν ύποπτος. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι η έρευνα και σύλληψή του αποτελεί μέρος «πολιτικού πολέμου» εναντίον του και σπεύδει να κατηγορήσει τον Τζορτζ Σόρος ότι έχει χρηματοδοτήσει την όλη υπόθεση, προσθέτοντας ότι όλα στηρίζονται σε μία ψεύτικη κατάθεση από μία γυναίκα, το όνομα της οποίας κανείς δεν έχει αποκαλύψει. Οι Σόρος και Στέινμετζ έχουν μακροχρόνια αντιπαλότητα, με τον δεύτερο να έχει κατηγορήσει στο παρελθόν τον πρώτο ότι διεξήγαγε «κρυφό πόλεμο» εναντίον των επιχειρηματικών του συμφερόντων στη Γουινέα. Όσο για τους υπόλοιπους συλληφθέντες ο Ταλ Σίλμπερστάιν ήταν σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Εχουντ Μπαρακ αλλά και σύμβουλος του καγκελάριου της Αυστρίας και του Ντέιβιντ Γκράνοτ, ο οποίος είναι επικεφαλής της Bezeq, του μεγαλύτερου τηλεπικοινωνιακού ομίλου του Ισραήλ. Σημειώνεται ότι μετά τη σύλληψή του η αυστριακή καγκελαρία, ανακοίνωσε και την απόλυσή του. Όσο για τον Γκράνοτ, είναι και ο ίδιος μεταξύ των επιχειρηματιών που συνελήφθησαν προκειμένου να ανακριθούν από τις ισραηλινές αρχές. Όλοι οι συλληφθέντες φέρεται να εμπλέκονται σε σκάνδαλα για παράνομες συμφωνίες real estate σε Ρουμανία, ενώ αναφορικά με τη Γουινέα, εξετάζεται το ενδεχόμενο η εταιρεία του Στέινμετζ να έχει παρανόμως κερδίσει άδειες εξόρυξης.

Στη σύλληψη του Μπένι Στέινμετζ , ενός εκ των πλουσιότερων επιχειρηματιών του Ισραήλ, προχώρησαν οι αρχές της χώρας, ενώ μαζί με αυτόν συνελήφθησαν ακόμη τέσσερις επιχειρηματίες, καθώς και ο πολιτικός παράγοντας Ταλ Σίλμπερστάιν.


Κομμουνίστρια βραζιλιάνα κληρονόμος τραπεζίτη χαρίζει σε είδος 132.000 ευρώ στον πρώην πρόεδρο της Βραζιλίας Λούλα ντα Σίλβα

Μια 32χρονη Βραζιλιάνα, πλούσια κληρονόμος ελβετικής καταγωγής θα χαρίσει περίπου 132.000 ευρώ στον πρώην πρόεδρο της Βραζιλίας Λουίς Ινάσιου Λούλα ντα Σίλβα, τα περιουσιακά στοιχεία του οποίου έχουν δεσμευθεί από τη δικαιοσύνη.


ΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ; ΠΑΡΤΕ Τ' ΑΡΧ@ΔΙΑ ΜΟΥ; Γιούχαραν την Μέρκελ σε προεκλογική συγκέντρωση -Τι τους απάντησε

Υποστηρικτές του ακροδεξιού κόμματος AfD γιούχαραν την Ανγκελα Μέρκελ, σε προεκλογική συγκέντρωση στην πόλη Γκελχάουζεν.


Ο παραμυθένιος γάμος της πριγκίπισσας του Τζοχόρ με έναν κοινό θνητό και η προίκα... των 4,40 ευρώ [εικόνες & βίντεο]

Μοιάζει σαν ιστορία βγαλμένη από τις σελίδες παραμυθιού. Κάτι σαν την Σταχτοπούτα αλλά... αντίστροφα.

Ο λόγος για τον παραμυθένιο γάμο της μοναχοκόρης του Σουλτάνου της Τζοχόρ στη Μαλαισία με τον πρώην παίχτη του ημι-επαγγελματικού ποδοσφαίρου Ντένις Βέρμπαας.

«Λουκέτο» σε club της Μυκόνου – Ποιος γνωστός τραγουδιστής εμφανίζεται

Από τη Μύκονο ως τη Ξάνθη κι από την Τρούμπα ως τη Θεσσαλονίκη, η μη έκδοση αποδείξεων και το κρυφτούλι με την εφορία δείχνουν να βρίσκονται στη κορύφωση τους.

Business Insider: Αυτή είναι η φανταστική ζωή που κάνει η Μαρία Ολυμπία [εικόνες]

Στην κόρη του Παύλου Γλίξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ, Μαρία Ολυμπία, αφιερώνει άρθρο του το Business Insider παρουσιάζοντας με τον δικό του τρόπο τη ζωή της πριγκίπισσας της Ελλάδας, όπως την αποκαλεί.

Θλιβερή επέτειος – 43 χρόνια μετά τον «Αττίλα 2» και την τουρκική βαρβαρότητα (φωτο)

Σαν σήμερα πριν από 43 χρόνια ξεκινούσε η δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο. Ο Αττίλιας 2 ξεκίνησε μετά το ναυάγιο που προκάλεσαν οι Τούρκοι στις διαπραγματεύσεις της Γενεύης και ενώ καθόλο το χρονικό διάστημα των τριών εβδομάδων οι Τούρκοι ενίσχυαν τις θέσεις τους στη Μεγαλόνησο.

Δίνει το παράδειγμα ο Πρίντεζης -Εγινε εθελοντής δότης του μυελού των οστών

Πριν λίγο καιρό έγινε πατέρας και τώρα προχωρά σε μια σπουδαία ανθρώπινη κίνηση.

Ο Γιώργος Πρίντεζης έγινε εθελοντής δότης μυελού των οστών, καθώς ο υπαρχηγός των Πειραιωτών επισκέφτηκε...

ΕΓΓΡΑΦΟ-Ο Καμμένος έλεγε στον Άδωνι πως έχουν 15 Καναντέρ... κι έχουν 6

Με έξι Canadair προσπαθούν να σβήσουν 91 φωτιές σε όλη την Ελλάδα!

Από τα 18 πυροσβεστικά αεροσκάφη τύπου CL-415 και CL-215, μόνο έξι επιχειρούν στις μεγάλες πυρκαγιές σε Κάλαμο, Ζάκυνθο και Αμαλιάδα - Αγώνα δρόμου δίνουν οι τεχνικοί της Πολεμικής Αεροπορίας για να επισκευάσουν τις βλάβες


ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ! Δούρου κατά Πολάκη, Τσίπρα και Μητσοτάκη

«Σταματήστε τα τιτιβίσματα και τα ποσταρίσματα, σεβαστείτε τους πληγέντες και όσους δίνουν μάχη με τη φωτιά»

Δούρου κατά πάντων και κυρίως κατά όσων ποστάρουν και τουιτάρουν για τις πυρκαγιές!


Η Ουάσιγκτον μειώνει τα χιλιόμετρα που δικαιούνται οι Ρώσοι διπλωμάτες για μετακινήσεις στις ΗΠΑ

Η Ουάσιγκτον προτίθεται να περιορίσει την ακτίνα δράσης στις μετακινήσεις των Ρώσων διπλωματών εντός της επικράτειας των Ηνωμένων Πολιτειών.


ΠΑΛΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ; Και ο Πολάκης βλέπει στις φωτιές, συνωμοσία του ΓΚΑΜΠΙΤΑΛΙΖΜΟΥ

Μετά τον Σταύρο Κοντονή και ο Παύλος Πολάκης κάνει λόγο για... οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών κατά της κυβέρνησης με αφορμή τις πυρκαγιές.

ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ Ο ΣΤΟΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΣΤΟ TWITTER!! Σπίρτζης: Οι αμαρτίες του ΟΑΣΘ χρειάζονται έναν... Παππά σαν τον Στέλιο

Παρά τις φωτιές σε όλη την Ελλάδα και παρά την πολιτική θύελλα που έχει ξεσηκώσει εδώ και μέρες ο διορισμός του Στέλιου Παππά, πατέρα του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά, στη θέση του προέδρου του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης που τον διόρισε, επιμένει στην επιλογή του και προσπαθεί να αυτοεπιβεβαιωθεί κάνοντας... χιούμορ.


ΝΔ για μνημόνια ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Η «αριστερή ψυχή» γίνεται θυσία στον βωμό για λίγη «πολιτική εξουσία»

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων μνημονίων των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.


Πού μετακομίζει ο ΔΟΛ; – Δείτε τις νέες εγκαταστάσεις! (ΦΩΤΟ)

Έκλεισε- κι επίσημα- το κτίριο του ΔΟΛ την περασμένη εβδομάδα με τους τίτλους τέλους για «Τα Νέα» και «Το Βήμα» να συνθέτουν ένα βαρύ κλίμα.

ΕΔΩ ΘΑ ΕΒΓΑΖΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ! «Καμπάνα» πέντε αγωνιστικών στον Ρονάλντο για την αποβολή και το σπρώξιμο στον διαιτητή!

Η μία αγωνιστική είναι για την κόκκινη κάρτα και οι τέσσερις για το σπρώξιμο στον διαιτητή

Με ποινή αποκλεισμού πέντε παιχνιδιών τιμωρήθηκε ο Ρονάλντο, για την αποβολή του στο ματς της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα!

ΣΟΚ! Οργανωμένο σχέδιο γκαμπιταλιζμού για αποσταθεροποίηση της... Γροιλανδίας - Απαγόρευσαν κυκλοφορία και κάπνισμα λόγω πυρκαγιών

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Αρχών, λόγω των σημαντικών πυρκαγιών στα δυτικά παράλια, η αστυνομία της Γροιλανδίας συνιστά να αποφεύγεται η κυκλοφορία –συμπεριλαμβάνονται η πεζοπορία και το κυνήγι– γύρω από το Νασουτόοκ και το Αμιτσορσούακ


ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΚΙ ΕΣΒΗΣΑΝ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ! Σκουρλέτης σαν αράπης απ' τα μπάνια εμφανίστηκε στην Πυροσβεστική... έβγαλε φώτο κι έφυγε πάλι διακοπές

Εμφανώς μαυρισμένοι, όπως μπορείτε και εσείς να διαπιστώσετε, ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό, προκειμένου να τους απαθανατίσει, κατά τη διάρκεια σύσκεψης στο κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής.

ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ! Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η σ@ξι φωτογραφία που τρέλανε τους followers της

Η αθλητικογράφος του ΣΚΑΙ απολαμβάνει τις διακοπές της 

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετά την αποχώρησή της από το Survivor απολαμβάνει τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά.

ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ! Άλλες δύο ΜΚΟ αποχωρούν από τη Μεσόγειο - Τις διώχνει η λιβυκή ακτοφυλακή

«Τα πληρώματά μας απαρτίζονται από εθελοντές και σε αυτή την φάση δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να συνεχίσουμε τις διασώσεις», δηλώνουν εκπρόσωποί τους


Μπαλατσινού – Κικίλιας: Πώς επιβεβαιώνουν ότι είναι μαζί στην Πάτμο; (ΦΩΤΟ)

Στο νησί της Αποκάλυψης συνεχίζουν τις διακοπές τους η παρουσιάστρια Τζένη Μπαλατσινού και ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας.

Κοινοτάρχης Καπανδριτίου: Ενώ έχουν πέσει οι άνεμοι δεν γίνονται συνεχείς ρίψεις-Αρσιά τα διαστήματα κατάσβεσης

Τρία πύρινα μέτωπα μαίνονται αυτή στιγμή στον Κάλαμο και το Καπανδρίτι. Πρόκειται για φωτιές σε Τριάδες και Μετόχι και μια αναζωπύρωση στη θέση Κακόσι την οποία ανέφερε στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Ωρωπού Θωμάς Ρούσσης.

Μεγάλη πτώση των μεταναστευτικών ροών, με ξαφνική στροφή προς την Ισπανία

Στις 127.100, μειωμένες κατά περίπου 66% σε σχέση με πέρυσι, ανήλθαν οι παράνομες αφίξεις προσφύγων και μεταναστών στην Ευρωπαϊκή Ένωση από τη Μεσόγειο και τα Βαλκάνια το πρώτο επτάμηνο, σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία της ευρωπαϊκής υπηρεσίας Frontex, τα οποία καταδεικνύουν επίσης μερική μετατόπιση των ροών προς την Ισπανία, αντί για την Ιταλία και την Ελλάδα.


ΤΟΝ ΠΟ@ΛΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ! Αρειος Πάγος: Η σύζυγος και τα 2 παιδιά του Νίκου Δασκαλαντωνάκη είναι οι μέτοχοι των εταιρειών του ομίλου

[Έβαλε τον πατέρα της να πάρει την περιουσία των αδερφιών της για να την πάρει στη συνέχεια η ίδια! Πήρε τον πούλο και μπορεί να βρεθεί και μπλεγμένη γιατί άλλα έλεγε στα δικαστήρια και άλλα συμπλήρωνε στα πόθεν έσχες του Σηφουνάκη στη Βουλή]

Οριστικό τέλος στη δικαστική διαμάχη που είχε υπήρχε στο εσωτερικό της οικογένειας Δασκαλαντωνάκη έβαλε ο Αρειος Πάγος.


Η μάνα του έτρεχε να γλιτώσει το σπίτι κι ο μπετόστοκος του Κουφοντίνα έκανε πλακίτσα στο Twitter

Η αλλαγή της φοράς των ανέμων έσωσε από τις φλόγες, την τελευταία στιγμή, το σπίτι του καταδικασμένου για συμμετοχή στη «17 Νοέμβρη», Δημήτρη Κουφοντίνα στον Βαρνάβα.

Νέα ευρήματα στο ναυάγιο «Μέντωρ» που βυθίστηκε με τα κλεμμένα του Έλγιν

Βρέθηκαν προσωπικά αντικείμενα των επιβατών και του πληρώματος, όπως πιόνια σκακιού, νομίσματα, καπνοσύριγγες, φιαλίδια, καθώς και πλήθος άλλων αντικειμένων

Άφαντος ο Τσίπρας-«Κλειστή λόγω διακοπών» η κυβέρνηση ενώ οι φωτιές κατακαίουν τη χώρα

Το ελληνικό καλοκαίρι απολαμβάνουν ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εσωτερικών, αλλά και η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου - Στο Συντονιστικό της Πυροσβεστικής ο Νίκος Τόσκας - Καμία ενημέρωση για τα πύρινα μέτωπα από επίσημα χείλη, την ώρα που πληθαίνουν οι φωνές για ολιγωρία και έλλειψη συντονισμού


Βιρτζίνια: Το δικαστήριο δεν όρισε εγγύηση για τον νεοναζί που πάτησε με το αυτοκίνητο διαδηλωτές

Ο 20χρονος Τζέιμς Άλεξ Φιλντς που σκότωσε μία 32χρονη γυναίκα και τραυμάτισε πολλούς ανθρώπους ακόμα, θα παραμείνει προφυλακισμένος έως ότου πραγματοποιηθεί η δίκη του


Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα μέτωπα της φωτιάς στην Αττική όπως τα κατέγραψε επιβάτης αεροπλάνου

Σοκ και δέος από το βίντεο που κατέγραψε επιβάτης αεροσκάφους που πετούσε πάνω από τις φλεγόμενες περιοχές της Αττικής.


ΒΙΝΤΕΟ-Πυροσβεστική αδειάζει την κυβέρνηση για τις θεωρίες συνωμοσίας: Δεν μπορούμε να μιλάμε για εμπρησμούς

Σαφέστατες αποστάσεις από την επίσημη κυβερνητική γραμμή και τις επίσημες δηλώσεις ανώτατων κυβερνητικών στελεχών με τις οποίες μιλούν για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών σε ολόκληρη τη χώρα παίρνει η ίδια η Πυροσβεστική Υπηρεσία.


Κικίλιας: Η ανικανότητά τους δεν κρύβεται πίσω από θεωρίες συνωμοσίας

Επίθεση στους υπουργούς Νίκο Τόσκα και Σταύρο Κοντονή, που μιλούν για οργανωμένο σχέδιο έκρυθμης κατάστασης στη χώρα, εξαπολύει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας.


Ποιο είναι το πρόβλημα του Π. Καμμένου

Του Σάκη Μουμτζή

Ο Π. Καμμένος γνωρίζει πως αν απομακρυνθεί από την κυβέρνηση ή αν επιλέξει αυτός να αποχωρήσει, τότε ο ΣΥΡΙΖΑ εγκαταλείπει την εξουσία. Αυτό το αδιαμφισβήτητο γεγονός φαίνεται πως το αγνοούν κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που επιζητούν την έξοδο του Πάνου από την κυβέρνηση.


Λονδίνο 2017: Ο απολογισμός της ελληνικής αποστολής στο Λονδίνο

Ένα ακόμη Παγκόσμιο Πρωτάθλημα έφτασε στο τέλος του για την ελληνική ομάδα. Η 16η στάση χάρισε στην Ελλάδα ένα χρυσό μετάλλιο, το πρώτο από το 2003 και τη διοργάνωση του Παρισιού και αρκετές ενθαρρυντικές εμφανίσεις από τους αθλητές και τις αθλήτριες που μετείχαν.

Ρε Λάκη, τι έλεγε το πινάκιο στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης;

Μας έστειλαν φωτογραφία πριν από μερικές εβδομάδες ένα πινάκιο απ τα δικαστήρια για σένα με κάτι απαιτήσεις απ το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο. Έχει να παίρνει κάτι ευρώ λέει....

Δηλώσεις ΣΟΚ από Τσίπρα: Η κυβέρνηση έχει γελοιοποιηθεί πλήρως με τα περί σχεδίου εμπρησμών

Γελάει και το παρδαλό κατσίκι με τον τρόπο που προσπαθούν να καλύψουν τις ευθύνες τους οι "αντιγραφείς του Νέρωνα"... τις καλύτερες απαντήσεις βέβαια, τις έχουν δώσει οι ίδιοι όταν δεν φαντάζονταν ότι θα χρειαστεί να κυβερνήσουν: 

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ! Τρύπα 730 εκατ. στα έσοδα του Ιουλίου!

Ανησυχητικά είναι τα σημάδια για τα έσοδα από τα στοιχεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού, καθως τον Ιούλιο η μαύρη τρύπα έφθασε στα 730 εκατ. ευρώ.


Μεγάλη φωτιά και στην Αμαλιάδα-Εκκενώνεται χωριό

Ένα χωριό εκκενώθηκε στην περιοχή της Αμαλιάδας, όπου μαίνεται από τις 12:10 το μεσημέρι πυρκαγιά στην περιοχή Μπουμπούνας Κρυονερίου.


«Σκέπασαν» τον αττικό ουρανό οι καπνοί και έφτασαν μέχρι την Κρήτη

Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στα βόρεια προάστια της ΑθήναςΜέχρι τα βόρεια προάστια της Αττικής έχει φτάσει η μυρωδιά του καπνού από τη μεγάλη φωτιά στον Κάλαμο και τον Βαρνάβα, δημιουργώντας πραγματικά αποπνικτική ατμόσφαιρα.


Το νέο μήνυμα του Κ. Μητσοτάκη για τις φωτιές: «Οργή για την ανικανότητα»

Με νέο μήνυμα που ανάρτησε πριν από λίγη ώρα στο twitter ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε την αγανάκτησή του για την αδυναμία της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει τις φωτιές που καταστρέφουν δάση και περιουσίες σε διάφορες περιοχές της χώρας τις τελευταίες ημέρες.


ΕΝΩ Η ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ➤Σύμβουλος περιφέρειας Αττικής: Οι φωτιές είναι φυσικό φαινόμενο! ΒΙΝΤΕΟ

Με απούσα τη Ρένα Δούρου, η σύμβουλός της έκανε «μάθημα» φυσικής ενώ οι κάτοικοι του Βαρνάβα, του Καπανδριτίου και του Καλάμου αγωνιούν για την τύχη των σπιτιών τους


ΤΑ ΚΑΨΑΝΕ ΟΛΑ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ! Στις φλόγες Βαρνάβας, Καπανδρίτι, Κάλαμος: Αγωνία από τις αναζωπυρώσεις

Στο Μετόχι το πιο μεγάλο μέτωπο - Αγωνία για τη φορά του ανέμου που σπρώχνει τη φωτιά προς Καπανδρίτι και Μικροχώρι - Στα 25χλμ. το μήκος του μετώπου που ξεκίνησε το μεσημέρι της Κυριακής

Ανεξέλεγκτη εξακολουθεί να καίγεται η φωτιά στο Βαρνάβα, στο μέτωπο που ξεκίνησε από τον Κάλαμο το απόγευμα της Κυριακής και γρήγορα πήρε διαστάσεις με πολλούς να καταγγέλλουν ότι υπήρξε εσφαλμένη διαχείριση.


Βίντεο: Πάνω σε... καμπαναριό ξεκίνησε συναυλία στην Ηλεία ο Γιώργος Μάγκας!

Ντυμένος σε ένα εντυπωσιακά λαμπερό κοστούμι ο λαϊκός οργανοπαίχτης έδωσε ρέστα

Ο Γιώργος Μάγκας είναι ένας βιρτουόζος του κλαρίνου που έχει γίνει γνωστός για τις στιλιστικές υπερβολές στη γκαρνταρόμπα του αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο παίζει το όργανό του.


Θυμήθηκε τα παλιά ο Αντετοκούνμπο - Μπήκε στο λεωφορείο 608 για Ζωγράφου [εικόνα]

Εχει πλέον λεφτά για να ζήσουν και τα δισέγγονά του. Όμως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι ο άνθρωπος που έχει γερές βάσεις, δεν αλλάζει από την οικονομική δύναμη που αποκτά στην πορεία της ζωής του.

Η Σαρλίζ Θερόν θέλει τον Τζέιμς Μποντ... άντρα: Δεν μπορώ να τον φανταστώ bisexual

«Θα μου φαινόταν παράξενο, εάν ξαφνικά ο Μποντ εμφανιζόταν ως αμφιφυλόφιλος. Ακόμα και σε μένα θα μου φαινόταν λίγο τρελό» δηλώνει η... Atomic Blonde, όπως είναι ο τίτλος της νέας της ταινίας


Το Cassini θα «ξύσει» την επιφάνεια του Κρόνου και μετά θα... «αυτοκτονήσει»

Η λύση της «αυτοκτονίας» επιλέχθηκε από τους επιστήμονες για να αποφευχθεί η πιθανότητα το σκάφος να πέσει σε κάποιον από τους δορυφόρους του Κρόνου, τον Τιτάνα ή τον Εγκέλαδο, μολύνοντάς τους ίσως με γήινη μικροβιακή ζωή


Μαύρη «επέτειος» από την ψήφιση του Μνημονίου Τσίπρα-Καμμένου: Τι χάσαμε και πόσο το πληρώνουμε

Με πρόσχημα το Μνημόνιο, μισή ντουζίνα σκληρά μέτρα που... δεν ήταν καν στο Μνημόνιο - Κόβονται οι συντάξεις, αυξάνονται οι φόροι, «αναταραχή» στο Χρηματιστήριο - Οι αδικίες και τα παρ'ολίγον «εγκλήματα»


ΦΩΤΟ-ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ! Ο Κατρούγκαλος με κοστούμι, σαγιονάρες και... κάλτσες!

«Γερμανό τουρίστα», έτσι τουλάχιστον όπως τον θέλει το... στερεότυπο, με διχαλωτή σαγιονάρα και άσπρες κάλτσες, θύμισε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, σε εμφάνισή του σε εκδήλωση στην Πύλο.

Πιλότος F-16: «Mayday Mayday, έχουμε πρόσκρουση πολιτικού αεροσκάφους» -Η τραγωδία του «Helios»[βίντεο]

Πέρασαν 12 χρόνια από την ημέρα της πιο πρόσφατης αεροπορικής τραγωδίας στην Ελλάδα που στοίχισε τη ζωή σε 121 ανθρώπους.