01 Σεπτεμβρίου 2017

Το θρ΄'ασος του στα ψέμματα είναι μνημειώδες! Δείτε τι είπε πάλι για τους συμβασιούχους

Ούρλιαζε πάλι ο Τσίπρας προχθες, στη φιέστα για τη Δημόσια Διοίκηση, ότι οι προηγούμενοι διόριζαν συμβασιούχους για να τους κρατάνε σε ομηρία... Δείτε και τι λένε τα νούμερα

ΣΥΡΙΖΑίοι ΚΑΦΡΟΙ! Βουλευτής του Μακρόν χτύπησε με κράνος και έστειλε στην εντατική πολιτικό αντίπαλό του


Με τον Μακρόν μπήκαν στη Βουλή όλα τα λαμόγια και οι καραγκιόζηδες που δεν είχαν στον ήλιο μοίρα... ότι έγινε στην Ελλάδα με τους ΣΥΡΙΖΑίους που μπήκαν όλοι οι καραγκιόζηδες στη Βουλή

Ο δράστης υποστηρίζει ότι το θύμα του επιτέθηκε λεκτικά και τον άρπαξε βίαια από το χέρι - Οι δύο ήταν μέλη μέχρι το 2016 στο Σοσιαλιστικό Κόμμα

Σάλος έχει προκληθεί στη Γαλλία από τον καβγά που είχε ο βουλευτής του κόμματος En Marche του Εμμανουέλ Μακρόν, Μτζίντ Ελ Γκεράμπ, με το στέλεχος του Σοσιαλιστικού Κόμματος, Μπορίς Φορ που κατέληξε με τον δεύτερο στην εντατική.

ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΤΑΫΛΑΝΔΗ-Ο Τζόφρυ Τζουλιάνο βρίζει πελάτη σουπερμάρκετ: «Αντε γα@@σου! Είμαι Αμερικανός, είμαστε βασιλιάδες του κόσμου» [βίντεο]

Ενα σοκαριστικό βίντεο με τον Αμερικανό ηθοποιό Τζόφρυ Τζουλιάνο να βρίζει αισχρά Γάλλο πελάτη σουπερμάρκετ στην Ταϊλάνδη είδε το φως της δημοσιότητας.


ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΙ ΛΕME! 50% αυξημένες οι υπερωρίες του Μαξίμου τους καλοκαιρινούς μήνες σε σχέση με Σαμαρά

Καλοπληρωμένα τα εκατοντάδες στελέχη, σύμβουλοι, γραμματείς, ειδικοί και επιστημονικοί συνεργάτες που περνούν καθημερινά τη διπλή, μεγάλη, σιδερένια πόρτα του Μεγάρου με προορισμό τα γραφεία τους

Απίστευτο τρολάρισμα σε Άρσεναλ και Βενγκέρ για τις μεταγραφές

Οι «κανονιέρηδες» έχασαν τον Τσάμπερλεϊν, δεν πούλησαν τον Σάντσεζ που θα φύγει του χρόνου τζάμπα, δεν πήραν κανέναν παίκτη την τελευταία ημέρα και στο twitter έγινε… πάρτι

Είναι από τις κορυφαίες ατάκες των τελευταίων εβδομάδων που έχουν κυκλοφορήσει στα social media. «Έκτακτη είδηση! Η Άρσεναλ απέκτησε τον …. Κανενίνιο με 5ετές συμβόλαιο!» (BREAKING: Arsenal have just signed Nobodinho on a 5-year deal!)


ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ ΧΩΡΑ! Προσωρινή αναστολή για το δεκαήμερο λουκέτο στo Barbarossa της Πάρου

Παρά το γεγονός ότι δεν είχε κόψει 36 αποδείξεις αξίας 6.500 ευρώ και ότι πρώτα αφαιρέθηκε και μετά παραποιήθηκε η κορδέλα σφράγισης της ΑΑΔΕ


Κραυγή αγωνίας από τους Έλληνες της Αλβανίας: Δημεύουν τα σπίτια μας

Κυνική επιβεβαίωση από τον ελληνικής καταγωγής δήμαρχο Χειμάρρας: «ότι δεν μπορεί ο ιδιοκτήτης να αποδείξει ότι είναι δικό του, είναι του δήμου»

Κραυγή αγωνίας από τους Έλληνες της Αλβανίας και ειδικότερα της Χειμάρρας, οι οποίοι δίνουν αγώνα για να κρατήσουν τις περιουσίες τους, καταγγέλλοντας ότι η αλβανική κυβέρνηση προχωρά στη δήμευση των περιουσιών τους και ως εκ τούτου, στην εκδίωξή τους.


Η αποκάλυψη της Ελένης Ανουσάκη για τα "Κόκκινα Φανάρια"

Η ηθοποιός Ελένη Ανουσάκη, μιλώντας στο περιοδικό Down Town, στο πλαίσιο του αφιερώματος στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, αναφέρθηκε στην ταινία «Κόκκινα Φανάρια», όπου μίλησε για τα γυρίσματα, αλλά και την πρεμιέρα.

Έξαλλοι οι ΣΥΡΙΖΑίοι του Συλλόγου Αρχαιολόγων με Κονιόρδου: Είναι persona non grata επειδή δεν κήρυξε αρχαιολογικό χώρο το Ελληνικό


Εννοείται ότι τα κομματόσκυλα δεν τα ενοχλεί που λόγω ανικανότητάς της δεν μπήκε στο ΕΣΠΑ η Αμφίπολη...

Με τον τίτλο «κάποιος να την σταματήσει», ο Συλλόγος Ελλήνων Αρχαιολόγων, επιτίθεται κατά της υπουργού Πολιτισμού Λυδίας Κονιόρδου, την οποία μάλιστα χαρακτηρίζει «persona non grata».

Οι Ελληνες Αρχαιολόγοι παραθέτουν τους λόγους για τους οποίους κρίνουν ότι η Λ. Κονιόρδου «δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ευθύνης που της έχει ανατεθεί».


ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ! Κρήτη: Μ' ένα σκοινί έβαλε τέλος στη ζωή του 60χρονος Βρετανός

Είχε εξαφανιστεί και βρέθηκε απαγχονισμένος σε ένα δέντρο

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία από τη νέα αυτοκτονία που σημειώθηκε σήμερα στην Κρήτη.


Δώρο 22 εκατ. δολαρίων από 93χρονη σε Ζωολογικό Κήπο γιατί εκεί γνώρισε τον σύζυγό της

Το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 22 εκατομμυρίων δολαρίων δώρισε μία 93χρονη χήρα από τις ΗΠΑ στον ζωολογικό κήπο της Κολωνίας στη Γερμανία, ισχυριζόμενη ότι ήθελε να προσφέρει στην πόλη όπου συναντήθηκε εκείνη και ο σύζυγός της κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.


Καλώς καμωμένα τα βρίσκει το πόρισμα της ΔΕΗ για τα αίτια της κατολίσθησης στο Αμύνταιο

Του Γιώργου Φιντικάκη

Στην ενεργοποίηση των δύο ρηγμάτων, της Βεγορίτιδας και κυρίως του Αμυνταίου, αποδίδει η ΔΕΗ την κατολίσθηση στο Αμύνταιο, δίχως να αναφέρει τίποτα για δικές της ευθύνες.


Αμερικανίδα σκότωσε 18χρονο με νοητική υστέρηση για τον υποτιθέμενο βιασμό της κόρης της

Ο βιασμός υποτίθεται ότι έγινε όταν το κορίτσι ήταν 6 ετών - Η αστυνομία είπε ότι ο Βάργκας είχε νοητική υστέρηση και ήταν εύκολο να πειστεί να κάνει το οτιδήποτε - Μετά από μάχη σκοτώθηκε και ο αδερφός της στο σημείο του εγκλήματος


Βαρουφάκης: Τι είχα συμβουλεύσει τον Κόρμπιν για το Brexit

Άρθρο του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη φιλοξενεί το βρετανικό πολιτικό περιοδικό NewStatesman.

Ο κ. Βαρουφάκης τονίζει πως είχε προειδοποιήσει τον ηγέτη των Εργατικών, Τζέρεμι Κόρμπιν για το Brexit, ενώ υποστηρίζει πως είχε πει ότι η Βρετανία δεν θα ήταν ποτέ πιο εξαρτημένη από την Ε.Ε. όσο μετά το Brexit. Ιδιαίτερες αναφορές κάνει ο πρώην υπουργός Οικονομικών στην Άγκελα Μέρκελ, τον Τόνι Μπλερ και τη Μάργκαρετ Θάτσερ.


Δέσμευση του Κυριάκου για κατασκευή βόρειου οδικού άξονα στην Κρήτη: Μαγκιά είναι να φτάσεις σώος στον προορισμό σου

Δέσμευση του Κυρ. Μητσοτάκη για την κατασκευή του βόρειου οδικού άξονα στην Κρήτη
Ο πρόεδρος της ΝΔ συγκάλεσε σύσκεψη στο Ηράκλειο της Κρήτης για τα τροχαία και την οδική ασφάλεια και δεσμεύτηκε ότι ως κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία θα προχωρήσει στην κατασκευή του βόρειου οδικού άξονας Κρήτης από τον Κίσσαμο έως τη Σητεία.


ΠΟΕΔΗΝ: Σε διάλυση το Νοσ. Διδυμοτείχου, στην Τουρκία καταφεύγουν οι ασθενείς από τον 'Εβρο

ΠΟΕΔΗΝ: Σε διάλυση το Νοσ. Διδυμοτείχου, στην Τουρκία καταφεύγουν οι ασθενείς από τον \
«Κραυγή αγωνίας εκφράζουν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Διδυμοτείχου» υποστηρίζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), κάνοντας λόγο για υποβάθμιση του ιδρύματος, ενώ ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης επισημαίνει από την πλευρά του, πως όσο προχωρά η εφαρμογή της νομιμότητας, τόσο θα αυξάνονται οι επιθέσεις.


Καλαφάτης κατά Βερναδάκη: Μόνο ανησυχία προκαλεί η ρητορική μίσους

Με αφορμή τη χθεσινή τοποθέτηση του υπουργού Επικρατείας, Χριστόφορου Βερναρδάκη, περί «δεξιού παρακράτους στη Θεσσαλονίκη»


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ... ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ! Το Κρεμλίνο ψάχνει για γυναίκα αντίπαλο του Πούτιν στις προεδρικές εκλογές

Πέντε ώς επτά υποψήφιες έχουν κριθεί μέχρι στιγμής ιδανικές υποψήφιες, εκ των οποίων τρεις είναι μέλη της «Δίκαιης Ρωσίας», του τέταρτου μεγαλύτερου κόμματος της κρατικής Δούμα, σύμφωνα με τις πηγές του Κρεμλίνου


ΕΣΚΙΣΕ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ ΤΟΥ! Βίντεο: Ο Βρετανός ΥΠΕΞ το έπαιξε «Ράμπο» και «κυνήγησε» πειρατές στη Νιγηρία

Ανέβηκε σε ένα ειδικό σκάφος του βρετανικού ναυτικού και έκανε μια βόλτα σε υψηλές ταχύτητες

Την ευκαιρία να πάρει μια γεύση από τις επιχειρήσεις κατά των πειρατών στη Νιγηρία βρήκε ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στη χώρα.

ΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠ' ΤΟΝ ISIS! Εθνοκάθαρση μουσουλμανικής μειονότητας στη Μιανμάρ: Νέα σφαγή με πάνω από 130 νεκρούς

Γυναίκες και παιδιά λέγεται ότι είναι μεταξύ των δεκάδων ανθρώπων που σκοτώθηκαν - Μαζικοί τάφοι ανοίχτηκαν σε χωριό, ενώ οι δυνάμεις ασφαλείας έκαψαν άλλα πτώματα - Δεν επιτρέπονται οι δημοσιογράφοι και ο ΟΗΕ επικεντρώνεται στην παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας


ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ! Φωτογραφήθηκαν με τούρκικη σημαία έξω από στρατόπεδο καταδρομέων στη Ρεντίνα

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής έξω από το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ανορθόδοξου Πολέμου στη Ρεντίνα, όταν τρεις άνδρες άνοιξαν τουρκική σημαία.


Περίπου 300 τουρίστες έχουν εγκλωβιστεί - Το όρος φιλοξενεί τουρίστες για κάθε είδους ορειβατικές δραστηριότητες και αυτή τη στιγμή, έχει αποκλειστεί η πρόσβαση σε 27 από τα τουριστικά κέντρα της περιοχής, καθώς έχουν καταστραφεί γέφυρες και εθνικοί δρόμοι από και προς το Ελμπρούς

Το ασύλληπτο ρεκόρ που κυνηγάει ο Λεμπρόν!

H σεζόν που ξεκινάει για τον Λεμπρόν Τζέιμς δεν θα είναι σαν όλες τις άλλες! Ο “βασιλιάς” ετοιμάζεται να σπάσει όλα τα κοντέρ και να αποδείξει με στοιχεία πως είναι ο πιο πλήρης παίκτης που εμφανίστηκε στα παρκέ του ΝΒΑ.


Τα δεδουλευμένα τους ζητούν οι έκτακτοι συμβασιούχοι του Υπουργείου Πολιτισμού [εικόνες]

Με σύνθημα «Όχι στην απλήρωτη εργασία» συμβασιούχοι του υπουργείου Πολιτισμού πραγματοποίησαν σήμερα τρίωρη στάση εργασίας, ζητώντας την άμεση αποπληρωμή των δεδουλευμένων τους, καθώς και μόνιμη και σταθερή εργασία.

Ένωση Βιολόγων: «Μεταφυσική» εμμονή του Υπουργείου Παιδείας να υποβαθμίσει τις Φυσικές Επιστήμες

Κατακεραυνώνει η Πανελλήνια Ενωση Βιολόγων το σύνολο του Σχεδίου «Γαβρόγλου» για τις αλλαγές στο Λύκειο και το νέο σύστημα πρόσβασης στα ΑΕΙ και ζητά την απόσυρσή του, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «οι προτεινόμενες δε αλλαγές δεν συνοδεύονται από κάποια ουσιαστική επιστημονική και παιδαγωγική μελέτη και δεν λαμβάνουν υπόψη ολόκληρο το φάσμα της σχολικής ζωής με στόχο την βελτίωση της ποιότητας του εκπαιδευτικού συστήματος».


Μαζική απόδραση μεταναστών από το Κέντρο Κράτησης στην Αμυγδαλέζα

Την απόδραση δέκα μεταναστών από το Κέντρο Κράτησης στην Αμυγδαλέζα διαπίστωσαν αστυνομικοί στις 4 τα ξημερώματα της Παρασκευής.


Βίντεο: Τριαντάρα ξανθιά χιμάει σε νεαρό που αστειεύτηκε για την ηλικία της

Είτε έφταιγε το νεαρό της ηλικίας του, είτε το άφθονο αλκοόλ που είχε καταναλώσει, ένας 20χρονος Βρετανός από το Έσεξ επέλεξε τον χειρότερο δυνατό τρόπο για να πιάσει κουβέντα σε δύο γυναίκες που συνάντησε με την παρέα του σε ένα φαστφουντάδικο όπου γιόρταζε τα γενέθλιά του.

Ναι στην ελάφρυνση χρέους αλλά να ακολουθήσει Grexit λέει ο ηγέτης των Γερμανών Φιλελευθέρων

Περιγράφοντας τι θα πρέπει να συμβεί ο Κρίστιαν Λίντνερ δήλωσε ότι «η Ελλάδα πρέπει να φύγει από την Ευρωζώνη, να αποκτήσει δικό της νόμισμα το οποίο θα μπορεί να υποτιμήσει και να αυξήσει την ανταγωνιστικότητά της στον τομέα του τουρισμού»


ΝΔ: Αναιμική ανάπτυξη, συρρίκνωση επενδύσεων δείχνουν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το ΑΕΠ

«Με βάση τα στοιχεία που ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ, η ελληνική οικονομία εμφανίζει αναιμικό ρυθμό μεγέθυνσης» επισημαίνει ο αρμόδιος τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Σταϊκούρας.


Τη διαδικασία αξιολόγησης στο Δημόσιο προανήγγειλε η Γεροβασίλη... και γέλασε και το παρδαλόκατσίκι

Να ξεμπλοκάρει τη διαδικασία της αξιολόγησης στο Δημόσιο, με την κατάθεση σχετικού νομοσχεδίου θα επιχειρήσει το επόμενο διάστημα η κυβέρνηση.


ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ! Εντολή να μείνουν 48 ώρες ελεγκτές της ΑΑΔΕ στο Nammos-Με καμήλες από το Κουβέιτ ετοιμάζονται στο Nammos για τη νέα συναυλία

Την ίδια ώρα ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων πραγματοποιούν αιφνιδιαστικούς ελέγχους ενόψει της σημερινής συναυλίας του Αντώνη Ρέμου και διάσημων τραγουδιστών από Λίβανο και Τουρκία

«Στάζι» δηλητήριο

Του Σάκη Μουμτζή

«Είναι αλήθεια κ.Βερέμη ότι δηλώσατε τα ανωτέρω στην εν λόγω εφημερίδα ή αυτή η αναφορά στο όνομα σας είναι ανακριβής και αναληθής;» Αυτήν την, ανακριτικού τύπου, ερώτηση δεν την κάνει κάποιος Γκα-γκε-πίτης. Ούτε ο «Ελαφροπόδαρος» της Στάζι.


Τα 15 μεγαλύτερα πράγματα πάνω στον πλανήτη

Υπήρχαν περίοδοι που ο πλανήτης μας κατοικούταν από πλάσματα πολύ μεγαλύτερά μας, ήταν πραγματικά προϊστορικοί γίγαντες.

Όμως, ακόμη και σήμερα, η φύση μπορεί να μας εκπλήξει με τις γιγαντιαίες δημιουργίες της.

Υπάρχει ζωή εκεί έξω; Γεμάτοι νερό τέσσερις εξωπλανήτες στο μέγεθος της Γης

Το ενδεχόμενο ύπαρξης μεγάλων ποσοτήτων νερού σε τέσσερις από τους επτά μυστήριους εξωπλανήτες που βρίσκονται σε ένα πλανητικό σύστημα σε απόσταση 39 ετών φωτός από τη Γη αντιμετωπίζουν πλέον ως πολύ σοβαρό οι επιστήμονες δίνοντας νέα ώθηση στην πιθανότητα να υπάρχει ζωή και εκτός του ηλιακού μας συστήματος.

ΒΙΝΤΕΟ-Καλά ρε Λιάτσο, δεν έχεις βαρεθεί να τρως φάπες απ' τον Άδωνι; Τι τις θες τις προβοκάτσιες;

Πάλι ρόμπα έκανε τον Αιμίλιο Λιάτσο ο Άδωνις Γεωργιάδης τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑίος προσπάθησε να εμφανίσει ως φιλοΣΥΡΙΖΑίο που λέει ότι η οικονομία επί ΣΥΡΙΖΑ πετάει!!

Ο γνωστός προπαγανδιστής του ΣΥΡΙΖΑ έπαιξε κουτσουρεμένο βίντεο Άδωνι...

Τελεσίγραφο στον ΣΚΑΙ: Αλλάξτε το όνομα της εκπομπής ή δώστε μου 300 χιλιάδες ευρώ!

Τη Δευτέρα ξεκινά επίσημα η νέα πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ με τον Δημήτρη Οικονόμου τη Μαρία Αναστασοπούλου και τίτλο «Σήμερα».

Ο τίτλος όμως που επέλεξαν για την εκπομπή προκάλεσε αντιδράσεις καθώς με αυτόν έβγαινε για πολλά χρόνια εκπομπή και μάλιστα ο δημιουργός της...

Ο Ιερώνυμος τα ψέλνει στον Γαβρόγλου για τη Συριζαία που πέταξε την εικόνα

Σκληρή επιστολή στον υπουργό Παιδείας με αφορμή το θέμα που ανέκυψε πρόσφατα, μετά από καταγγελίες εργαζόμενης για απαγόρευση τοποθέτησης θρησκευτικών συμβόλων σε οργανισμό που εποπτεύεται από το υπουργείο, έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.


Η ανάρτηση παρουσιαστή που εξόργισε τον Ορέστη Τσανγκ -Τι του είπε στο Facebook [εικόνες]

Ενοχλήθηκε ο Ορέστης Τσανγκ με την ανάρτηση του δημοσιογράφου Τάσου Ριζόπουλου, ο οποίος έκανε ένα δημοσίευμα με τίτλο «Ποιος Τσανγκ; Αυτός θα είναι ο παρουσιαστής της 82ης ΔΕΘ».

Συνελήφθη με την υποψία οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ ο Ρούνεϊ

Η αστυνομία συνέλαβε τον Γουέιν Ρούνεϊ, το βράδυ της Πέμπτης, κοντά στο Cheshire, με τον έμπειρο φορ να φέρεται ύποπτος για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ!


Κικίλιας: Ο Μητσοτάκης θα δώσει νέα στοιχεία για μείωση φόρων και δαπανών στη ΔΕΘ

Μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη, ο Βασίλης Κικίλιας ανέφερε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δώσει νέα στοιχεία για μείωση φόρων και δαπανών, κατά την παρουσία του στη φετινή ΔΕΘ.


ΗΠΑ: Πιθανότατα ζωντανός ο αλ-Μπαγκντάντι κι οι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ Ρώσοι λέγανε ότι τον σκότωσαν

Ζωντανό θέλουν οι πληροφορίες της αμερικανικής πλευράς, τον ηγέτη του Ισλαμικού Κράτους, τον οποίο οι Ρώσοι ισχυρίζονταν ότι σκότωσαν τον Μάϊο, κατά τη διάρκεια βομβαρδιστικής επιδρομής στη Συρία.


ΜΠΕΤΟΣΤΟΚΟΙ! Τα Lidl έσβησαν τους σταυρούς από τις εκκλησίες της Σαντορίνης! Προκάλεσαν ααντιδράσεις ακόμα και στους Γερμανούς πελάτες!

Έντονο «ντιμπέιτ» έχει ξεκινήσει με αφορμή συσκευασίες προϊόντων που διατίθενται από τα Lidl, καθώς η γερμανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ αποφάσισε να... αφαιρέσει τους σταυρούς πάνω από εκκλησία της Σαντορίνης, από φωτογραφία!

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ "ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΗ" ΑΠΑΝΤΗΣΗ! Κεραμέως: Τσίπρας και Γαβρόγλου παίζουν με το μέλλον και τις αγωνίες των μαθητών

«Ο κ. Γαβρόγλου παίζει με το μέλλον και τις αγωνίες των μαθητών και των οικογενειών τους».

Aυτο αναφέρει η Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, κυρία Νίκη Κεραμέως, για τις νέες δηλώσεις του κ. Γαβρόγλου σχετικά με τις πανελλαδικές εξετάσεις.


ΕΧΕΙ ΧΑΖΕΨΕΙ ΑΥΤΗ! Η ντροπαλή Αρετή Κοσμίδου του The Voice με σούπερ σ@ξι μαγιό στο ντους [βίντεο]

Την Αρετή Κοσμίδου τη γνωρίσαμε μέσα από το The Voice και μας μάγεψε με τη φωνή της.

Η Αρετή είναι πια 19 ετών και δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνο το ντροπαλό κοριτσάκι που ήταν στο The Voice.

ΚΑΝΕΙ ΧΑΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥΣ! Τσίπρας σε εμπόρους: Κάθε φορά που έρχεται Σεπτέμβριος σας θυμόμαστε!

Την αναγκαιότητα για ένα νέο παραγωγικό μοντέλο, το νέο μοντέλο ανάπτυξης, και την αναγκαιότητα να ξαναχτιστεί η μικρομεσαία επιχείρηση σε πιο υγιή βάση, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, υποδεχόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου το προεδρείο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).


Βίντεο: Ο Τραμπ δεν θέλει ένα τείχος στο Μεξικό, αλλά δύο - Δείτε τις ανάδοχες εταιρείες και τα σχέδια

«Αυτά τα πρωτότυπα είναι σχεδιασμένα να έχουν ύψος 9 μέτρα και πλάτος επίσης 9 μέτρα. Θα βρίσκονται κοντά το ένα στο άλλο», δήλωσε ο Ρόναλντ Βιτιέλο - Τα τείχη θα έχουν επίσης θέσεις για αισθητήρες, φωτισμό, κάμερες και πύργους

Κικίλιας-Μπαλατσινού -Ενας μεγάλος έρωτας που μπορεί να φτάσει μέχρι τον γάμο [εικόνες]

Ενας ξαφνικός μεγάλος έρωτας παίρνει απρόβλεπτες διαστάσεις: το ειδύλλιο ανάμεσα στον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ και πρώην υπουργό Βασίλη Κικίλια και στην Τζένη Μπαλατσινού, που δημοσιοποιήθηκε τον προηγούμενο μήνα, φαίνεται ότι παίρνει νέα τροπή.

ΦΩΤΟ-Ο Κουρουμπλής υποσχέθηκε λιμάνι... στη Λιβαδειά

Τι άλλο θ' ακούσουμε ρε φίλε! Και μην πείτε καμιά παπαριά "μα ο Δήμαρχος του το ζήτησε"... ο Δήμαρχος μπορεί να το ζήτησε, ο Κουρουμπλής όμως γιατί φώναξε στη συνάντηση...

«Θυμήθηκαν» ξανά τα ανασφάλιστα IX: Ξεκινά νέος γύρος διασταυρώσεων (τα πρόστιμα)

Ύστερα από το «μπέρδεμα» που υπήρξε με τις προηγούμενες διασταυρώσεις για τα ανασφάλιστα οχήματα, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ξεκινά έναν νέο γύρο ελέγχων με στόχο να εξακριβωθεί ο ακριβής αριθμός των εν λόγω οχημάτων.


Μετωπική ΠΑΣΟΚ - «Πασοκογενών»-Κωνσταντινόπουλος: Ο Κατρούγκαλος ήταν υπάλληλος 5 υπουργών ΠΑΣΟΚ

Κλιμακώνεται, τα τελευταία εικοσιτετράωρα, η μετωπική σύγκρουση του ΠΑΣΟΚ με πρώην στελέχη του κόμματος που έχουν «μετοικήσει» στον ΣΥΡΙΖΑ. Μήλον της Έριδος, όχι μόνο η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ δια των λεγόμενων «Πασοκογενών» να προκαταλάβει και να μπλοκάρει μια προοπτική συνεργασίας με τη ΝΔ, αλλά και να διεμβολίσει τον Κεντροαριστερό χώρο.


Κι όμως το top-5 της πρεμιέρας του Ευρωμπάσκετ είχε... Αντετοκούνμπο - ΒΙΝΤΕΟ

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στην πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ, βγάζοντας ενέργεια και πάθος σε όλες τις γραμμές του γηπέδου.