03 Σεπτεμβρίου 2017

Φλαμπουράρηςστα γίδια: Δεν αξιοποιήσαμε το πακέτο Γιούνκερ γιατί ήθελε δουλειά... άσε που ήθελε να έχουν οι επενδύσεις, κέρδη!

Που να τρέχουμε τώρα…

Ο Φλαμπουράρης, υπεύθυνος για τον συντονισμό τιου κυβερνητικού έργου, δηλώνει ευθαρσώς ότι: Ναι, δεν αξιοποιήσαμε το πακέτο Γιουνκέρ γιατί έχει μια τρομακτική διαδικασία και ήθελε "έσοδα μείον έξοδα να είναι συν"... ενώ είναι γνωστό ότι οι εν λόγω τεμπέληδες έχουν μάθει μόνο να δημιουργούν ζημιές.


Πρετεντέρης: Κόλπα, χωρίς αντίκρισμα

"Κόλπα και σενάρια χωρίς αντίκρισμα με την απλή αναλογική" σχολιάζει ο Γ. Πρετεντέρης στο ΒΗΜΑ:

Τρεις του Σεπτέμβρη να... γελάς

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, έχει προσπαθήσει και στο παρελθόν να οικειοποιηθεί τον ηγέτη του ΠΑΣΟΚ. Και μάλιστα επισήμως με εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για την επέτειο, από κοινού με την ομάδα αποχωρησάντων ΠΑΣΟΚων “Νέος Αγωνιστής” που συμμετείχε στον ΣΥΡΙΖΑ-Ενιαίο Κοινωνικό Μέτωπο, το 2012 στη Νίκαια.

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΠΝΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΙΣ ΑΓΓΑΛΙΕΣ! «Φρούριο» η Θεσσαλονίκη ενόψει ΔΕΘ -4.000 αστυνομικοί, ελικόπτερο και... εισαγγελείς!

Σε συσκέψεις που θα γίνουν τις επόμενες μέρες στο Αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης θα οριστικοποιηθεί η τελική μορφή των μέτρων της ΕΛ.ΑΣ. ενόψει των εγκαινίων της 82ης ΔΕΘ, το ερχόμενο Σάββατο, και των προγραμματισμένων διαδηλώσεων συνδικάτων, σωματείων και φορέων, το απόγευμα της ίδιας μέρας.


Τι λένε ο δικαστικός επιμελητής και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος για την επεισοδιακή κατάσχεση στο Ρέθυμνο - ΒΙΝΤΕΟ

Παρουσία δυνάμεων των ΜΑΤ επιχειρήθηκε το πρωί του Σαββάτου, να γίνει από εκπρόσωπο αμερικανικού fund, η κατάσχεση καταστήματος στο Ρέθυμνο, καθώς το δάνειο του ιδιοκτήτη έχει εξαγοραστεί.

Κομοτηνή: Δεν θα πιστεύετε με τι πήγε η νύφη στον γάμο της! – Χρειάστηκε άδεια από την τροχαία- ΕΙΚΟΝΑ

Ανά καιρούς έχουμε δει διάφορους τρόπους προκειμένου οι απανταχού νύφες ή γαμπροί να πηγαίνουν στον γάμο τους. Αυτοκίνητα, άμαξες, ελικόπτερα, λιμουζίνες η και... αλεξίπτωτα, τα πάντα είναι στο μενού.

ΦΩΤΟ-Το Twitter «γλεντάει» τον Τσιπρανδρέου και βρίσκει το επόμενο #Αρθρο_Αλεξη

Δεν θα μπορούσαν τα social media να μη σχολιάσουν, με τον δικό τους τρόπο, την αστεία παρέμβαση Τσίπρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου, ανήμερα της 3ης Σεπτέμβρη.

Διαβάστε μερικά από τα σχόλια:


Τέξας: Στα 180 δισεκ. δολάρια εκτιμάται το κόστος των καταστροφών από τον «Χάρβεϊ»

Ο πιο ισχυρός τυφώνας που έπληξε το Τέξας σε διάστημα 50 χρόνων, προκάλεσε το θάνατο 47 ανθρώπων

Ο κυβερνήτης του Τέξας Γκρεγκ Άμποτ δήλωσε σήμερα ότι οι ζημιές από τον τυφώνα Χάρβεϊ θα ξεπεράσουν εκείνες των τυφώνων Κατρίνα και Σάντι και είναι πιθανό να φθάσουν μεταξύ 150 και 180 δισεκ. δολαρίων.


Περίεργη υπόθεση: Η ΕΛ.ΑΣ. προσήγαγε έναν αυτοπροσδιοριζόμενο ιμάμη από το Μπαγκλαντές -Πήγαινε σε «ύποπτο» χώρο λατρείας

Στο μικροσκόπιο των αρχών μπήκε ένας αυτοπροσδιοριζόμενος ως ιμάμης από το Μπαγκλαντές ο οποίος επισκεπτόταν σε καθημερινή βάση ένα χώρο λατρείας στην Αθήνα που χαρακτηρίζεται ως ύποπτος από την Ελληνική Αστυνομία.


ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! Το SPD ακοίνωσε ότι ο Σουλτς νίκησε στην τηλεμαχία... πριν γίνει η τηλεμαχία

H μάχη δεν ξεκίνησε ακόμα και οι σοσιαλδημοκράτες ανακοίνωσαν τη νίκη τους

H μάχη δεν ξεκίνησε ακόμα και οι σοσιαλδημοκράτες ανακοίνωσαν τη νίκη τους: «Τηλεμαχία: H Μέρκελ χάνει απέναντι στον Σουλτς, SPD», η φράση αυτή υπήρχε στο google από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 7 το πρωί σήμερα.


Στο κενό η προσπάθεια Τσίπρα να αλώσει την κεντροαριστερά μέσω… Ανδρέα

Το άρθρο του πρωθυπουργού για τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, όχι μόνο δεν… συγκίνησε κανέναν, ούτε συνάντησε θετικά σχόλια, αλλά προκάλεσε τη μήνη της Χαριλάου Τρικούπη και φούντωσε το μέτωπο εναντίον του


Η Κέιτ Μος γέρασε: Δεν είναι πια το πιο καλοπληρωμένο μοντέλο [εικόνες] Πηγή: Η Κέιτ Μος γέρασε: Δεν είναι πια το πιο καλοπληρωμένο μοντέλο [εικόνες] | iefimerida.gr

Η Κέιτ Μος είναι ίσως το πιο αναγνωρίσιμο μοντέλο στον κόσμο, αλλά δεν πια αυτή που κερδίζει τα περισσότερα χρήματα στο επάγγελμα.

Αποκάλυψη: Η επιστολή που έγραψε ο Ομπάμα στον Τραμπ, λίγο πριν αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο

Λίγο πριν αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο, ο Μπαράκ Ομπάμα έγραψε μια χειρόγραφη επιστολή προς τον Ντόναλντ Τραμπ, την έβαλε σε έναν φάκελο και με κεφαλαία γράμματα απευθύνθηκε στον «αξιότιμο κύριο πρόεδρο».

Το ζεϊμπέκικο ενός νεαρού με κινητικά προβλήματα στη συναυλία της Μποφίλιου [βίντεο]

«Μέχρι το τέλος η ψυχή, κι όμως πηγαίνει και πιο κει...», τραγουδούσε η Νατάσσα Μποφίλιου που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της καλοκαιρινής της περιοδείας.


Eίδηση που συγκινεί: Κινδυνεύει η ζωή του νικητή της Eurovision 2017 [βίντεο]

Συγκίνηση προκαλεί η είδηση, όπως αναφέρουν πορτογαλικά Μέσα, πως κινδυνεύει η ζωή του νικητή της Eurovision 2017 Σαλβαδόρ Σομπράλ.


Έλιωσε ο Άδωνις με την ατάκα Φλαμπουράρη

Καλεσμένος στην εκπομπή ΑΚΡΑΙΩΣ του γλύφτη Τάκη Χατζή ήταν σήμερα ο Φλαμπουράρης και γέλασε όλος ο κόσμος με τις δηλώσεις του ότι τυχαία ο Τσίπρας δημοσίευσε στις 3 Σεπτεμβρίου, άρθρο για τον σκ@τόψυχο... ακόμα πιο ωραία όμως ήταν η ατάκα του που δείχνει τον χαβαλέ με τον οποίο αντιμετωπίζει τις αρμοδιότητες του υπουργού και τι καρβέλια ονειρεύονται: 

ΓΕΛΑΝ ΚΙ ΟΙ ΡΕΓΓΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΡΑ! Σπίρτζης: Διδασκόμασταν τον ριζοσπαστισμό κάτω από τα μπαλκόνια ομιλιών του Ανδρέα

«Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με το άρθρο του και τη στάση του, ανοίγει για μια ακόμη φορά το δρόμο σύγκλισης των ευρύτερων προοδευτικών δυνάμεων».


Προπονητής Λεβερκούζεν: Δεν είδα τον Ρέτσο γιατί δεν έχω ίντερνετ σπίτι μου

Ούτε στα πιο τρελά του... όνειρα δεν θα μπορούσε να φανταστεί την εβδομάδα που ολοκληρώνεται σήμερα ο Παναγιώτης Ρέτσος.


Η διάδοχος της Βελκουλέσκου έχει ακόμη πιο… γαμψά νύχια! (ΦΩΤΟ)

Από ότι φαίνεται η Ελλάδα δεν θα γλιτώσει από τα… γαμψά νύχια γυναικών από τα Βαλκάνια που έχουν κεντρικό ρόλο στο ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα.

Θύελλα αντιδράσεων για τις αναφορές του Αλέξη Τσίπρα στον Ανδρέα Παπανδρέου - ΒΙΝΤΕΟ

Γενέθλια σήμερα για το ΠΑΣΟΚ και το άρθρο του πρωθυπουργού στην εφημερίδα Documento ανάβει φωτιές στο πολιτικό σκηνικό.

Έντουαρντ Τέλερ: Ποιος ήταν ο «πατέρας» της βόμβας υδρογόνου

Ο ουγγρικής καταγωγής Τέλερ ήταν μεταξύ των επιστημόνων που μετανάστευσαν στις ΗΠΑ υπό το φόβο των ναζί, στα μέσα της δεκαετίας του 1930, και εργάστηκαν στο μυστικό Πρόγραμμα Μανχάταν για την αναπτυξη της πρώτης πυρηνικής βόμβας


Ποιος από τους δυο θα αναλάβει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού;

Ο διάδοχος του Θοδωρή Μιχόπουλου αναμένεται να ανακοινωθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα Real News πιθανότεροι είναι ο...

50 χρόνια βιαστής ανηλίκων διευθυντής ιδρύματος για παιδιά στον Πειραιά!

50 χρόνια βιαστής ανηλίκων ήταν ο Κ. Λ., ο οποίος σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα»  καταδικάστηκε πρόσφατα, σε ηλικία 86  ετών, σε 40 χρόνια κάθειρξη.


Ο πόλεμος της Κορέας (1950-1953) και η ελληνική συμμετοχή

Η Βορειοκορεατική προέλαση - Η αντεπίθεση των Η.Π.Α. και των συμμάχων τους - Η τελική σκληρή σύγκρουση - Η Συνθήκη Ειρήνης του Σεπτεμβρίου 1953 - Η ελληνική συμμετοχή, οι πολεμικές επιτυχίες και οι απώλειες

Πολάκης: Πήγε σε ταβέρνα να φωτογραφηθεί για να την πει στον Θεοδωράκη

Συνέχεια στην κόντρα του με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, με νέα ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook.

Νεκρός και σε κατάσταση σήψης εντοπίστηκε γνωστός Έλληνας σχεδιαστής μόδας (ΦΩΤΟ)

Σοκάρει η είδηση του θανάτου του Έλληνα σχεδιαστή μόδας ο οποίος, εντοπίστηκε νεκρός και σε κατάσταση σήψης, στο σπίτι του.

ΔΗΛ. ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΘΟΣΑΣΤΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ; Ποιος είναι ο γιατρός με την μπλούζα ΣΥΡΙΖΑ

Αυτοί οι καραγκιόζηδες είναι οι αριστεροί στην Ελλάδα... πατέρας τσιφλικάς με 27.000 στρ γης στη Δράμα, ο ίδιος γιατρός με κλινική και ο γιός καραγκιόζης ηθοποιός με τα λεφτά του μπαμπά και του παππού

Γιατρός, δήμαρχος, συλλέκτης έργων τέχνης και ... διαδικτυακός υμνητής της κυβέρνησης - Ο Γιώργος Γρηγοριάδης, πατέρας του ηθοποιού Κλέωνα Γρηγοριάδη προκάλεσε σάλο 

«Χειρουργός, ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, πρώην δήµαρχος, συλλέκτης έργων τέχνης και ανθρωπιστής».

Λάρισα: Επιχειρηματίας έδωσε μπόνους 18.000 ευρώ στους υπαλλήλους του

Λαρισαίος επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης και της διασκέδασης, ακολούθησε τον δρόμο που άνοιξε γνωστή καπνοβιομηχανία αποδίδοντας στους εργαζόμενούς της μεγάλα ποσά με τη μορφή «δώρων», αναγνωρίζοντας έτσι τη συμβολή τους στην κερδοφόρα πορεία της


Ξανά μαζί η Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ

Το διαζύγιο της Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ έσκασε σαν βόμβα στο Χόλιγουντ και αντίστοιχα μεγάλη είδηση αποτελεί η απόφασή τους να είναι ξανά μαζί.

ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥ! Εξωγήινη προσπάθεια επικοινωνίας; Εντοπίστηκαν ραδιοσήματα από μακρινό γαλαξία

Τα 15 νέα ραδιοσήματα ανήκουν στην κατηγορία των «γρήγορων ραδιο-εκρήξεων» (Fast Radio Bursts-FRBs) και προέρχονται από μια άγνωστη πηγή σε ένα νάνο γαλαξία, σε απόσταση περίπου τριών δισεκατομμυρίων ετών από τη Γη


Οι στοιχηματικές εταιρείες στην κορυφή της λίστας δωρεών προς Βρετανούς βουλευτές

Από 187 δωρεές βρετανικών προελεύσεων, που δόθηκαν από την αρχή του 2016, σχεδόν το ένα τρίτο -58- προήλθε από αθλητικές και στοιχηματικές επιχειρήσεις


Κεγκέρογλου για Κουρουμπλή: Ρωτάει με ποιους θα πάμε, την ώρα που πλένει τις κατουρημένες ποδιές της ακραίας Δεξιάς - ΒΙΝΤΕΟ

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλη Κεγκέρογλου, με αφορμή το άρθρο του Αλέξη Τσίπρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ αλλά και όσα είπε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.


Μπακογιάννη: Εκλογές θα έχουμε πιθανότατα την άνοιξη του 2018

Η έξοδος της Ελλάδας από την ύφεση μπορεί να γίνει μόνο από «μια κυβέρνηση που πραγματικά πιστεύει στην επιχειρηματικότητα, μια κυβέρνηση με σχέδιο, αποφασισμένη να μη χάσει χρόνο».


450 εκατ. ευρώ φοροδιαφυγή μέσω... Airbnb!

της Στεφανίας Σούκη

Πάνω από 63.000 σπίτια σε όλη την Ελλάδα είναι αυτή τη στιγμή καταχωρημένα στην Airbnb και προσφέρονται για μίσθωση σε τουρίστες, με τη χώρα μας μάλιστα να αναδεικνύεται μία από τις καλύτερες, πανευρωπαϊκά, αγορές για τη δημοφιλέστερη πλατφόρμα βραχυχρόνιων τουριστικών μισθώσεων, με βάση την άνοδο της προσφοράς τον τελευταίο χρόνο.


Κικίλιας για Τζανακόπουλο: Tώρα καταλάβαμε ποιος διακινεί τα Fake News για δήθεν συναντήσεις Μητσοτάκη-Σημίτη

Στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας.

Νωρίτερα ο κ. Τζανακόπουλος είχε απαντήσει στο σχόλιο του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με το άρθρο του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου.


Nέο «ψαλίδι» στα επιδόματα φοιτητών και πολυτέκνων

Αλλαγές εκ βάθρων στον προνοιακό χάρτη της χώρας απαιτούν οι δανειστές με στόχο την εξοικονόμηση κονδυλίου άνω των 200 εκατ. ευρώ, μέρος του οποίου θα χρηματοδοτήσει την πανελλαδική εφαρμογή του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).


Κυριάκος για Τσίπρα: Κάποτε έκανε την αγιογραφία του Καραμανλή, τώρα του Ανδρέα, του χρόνου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

«Ο κ. Τσίπρας στο παρελθόν έκανε την αγιογραφία του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Τώρα του Ανδρέα Παπανδρέου. Ίσως του χρόνου κάνει του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Μονίμως ψαρεύει σε θολά νερά γυρνώντας στο παρελθόν γιατί εκείνος έχει υποσκάψει το παρόν και το μέλλον της χώρας», αναφέρει σε ανάρτηση του στο facebook, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας σημερινό άρθρο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Μήνυμα Παυλόπουλου σε Τόσκα: Οι πυροσβέστες αξίζουν τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη όλων μας

Εκδήλωση μνήμης και επιμνημόσυνη δέηση για τον αδικοχαμένο εθελοντή, ανθυποσμηναγό Βασίλη Φιλίππου, τελέστηκε σήμερα, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και χοροστατούντος του μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, Νικόλαου.


Κατέληξε η 18χρονη που έζησε τη φρίκη στα χέρια του πατέρα της στην Πετρούπολη - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν τα κατάφερε τελικά η 18χρονη που έζησε τη φρίκη στα χέρια του πατέρα της στην Πετρούπολη.

Η 18χρονη έχασε νωρίτερα τη μάχη με τη ζωή στην εντατική του Θριασίου νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν.

Συνελήφθη 45χρονος για τον εμπρησμό των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο 03/09/201718:129 Εκτύπωση Συνελήφθη 45χρονος για τον εμπρησμό των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο 0 SHARES FacebookWhatsAppFacebook MessengerTwitter ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Φωτιά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο 9 Φωτιά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο ΣΥΡΙΖΑ: Εγκληματική και φασιστικού τύπου ενέργεια η επίθεση στα γραφεία μας στο Ρέθυμνο 33 ΣΥΡΙΖΑ: Εγκληματική και φασιστικού τύπου ενέργεια η επίθεση στα γραφεία μας στο Ρέθυμνο

Ο συλληφθείς ταυτοποιήθηκε με τα αρχικά ΕΣ - Αναζητείται ένας συνεργός του ηλικίας 26 ετών.

Ένας 45χρονος άνδρας συνελήφθη κι ένας ακόμα αναζητείται για τον χθεσινό εμπρησμό των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής.


ΒΙΝΤΕΟ-Ευτυχώς που βγήκε κι ο Αλέξης και σταμάτησαν να λιποθυμάνε παιδιά στα σχολεία

Τι προπαγάνδα κι αυτή με το "λιποθυμάνε παιδιά απ' την πείνα στα σχολεία"... το ούρλιαζε στην ΤιΒι και κανείς δεν του έλεγε...

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κυβερνά μόνον 2 χρόνια, αλλά 2,5

Του Σάκη Μουμτζή

Παραγραφή υπάρχει μόνον στο Ποινικό και στο Αστικό Δίκαιο. Στην πολιτική δεν υπάρχει. Στην πολιτική δεν υπάρχει και το «πάμε γι΄άλλα». Υπάρχει μόνον στο κουμ-καν και στην πόκα, κι εδώ υπό προϋποθέσεις.


Η εκπαίδευση στην αρχαία Αθήνα και Σπάρτη

«Νους υγιής εν σώματι υγιεί» έλεγαν οι πρόγονοί μας. Ανάμεσα σε άλλα, συνδύαζαν με άθληση την εκπαίδευση των νεαρών βλαστών τους- των αγοριών βεβαίως, καθώς για τα κορίτσια η εκπαίδευση ήταν αλλιώτικη: σύντομη, και τόση ώστε να βοηθηθούν στον μελλοντικό τους ρόλο ως συζύγων και μητέρων. Με το άνοιγμα των σχολείων να πλησιάζει, ας δούμε τι γινόταν στην αρχαία Αθήνα αλλά και στην αρχαία Σπάρτη.


Πονηρό σκίτσο, ή πονηρό… μυαλό; Εσείς τι λέτε;

Μερικές φορές η πιο αυθόρμητη αντίδραση, ή σκέψη μας, είναι και εκείνη που αποκαλύπτει τις μεγαλύτερες αλήθειες για αυτά που κρύβουμε λίγο βαθύτερα μέσα μας.

«Βόλεψε» τον κομμουνιστή… παλιόφιλο ο υπουργός

Μπορεί η κυβέρνηση να διατυμπανίζει πως δίνει μάχη ενάντια στο πελατειακό κράτος ωστόσο οι πράξεις άλλα δείχνουν.

Το «ντοκουμέντο» με το οποίο ο Μπακογιάννης απάντησε στους… Μυκονιάτες! (ΦΩΤΟ)

Μ’ έναν μοναδικό τρόπο ο Κώστας Μπακογιάννης θέλησε να… τρολάρει τη παρουσία καμηλών στην παραλία της Μυκόνου για την εκδήλωση «1000 και 1 νύχτες» και τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Νάμμος.

Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας έχει κάνει μαθήματα φωνητικής για να μοιάζει στον Ανδρέα

Για το θέμα που έχει δημιουργηθεί από το άρθρο του Αλέξη Τσίπρα που επιχειρεί να καπηλευτεί τον Ανδρέα Παπανδρέου πήρε ο Άδωνις Γεωργιάδης δηλώνοντας το πρωί της Κυριακής ότι ο πρωθυπουργός έχει κάνει μέχρι και μαθήματα φωνητικής για να μοιάζει στον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ.


Εξάρχεια: Τέσσερις επιθέσεις με μολότοφ κατά των ΜΑΤ

Για ακόμη μια νύχτα νεαρά άτομα πραγματοποίησαν αλλεπάλληλες επιθέσεις με βόμβες μολότοφ σε διμοιρίες των ΜΑΤ, που ήταν στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων.


Τσιρώνης ρε φίλε! Μας κατηγορεί ότι κινδυνολογούμε και κάνουμε κακό στην οικονομία

Τσιρώνης:"Κάνετε κακό στην οικονομία" με τη συζήτηση για τους πλειστηριασμούς.

Οι ίδιοι έλεγαν "μην πληρώνετε μέχρι να καταρρεύσουν"


Κικίλιας: Ο Μητσοτάκης μιλά για το μέλλον, όχι για το παρελθόν -Δεν υπάρχουν Έλληνες «δικοί μας» και «δικοί τους»

«Με τις φιέστες δεν στήνονται μεταρρυθμίσεις» τονίζει ο Βασίλης Κικίλιας, κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα πως δεν έχει συγκεκριμένο σχέδιο που θα δώσει προοπτική στη χώρα.


ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΓΛΙΤΩΣΑΝ ΤΟ ΜΕΪΛ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ ΤΑ ΓΙΔΙΑ! Ζητούν από χιλιάδες συνταξιούχους την επιστροφή των προσωρινών συντάξεων τους

Αποφάσεις-σοκ με επιστροφή συντάξεων παίρνουν στα χέρια τους οι νέοι συνταξιούχοι καθώς καλούνται όχι μόνο να «χωνέψουν» τις μεγάλες μειώσεις που βγάζει ο νέος νόμος (Κατρούγκαλου), αλλά και να αποδεχτούν το γεγονός ότι θα επιστρέψουν ένα μέρος της οριστικής τους σύνταξης, ή ακόμη και ολόκληρη, γιατί η προσωρινή σύνταξη που πήραν ήταν μεγαλύτερη από την οριστική.