03 Οκτωβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ απ΄το τρολάρισμα Βαξεβάνη στον Τσίπρα!!!

"Όταν ο Κώστας άθελα του και απο υπερβάλλοντα ζήλο, τρολάρει τον ΠΘ της χώρας" έγραψε ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαπαναγιώτου στο Twitter και δημοσίευσε την παρακάτω είδηση από την ιστοσελίδα του Κώστα Βαξεβάνη:

Το ΚΑΣ αποφάσισε: Κήρυξαν 300 στρέμματα αρχαιολογικό χώρο

Πολύ μικρότερη έκταση από τα αρχικά 3000 στρέμματα που ήθελαν οι ΣΥΡΙΖΑίοι κήρυξε ως αρχαιολογικό χώρο το ΚΑΣ με ψήφους 15-1

-Επενδυτές: Σημασία δεν έχει ο αριθμός των στρεμμάτων αλλά η τοποθεσία
-Το Μαξίμου διεμήνυσε: Οποια και να είναι η απόφαση, η επένδυση θα γίνει

Μετά από συνεδρίαση περίπου εννέα ωρών, το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο προχώρησε, με 15 ψήφους υπέρ και μία κατά, στην οριοθέτηση ως αρχαιολογικού χώρου έκτασης 300 στρεμμάτων. Ακόμη όμως, δεν έχουν γίνει γνωστά τα ακριβή σημεία που αντιστοιχούν στην έκταση των 300 στρεμμάτων, ενώ δεν είναι γνωστό, εάν η απόφαση του ΚΑΣ ικανοποιεί το επενδυτικό σχέδιο.


Αυτή την ώρα ψηφίζει το ΚΑΣ για το Ελληνικό-Φήμες ότι η Βλαζάκη πρότεινε να κηρυχθούν μόνο 2 σημαία αρχαιολογικός χώρος και όχι το 1/3 της πολεοδομήσιμης έκτασης

[Πρώτο Θέμα και iefimerida μιλάνε για το 1/3 της πολεοδομήσιμης έκτασης, αντίθετα το capital αναφέρει ότι η Βλαζάκη πρότεινε να κηρυχθούν αρχαιολογικοί χώροι μόνο 2 σημεία, δηλ. έκταση πολύ μικρότερη, σε σχέση με το αρχικά αναμενόμενο]

Αυτή είναι η εισήγηση Βλαζάκη για το Ελληνικό

Την κήρυξη ως αρχαιολογικού χώρου πολύ μικρότερου τμήματος, σε σχέση με το αρχικά αναμενόμενο, εισηγήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr, η πρόεδρος του ΚΑΣ Μαρία Ανδρεαδάκη - Βλαζάκη κατά την αποψινή -εν εξελίξει-συνεδρίαση.


Ξεκίνησε η λειτουργία του ρωσικού κόμματος στην Κύπρο

Ολοκληρώθηκε σήμερα Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου και επίσημα η διαδικασία εγγραφής του νέου κόμματος στην Κύπρο που φέρει την ονομασία, «Εγώ, ο Πολίτης», με την επίσημη υπογραφή των εγγράφων για την τυπική έγκριση και λειτουργία του κόμματος από το Υπουργείο Εσωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας.


ΑΝΘΡΩΜΠΙΖΜΟΣ ΣΥΡΙΖΑ➤Στοιχεία σοκ: Σχεδόν χωρίς περίθαλψη οι γυναίκες πρόσφυγες στην Ελλάδα

Σύμφωνα με την έρευνα των Γιατρών του Κόσμου, ένα ποσοστό μικρότερο του 47% των εγκύων προσφύγων είχε πρόσβαση σε προγεννητική φροντίδα, πριν την παρέμβαση του οργανισμού


Μητσοτάκης: Απαράδεκτη η στοχοποίηση του Άγγελου Συρίγου

«Απαράδεκτη η στοχοποίηση Συρίγου» τονίζει σε ανάρτησή του στο Twitter ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Παράλληλα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητά την παρέμβαση της δικαιοσύνης.


Φρίκη στις ΗΠΑ: Γυναίκα βίασε εννιά παιδιά από την ίδια την οικογένειά της

Υπόθεση που ξεπερνά κάθε νοσηρή φαντασία συγκλονίζει την αμερικανική κοινωνία και ειδικότερα το Άρκανσας, καθώς μία γυναίκα φέρεται να έχει βιάσει εννιά παιδιά από την ίδια την οικογένειά της, ενώ η αστυνομία εξετάζει και άλλες περιπτώσεις βιασμών, οι οποίες ενδέχεται να την αφορούν.

Συνεχίζει τα ψέμματα ο ψεύτης κατά συρροή Καμμένος

Συνεχίζει να παραπληροφορεί τη Βουλή

Για την αποκάλυψη των Παραπολιτικών για την πληρωμή του λογαριασμού του ξενοδοχείου «Mandarin», ύψους 2642 ευρώ, σε μετρητά και με διεύθυνση το ΥΕΘΑ, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στο Λονδίνο και την κατάθεση της απόδειξης κράτησης κι όχι της απόδειξης πληρωμής στα πρακτικά, ερωτήθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της επιτροπής Εξωτερικών υποθέσεων και Άμυνας της Βουλής.

Οι «είκοσι ημέρες» πέρασαν, αλλά ο Σαρωνικός ακόμα είναι βρώμικος από τις πετρελαιοκηλίδες

Στις 14 Σεπτεμβρίου ο υφυπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός προέβλεπε ότι μέσα σε ένα διάστημα 20 ημερών το πρόβλημα με την ρύπανση του Σαρωνικού θα είχε αντιμετωπιστεί και οι ακτές του θα γίνουν «πιο καθαρές από πριν».

«Αδιανόητο μυστήριο» η εξαφάνιση της πτήσης ΜΗ370, σύμφωνα με την τελική έκθεση

H Αυστραλιανή Υπηρεσία Ασφάλειας των Μεταφορών επισημαίνει ότι οι Αρχές δεν είχαν καμία σημαντική εξήγηση για τις αιτίες της εξαφάνισης ή της ακριβούς τοποθεσίας συντριβής

Μετά από σχεδόν τρία χρόνια ερευνών για την εξαφάνιση της πτήσης ΜΗ370 των Μαλαισιανών Αερογραμμών και η μοίρα του Boeing και των 239 επιβατών του παραμένει ένα «αδιανόητο μυστήριο και μόνο».

ΒΙΝΤΕΟ-ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ! Ο Κατρούγκαλος εξηγεί γιατί πλησίασε τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Κατρούγκαλος ως γνωστόν δεν είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και στο βίντεο εξηγεί γιατί πλησίασε τον ΣΥΡΙΖΑ... θα κυλιέστε στα πατώματα:


Καμμένος μετά το ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ: Χρέωσα την κάρτα μου για την κράτηση και πλήρωσα το υπόλοιπο από την τσέπη μου

«Είπατε αλήθεια ή ψέματα την περασμένη Δευτέρα στην Ολομέλεια για τον τρόπο που πληρώσατε την δαπάνη σας;» ρώτησε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας ο Ανδρέας Λοβέρδος από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη


Μασσαλία: Δυο πανέμορφες εξαδέρφες σκότωσε ο Τυνήσιος τζιχαντιστής

Πολυαγαπημένες, λίγες ώρες νωρίτερα, έπιναν τα ποτά τους σε μπαρ, γιορτάζοντας τα γενέθλια της μικρότερης - Οι δύο κοπέλες βρέθηκαν στο προαύλιο του σταθμού Saint-Charles νωρίς το απόγευμα της Κυριακής , όταν ο Τυνήσιος τις πλησίασε...

ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ➤Οι εφοριακοί μαθαίνουν πάλη για να τα βγάζουν πέρα στους ελέγχους

Εξυβρίζονται, γρονθοκοπούνται, περιλούζονται με χυλό κρέπας.

Ο λόγος για τους ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, για τους οποίους πλέον η άσκηση των καθηκόντων τους εκτός γραφείου κάθε άλλο παρά εύκολη υπόθεση μπορεί να χαρακτηριστεί. Πρόσφατα καταστηματάρχης έλουσε εφοριακό στη Λευκάδα με χυλό κρέπας.


Η Κρήτη αποδοκιμάζει τους απαγωγείς του Λεμπιδάκη

Εκατοντάδες πολίτες στην είσοδο του δικαστικού μεγάρου Ηρακλείου, φώναζαν «ντροπή σας αλήτες» - Οι τρεις από τους συλληφθέντες δεν προσπάθησαν να κρύψουν τα πρόσωπά τους

Κάτω από δρακόντια μέτρα ασφαλείας και με τη συνοδεία δεκάδων αστυνομικών, οι συλληφθέντες για την πολύκροτη υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη πέρασαν το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Ηρακλείου.

Μαρτσέλα Τόπορ: Ποια είναι η Ρουμάνα σύζυγος του ηγέτη της Καταλονίας

Βρίσκεται στο πλευρό του σχεδόν 20 χρόνια - Μιλάει αγγλικά, γαλλικά, ρουμάνικα, ισπανικά και καταλανικά

Μελαχρινή, Ρουμάνα, πρώην ηθοποιός και νυν δημοσιογράφος, η Μαρτσέλα Τόπορ, είναι η "Πρώτη Κυρία" της Καταλονίας. Μιλάει αγγλικά, γαλλικά, ρουμάνικα, ισπανικά και καταλανικά, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.


Αυτό το BINTEO δεν είναι απ' το Ισλαμαμπάντ!

Καλώς ορίσατε στον Πειραιά, την πασίγνωστη... συνοικία της Βαγδάτης, της Μοσούλης, του Ισλαμαμπάντ! 😶

Η Ρωσική διείσδυση στην Ευρώπη και στην Ελλάδα

Του Σάκη Μουμτζή

Και από τους Ισπανούς ακούστηκαν καταγγελίες πως Ρώσοι χάκερς επενέβησαν στο δημοψήφισμα της Καταλωνίας, αναπαράγοντας μαζικά και ταυτοχρόνως, ψευδείς ειδήσεις με σκοπό τον επηρεασμό της κοινής γνώμης υπέρ της απόσχισης.


Το σημείωμα άνδρα σε αυτοκίνητο στα Σεπόλια, που έγινε viral [εικόνα]

Με έναν επικό τρόπο αποφάσισε ένας άνδρας στα Σεπόλια να προειδοποιήσει έναν άλλο άντρα που πιθανότατα «την πέφτει» στη γυναίκα του.

Χτες το πρωί, ο σύζυγος της μοιραίας γυναίκας άφησε ένα σημείωμα πάνω στο όχημα του...

ΒΙΝΤΕΟ-Ρε Αλέξη για τον Καμμένο έχεις ακούσει τίποτα τελευταία;

"Αν υπάρξουν στοιχεία για οποιονδήποτε Υπουργό θα έχει ίση αντιμετώπιση απέναντι στο νόμο" ούρλιαζε στη Βουλή... Για τον Καμμένο μάλλον δεν έχει ακούσει τίποτα τελευταία:

ΦΩΤΟ-Το καλύτερο σημείο των προϋπολογισμών ΣΥΡΙΖΑ!

Το καλύτερο σημείο σε κάθε προϋπολογισμού ΣΥΡΙΖΑ ειναι εκεί που γράφει για τη μείωση χρέους που πέτυχαν οι Σαμαροβενιζέλοι... απόλαυση:

Χρήστος Σπίρτζης - Στο μυαλό ενός πραγματικού "αριστερού"

Του Μανόλη Καψή

Ο Χρ. Σπίρτζης είναι μεταγραφή στον ΣΥΡΙΖΑ από το βαθύ ΠΑΣΟΚ. (Μέσω Τράπεζας Αττικής...). Βαρύ πυροβολικό, όχι αστεία. Ιδρυτής της Ριζοσπαστικής Αριστερής Σοσιαλιστικής Κίνησης παρακαλώ. Προσέχετε; Και ριζοσπαστική και αριστερή και σοσιαλιστική... Προχθές μίλησε στην Αυγή. Και δήλωσε κατηγορηματικά (έμφαση στο κατηγορηματικά παρακαλώ...) ότι "θα μπει τέλος στο καθεστώς αδιαφάνειας με τις εταιρείες διαμεσολάβησης". Ναι φυσικά την Beat εννοεί, τους ανταγωνιστές του μπάρμπα Θύμιου.


Τραγικό: Βρετανός τουρίστας έσπασε τον λαιμό του σε φουσκωτό στην Κεφαλονιά

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας Βρετανός τουρίστας που σύντομα θα γινόταν παππούς, που αποφάσισε να κάνει μια βόλτα με φουσκωτό στρώμα που το έσερνε ένα ταχύπλοο σε ένα ταξίδι του στην Ελλάδα.


Ποιο είναι το κομματόσκυλο, κομμούνι, Καρτερός, δίπλα στον Τσίπρα που ουρλίαζει: "Σας γ@μώ το Χάρβαρντ";

Ένας παλιός δημοσιογράφος, βέρος κομμουνιστής, διευθυντής του «Ριζοσπάστη» επί εποχής Τσέρνομπιλ, όταν η εφημερίδα του ΚΚΕ και ο ίδιος (μέσω της αρθρογραφίας του) καλούσαν τον κόσμο να μην πιστεύει τα ψέματα για την έκρηξη του πυρηνικού σταθμού και να τρώει αφοβα λαχανικά, πέρασε την πόρτα του Μαξίμου.


Πίσω στο μέλλον του ταξί. 2044 ακούει; Εταιρος;

Μεγαλωμένος στο ΠΑΣΟΚ ο Χρήστος Σπίρτζης όταν ανέλαβε το υπουργείο έπρεπε να δείξει ότι ήταν γνήσιος αριστερός. Κρέμασε στον τοίχο του γραφείου του μια προσωπογραφία του Αρη Βελουχιώτη και υποδέχτηκε στο σαλονάκι την Ραχήλ Μακρή. Με το 12ποντο και το τατού με την περικεφαλαία των Λακεδαιμόνων στο χέρι μπροστά από το πορτρέτο ενός καπετάνιου που είχε ζήσει πριν από 70 χρόνια και τον έδειχνε σαν 5ο Beatle.

Γιατί ο Ντάισελμπλουμ στηρίζει Τσίπρα; Μα θέλει και ρώτημα;

Η ‘συμβουλή” του επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισεμπλουμ προς τους Έλληνες “κρατήστε τις εκλογές για το 2019” αποκαλύπτει πολλά και απαντά στο ερώτημα που απασχολεί πολλούς και κυρίως Νεοδημοκράτες και Πασόκους, γιατί οι ξένοι στηρίζουν τον Τσίπρα, ενώ δεν στήριξαν τον Παπανδρέου ή τον Σαμαρά.


ΣΟΥΡΓΕΛΑ! Πέρασε από την επιτροπή της Βουλής το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου από τα 15

Η ΝΔ επιφυλάχθηκε να τοποθετηθεί στην Ολομέλεια ζητώντας παράλληλα από την ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης μια σειρά αλλαγών ενώ ΚΚΕ, ΧΑ και Ένωση Κεντρώων καταψήφισαν


H σκοτεινή δημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ

Του Ανδρέα Ζαμπούκα

Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι για το ζήτημα της Καταλονίας. Κάθε σύγκριση των σημερινών αυτονομιστικών διαθέσεων με τις επαναστάσεις του 19ου και 20ου αιώνα είναι τουλάχιστον αφελής. Ακόμα και αν επιχειρήσει κανείς να δει κοινά χαρακτηριστικά με την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, θα βρεθεί μέσα σε ένα εντελώς διαφορετικό εθνοτικό, φονταμενταλιστικό και θρησκευτικό περιβάλλον που δεν μοιάζει σε τίποτα, με την Καταλονία και την Σκωτία.


Στα τσακίδια, πράκτορα!

Ήταν βράδυ. Έχει σημασία αυτό, επειδή όλα τα εγκλήματα γίνονται βράδυ. Εκεί που κοιμόμουνα, λοιπόν, άκουσα έναν θόρυβο από τον κήπο. Ήταν ένα κλαδί που υποχωρούσε κάτω από το βάρος ενός ανδρός 65 κιλών, όπως μου είπε την άλλη μέρα το πρωί ο Κώστας, ο κηπουρός. Ήταν φανερό, ότι κάποιος με κατασκόπευε. Στα τσακίδια, πράκτορα, παραπαίδι των κομμουνιστών. Ψόφος!


Φόβητρο για την Ελλάδα το FDP - Ξανά στον ορίζοντα το Grexit;

Τους προβληματισμούς της ελληνικής κυβέρνησης για το κυβερνητικό σχήμα που ενδέχεται να προκύψει μετά τις γερμανικές εκλογές της 24ης Σεπτεμβρίου επιχειρεί να αναλύσει η Berliner Morgenpost. Με τίτλο «Οι ανησυχίες της Αθήνας μετά τις γερμανικές εκλογές» η εφημερίδα του Βερολίνου σχολιάζει με άρθρο στην ηλεκτρονική της έκδοση ότι στις τάξεις της ελληνικής κυβέρνησης «δεν μπορούν να χαρούν ούτε καν για την πολυπόθητη αλλαγή στο υπουργείο Οικονομικών. Διότι τώρα έρχεται το FDP».

Το δημοψήφισμα της Καταλονίας και η παράνοια της Αριστεράς

Του Σάκη Μουμτζή

Οι Ισπανοί είναι λογικό να βλέπουν από την σκοπιά τους το χθεσινό δημοψήφισμα και να τοποθετούνται έτσι ή αλλιώς. Δική τους η πατρίδα, δική τους και η ευθύνη.


Στα δημοσκοπικά… τάρταρα οι ΑΝΕΛ

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες στην πολιτική σκηνή της χώρας κυριαρχούν από την μία τα δημοσιεύματα για τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο (διαμονή σε πολυτελές ξενοδοχείο του Λονδίνου, πληρωμή με μετρητά, παρουσία του σε καζίνο της πόλης) και από την άλλη η στρατηγική επιλογή του Μεγάρου Μαξίμου να παρέχει πλήρη πολιτική στήριξη στον κυβερνητικό του εταίρο.


ΑΓΡΙΕΣ ΦΑΠΕΣ! Th. Wieser: Η επιτροπεία στην Ελλάδα θα διαρκέσει καιρό και θα είναι αυστηρή

Th. Wieser: Η επιτροπεία στην Ελλάδα θα διαρκέσει καιρό και θα είναι αυστηρή

Η επιτροπεία στην Ελλάδα θα πάρει αρκετό καιρό διαμηνύει ο επικεφαλής του Euroworking Group, τονίζοντας ότι ο ίδιος δεν θα βρίσκεται εδώ για να δει το τέλος της.


«Τουρκική Ένωση Ξάνθης» και αλλαγή φύλου κλονίζουν την πλειοψηφία των «153»

Ισχυρές αναταράξεις στον κυβερνητικό συνασπισμό, που όμοιές τους δεν έχουν προκαλέσει τα σκληρότερα μνημονιακά μέτρα της τελευταίας διετίας, επιφέρουν οι διατάξεις για την αλλαγή φύλου και την αυτοαποκαλούμενη «Τουρκική Ένωση Ξάνθης».


Ρόδος: Σε δίκη ο νεκροθάφτης που κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά το πτώμα 9χρονης

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρόδου κατηγορούμενος για προμήθεια και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας κατ' εξακολούθηση και για απόκτηση επαφής και προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου νεώτερου των 15 ετών, θα καθίσει στις 9 Οκτωβρίου ένας 60χρονος Άγγλος, που διέμενε στη Ρόδο και βρίσκεται προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές Τρίπολης.


Η Καμίλα τα έφτιαξε με τον Κάρολο για να εκδικηθεί τον φίλο της, που την απατούσε με την αδελφή του Πρίγκιπα

Αίσθηση προκαλούν στη Βρετανία οι αποκαλύψεις μιας νέας βιογραφίας της Καμίλα, σύμφωνα με την οποία, η Δούκισσα της Κορνουάλης ίσως να μην είχε μπλέξει ποτέ στα δίχτυα της τον Πρίγκιπα Κάρολο, αν δεν την είχε απατήσει ο πρώτος άνδρας της με την Πριγκίπισσα Άννα, το δεύτερο παιδί της βασίλισσας Ελισάβετ και του Πρίγκιπα Φιλίππου.

Στο παρά πέντε τον Αύγουστο δεν τον εντόπισε η ΕΛΑΣ

Προηγήθηκε επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε κτηνοτροφική μονάδα και οι απαγωγείς τον μετέφεραν άρον-άρον στη μάντρα αυτοκινήτων.

Συνταρακτικές είναι οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την επιχείρηση της αστυνομίας για την υπόθεση της απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Θαύμα ή αλχημεία; Πλεόνασμα 81 εκατ. εμφανίζει ο ΕΦΚΑ το 2017

Το έλλειμμα του υπέρ-Ταμείου σύμφωνα με τον αρχικό προϋπολογισμό ανερχόταν σε 1,048 δισ. ευρώ ενώ κατά τη διάρκεια του έτους υπήρχε ισχυρή πεποίθηση από την πλευρά του υπουργείου Εργασίας ότι θα «κλείσει» τουλάχιστον ισοσκελισμένος αν όχι πλεονασματικός


Χωρίς καμία προειδοποίηση μείωσαν τις συντάξεις των στρατιωτικών -Μιλούν για θέμα αξιοπρεπούς επιβίωσης

Στα 1.450 ευρώ υπολογίζεται η σύνταξη του επίτιμου αρχηγού ΓΕΕΘΑ, με πάνω από 40 χρόνια πραγματικής υπηρεσίας και ανεξάρτητα αν είχε και κάποια από τις επικίνδυνες ειδικότητες βάση του νόμου (Ν. 4387/2016) για τους συνταξιούχους στρατιωτικούς, αλλά και άλλους λειτουργούς του Δημοσίου που εφάρμοσε η κυβέρνηση,  όπως επεσήμανε σε σχετική του ανακοίνωση ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Σχολής Ικάρων.


ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΣΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"! ΥΠΕΞ Σερβίας: Θα χρησιμοποιούμε την ονομασία «Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατίας της Μακεδονίας»

Συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Σερβίας Ivica Dacic είχε σήμερα στο Βελιγράδι ο υφυπουργός Εξωτερικών Γ. Αμανατίδης που συνοδεύει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο στην επίσημη επίσκεψή του στην Σερβία.


Βίντεο: «Ροντέο» σε τηλεοπτικό στούντιο από πολιτικούς που έπαιξαν ξύλο on air

Αφού πρώτα πέταξαν νερό ο ένας στον άλλο - Αφορμή ο χαρακτηρισμός «βιαστής» που χρησιμοποίησε ο ένας από τους δύο

«Ροντέο» έκαναν το τηλεοπτικό στούντιο πολιτικής εκπομπής δορυφορικού καναλιού δύο πολιτικοί από το Κόσοβο που κατέληξαν να ανταλλάσουν γροθιές αφού πρώτα ο ένας πέταξε νερό στον άλλο.


ΜΕΑΤΑ ΤΙΣ ΦΑΠΕΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ! Η κυβέρνηση κάνει πίσω στο νομοσχέδιο για τo Taxibeat

Πίσω φαίνεται ότι κάνει η κυβέρνηση στο νομοσχέδιο που έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις καθώς στην ουσία καταργεί την πλατφόρμα taxi beat.


Πλαστικά Κρήτης και πάλι στο ταμπλό- Αναστολή διαπραγμάτευσης για Πήγασο και Ναυτεμπορική

Την αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της Πήγασος και της Ναυτεμπορικής ανακοίνωσε το Χρηματιστήριο Αθηνών, από σήμερα 03/10/2017 μετά από αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.


Αντιπρόεδρος ΕΣΡ: Μετά τα Χριστούγεννα ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες

Εμμέσως πλην σαφώς ο  Αντιπρόεδρος του εθνικού συμβουλίου ραδιοτηλεόρασης Ροδόλφος Μορώνης επιβεβαίωσε σήμερα κατά την τοποθέτηση του στην επιτροπή θεσμών της Βουλής τις πληροφορίες ότι καθυστερεί αρκετά ακόμη η διενέργεια του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες  και απομακρύνεται το ενδεχόμενο αυτός να γίνει μέχρι τα Χριστούγεννα.


Σοκαριστικός τραυματισμός: Ποδοσφαιριστής έχασε τον όρχι του από τάκλιν αντιπάλου

Άτυχος πρωταγωνιστής ο 22χρονος Marin Galic ο οποίος σε μια κούρσα από τα δεξιά δέχθηκε ένα αντιαθλητικό μαρκάρισμα - από πίσω - από τον αντίπαλό του


Σε φυλάκιση 4 ετών καταδικάστηκε η Αρετή Τσοχατζοπούλου για χρέη 1,4 εκατ. ευρώ

Υπέρογκα ποσά οφείλει η Αρετή Τσοχατζοπούλου, κόρη του πρώην υπουργού, στο Δημόσιο, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί από την ελληνική Δικαιοσύνη.


Λυδία Κονιόρδου, ο μόνος ρόλος που δεν μπορεί να παίξει είναι της υπουργού

Την ώρα που στην Αθήνα, το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο θα αποφασίζει για το μέλλον του Ελληνικού, στο Βερολίνο, η υπουργός Πολιτισμού θα αφηγείται αποσπάσματα από τη Βίβλο και την Αποκάλυψη του Ιωάννη.

Πώς το ΥΠΟΙΚ ενώ έχει υστέρηση στα έσοδα βγάζει... υπερπλεόνασμα -Στο μικροσκόπιο των Θεσμών ο ΕΦΚΑ

«Άκρως τρελό κι απόρρητο» λεγόταν η σουρεαλιστική κωμωδία που έκανε θραύση στη δεκαετία του ’80.

Αν παραφράσει κανείς τον τίτλο σε «άκρως τρελό και υπερπλεονασματικό», θα ταιριάζει γάντι στα όσα ανατρεπτικά προβλέπει το προσχέδιο του Προϋπολογισμού όχι για το 2018, αλλά για τη χρονιά που κλείνει.


Ραχήλ Μακρή: «Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ νομιμοποιεί την παιδοφιλία»

«Για την στήριξη του κυκλώματος σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών»

Δήλωση για την ψήφιση της διάταξης για το δικαίωμα αλλαγής φύλου των 15 χρόνων έκανε η Ραχήλ Μακρή. Η πολιτικός επιτέθηκε στην κυβέρνηση τονίζοντας ότι με τη διάταξη ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕλ νομιμοποιούν την παιδοφιλία.


Success story με... café και τυρόπιτες

Καφετέριες, σουβλατζίδικα, rooms to let, καφετέριες και μπαρ οι πιο δημοφιλείς νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες για το 2016 και το 2017. Φουντώνει η μερική απασχόληση, ενώ οι μισθοί και τα ωράρια παραπέμπουν σε Βουλγαρία

Νέο εύρημα αποδεικνύει και πάλι ότι ο Αϊνστάϊν είχε δίκαιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Το νέο εύρημα θα βοηθήσει στον προσδιορισμό «με μεγαλύτερη ακρίβεια» του διαστήματος από τον οποίον προέρχονται τα κύματα της βαρύτητας.

Σόιμπλε: Αποφάσισα πριν τις εκλογές να φύγω από το ΥΠΟΙΚ, να αναλάβω ένα νέο καθήκον

Ο απερχόμενος υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δηλώνει αισιόδοξος καθώς κρίνει πως οι δημοκρατικοί θεσμοί της χώρας του είναι αρκετά ισχυροί και θα αντέξουν την είσοδο του ακροδεξιού κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD) στην Μπούντεσταγκ.

ΕΣΡ: Επικίνδυνα παραϊατρικά σκευάσματα προβάλλονται ανεξέλεγκτα στην τηλεόραση αλλά δεν μπορούμε να απαγορεύσουμε τη διαφήμισή τους!

Απίστευτο: Το ΕΣΡ δεν μπορεί να απαγορεύσει τις διαφημίσεις προϊόντων χωρίς έγκριση από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων - Μόνο συστάσεις μπορεί να κάνει το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο στους τηλεοπτικούς σταθμούς που διαφημίζουν σαν ιατρικά προϊόντα που δεν έχουν λάβει έγκριση

Παρέμβαση Αρείου Πάγου: Παρατράπεζα θαλασσοδανείων στην ΕΠΟ!

Οπως αποκάλυψε η "ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ", ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης έδωσε εντολή για προκαταρκτική εξέταση μιας ποδοσφαιρικής παρατράπεζας με θαλασσοδάνεια!


Πικέ πήρε πούλο από Μέσι, Ινιέστα και Μπούσκετς

«Συζητήσαμε παίκτες και ομάδα να παίξουμε. Ηταν δύσκολο... Μετά από αυτό που συνέβη ήταν η χειρότερη εμπειρία στην καριέρα μου. Ήταν μια δύσκολη μέρα. Υπήρχαν οικογένειες, παιδιά και παππούδες και η Αστυνομία και η Πολιτική Φρουρά επενέβησαν» τόνισε συγκλονισμένος έπειτα το τέλος του ματς με τη Λας Πάλμας ο Ζεράρδ Πικέ.


Η Κατερίνα Στεφανίδη υποψήφια αθλήτρια της χρονιάς!

Η χρυσή Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια στο άλμα επί κόντω είναι στη λίστα των 10 αθλητριών που διεκδικούν τον τίτλο της κορυφαίας σε όλο τον κόσμο για το 2017