18 Οκτωβρίου 2017

BINTEO-ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ! Η στιγμή που οι αμερικάνοι δημοσιογράφοι γελάνε με τον Τσίπρα

Η στιγμή που ο Τσίπρας ρεζιλεύτηκε σε όλο τον πλανήτη με την ερώτηση για "τέτοιο κακό με μας βρει".

Προσέξτε πώς γελάνε πίσω οι δημοσιογράφοι:

Αυτοί είναι οι top 10 Ευρωπαίοι του NBA!

Για πρώτη φορά στην ιστορία ο κορυφαίος Ευρωπαίος παίκτης του NBA είναι Έλληνας! Ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος όμως ο “Greek Freak” δεν έχει να φοβάται τίποτα και κανέναν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΤΑΓΑΡΙΑ! Ένταση έξω από θέατρο στη Θεσσαλονίκη - ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ζητούν να διακοπεί η παράσταση

Διαμαρτυρία βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα έξω από θέατρο
στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την παράσταση που έχει τίτλο "Η ώρα του διαβόλου".

ΦΩΤΟ-Γελάνε οι Ισπανοί με τη δήλωση Λεμονή για Μέσι

"Έχετε σκεφτεί πώς θα αντιμετωπίσετε τον Μέσι;",ήταν μία από τις ερωτήσεις που δέχτηκε ο Τάκης Λεμονής στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης, ενόψει του αγώνα της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό (πρώτος στην ιστορία των δύο ομάδων) για την 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Champions League, και η απάντησή του μπολιάστηκε με χιούμορ.

ΦΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΔΙΑ! Γ. Δραγασάκης: Η ανάπτυξη δεν είναι μόνο οικονομική αλλά και κοινωνική

Με την πρέσβη της Δημοκρατίας της Σλοβακίας στην Αθήνα, Ιβέτα Ιρίτσοβα (Iveta Hricova) συναντήθηκε σήμερα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι προοπτικές ενίσχυσης των διμερών οικονομικών σχέσεων, ενώ παράλληλα διερευνήθηκαν οι δυνατότητες προς αυτή την κατεύθυνση, με έμφαση στους αναπτυξιακούς θεσμούς, στον τουρισμό και στις υπηρεσίες Υγείας.


ΝΔ: Ομολογία αποτυχίας της κυβέρνησης στο ΕΣΠΑ

«Το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης αρνείται να απαντήσει, εδώ και επτά μήνες, στις διαδοχικές ερωτήσεις της Νέας Δημοκρατίας για την πορεία εκτέλεσης του ΕΣΠΑ, ομολογώντας έτσι την αποτυχία του και παραβιάζοντας κατάφωρα τον Κανονισμό της Βουλής».


ΒΙΝΤΕΟ-Θα κυλιέστε στα πατώματα με τη δήλωση του υπερασπιστή της 17Ν

Αυτοί σε λίγο θα λένε ότι δεν ήταν ποτέ αριστεροί... 

Είπαν στο Μανιό ότι ο Τσίπρας βρέθηκε στο άντρο του καπιταλισμού με τον Τραμπ που ξέρει από μπίζνες κι αυτός εξέφρασε την πίκρα του που...

Δεύτερη φιέστα για την παράδοση ακτών, στην Πειραϊκή -Η κατάσταση στο παραλιακό μέτωπο [εικόνες]

Επειτα από το Π. Φάληρο, την Τρίτη, το υπουργείο Ναυτιλίας θα κάνει την Πέμπτη δεύτερη «φιέστα» για την παράδοση ακτών, έπειτα από τον καθαρισμό τους.

NBA: Ο Μίροτιτς άρχισε τον καβγά, ο Πόρτις τιμωρήθηκε με οκτώ αγώνες!

Σιγά σιγά έρχονται στο φως οι λεπτομέρεις του τσακωμού του Μίροτιτς με τον Πόρτις, ενώ οι Μπουλς τιμώρησαν τον νεαρό φόργουορντ με αποκλεισμό 8 αγώνων!


Τρόμος στη Σουηδία: Η μαφία ανατίναξε αστυνομικό τμήμα στο Χέλσινμποργκ

«Πόλεμο» εναντίον της αστυνομίας στο Χέλσινμποργκ κήρυξε η μαφία της σουηδικής πόλης, ανατινάζοντας αστυνομικό τμήμα με την τοποθέτηση βόμβας μεγάλης ισχύος.

Η παράσταση Καλιγούλας για τον άτυχο 17χρονο πρωταθλητή καταδύσεων Σαμψάκη-Μπακόπουλο

Στον 17χρονο πρωταθλητή καταδύσεων Ανδρόγεο Σαμψάκη-Μπακόπουλο αφιερώνει το νέο κύκλο παραστάσεων του ο Καλιγούλας του Αλμπέρ Καμύ στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

ΘΑ ΤΗ ΦΥΤΕΨΕΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΧΑΝΤΑΚΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ! Η Ρωσίδα «Πάρις Χίλτον» κατεβαίνει στις προεδρικές εκλογές -Ποια είναι η Ξένια Σομπτσάκ [εικόνες]

Την έχουν χαρακτηρίσει ως τη «ρωσική εκδοχή» της Πάρις Χίλτον. Τώρα, η Ξένια Σομπτσάκ θέλει να εγκατασταθεί στο Κρεμλίνο και κατεβαίνει στις ρωσικές προεδρικές εκλογές.

Το πολυτελές τριώροφο σπίτι του Λευτέρη Πανταζή -Εχει ένα δωμάτιο γεμάτο ρούχα [βίντεο]

Το σπίτι του στην εκπομπή «ΕΔΩ» της Ντορέττας Παπαδημητρίου άνοιξε ο Λευτέρης Πανταζής.

Ο τραγουδιστής είπε πως έκανε 30 χρόνια να φτιάξει το υπερπολυτελές τριώροφο σπίτι του στα νότια προάστια.


Φάπες του Αμερικανού αντιπροέδρου σε Τσίπρα: Κάντε μεταρρυθμίσεις που θα φέρουν επενδύσεις

Ο Μάικ Πενς συνεχάρη τον πρωθυπουργό για την επιστροφή της Ελλάδας στην ανάπτυξη και τις αγορές - Νέα στήριξη για το χρέος - Φάκελο με τις τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο από το 2013 μέχρι σήμερα έδωσε στον συνομιλητή του ο κ. Τσίπρας

ΒΙΝΤΕΟ-Η άλλη για να δοκιμάσει άρωμα σήκωσε το φουστάνι και ψέκασε το βρακί της!

Τι πιο συνηθισμένο από μια γυναίκα να μπαίνει σε ένα κατάστημα με καλλυντικά και αρώματα και τι πιο συνηθισμένο να δοκιμάζει ένα άρωμα που της άρεσε.

ΚΟΨΤΕ Τ'ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ! Σοκ στον Παναθηναϊκό - Αθλητής υπέστη ανακοπή καρδιάς στη διάρκεια του αγώνα

Σοκ στο τμήμα ποδηλασίας του Παναθηναϊκού καθώς ο αθλητής Κυριάκος Ορφανίδης υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Παλαιό Φάληρο: Συνελήφθησαν δύο για τη ληστεία στο ψιλικατζίδικο

Σε νέες συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία, σε σχέση με την ληστεία σε μίνι μάρκετ στο Παλαιό Φάληρο τα ξημερώματα της Τρίτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δύο νεαρούς άνδρες, οι οποίοι φέρονται να ήταν συνεργοί του δράστη που ξυλοκοπήθηκε τελικά από τον υπάλληλο του καταστήματος.

Πατήσια: Άγρια δολοφονία 30χρονης στο Β' Νεκροταφείο

Μαχαιρωμένη βρέθηκε 30χρονη γυναίκα, τις απογευματινές ώρες, στο Β΄ νεκροταφείο Αθηνών. Η γυναίκα φέρει πολλαπλές μαχαιριές και σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας, σύρθηκε πάνω σε τάφο ζητώντας βοήθεια, πριν καταλήξει.


Η συγκλονιστική μαρτυρία του υπάλληλου καθαριότητας που ακρωτηριάστηκε από «έκρηξη» σε σκουπίδια

Τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε κατά τη διάρκεια της βάρδιάς του όταν, αδειάζοντας μαζί με άλλους συναδέλφους του τα σκουπίδια που είχαν φορτώσει νωρίτερα από το Δικαστικό Μέγαρο Πατρών, μια σακούλα με κατασχεμένο οπλισμό «εξερράγη» στα χέρια του, περιγράφει στην κάμερα του tempo24, ο άτυχος δημοτικός υπάλληλος του Τομέα Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων, Σπύρος Τσάκαλος.


ΠΕΙΤΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΔΙΑ! Ειρηνοδικείο Κορίνθου: Έχασε το σπίτι της μητέρας του για 20.000 ευρώ

H ηλικιωμένη γυναίκα είχε μπει εγγυήτρια σε δάνειο που είχε πάρει ο γιος της

To σπίτι μιας ηλικιωμένης γυναίκας στο Καλαμάκι Κορινθίας που είχε μπει εγγυήτρια σε δάνειο που είχε πάρει ο γιος της, έβγαλε η τράπεζα για 20.000 ευρώ σε πλειστηριασμό στο Ειρηνοδικείο Κορίνθου.


ΝΔ: Η κυβέρνηση συνεχίζει την ισοπέδωση και στην Υγεία

Η αντικατάσταση της συνέντευξης, ως μέσο επιλογής των γιατρών και η επιβολή της λίστας προτεραιότητας ή της κλήρωσης αποτελεί ξεκάθαρη υποβάθμιση για τις Μ.Ε.Θ., τόνισε ο τομεάρχης Υγείας της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου.


ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΙ! Πάνω από 4 εκατ. Bρετανοί δεν έχουν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους

Πάνω από τέσσερα εκατομμύρια στη Βρετανία δυσκολεύονται να πληρώσουν τους μηνιαίους λογαριασμούς τους.

Αυτό ανακοίνωσε σήμερα η Αρχή Χρηματοπιστωτικής Συμπεριφοράς (FCA), σε μια περίοδο κατά την οποία ο πληθωρισμός αυξάνεται και ίσως ακολουθήσουν την ίδια πορεία και τα επιτόκια.


Θεσσαλονίκη: Καταδίκη γιατρού για «φακελάκι»

Σε φυλάκιση 10 μηνών καταδικάστηκε γιατρός, επειδή ζήτησε «φακελάκι» 600 ευρώ, προκειμένου να παρακαμφθεί, προς όφελος ασθενούς, η λίστα αναμονής στην Ουρολογική Κλινική του νοσοκομείου «Άγιος Δημήτριος» της Θεσσαλονίκης.


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΕΜΕ! Ρωσία: Θα τιμωρούνται γονείς και δάσκαλοι παιδιών που μετέχουν σε πορείες κατά του Πούτιν!

Το ενδεχόμενο να τιμωρούνται οι γονείς των παιδιών που μετέχουν σε διαδηλώσεις κατά του Βλαντίμιρ Πούτιν μελετούν οι ρωσικές αρχές, σύμφωνα με τον επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας του υπουργείου Εσωτερικών.

ΒΙΝΤΕΟ-Ακόμα γελάνε στο CNN με τον κ@λοτούμπα

Διεθνής η ξεφτίλα...

Θέμα στο CNN οι κωλοτούμπες του Τσίπρα που έλεγε για τον "κακό Τραμπ": 

ΦΩΤΟ-Ο Παππάς έφυγε αλλά ευτυχώς άφησε οδηγίες προπαγάνδας στους κοπρίτες της ΕΡΤ

Στην ΕΡΤ έπεσαν για ύπνο το 2011 και ξύπνησαν χθες το μεσημέρι και έτσι "ξέχασαν" να βάλουν στο διάγραμμα το 2014 που έκλεισε με ανάπτυξη

Το διάγραμμα που δημοσίευσαν τα κομματόσκυλα:

Σαν σήμερα ξεκίνησε η κατρακύλα: Η πρώτη κυβέρνηση του σκ@τόψυχου Ανδρέα Παπανδρέου -«Στις 18 σοσιαλισμός» [εικόνες & βίντεο]

Σαν σήμερα, πριν από 36 χρόνια, το ΠΑΣΟΚ γίνονταν κυβέρνηση στις εκλογές της 18ης Οκτωβρίου 1981.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου, που είχε ιδρύσει το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα μόλις 7 χρόνια νωρίτερα (3/9/1974) αναδείχθηκε θριαμβευτικά πρωθυπουργός κερδίζοντας κατά κράτος την ΝΔ υπό τον Γεώργιο Ράλλη.

ΠΑΛΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ; Μπουτάρης: Δεν θα πάω στη μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου -Είμαι αντίθετος

Κάθετα αντίθετος στις μαθητικές παρελάσεις δηλώνει, για άλλη μία φορά, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104.9 FM», εξήγησε τους λόγους της αντίθεσής του.


Σκωτσέζος βουλευτής... βοηθός διαιτητή στον αγώνα Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός

Σάλος έχει ξεσπάσει με τον βοηθό διαιτητή της αποψινής αναμέτρησης του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη με αντίπαλο τη Μπαρτσελόνα και συγκεκριμένα τον Σκωτσέζο, Ντάγκλας Ρος.

Το Βερολίνο τρολάρει τα κέρδη Τσίπρα στο Λευκό Οίκο: Κι εμείς, στηρίζουμε την Ελλάδα

Η Γερμανία δεν μπορεί να σχολιάσει το πώς η ελληνική κυβέρνηση λαμβάνει τις αποφάσεις της στον τομέα της αμυντικής πολιτικής, δηλώνει ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος, ερωτηθείς σχετικά με τη συμφωνία ελληνικής και αμερικανικής πλευράς για την αναβάθμιση των μαχητικών αεροσκαφών F-16


ΞΥΔΑΚΙ ΜΕΜΕΤΙ! Το... φυσάει και δεν κρυώνει ο τεχνικός της Βοσνίας: Θέλω να βοηθήσω την Κροατία να αποκλείσει τους προκλητικούς Έλληνες!

Ακόμα να... χωνέψει ο Μεχμέτ Μπαζντάρεβιτς ότι η εθνική του ομάδα βρέθηκε κάτω από την Ελλάδα στον όμιλο και δεν πέρασε εκείνη στα μπαράζ για το Μουντιάλ


Ο Τραμπ «παρηγορεί» έγκυο χήρα πεζοναύτη μιλώντας της για τους... κινδύνους του επαγγέλματος

«Πόλεμο» έχει προκαλέσει στα social media η καταγγελία της Φρεντερίκα Ουίλσον (βουλευτής των Δημοκρατικών) σύμφωνα με την οποία ο Ντόναλντ Τραμπ, αντί να στηρίξει τη χήρα του πεζοναύτη Ντέιβιντ Τζόνσον (σκοτώθηκε σε επιδρομή μαχητών του Ισλαμικού Κράτους στον Νίγηρα), της είπε ότι... ο άντρας ήξερε τι υπέγραφε όταν έμπαινε στις ένοπλες δυνάμεις!

Ο Μητσοτάκης παρουσίασε το δικό του πρόγραμμα στην Ευρώπη ως «αυριανός πρωθυπουργός»

Με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και έξι επιτρόπους του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) συναντήθηκε το μεσημέρι για γεύμα εργασίας στις Βρυξέλλες ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κιμ Γκλεν: Παρελθόν από το υπ. Οικονομικών ο αρχιτέκτονας του Plan B

Ο σύµβουλος του Ευκλείδη Τσακαλώτου και του Γιάνη Βαρουφάκη που ανέλαβε να σχεδιάσει το παράλληλο σύστημα πληρωμών το 2015 δεν συνεργάζεται πλέον με την ελληνική κυβέρνηση.

Η αμύθητη περιουσία του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν- Σπίτια, επαύλεις, μετρητά

Για δεκαετίες ήταν ένας από τους πιο πλούσιους και ισχυρούς ανθρώπους στο Χόλιγουντ. Άλλωστε το στάτους, η επιρροή του, σε συνδυασμό με τα χρήματα που ήταν διατεθειμένος να προσφέρει στα θύματά του σε εξωδικαστικούς συμβιβασμούς, τον είχαν βοηθήσει να την βγάλει «καθαρή» τόσα χρόνια.

Αυγενάκης: Ο Καμμένος μιλούσε για βοηθήματα 4 δισ. από τις ΗΠΑ

«Ως στιγμής έχουμε τον πρωθυπουργό να έχει στο τσεπάκι του έναν λογαριασμό 2,4 δισ., συνοδευόμενο από γενικόλογες υποσχέσεις» σχολιάζει ο γραμματέας της ΝΔ στα Παραπολιτικά 90,1 FM.

Τα δυο εξώφυλλα της Αυγής που «καίνε» τις... αλλαγές Τσίπρα για ΗΠΑ και Τραμπ!

Από την «αμηχανία και την αβεβαιότητα για την σκοτεινή εποχή Τραμπ» στον... «σεβασμό, την αναγνώριση και τη στήριξη από τις ΗΠΑ».

Σύμβουλος του υπ. Υγείας: Γιατί κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά κατά της προέδρου του ΕΟΦ

Καταγγελίες "βόμβα" έκανε μέσω του Realfm 97,8 και της εκπομπής του Μάνου Νιφλή ο πρώην Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Αξιολόγησης Ποιότητας και Τεχνολογίας στην Υγεία Χάρης Παπαδάκης.

ΤΙ; ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΑΛΛΟ ΑΥΤΙΑ; Η παρουσιάστρια Μάγδα Τσέγκου εκτός ΣΚΑΪ… Τι έγινε και έληξε η συνεργασία της;

Παρουσιάστρια και κανάλι έληξαν τη συνεργασία τους.

Η Μάγδα Τσέγκου βρίσκεται εκτός ΣΚΑΪ από χθες, μετά από πέντε χρόνια! Μετά την αποχώρησή της από την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, η Μάγδα Τσέγκου γνώριζε ότι για να παραμείνει στο κανάλι θα έπρεπε να απορροφηθεί σε κάποια από τις εκπομπές του σταθμού.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ! Δικαστική απόφαση ανατρέπει τα δεδομένα: Και γυναίκες κάτω από 1,70 στις αστυνομικές σχολές

Ο ορισμός κατώτατου ορίου ύψους για την εισαγωγή στις αστυνομικές σχολές, όπως συμβαίνει στην Ελλάδα, «αποτελεί έμμεση διάκριση εις βάρος των γυναικών», απεφάνθη το Δικαστήριοτης Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Βακτήριο χολέρας στα υπόγεια του «Έλενα Βενιζέλου»!

Απίστευτη καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ - Στο υπουργείο Υγείας παραδέχονται ότι βρέθηκαν «δυνητικά εντεροπαθογόνοι μικροοργανισμοί» και τονίζουν ότι αποφασίστηκε το σφράγισμα της αποθήκης...


Οι Βρυξέλλες απαιτούν να μάθουν από την Αθήνα που θα βρεθούν τα λεφτά για τα F-16

Την αντίδραση των Ευρωπαίων εταίρων προκάλεσε η συμφωνία Ελλάδας-ΗΠΑ για την αναβάθμιση του στόλου των ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών F-16.


Βίντεο σοκ από Λονδίνο: Συμμορίες αρπάζουν λάπτοπ σε καφετέριες μέρα-μεσημέρι

Η εγκληματική δράση συμμοριών έχει ξεπεράσει κάθε όριο στην πανάκριβη, αλλά συνάμα με μεγάλο ποσοστό φτώχειας πρωτεύουσα της Βρετανίας, με συνέπεια να έχουν αυξηθεί κατακόρυφα οι κλοπές, οι ληστείες και οι δολοφονικές ενέργειες. Βίντεο από κάμερα ασφαλείας σε καφετέρια του Βόρειου Λονδίνου, κατέγραψε τη στιγμή που ένας άνδρας με κράνος, εισβάλει στις εγκαταστάσεις και αρπάζει μπροστά στα μάτια των θαμώνων το λάπτοπ που είχε τοποθετήσει ακριβώς μπροστά της, στο τραπέζι, μία κοπέλα.

ΣτΕ: Αντισυνταγματική η ΥΑ και παράνομες οι δηλώσεις «πόθεν έσχες»

Ανεξάρτητα εάν η προθεσμία υποβολής δηλώσεων πόθεν έσχες λήγει το ερχόμενο Σάββατο, 21 Οκτωβρίου, η σχετική υπουργική απόφαση είναι μη νόμιμη και πολλές διατάξεις της αντισυνταγματικές, όποτε πρέπει να εκδοθεί νέα, προσαρμοσμένη στην απόφαση του ΣτΕ


Πώς ο Τσίπρας χάρισε 6 δισ. ευρώ στις Ευρωπαϊκές Κεντρικές Τράπεζες

Του Σάκη Μουμτζή

Το πρώτο εξάμηνο του 2015 ήταν η «ηρωική» περίοδος του ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν τότε που ο Βαρουφάκης κουνούσε το δάχτυλο στους εταίρου και το πόπολο εκστασιαζόταν με την συμπεριφορά του και το αντισυμβατικό ντύσιμο του.


Τους πέταξαν με τις κλωτσιές απ' τον Λευκό Οίκο... δεν εξηγείται αλλιώς

Δεν εξηγείται αλλιώς το περιστατικό που περιέγραψε στο Twitter ο έγκυρος δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου, παρά μόνο με το ότι, στο Λευκό Οίκο ήθελαν να ξεφορτωθούν την κομπανία Τσίπρα, όσο πιο γρήγορα μπορούσαν και τους πέταξαν στο δρόμο μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ.

Έγραψε ο Μ. Ιγνατίου:

ΒΡΕΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ! Η γόβα της Μπέτυς κάνεις 590€... το φόρεμα της βασίλισσας Λετίθια κάνει 79€ [εικόνες]

Ενώ ο Αλέξης Τσίπρας είχε την πολυθρύλητη συνάντηση με τον Ντόναλντ Τραμπ συνάπτοντας συμφωνίες δισεκατομμυρίων για εξοπλιστικά, με αντάλλαγμα μια υποσχετική για αμερικανικές επενδύσεις και τη στήριξη του Αμερικανού προέδρου για το χρέος, η σύντροφός του, Περιστέρα Μπαζιάνα, έκανε τη δική της ξενάγηση στην οικία του Αμερικανού αντιπροέδρου.

Η δικαίωση ΝΔ (και Σαμαρά) από την ΕΛΣΤΑΤ

Όσοι έμειναν μόνον στους βασικούς τίτλους του δελτίου που εξέδωσε χθες η ΕΛΣΤΑΤ για τα οριστικά στοιχεία σχετικά με την πορεία του ΑΕΠ της χώρας σημείωσαν τη βασική διαπίστωση της Αρχής, ότι δηλαδή και το 2016 η χώρα παρέμεινε στο σπιράλ της ύφεσης, εμφανίζοντας μείωση του εγχώριου προϊόντος κατά 0,2%.


Παπασταθόπουλος: «Πολλοί υποτίμησαν τον ΑΠΟΕΛ - Από σεβασμό δεν πανηγύρισα»

Ο αρχηγός των Βεστφαλών τόνισε πως δεν πανηγύρισε το τέρμα που πέτυχε στο ΓΣΠ από σεβασμό, ενώ στάθηκε και στο γεγονός πως κάποιοι υποτίμησαν τον ΑΠΟΕΛ


Συνεργάτης του Έντι Ράμα φέρεται να εμπλέκεται σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών - ΒΙΝΤΕΟ

Κορυφαίος συνεργάτης του Έντι Ράμα και πρώην υπουργός Εσωτερικών στην Αλβανία φέρεται να εμπλέκεται στην αλβανική μαφία και σε διεθνές κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, όπως μετέδωσε ο Alpha. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, αναμένεται σύντομα ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

ΕΔΩ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ! Παραιτήθηκε η υπουργός Εσωτερικών της Πορτογαλίας μετά τις φονικές πυρκαγιές

Η υπουργός Εσωτερικών της Πορτογαλίας Κονστάντσα Ουρμπάνου ντε Σόουζα παραιτήθηκε από την θέση της, λόγω των φονικών πυρκαγιών που πλήττουν τη χώρα.