10 Νοεμβρίου 2017

Ο Καμμένος απέσυρε τη μήνυση στον Παναγιώτη Λάμψια

Ενώ ο υπουργός κατηγορεί πάλι για «fake news», οι πληροφορίες τον διαψεύδουν

Για «fake news» κατηγορεί τα Παραπολιτικά ο Πάνος Καμμένος σχετικά με την είδηση της απόπειρας σύλληψης του διευθυντή των Νέων, Παναγιώτη Λάμψια, με τη διαδικασία του αυτοφώρου μετά από μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Χανιώτης στα Φαλάσαρνα, κάνει σερφ με τη μηχανή μέσα στη θάλασσα

Με την τρέλα του και τη στήριξη των δικών του ανθρώπων ο Παναγιώτης Ντεντάκης από τα Φαλάσαρνα Χανίων έκανε κάτι απίστευτο.


Βίντεο-σοκ: Η στιγμή που ο Μητροπολίτη Μάνης υπέστη ανακοπή καρδιάς στη Θεία Λειτουργία

Eκοιμήθη αιφνιδίως κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αρεόπολης, στα 84 του, ο Μητροπολίτης Μάνης Χρυσόστομος.


ΤΡΟΜΑΞΕ Ο ΛΑΤΣΗΣ! Ελληνικό: Η κυβέρνηση καλεί τον επενδυτή να τηρήσει τις δεσμεύεις του

«Η καλόπιστη συνεργασία είναι η μόνη μέθοδος για την επίλυση όλων των προβλημάτων» αναφέρει σε ενημερωτικό της σημείωμα με το οποίο απαντά ουσιαστικά στην Lamda Development


GREECE IS BACKΧΑΧΑΧΑ! Bloomberg: Η Ελλάδα κινδυνεύει να χάσει 11 δισ. από Σκουριές-Ελληνικό

«Καμπανάκι» για τις επενδύσεις του Ελληνικού και των Σκουριών από το Bloomberg, με το ειδησεογραφικό πρακτορείο να υπογραμμίζει ότι η γραφειοκρατία και τα νομικά εμπόδια έχουν αρχίσει να εγείρουν ερωτήματα για την δυνατότητα της χώρας μας να προσελκύσει τις επενδύσεις που έχει τόσο μεγάλη ανάγκη για να ανακάμψει οικονομικά.


Ν.Δ.: Να ξεκαθαρίσει η κυβέρνηση τι θα κάνει με το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης

Ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών κατέθεσαν 18 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, με την οποία ζητούν από την Κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει την πολιτική της σχετικά με το επίδομα στο πετρέλαιο θέρμανσης, δεδομένου ότι βρισκόμαστε ήδη στο Νοέμβριο και, για πολλά νοικοκυριά, η χορήγηση του επιδόματος αποτελεί ζήτημα επιβίωσης.


Είχε πληρωθεί πρώην σύμβουλος του Τραμπ για να παραδώσει τον Γκιουλέν στον Ερντογάν;

Το φερόμενο σχέδιο προέβλεπε ότι ο Μάικλ Φλιν και ο γιος του, Μάικλ Φλιν Τζούνιορ, θα λάμβαναν έως 15 εκατομμύρια δολάρια ως αμοιβή προκειμένου να παραδώσουν στις τουρκικές Αρχές τον Γκιουλέν


ΧΑΧΑΧΑ! Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙ! Ο Καμμένος τουίταρε φωτογραφία της Σπυράκη με τον Τσοχατζόπουλο

«Η ειδική Μαρία Σπυράκη έκανε σήμερα συνέντευξη τύπου για τα εξοπλιστικά - Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, εσείς τα φάγατε» έγραψε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας

Σε πολύ υψηλούς τόνους συνεχίζεται - ακόμα και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - η αντιπαράθεση κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης για τα εξοπλιστικά.

Τσίπρας σε Καμμένο: «Πάνο, μήπως υπεβλήθη μήνυση κατά του διευθυντή των Νέων και δεν το ξέρεις;»

Τις αλλεπάλληλες τηλεφωνικές επικοινωνίες με το μέγαρο Μαξίμου αλλά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό για την υπόθεση του διευθυντή των Νέων, επιβεβαίωσε ο υπουργός Αμυνας.


Στο Νοσοκομείο Αφροδίσιων Νοσημάτων Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε ο Χριστόδουλος Ξηρός

Παρέμεινε για περίπου μισή ώρα - Εξετάστηκε από τον θεράποντα ιατρό που τον παρακολουθεί - Μεταφέρθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας


Πές τα Αλέξη! Γιατί ηρέμησαν αυτοί που πέταγαν μολότοφ

Κάτω στη φώτο ο υφ. Παιδείας Μπαξεβανάκης... αφού έκατσε σε καρέκλα, έβαλε κοστούμι, πάει στους επίσημους και χειροκροτάει σε παρελάσεις 

Πάνω στη φώτο όταν δεν είχε καρέκλα...

Απίστευτη προκήρυξη στη Διαύγεια – «Ο Κώστας και οι αγαπημένοι προμηθευτές»

Μία προκήρυξη όχι απλά φωτογραφική... αλλά που βγάζει μάτι!

Το αθάνατο ελληνικό δημόσιο δεν σταματά στιγμή να μας εκπλήσσει και φαίνεται ξεκάθαρα πως παρά τα μεγάλα λόγια, η διαφθορά ζει και βασιλεύει, ενώ η διαφάνεια παραμένει άγνωστη λέξη.

Η μαντινάδα του Μητροπολίτη Χίου προς την Τουρκία -«Δικές μας είναι οι βραχονησίδες» [βίντεο]

Σήμερα το απόγευμα στις 16:30 έγινε η έπαρση της γιγαντιαίας Ελληνικής Σημαίας (150 τμ) στο λιμάνι της Χίου παραμονή της επετείου της 11ης Νοεμβρίου όπου γιορτάζεται η απελευθέρωση της Χίου από τον Οθωμανικό ζυγό.


Προφυλακιστέος ο δολοφόνος της Δώρας -Xτύπησαν τον δικηγόρο του [βίντεο]

Προφυλακιστέος κρίθηκε -με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα- ο 58χρονος δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη, ο οποίος έφτασε σήμερα στο δικαστήριο εν μέσω κατακραυγής από τους συγγενείς της άτυχης εφοριακού αλλά και απλού κόσμου που είχε συγκεντρωθεί για να συμπαράσταθεί στην οικογένεια.


ΤΑ ΝΕΑ: «Ο Καμμένος ζητά τη σύλληψη του διευθυντή των Νέων»

Οι πληροφορίες ότι ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος ζήτησε να συλληφθεί ο Παναγιώτης Λάμψιας, διευθυντής της εφημερίδας «τα Νέα», δεν επιβεβαιώθηκαν - Αρχικώς οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο κ. Καμμένος κίνησε τη διαδικασία του αυτόφωρου για τον κ. Λάμψια, σε βάρος του οποίου κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση

ΝASA: Μια μεγάλη πηγή θερμότητας λιώνει από κάτω τους πάγους της Ανταρκτικής

Την αιτία που προκαλεί πιθανότατα το λιώσιμο παγετώνων και τη δημιουργία λιμνών και ποταμών στη δυτική Ανταρκτική λέει ότι ανακάλυψε η NASA.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ! Άνδρας εντοπίστηκε απαγχονισμένος σε δένδρο

Αλλοδαπός άνδρας εντοπίστηκε από πολίτη το μεσημέρι της Παρασκευής κρεμασμένος σε ένα δέντρο σε πάρκο πολύ κοντά στην εκκλησία της Αγίας Φωτεινής Ιλισσού στην Αθήνα.


Μητσοτάκης στο Politico: «Πληρώσαμε πολύ βαρύ λογαριασμό που πειραματιστήκαμε με τον κ. Τσίπρα»

Μια μικρότερη και πιο αποτελεσματική κυβέρνηση που θα προβεί στον εξορθολογισμό των δημοσίων δαπανών και στην περικοπή φόρων οραματίζεται, σύμφωνα με δημοσίευμα του Ρolitico, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.


Η μητέρα του Χάιμ αποκαλύπτει: «Άλλος βίασε το γιο μου, όχι ο Τσάρλι Σιν»

Σε συνέντευξη που έδωσε η Τζούντι Χάιμ υποστήριξε ότι ο γιος της ήταν «ανοιχτό βιβλίο» και θα ήξερε αν είχε συμβεί κάτι με τον Τσάρλι Σιν, στα γυρίσματα της ταινίας Lucas το 1986

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αλλεργικός στις επενδύσεις -Ούτε θέλει, ούτε και μπορεί

«Παρά το φιλοεπενδυτικό προσωπείο του πρωθυπουργού στο εξωτερικό, επιβεβαιώνεται ότι ο κ. Τσίπρας και η Κυβέρνησή του δεν έχουν αλλάξει: o ΣΥΡΙΖΑ ούτε θέλει, ούτε και μπορεί. Είναι αλλεργικός στις επενδύσεις».


Η επέτειος της κατάρρευσης του σοσιαλιστικού στρατοπέδου

Στις 9 Νοεμβρίου 1989 κατεδαφίστηκε το τείχος του Βερολίνου που χώριζε τον Ελεύθερο Κόσμο από το Σιδηρούν Παραπέτασμα. Ο σκληροπυρηνικός ηγέτης της Α.Γερμανία Ε.Χόνεκερ, ζήτησε από τον Μ.Γκορμπατσόφ να στείλει τα Σοβιετικά τανκς να αποκαταστήσουν την «τάξη».


Αίτηση για επιδότηση ΕΣΠΑ υπέβαλε ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Νέα θύελλα αντιδράσεων στον πολιτικό κόσμο της χώρας έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας υπέβαλε αίτηση για επιδότηση από πρόγραμμα του ΕΣΠΑ στον τομέα της μελισσοκομίας.


Γιώργος Μομφεράτος για άδεια Κουφοντίνα: Σωστό να βγαίνουν από τη φυλακή και οι ισοβίτες

« Ο νομικός μας πολιτισμός λεει ότι κάποια μέρα αυτοί οι άνθρωποι θα βγουν από τη φυλακή» αναφέρει  ο γιος του δολοφονημένου εκδότη της «Απογευματινής» - Επισημαίνει ωστόσο ότι οι καταδικασθέντες για τρομοκρατία πρέπει να «βγουν και να πουν ότι αυτό που έκαναν ήταν λάθος»


Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εκθειάζουν το έργο των αστυνομικών στη Βουλή

Κατέθεσαν εχθές ερώτηση αναφορικά με τη δωρεάν μετακίνηση του ένστολου προσωπικού με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς με αφορμή την εισαγωγή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου


ΧΟΧΟΧΟ! Γέμισαν σημαίες το σχολείο της Κρήτης που τιμωρήθηκε… μαθητής για την γαλανόλευκη

Διαστάσεις έχει λάβει το περιστατικό στο Λύκειο του Γαζίου, όπου ένας μαθητής απεβλήθη από το σχολείο επειδή το πρωί της παραμονής της 28ης Οκτωβρίου, ύψωσε σε στύλο την ελληνική σημαία, κάτι που δεν είχε γίνει από το Λύκειο τα τελευταία 4 χρόνια, παρά το ότι το θέμα είχε θιχτεί αρκετές φορές στο παρελθόν.


Ο πατέρας του Βασάλου ξεκατινιάζεται με την πρώην του γιου του για τους... γλουτούς της

Μπορεί το survivor να έχει τελειώσει και να ετοιμαζόμαστε για το δεύτερο γύρο του δημοφιλούς παιχνιδιού, ωστόσο η κόντρα ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο, την οικογένειά του γενικότερα με την πρώην σύντροφό του Βασιλική Αγιαννοπούλου συνεχίζεται.

Ο Άδωνις στον Realfm 97,8: Με απόφαση της Βουλής βγήκε ο Κουφοντίνας

Επίθεση κατά της κυβέρνησης για τη διήμερη άδεια που δόθηκε στον Δημήτρη Κουφοντίνα εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Συνάντηση Μητσοτάκη-Ιδιοκτητών ακινήτων: Τι είπαν για ΕΝΦΙΑ, μεταβιβάσεις

Σε τρία βασικά ζητήματα συμφώνησαν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και οι εκπρόσωποι των ιδιοκτητών ακινήτων σε συνάντηση που είχαν σήμερα.


Πολιορκούν το κτίριο της Ευελπίδων - Εγκλώβισαν τον δολοφόνο της Δώρας μέσα-ΒΙΝΤΕΟ

Ενισχύθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις που αναζητούν τρόπο για να τον φυγαδεύσουν.

Ξεχείλισε η οργή και η αγανάκτηση των συγγενών και των φίλων της Δώρας Ζέμπερης.

ΕΣΥ ΠΗΓΕΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΠΗΔΑΓΕ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΑΚΩΘΕΙ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ! Ο γιος Τεμπονέρα στον Κωστή Μπακογιάννη: Κι εμείς πήγαμε σε κηδείες

Κόντρα με τον περιφερειάρχη Στερέας Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη σχετικά με όσα δήλωσε για την 48ωρη άδεια που χορηγήθηκε στο δολοφόνο του πατέρα του, Δημήτρη Κουφοντίνα, άνοιξε ο Διονύσης Τεμπονέρας, ο γιος του καθηγητή που δολοφονήθηκε από τον Γιάννη Καλαμπόκα στην Πάτρα.

Στο κυνήγι του Αρτέμη Σώρρα και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Επανεμφανίστηκε ο Σώρρας: Αποκαλεί «κερατάδες» τους πρώην συνεργάτες του σε ηχητικό μήνυμα

Aυτό που βασανίζει περισσότερο τους αστυνομικούς είναι πώς γίνεται ο καταζητούμενος να μην έχει αφήσει πίσω του ίχνη και να μην υπάρχει η παραμικρή πληροφορία για τις κινήσεις του


Αλεξάντερ Πέιν: Είμαι πανευτυχής στη Θεσσαλονίκη - Σοκαρίστηκα από τα σκάνδαλα στο Χόλιγουντ

Αγαπημένος φίλος του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και του ελληνικού κοινού, ο ελληνικής καταγωγής αμερικανός σκηνοθέτης, παραγωγός και σεναριογράφος Αλεξάντερ Πέιν επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσει το νέο του φιλμ Μικρόκοσμος / Downsizing, που προβάλλεται στο 58ο ΦΚΘ.

Τα κορίτσια της Χρυσής Αυγής: Νορβηγός κινηματογραφεί τις γυναίκες της ΧΑ -Πρωταγωνίστρια η Ουρανία [βίντεο]

Ντοκιμαντέρ με τις γυναίκες της Χρυσής Αυγής γύρισε ο Νορβηγός κινηματογραφιστής Χωβαρντ Μπουστνες, ο οποίος αποφάσισε να ζήσει από κοντά όσα συμβαίνουν στη χώρα μας και να δει από πρώτο χέρι τη δράση της.


Δείτε βίντεο από τη σύλληψη νεαρής δασκάλας που κακοποίησε σεξουαλικά δύο έφηβους μαθητές

Όταν η Madeline Marx από το Οχάιο έγραφε στο βιογραφικό της ότι «έχει παθος με τα παιδιά» σίγουρα οι υποψήφιοι εργοδότες της δεν υποψιάζονταν το πραγματικό νόημα της φράσης που χρησιμοποίησε τη νεαρή δασκάλα.

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΔ: Ο Καμμένος παρουσίασε άλλο έγγραφο για τα όπλα που πουλήθηκαν στη Σαουδική Αραβία

Συνέντευξη Τύπου θέμα τις νέες αποκαλύψεις στο σκάνδαλο της πώλησης αμυντικού υλικού στη Σαουδική Αραβία στο οποίο εμπλέκεται ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, παραχωρούν η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη και ο Τομεάρχης Άμυνας, Βασίλης Κικίλιας.

«Παγώνει» και το Ελληνικό μετά τις Σκουριές;

Πριν περάσουν μόλις λίγες ώρες μετά την κίνηση του επενδυτή στις Σκουριές να «παγώσει» το έργο, και ο επενδυτής στο Ελληνικό, η Lamda Development, με επίσημη ανακοίνωσή της κρούει ηχηρά τον κώδωνα του κινδύνου για το μέλλον και αυτής της εμβληματικής επένδυσης!


Κινηματογραφική διαφήμιση για την πώληση μεταχειρισμένου αυτοκινήτου 21 ετών [εικόνες & βίντεο]

Η πώληση ενός αυτοκινήτου ηλικίας 21 ετών με περισσότερα από 225.000 χιλιόμετρα, είναι σίγουρα και πάρα πολύ δύσκολο.

Με έγγραφο στα… αραβικά «απάντησε» ο Καμμένος για την πώληση όπλων στη Σ. Αραβία (έγγραφο)

Επιχείρησε να απαξιώσει τον Έλληνα Πρόξενο στη Ριάντ ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας το πρωί στο ΣΚΑΪ, στην προσπάθεια του να δώσει απαντήσεις μετά το δημοσίευμα των ΝΕΩΝ, σύμφωνα με το οποίο ο πρόξενος παρουσιάζει τηλεγράφημα, το οποίο αγνόησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και στο οποίο ξεκαθαρίζονταν ότι ο Βασίλης Παπαδόπουλος δεν εκπροσωπεί τη Σαουδική Αραβία.

ΦΩΤΟ-Ντοκουμέντο: Ψεύτης ο Καμμένος - Έγγραφο της πρεσβείας στη Σ. Αραβία τον ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ

Έκθετος ξανά ο Καμμένος μετά τη νέα αποκάλυψη για τη Σαουδική Αραβία (έγγραφο, ανανεωμένο)
Νοέμβριος 10, 2017

Ντοκουμέντα-φωτιά που εκθέτουν τον Πάνο Καμμένο σε σχέση με τον επιχειρηματία Βασίλη Παπαδόπουλο για την πώληση στρατιωτικού υλικού στην Σαουδική Αραβία αποκαλύπτουν σήμερα ΤΑ ΝΕΑ.


Σε «ιατρικό θαύμα» ελπίζει η οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ -«Στέλνει σήματα από τον μακρινό κόσμο του»

Για ένα «ιατρικό θαύμα» ελπίζει η οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ και λαμβάνει κάποια μορφή επικοινωνίας από τον θρύλο της Φόρμουλα 1, σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ.

Ερχονται αλλαγές στις απουσίες και στη διαγωγή σε Γυμνάσια-Λύκεια -Τι προβλέπεται

Σε δημόσια διαβούλευση από την επόμενη εβδομάδα θα θέσει το υπουργείο Παιδείας νέες ρυθμίσεις που αφορούν σε λειτουργικά θέματα των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με σκοπό να τεθούν σε εφαρμογή ήδη από την τρέχουσα σχολική χρονιά.


Ποιοι ήταν στην επιτροπή υποδοχής του Κουφοντίνα έξω από τον Κορυδαλλό

Μόλις βγήκε από τη φυλακή ο εκτελεστής της 17Ν Δημήτρης Κουφοντίνας, τον περίμενε μία μικρή επιτροπή υποδοχής.

Οι συγκεντρωμένοι φώναξαν συνθήματα υπέρ του Κουφοντίνα, τον αγκάλιασαν και είχαν σύντομες κατ’ ιδίαν συνομιλίες μαζί του.

Αυτοί που βγήκαν από τη φυλακή και εγκλημάτησαν ξανά -Δολοφόνησαν, βίασαν, βασάνισαν

Η δολοφονία της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη είναι η τελευταία μιας σειράς εγκληματικών πράξεων που έχουν διαπράξει κακοποιοί οι οποίοι αποφυλακίστηκαν ή παραβίασαν την άδεια που τους δόθηκε.

Βίντεο -Έβρισαν και κτύπησαν τον δολοφόνο της Δώρας-Με στυλό του επιτέθηκε η μητέρα της

Συγγενείς της άτυχης Δώρας Ζέμπερη του επιτέθηκαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων
- Η διμοιρία των ΥΜΕΤ που ήταν εκεί για να τον προστατεύσει δεν κατάφερε να συγκρατήσει το οργισμένο πλήθος - Σε έξαλλη κατάσταση η μητέρα και ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη καταριόντουσαν και έβριζαν τον 58χρονο


Βρέθηκε ποιος «έστειλε» ραδιενέργεια πάνω από την Ελλάδα!

Επιστήμονες από το ινστιτούτο πυρηνικής ασφάλειας της Γαλλίας (IRSN) εντόπισαν από πού προήλθε η ραδιενέργεια που εμφανίστηκε σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα.


Άλλαξαν την εισαγγελέα που παρά το τραμπούκο Ριβίκωνα δεν έδινε άδεια στον Κουφοντίνα

«Η χορήγηση της άδειας του Δημήτρη Κουφοντίνα μας αιφνιδίασε απολύτως, ενώ υπάρχει δυσφορία και από δικαστικούς κύκλους.

Υπήρξε μετά την αλλαγή του εισαγγελέα των φυλακών τον περασμένο Σεπτέμβριο, αφού η προηγούμενη δικαστική λειτουργός κυρία Σταματίνα Περιμένη προέβαλε βέτο με το δεδομένο ότι ο «Λουκάς» της 17Ν δεν...

Σοκ από την υπόθεση ξυλοδαρμού γνωστής τηλεοπτικής ηθοποιού (Photo)

Σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες της ηθοποιου Βασιλικής Πετρίδου, η οποία πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του ANT1, «Παρθένα Ζωή».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Βασιλική Πετρίδου ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον πρώην σύντροφό της με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.


ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ 13η ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΙΔΙΑ! "Μαχαίρι" σε συντάξεις ΤΕΒΕ, Δημοσίου και ευγενών ταμείων

Μεγάλες μειώσεις στις συντάξεις του πρώην ΤΕΒΕ (ΟΑΕΕ), του Δημοσίου και των πρώην ευγενών ταμείων (ΔΕΚΟ - Τραπεζών) δείχνουν τα αποτελέσματα από τον επανυπολογισμό των ήδη καταβαλλόμενων συντάξεων.

Χάνουν το ΕΚΑΣ άλλα 140.000 ΓΙΔΙΑ από το τέλος του χρόνου

Για τελευταία φορά θα πάρουν με τη σύνταξη του Δεκεμβρίου το ΕΚΑΣ 140.000 δικαιούχοι, καθώς με τα νέα κριτήρια που έχουν τεθεί μένουν εκτός ενώ ήδη το ΕΚΑΣ οδεύει προς την πλήρη κατάργησή του.


Nomads: Αποχώρησε οικειοθελώς η Όλγα Πηλιάκη -ΒΙΝΤΕΟ

Λίγο μετά την αποχώρηση του Μάνου Πίντζη από το Nomads, η Όλγα Πηλιάκη δήλωσε ότι αποφάσισε να φύγει οικειοθελώς για προσωπικούς λόγους. Ο Μάνος Πίντζης βρισκόταν καθ’ οδόν για το αεροδρόμιο, και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έτρεξε με ένα τζιπ να τον προλάβει.