21 Ιανουαρίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ-Οργή για τα κομματόσκυλα Παππά στην ΕΡΤ που κάνουν λόγο για μερικές δεκάδες διαδηλωτών και δεν έδειξαν το συλλαλητήριο

Τις έντονες διαμαρτυρίες τους εκφράζουν πολίτες κυρίως της Θεσσαλονίκης στα τοπικά ραδιόφωνα της πόλης, για το γεγονός ότι η ΕΡΤ και ειδικά η ΕΡΤ3 δεν μετέδωσαν ούτε για λίγα λεπτά της ώρας σκηνές από το μεγαλειώδες συλλαλητήριο ενώ έκανε λόγο για μερικές δεκάδες διαδηλωτές... 10 ΧΥγίτες, 10 παπάδες και 10 περίεργους.


Η ΕΡΤ1 και ΕΡΤ2 έδειχναν πατινάζ και μουσική εκπομπή – «κονσέρβα» αντίστοιχα ενώ και το κανάλι της Θεσσαλονίκης , η ΕΡΤ3 μετέδιδε την… επιτυχημένη εκπομπή «Κυριακή στο Χωριό».



Η οργή ξεχειλίζει όχι μόνο από τους Βορειοελλαδίτες αλλά και από το σύνολο των Ελλήνων τηλεθεατών που πληρώνουν – χωρίς να τους ρωτήσει κανείς κάθε μήνα 6 ευρώ στο λογαριασμό της ΔΕΗ για να συντηρούν αργόσχολους κρατικοδίαιτους τεμπελχανάδες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Ύστερα «έκανε λάθος», ο… κακός Σαμαράς που σε μια βραδιά έβαλε λουκέτο στην ΕΡΤ.

Η πρωτοφανής ΠΟΛΙΤΙΚΗ απόφαση της διοίκησης της κρατικής τηλεόρασης να ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ το κορυφαίο ΠΟΛΙΤΙΚΟ γεγονός των ημερών, αναδεικνύει για ακόμη μια φορά την ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ νοοτροπία του Καθεστώτος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Το γλυκό ήρθε κι έδεσε με την είδηση που ανέβηκε στην ιστοσελίδα της ΕΡΤ και μιλούσε για μερικές δεκάδες διαδηλωτές!!!