14 Ιανουαρίου 2018

Φερεντίνος για τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Παυλίδου: Αθλιο, άνανδρο, εμετικό, αυτό που έκανε [εικόνες]

Δημοσίως τοποθετήθηκε ο παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος στην είδηση του ξυλοδαρμού της Σοφίας Παυλίδου από τον συνάδελφό της Μάνο Παπαγιάννη, οι οποίοι παίζουν μαζί στην παράσταση «Πετά Πετάει», στο θέατρο Χυτήριο.

Ανεβάζοντας μία μαύρη φωτογραφία, ο Χρήστος Φερεντίνος σχολίασε τα όσα έγιναν στα καμαρίνια του θεάτρου, όπου σύμφωνα με την ηθοποιό και πρώην γυναίκα του, η ίδια έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον συνάδελφό της, Μάνο Παπαγιάννη.

«Τι άθλιο, άνανδρο, φασιστικό, εμετικό, αυτό που έκανε ο νταής ηθοποιός στο θέατρο Χυτήριο. Επιτέθηκε βρίζοντας και χτυπώντας μια συνάδελφο του μια μητέρα 2 παιδιών επειδή ξέχασε να πει μια ατάκα και του χάλασε το αστείο. Αισχος και για όσους τον καλύπτουν από την επιχείρηση του θεάτρου. Και το χειρότερο ούτε… μια συγνώμη».



Αυτή δεν είναι η μόνη ανάρτηση που έχει κάνει ο Χρήστος Φερεντίνος στα social media, καθώς ο ίδιος χτες αναδημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook που έγραφε: «Αυτό το άτομο έχει μηδενική ανοχή στη βία κατά των γυναικών», το οποίο μάλιστα είχε δημοσιεύει και η ίδια Σοφία Παυλίδου στο δικό της προφίλ.


Η Σοφία Παυλίδου καταγγέλλει πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον Μάνο Παπαγιάννη -«Με άρπαξε από το λαιμό...» 

Θύμα ξυλοδαρμού καταγγέλλει πως έπεσε η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου από τον συνάδελφο της Μάνο Παπαγιάννη.

Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό καταγγέλει η ηθοποιός, Σοφία Παυλίδου, η οποία περιγράφει πώς ο έντονος καβγάς που είχε με τον Μάνο Παπαγιάννη το βράδυ της Πέμπτης, στο θέατρο Χυτήριο και συγκεκριμένα στα καμαρίνια της παράστασης «Πετάει πετάει», κατέληξε σε ξυλοδαρμό με θύμα την ίδια.

Όπως ανέφερε η γνωστή ηθοποιός, ο συνάδελφός της την έβριζε με χυδαίες εκφράσεις, την άρπαξε από το λαιμό και την πέταξε πάνω σε μια καρέκλα, με αποτέλεσμα η ίδια να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή "Αποκαλυπτικά" και περιέγραψε με λεπτομέρειες όσα έγιναν εκείνη τη νύχτα.


Μάλιστα, η ίδια ανέφερε πως κατέθεσε μήνυση κατά του Μάνου Παπαγιάνη, ύστερα απο το επεισόδιο και πως αν και θα ήθελε πολύ να είχε δράσει και το αυτόφωρο, τελικά οι αρχές δεν κατάφεραν να τον συλλάβουν.

Τι ακριβώς συνέβη:
«Την Πέμπτη το βράδυ γύρω στις 23:20 που τελείωσε η παράστασή μας ανέβηκα στο καμαρίνι μου και ο κύριος Παπαγιάννης που το καμαρίνι του είναι βρίσκεται στον κάτω όροφο με ρώτησε για ποιο λόγο δεν είπα την ατάκα που συνοδεύεται με μια κίνηση γιατί δεν έκανα την κίνηση. Την ξέχασα; Και του απάντησα «δεν μου βγήκε, δεν το έκανα». Μου λέει «το έκανες επίτηδες επειδή εγώ ξέχασα να σου πω πριν μια ατάκα;». Λέω «είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι σκέφτομαι με αυτόν τον τρόπο;». Και πάει στο πλατύσκαλο και τον βλέπω από κάτω, έχω οπτική επαφή με τον κύριο Παπαγιάννη που βρίσκεται στον κάτω όροφο. Μου λέει «θα σε γαμ…ω πάνω στη σκηνή έτσι και μου ξανακόψεις αστείο». Και λέω «σε παρακαλώ μίλα πιο όμορφα». Μου λέει «αυτό που σου λέω θα σου γαμ…ω ότι έχεις και δεν έχεις». Λέω «δεν μπορώ να μιλάω άλλο μαζί σου».


Επέστρεψα στο καμαρίνι μου και έκλεισα την πόρτα. Σε δευτερόλεπτα ο κύριος Παπαγιάννης βρέθηκε να κλωτσάει την πόρτα του καμαρινιού μου και να μπαίνει μέσα, με άρπαξε από το λαιμό, με πέταξε κάτω, εγώ έπεσα πάνω στην καρέκλα γιατί είναι μικρό το καμαρίνι. Ευτυχώς δεν χτύπησα στο νεροχύτη παρά μόνο στη σπονδυλική μου στήλη και πετάγομαι στην καρέκλα. Έβριζε κατά τη διάρκεια και έλεγε «εμένα δεν θα μου κλείσει κανένας πόρτες θα σε γαμ…ω παλιοπ…α, δεν θα μου ξανακόψεις αστείο» και μετά ήρθε ο συνάδελφος ο Σωτήρης Καλυβάτσης τον τράβηξε και τον κατέβασε κάτω. », είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.


Στο νοσοκομείο με κακώσεις η Σοφία Παυλίδου

Σύμφωνα με το Tlife, η Σοφία Παυλίδου πήγε αμέσως στο νοσοκομείο όπου και της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ έχει και την γνωμάτευση του γιατρού για τις κακώσεις που έχει υποστεί. Η ηθοποιός μόλις συνήλθε από το σοκ, κατέθεσε μήνυση στον Μάνο Παπαγιάννη, για εξίβρυση και για ξυλοδαρμό και σωματικές βλάβες, αλλά ο ηθοποιός δεν συνελήφθη αφού πλέον είχε περάσει το αυτόφωρο.

O γιατρός που εξέτασε τη Σοφία στα επείγοντα του Ασκληπιείου Βούλας γνωμάτευσε ότι η ηθοποιός έχει κάκωση – θλάση γαστροκνημιαίου μυ αλλά και κάκωση στην οσφυική μοίρα.



Σωτήρης Καλυβάτσης: Ήταν βαρείς οι χαρακτηρισμοί μπήκε και μέσα στο καμαρίνι της»
Ο ηθοποιός που σύμφωνα με την καταγγελία της Σοφίας Παυλίδου, μπήκε ανάμεσα σε εκείνη με τον Μάνο Παπαγιάννη την ώρα του καβγά, μίλησε τηλεφωνικώς, το μεσημέρι της Κυριακής στα «Αποκαλυπτικά», επιβεβαιώνοντας το περιστατικό.

«Ήταν βαρείς οι χαρακτηρισμοί μπήκε και μέσα στο καμαρίνι της. Τώρα την έσπρωξε…έπεσε, χτύπησε έγινε όλο αυτό. Ήταν όλα καλά, τελείωσε η παράσταση, μετά έπαθε αυτή την «έκρηξη» ο Μάνος», είπε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, ο ίδιος εξήγησε ότι ο Μάνος Παπαγιάννης ζήτησε συγγνώμη από όλο τον θίασο, ενώ αναφέρθηκε και σε πρότερη αντίστοιχα βίαιη συμπεριφορά του ηθοποιού.

Μέχρι στιγμής, ο Μάνος Παπαγιάννης δεν έχει κάνει καμία δήλωση για το περιστατικό, ενώ η Σοφία Παυλίδου δεν έπαιξε στη χθεσινή παράσταση, με την Αγγελική Δαλιάνη να παίρνει τη θέση της.