11 Ιανουαρίου 2018

ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΡΙΖΑίες ΘΑ 'ΝΑΙ! Ξεσηκώθηκαν οι ανέραστες με την Εμιλι Ραταϊκόφσκι επειδή έγραψε για τα μαλλιά...

[Έχουνε ξεφύγει τελείως! Ότι τα μαλλιά είναι στοιχείο ομορφιάς είπε η ταλαίπωρη και έπεσαν να την φάνε αυτές που θεωρούν τις τρίχες στις μασχάλες στοιχείο ομορφιάς]

Μία ανάρτηση της Εμιλι Ραταϊκόφσκι στo Ιnstagram ήταν αρκετή για να προκαλέσει αντιδράσεις και κυρίως από ΑΝΕΡΑΣΤΕΣ γυναίκες.

Το γνωστό μοντέλο θέλησε με μια φωτογραφία και ένα μήνυμα να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με γνωστό brand προϊόντων περιποίησης μαλλιών.


Η 26χρονη Εμιλι Ραταϊκόφσκι δήλωσε πολύ ενθουσιασμένη και χαρούμενη που θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της Kerastase. Ωστόσο, η λεζάντα της φωτογραφίας ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με αποτέλεσμα να το διορθώσει λίγο αργότερα.

«Τα μαλλιά είναι βασικό κομμάτι της ομορφιάς, της θηλυκότητας και της ταυτότητας μιας γυναίκας» σημείωσε αρχικά στο προφίλ της στο Instagram εξοργίζοντας πολλές γυναικες που της τόνισαν ότι προσβάλλει όσες γυναίκες έχουν χάσει τα μαλλιά τους για λόγους υγείας.

Το 26χρονο μοντέλο βλέποντας τα αμέτρητα αρνητικά σχόλια στο προφίλ της αποφάσισε να αφαιρέσει την επίμαχη πρόταση από τη λεζάντα της φωτογραφίας και να γράψει: «Eίμαι πολύ ενθουσιασμένη που ανακοινώνω ότι είμαι το νέο πρόσωπο της Kerastase. Καλώς ήλθατε καλές ημέρες για τα μαλλιά».

Δείτε εδώ:


Η εταιρεία από την πλευρά της θέλησε να σημειώσει στο προφίλ της στο Instagram και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους: «Ολοι είναι μοναδικά όμορφοι με τον τρόπο τους»


Δείτε την πρώτη ανάρτηση του μοντέλου: