08 Ιανουαρίου 2018

Σάλος με τον ερωτύλο, γηραιό, υπουργό και την νεαρή παρουσιάστρια

Πρώτο θέμα στα πολιτικοδημοσιογραφικά πηγαδάκια από το πρωί η σημερινή αποκάλυψη της εφημερίδας «Star» για τον μεγάλο έρωτα, κορυφαίου υπουργού με πολύ γνωστή παρουσιάστρια (του ενημερωτικού τομέα) πανελλαδικού καναλιού πρώτης γραμμής.


Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας, οι δύο πρωταγωνιστές της ιστορίας μας, που ζουν τον «καυτό» έρωτα τους αδιαφορώντας για την (πολύ) μεγάλη διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει, συναντιόνται σχεδόν στα… φανερά, σε γκαρσονιέρα στα Εξάρχεια την οποία έχει νοικιάσει ο ερωτευμένος υπουργός…

Διαβάστε ολόκληρο το  δημοσίευμα της «Star»

«Η συζήτηση που έχει μονοπωλήσει τα πηγαδάκια στο περιστύλιο της Βουλής το τελευταίο διάστημα αφορά σε έναν έρωτα που πολύ χαρακτηρίζουν αταίριαστο. Όμως όταν ο φτερωτός θεός ρίξει τα βέλη του, όλες οι διαφορές κάμπτονται.

Ο λόγος για υπουργό, που έχει συνάψει σχέση με πανέμορφη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια τηλεοπτικού σταθμού πρώτης γραμμής.

Η σχέση, που έχει γίνει πλέον αντιληπτή από πολλούς, μετράει αρκετούς μήνες και πράγματι και οι δύο τους έχουν προσπαθήσει να μη δώσουν δικαιώματα. Όμως, μία κίνηση που έκαναν προκειμένου να προστατεύσουν το μυστικό έρωτα τους μετατράπηκε σε παγίδα και τους γύρισε μπούμερανγκ.

Είναι αναγνωρίσιμοι και οι δύο και, όπως είναι φυσικό, δεν μπορούσαν να κυκλοφορούν όπου ήθελαν κι όπως ήθελαν για να μην τους δουν.

Όντας παντρεμένος, ο άνδρας πολιτικός δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει την οικία του για ερωτική φωλιά και έτσι αρχικά πήγαιναν στο σπίτι της κυρίας, η οποία είναι ελεύθερη και μένει μόνη.

Όμως, επειδή και αυτή είναι γνωστή παρουσιάστρια , φοβήθηκαν μήπως οι επισκέψεις του πολιτικού γίνουν αντιληπτές από τους γείτονές της και τότε θα καταστρεφόταν εκτός από την σχέση τους και η καριέρα της.

Έτσι βρήκαν τη λύση, που τελικά ήταν και το μεγάλο λάθος τους. Νοίκιασαν ένα σπίτι και το διαμόρφωσαν σε ερωτική φωλιά. Η περιοχή που διάλεξαν δεν είναι κοσμική, αλλά μία γειτονιά στα Εξάρχεια.

Όμως, δυστυχώς για αυτούς, έγιναν αντιληπτοί από συνάδελφο της κυρίας, που τους είδε αρκετές φορές να μπαινοβγαίνουν στο συγκεκριμένο κτίριο.

Έκανε το ρεπορτάζ, στην πολυκατοικία, έστησε και ένα καρτέρι για να επιβεβαιωθεί, μετά το είπε στους συναδέλφους του εμπιστευτικά και έτσι μαθεύτηκε σε όλα τα δημοσιογραφικά γραφεία.

Ο πολιτικός, παρ’ ότι παντρεμένος, είναι τόσο ερωτευμένος που δεν νοιάζεται, όμως η κυρία ενοχλήθηκε από κάποια κακόβουλα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας τους.

Η εξουσία, όμως, λειτουργεί ως αφροδισιακό, όπως έλεγε ο Χένρι Κίσινγκερ και το σεξ εξουσιάζει.»