11 Ιανουαρίου 2018

Οι Νεοδημοκράτες «πλημμύρισαν» την Πειραιώς

Οι μέρες δόξας, ομοψυχίας και συστράτευσης επανέρχονται καθημερινά στη Νέα Δημοκρατία όπως φαίνεται από τη μεγάλη αποδοχή που έχει στις περιοδείες του ο Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και από τη συμμετοχή παλαιών και νέων Νεοδημοκρατών στα προσκλητήρια της παράταξης.


Χθες το βράδυ τα κεντρικά του κόμματος στην Πειραιώς πλημμύρισαν από 1.200 πολίτες οι οποίοι παρέστησαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων(ΕΚΟ). Ο υπεύθυνος των ΕΚΟ Βασίλης Σπανάκης, ευχαρίστησε τους ανώνυμους Νεοδημοκράτες που αθόρυβα μεταφέρουν και διαδίδουν τον πολιτικό λόγο της παράταξης σε κάθε εργασιακό χώρο και εξέφρασε την πεποίθηση ότι το 2018 θα είναι χρονιά πολιτικής νίκης και πολιτικής αλλαγής για την Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτές, Πολιτευτές, Μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, στελέχη από περισσότερες από 60 Ειδικές Κομματικές Οργανώσεις.

Την πίτα ευλόγησε ο Πρωτοσύγγελος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών κ. Συμεών Βολιώτης. Συγκινητική στιγμή όταν ο Βασίλης Σπανάκης έκοψε κομμάτι της πίτας στον Γρηγόρη Ζαφειρόπουλο και έκανε ειδική αναφορά στον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο που ήταν ενεργό στέλεχος της Ε.Κ.Ο. Δικηγόρων.

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/neodimokrates-plimmirisan-tin-pireos