11 Ιανουαρίου 2018

Αγγελάκια της VS κατεβάζουν το κάτω μέρος των μαγιό τους και δείχνουν τα σημάδια από τον ήλιο [εικόνες]

Τις έχουμε δει με μαγιό, άπειρες φορές. Τόσο σε ιδιωτικές τους στιγμές, όσο και στην πασαρέλα, σε καταλόγους, σε ημερολόγια και περιοδικά.

Είναι άλλωστε δύο από τα πιο γνωστά αγγελάκια της Victoria's Secret.

Ο λόγος για την Candice Swanepoel και την Doutzen Kroes.

Τα δύο αγγελάκια, η Candice Swanepoel μαζί με την οικογένειά της και η Doutzen Kroes απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα στη Βραζιλία. Και από εκεί μοιράζονται με τους φίλους τους στο Instagram φωτογραφίες από τις ηλιόλουστες διακοπές τους.

Ανάμεσα στις πολλές και μια πιο σέξι. Τα δυο κορίτσια αποφάσιαν να κατεβάσουν το κάτω μέρος των μαγιό τους και να δείξουν τα σημάδια από τον ήλιο.


Η Candice Swanepoel αυτήν την περίοδο περιμένει το δεύτερο παιδί της και η καλή της φίλη Doutzen Kroes έχει πλημμυρίσει τη σελίδα της στο Instagram με φωτογραφίες της εγκυμονούσας κολλητής της... 

Η Candice Swanepoel και η Doutzen Kroes απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη Βραζιλία Το μαύρισμά τους ανανεώνουν αυτήν την περίοδο στη Βραζιλία οι εντυπωσιακές Candice Swanepoel και Doutzen Kroes, δύο από τα πιο αναγνωρίσιμα «αγγελάκια» της Victoria's Secret. Για του λόγου το αληθές, οι δύο πανέμορφες καλλονές που απολαμβάνουν μαζί τις διακοπές τους σε εξωτικές παραλίες, ανέβασαν μια φωτογραφία στο Instagram όπου επιδεικνύουν το σημάδι από το μπικίνι τους «κατεβάζοντας» πονηρά το κάτω μέρος του μαγιό τους. Η Candice Swanepoel αυτήν την περίοδο περιμένει το δεύτερο παιδί της και η καλή της φίλη Doutzen Kroes έχει πλημμυρίσει τη σελίδα της στο Instagram με φωτογραφίες της εγκυμονούσας κολλητής της μαζί με την κορούλα της, ενώ απολαμβάνουν όλες μαζί τη λιακάδα στην άμμο.