28 Φεβρουαρίου 2018

Το πόρισμα της ιατροδικαστού για τον Γκαρθία: Γδάρσιμο στο χείλος και όλα τ' άλλα αναφερόμενα από τον θεατρίνο

Τα "πονάω στην άρθρωση, πονάω στον αυχένα πονάω στο κεφάλι, ζαλίζομαι... πονάω στον κ@λο" αυτά είναι ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ευρήματα και όχι αντικειμενικά

Η επίσημη έκθεση της ιατροδικαστού Ελένης Ζαγγελίδου που εξέτασε στο Διαβαλκανικό τον Όσκαρ Γκαρθία είδε το φως της δημοσιότητας.


Η κ. Ζαγγελίδου στο πόρισμα της, που δημοσιεύει η ιστοσελίδα to10.gr, τονίζει πως ο Ισπανός προπονητής φέρει μόνο ένα επιπολής τραύμα στο χείλος και από κει και πέρα αναφέρει όλα όσα της είπε ότι αισθάνεται.

Αναλυτικά το πόρισμα της ιατροδικαστού Ε. Ζαγγελίδου:

"Από την εξέταση του στις 26/2/18 προέκυψε διακριτή, κάκωση προσώπου (θλαστική εξοίδηση του άνω χείλους του στόματος αριστερά και επιπολής τραύμα του βλεννογόνου του άνω χείλους του στόματος αριστερά, σε έδαφος εξοίδησης/εκχύμωσης), με αναφερόμενο άλγος κεφαλής, άλγος αυχένα και άλγος (αρ) κροταφογναθικής άρθρωσης. Έφερε αυχενικό κηδεμόνα. Ο απεικονιστικός έλεγχος και συγκεκριμένα η αξονική τομογραφία ΑΜΣΣ (αυχενικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης), από 27/2/18, ανέδειξε εικόνα ήπιου ευθειασμού. Για την αποδρομή των παραπάνω κακώσεων απαιτείται κατά προσέγγιση χρόνος μιας εβδομάδος εξαιρέσει επιπλοκών".