01 Φεβρουαρίου 2018

Θα πάει ο Σαμαράς στο κυριακάτικο συλλαλητήριο;

Με ένα πονηρό χαμόγελο απάντησε χθες το βράδυ ο Αντώνης Σαμαράς στο ερώτημα αν θα παραστεί την Κυριακή στο πανελλαδικό συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος για τα Σκόπια. Ο πρώην πρωθυπουργός, μετά το τέλος της εκδήλωσης παρουσίασης του βιβλίου του Νίκου Χασαπόπουλου «Η αγωνία του ρεπόρτερ», ρωτήθηκε επανειλημμένα κατά την έξοδό του από το φουαγιέ του βιβλιοπωλείου και δεν θέλησε να διαψεύσει την πληροφορία.


Ούτε καν επιβεβαίωσε αν θα βρίσκεται στην Αθήνα, αφού σήμερα κατεβαίνει στην Καλαμάτα προκειμένου να παραστεί στον εορτασμό της πολιούχου Παναγίας της Υπαπαντής. Κατά ορισμένες πηγές, πρόθεσή του είναι όχι μόνο να πάει αλλά και να στηθεί μπροστά-μπροστά, αφού η πάγια θέση του για την ελληνικότητα της Μακεδονίας δικαιώθηκε στον χρόνο με τίμημα σε βάρος της πολιτικής του καριέρας.
Ωστόσο, ως απλός στρατιώτης της παράταξης και βουλευτής επαρχίας, όπως συνηθίζει να συστήνεται, θα σταθμίσει όλες τις εσωκομματικές παραμέτρους και θα κρίνει την τελευταία στιγμή. Πάντως κινητοποίηση έχει γίνει μεγάλη από το περιβάλλον του.

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/samaras-sto-kiriakatiko-sillalitirio