01 Φεβρουαρίου 2018

Ο Δανέλλης (Ποτάμι) τάχθηκε κατά του συλλαλητηρίου και καταχειροκροτήθηκε από τους ΣΥΡΙΖΑίους

Ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης  στην ομιλία του στη Βουλή, έκλεισε το μάτι στην κυβέρνηση και τάχθηκε κατά των συλλαλητηρίων.

Συγκεκριμένα τόνισε πως η άγνοια και η παραπληροφόρηση οδηγεί πόλλους αγνούς πολίτες στο συλλαλητήριο της Κυριακής.


Παράλληλα πρόσθεσε πως η Χρυσή Αυγή τρίβει τα χέρια της γιατί το πολιτικό σύστημα δεν έχει ψυχραιμία, βούληση και διάθεση για στοχασμό του τι κερδίσαμε και τι χάσαμε αυτά τα 26 χρόνια που το θέμα των Σκοπίων παραμείνει ανοιχτό.

«Ενα μη-πρόβλημα για 26 χρόνια το κάναμε πρόβλημα και υπάρχει ο  κίνδυνος η ήττα μιας πολιτικής, να γίνει εθνική ήττα».

Χαρακτηριστικό και πολιτικής σημασίας είναι το γεγονός ότι μετά το τέλος της ομιλίας του κ.Δανέλλη, τον χειροκρότησαν θερμά οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Γραμματικάκης για το «Μακεδονικό»: «Είναι καιρός να τελειώσει αυτό το κεφάλαιο»

Την ελπίδα να βρεθεί αυτή τη φορά μια σοβαρή συμβιβαστική λύση στις διαπραγματεύσεις που αφορούν την ονοματολογική διαφορά Ελλάδας και ΠΓΔΜ εξέφρασε ο κ. Γιώργος Γραμματικάκης σε συνέντευξή του στους Σωκράτη Μουτίδη και Παναγιώτη Τσαρτσιανίδη στο Kozani.tv. «Είναι καιρός να τελειώσει αυτό το κεφάλαιο. Για τη δική μας την ψυχή μπορεί να μην τελειώσει ποτέ, αλλά είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε κάποιους συμβιβασμούς. Ελπίζω αυτή τη φορά, ο συμβιβασμός να είναι σοβαρός και ευθύς ώστε να μπορέσουμε να ανοίξουμε μια καινούργια σελίδα με αυτόν τον παράδοξο γείτονα» ανέφερε χαρακτηριστικά. Τόνισε, μάλιστα, ότι είναι απαραίτητο να μην επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος και να αποφευχθεί ο ακραίος φανατισμός.