01 Φεβρουαρίου 2018

ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΓΙΔΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! Στην Ελβετία έφτασε η «χάρη» του Σώρρα!

Μέλη του κινήματος «Ελλήνων Συνέλευσις» πραγματοποίησαν εκδήλωση στη Ζυρίχη για να ενημερώσουν τους ομογενείς για ... τα 600 δισ. που θα αποπληρώσουν το χρέος της Ελλάδας - Άφαντος συνεχίζει να παραμένει ο Αρτέμης Σώρρας

Το ραντεβού είχε δοθεί για την περασμένη Κυριακή, 28 Ιανουαρίου, στο ελληνικό εστιατόριο «Νικος» επί της οδού Albisriederstrasse 181 και ώρα 12 το μεσημέρι.

Τα μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις με αρχηγούς την Ελένη Κίτσου που φέρει τον τίτλο της διευθύντριας περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας- Θράκης και τον Γιάννη Δάρα που είναι υπεύθυνος για την περιφέρεια ανατολικής Πελοποννήσου είχαν κλείσει πριβέ την αίθουσα του εστιατορίου προκειμένου να πραγματοποιήσουν ανοιχτή εκδήλωση για να παρουσιαστούν, « τα χρηματο-οικονομικά εργαλεία του Αρτέμη Σώρρα και τον εθνικό μας πλούτο», όπως χαρακτηριστικά αναφερόταν στην αφίσα της εκδήλωσης.

Η Ελένη Κίτσου με τον υπεύθυνο για την περιφέρεια ανατολικής Πελοποννήσου Γιάννη Δάρα και δυο ομογενείς οπαδούς του Αρτέμη Σώρρα


Κάποιοι μάλιστα είχαν την εντύπωση ή την ψευδαίσθηση ότι ανάμεσα τους θα ήταν και ο ίδιος ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος παρα το ότι εναντίον του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης καθώς κατηγορείται για την κατ' εξακολούθηση εξαπάτηση χιλιάδων πολιτών, ότι διαθέτει αμύθητη περιουσία για να σβήσει το δημόσιο χρέος της χώρας αλλά και τα ιδιωτικά χρέη των πολιτών, προκαλώντας τεράστια οικονομική ζημιά στο δημόσιο αλλά και σε ασφαλιστικά ταμεία. Ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός καταζητούνται μετά την καταδίκη τους σε πολυετείς καθείρξεις, οκτώ ετών από δικαστήριο της Πάτρας για υπεξαίρεση χρηματικού ποσού από πρώην συνεργάτη τους.

Όμως ούτε και τώρα τόλμησε να δώσει το παρών απογοητεύοντας τους ομογενείς που συγκεντρώθηκαν για να ενημερωθούν «για την έξοδο της χώρας από την οικονομική κρίση» και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί ο κάθε πολίτης …να ξεπληρώσει τα χρέη του σε δημόσιο, ασφαλιστικά ταμεία και τράπεζες.

Το ελληνικό εστιατόριο NIKOS όπου πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση


Μπορεί λοιπόν εσείς που διαβάζετε αυτές τις γραμμές να μην πιστεύετε στα μάτια σας, οι οπαδοί του Σώρρα όμως διερρήγνυαν τα ιμάτια τους στην εκδήλωση, ισχυριζόμενοι με πάθος ότι αυτά που λέει ο αρχηγός τους όχι μόνο ισχύουν αλλά πως αποτελούν και τον « μοναδικό εφικτό και νόμιμο τρόπο για να βγει η χώρα από την κρίση».

Διαπιστώθηκε ακόμη, ότι η οργάνωση του Αρτέμη Σώρρα διαθέτει παραρτήματα και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, καθώς οι υπεύθυνοι τους έδωσαν το παρόν κάνοντας λόγο για συντονισμένες προσπάθειες να προσελκύσουν περισσότερο κόσμο ενόψει ενδεχόμενης προκήρυξης βουλευτικών εκλογών.

Θυμίζουμε ότι όταν ο Αρτέμης Σώρρας, πρωτοβγήκε στη δημοσιότητα, δήλωνε ότι στόχος του είναι μόνο η αποπληρωμή του χρέους, όμως στη πορεία και πριν την καταδίκη του έλεγε ανοιχτά ότι θα κατέβει στις εκλογές για να διεκδικήσει την ψήφο των Ελλήνων.

Η αφίσα της εκδήλωσης 


Σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό της «Ελλήνων Συνέλευσις», το 2014, στους σκοπούς της είναι η πλήρης κατάργηση των έμμεσων φόρων, π.χ. ΦΠΑ σε είδη πρώτης ανάγκης, και η σημαντική μείωση των υπόλοιπων συντελεστών, με εξαίρεση αυτούς των ειδών πολυτελείας, αλλά και η παροχή από το κράτος προς τους πολίτες δωρεάν υγείας, και μάλιστα υψηλών προδιαγραφών. Επίσης, κατατίθενται προτάσεις για αλλαγές στο πολιτικό και το τραπεζικό σύστημα, όπως ο περιορισμός της βουλευτικής θητείας σε δύο τετραετίες και η επιλογή υπουργών αμιγώς εξωκοινοβουλευτικών, αλλά και «η αντικατάσταση της Κεντρικής Τράπεζας της Ελλάδος με μία αμιγώς ελληνικής ιδιοκτησίας».

Η ανοιχτή εκδήλωση της Ελλήνων Συνέλευσις ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα και αφού είχαν προηγηθεί ένα σωρό ομιλίες διανθισμένες με υποσχέσεις και όρκους ότι μόνος ο Σώρρας μπορεί να μας βγάλει από την κρίση και τα μνημόνια...

Φρίξος Δρακοντίδης
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ