01 Φεβρουαρίου 2018

Τώρα καταλάβαμε ποιος δίνει τα αποκλειστικά της ΝΔ στον Κουρτάκη

Διαβάστε το άρθρο από τα parapolitika.gr Κουρτάκη-Μαρινάκη για να καταλάβετε ποιος τους δίνει τα αποκλειστικά θέματα μέσα από τη ΝΔ:

Ποιος πρότεινε στον Μητσοτάκη τη «σκληρή» γραμμή για το Σκοπιανό

Εισηγήθηκε και την ουδέτερη στάση για τα συλλαλητήρια


Πολλοί ήταν εκείνοι που εξεπλάγησαν από την αλλαγή στάση της Νέας Δημοκρατίας αναφορικά με τη Μακεδονία και την στροφή του Κυριάκου Μητσοτάκη προς την πιο σκληρή γραμμή.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην απόφαση της Πειραιώς για τη σκλήρυνση της «γαλάζιας» γραμμής στο Σκοπιανό, αλλά και την απομάκρυνση οποιασδήποτε σκέψης περί επιβολής περιορισμών για την παρουσία των βουλευτών στα συλλαλητήρια, έπαιξε ρόλο και ο Τάκης Θεοδωρικάκος.
Ο σύμβουλος στρατηγικής του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ένθερμος της «πατριωτικής» στροφής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης [ΔΕ: Λες και η ΝΔ δεν έχει πατριώτες όπως Άδωνις-Βορίδης και περιμένει από έναν Κνίτη να της δείξει το δρόμο... δε γαμ@εστε λέω γω;]. 

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/pios-protine-ston-mitsotaki-ti-skliri-grammi-gia-to-skopiano

Για να καταλάβετε πως λειτουργεί ο "εκβιασμός" "ή μας δίνεις αποκλειστικά ή σε τελειώνουμε" συγκρίνετε το παραπάνω με το παρακάτω που έγραφε ο Κουρτάκης τον Οκτώβριο του 2016 και προφανώς έπιασε τόπο:

«Ενοχλημένος από τα όσα γράφουμε και λέμε στο ραδιόφωνο των “Παραπολιτικών” είναι (λέει) ο διεθνούς φήμης επικοινωνιολόγος Τάκης Θεοδωρικάκος. Δεν κατανοώ τους λόγους της ενόχλησης. Και δεν τους κατανοώ γιαί δεν θεωρώ ότι αποτελεί κριτική η αποτύπωση της ιστορικής πραγματικότητας. Και αυτή λέει ότι ο κατά τα άλλα συμπαθής Θεοδωρικάκος υπήρξε στενός συνεργάτης του Λαλιώτη την περίοδο που ο τελευταίος παρουσίαζε την οικογένεια Μητσοτάκη ως “φαμίλια απατεώνων”, όπως επίσης είναι κουμπάρος και συνεργάτης του Καλογρίτσα, ο οποίος πουσαρίστηκε από τους νεοκομμουνιστές ως ο μέγας καναλάρχης. Αν αυτά ενοχλούν τον Τάκη και τον Μητσοτάκη τότε, για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα».