18 Απριλίου 2018

Συνάντηση Μητσοτάκη με «γαλάζιους» αυτοδιοικητικούς – Ποιοι έδωσαν το παρών (ΦΩΤΟ)

Σε μια κατάμεστη αίθουσα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας συναντήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με «γαλάζιους» αυτοδιοικητικούς με αφορμή το 1ο κοινό συνέδριο της ΚΕΔΕ και ΕΝΠΕ.



Στη φωτογραφία ο πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Κυριάκος Μητσοτάκης,ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης,ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύσης Χατζηδάκης, ο Δήμαρχος Αργυρούπολης -Ελληνικού κ. Γιάννης Κωνσταντάτος,ο πρόεδρος της ΕΕΤΑΑ κ.Δημήτρης Καλογερόπουλος, γραμματέας τοπικής αυτοδιοίκησης Ν.Δ. κ. Τάσος Γαϊτάνης.
Τον κ. Μητσοτάκη υποδέχθηκαν με θέρμη οι αυτοδιοκητικοί οι οποίοι έστω και λίγα λεπτά μίλησαν μαζί του.



Στη φωτογραφία ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος ΕΝΠΕ και περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός.

Ο κ.Μητσοτάκης πραγματοποίησε και ομιλία απευθυνόμενος στα μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης.Αναφέρθηκε και στο ζήτημα της απλής αναλογικής λέγοντας πως τόσο ο ίδιος όσο και η Νέα Δημοκρατία δεν συμφωνούν με το σύστημα της απλής αναλογικής ενώ πρόσθεσε πως οι αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 δεν θα γίνουν με απλή αναλογική.



Στη φωτογραφία ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και ο γραμματέας τοπικής αυτοδιοίκησης Ν.Δ. κ. Τάσος Γαϊτάνης.



Στη φωτογραφία ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, με τον Δήμαρχο Μήλου κ. Γεράσιμο Δαμουλάκη και αυτοδιοικητικούς.
Παράλληλα, υπογράμμισε πως χρειάζεται όλα τα μέλη κοντά του προκειμένου η Νέα Δημοκρατία να αναδειχθεί αυτοδύναμη στις επερχόμενες εκλογές και σημείωσε πως για τη Νέα Δημοκρατία όλοι διαδραματίζουν πολύ σημαντικό ρόλο.



Στη φωτογραφία από δεξιά ο Δήμαρχος Ορεστιάδος κ. Βασίλης Μαυρίδης,δίπλα ο κ. Νικόλαος Τσαλικίδης αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ροδόπης ΑΜΘ, δίπλα ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Έβρου ΑΜΘ και ο Κωνσταντίνος Βενετίδης περιφερειακός σύμβουλος ΠΕ Έβρου.


Στη φωτογραφία η αίθουσα κατάμεστη από αυτοδιοικητικούς.

paraskhnio.gr