16 Μαΐου 2018

Σοκ στη Μύκονο: Φωτογράφος έβαλε να δέσουν το παιδί του για να κλέψει τα 145.000 ευρώ της γυναίκας του!

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της απίστευτης περιπέτειας που έζησε γνωστή επιχειρηματίας του νησιού

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της απίστευτης περιπέτειας που έζησε γνωστή επιχειρηματίας του νησιού, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι της με στόχο να της αποσπάσουν χρήματα ...

Η είδηση θα περνούσε απαρατήρητη εάν δεν υπήρχε μια σημαντική λεπτομέρεια στην υπόθεση, μια λεπτομέρεια που εξέπληξε ακόμη και τους άνδρες του Τμήματος Ασφάλειας Μυκόνου, οι οποίοι είχαν αναλάβει την εξιχνίαση της.

Τι είχε συμβεί: Μια επιχειρηματίας σέρβικης καταγωγής, ιδιοκτήτρια καταστήματος ρούχων και αξεσουάρ στα Ματογιάννια, κατήγγειλε ότι άγνωστοι άνδρες εισέβαλαν στο σπίτι της και της απέσπασαν χρηματικό ποσό ύψους 145.000 ευρώ, χρήματα τα οποία είχε κρύψει σε συγκεκριμένο σημείο που μόνο εκείνη και ο σύζυγος της γνώριζαν.

Οι ληστές που μπήκαν στην οικία της ακινητοποίησαν πρώτο το πεντάχρονο τους παιδί δένοντας το στο κρεβάτι με αποτέλεσμα να υποστεί σοκ από τον φόβο και την ταραχή και μετά την μητέρα του.
Κατευθύνθηκαν προς το σημείο όπου βρίσκονταν τα χρήματα δείχνοντας με τις κινήσεις τους ότι γνώριζαν εκ των προτέρων που πρέπει να ψάξουν.

Με γρήγορες κινήσεις πήραν τα λεφτά και τράπηκαν σε φυγή. Αν και οι κάμερες του σπιτιού “έπιασαν” τις κινήσεις των ληστών, μέχρι και σήμερα τουλάχιστον οι αρχές δεν έχουν καταφέρει να τους συλλάβουν.

Όμως οι αστυνομικοί του Α.Τ Μυκόνου εξετάζοντας προσεχτικά το υλικό από τις κάμερες καθώς και την μαρτυρία της επιχειρηματία, κάλεσαν για κατάθεση τον σύζυγο της, θεωρώντας τον ύποπτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr ο σύζυγος της επιχειρηματία φέρεται να έπεσε σε αντιφάσεις κι έπειτα από πιέσεις αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι εκείνος ήταν που οργάνωσε την ληστεία στο σπίτι του.

Η εν λόγω επιχειρηματίας, σέρβικης καταγωγής ζει αρκετά χρόνια στη Μύκονο, θεωρείται άτομο συμπαθές στη τοπική κοινωνία και ουδέποτε είχε δώσει δικαιώματα, όπως και ο σύζυγος της, ο οποίος ασχολείται με την φωτογραφία ενώ παράλληλα παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα θετικών επιστημών.

Ο δράστης οδηγήθηκε στη Σύρο προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Φρίξος Δρακοντίδης
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ