ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΟΥ Ε; Παππάς για παραίτηση Σακελλαρίου: «Αν τον ενοχλούσε η παραβίαση απορρήτου, θα είχε παραιτηθεί από το 2016»

Με ένα αιχμηρό tweet σχολίασε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς την παραίτηση του Νίκου Σακελλαρίου από την προεδρία του ΣτΕ.

«Αν τον κ. Σακελλαρίου τον ενοχλούσε η παραβίαση του δικαστικού απορρήτου έπρεπε να έχει παραιτηθεί από τον Οκτώβρη του 2016» έγραψε ο Ν. Παππάς αναφερόμενος στις τότε διαρροές για τον νόμο περί τηλεοπτικών αδειών, συνοδεύοντας ο μήνυμα με σχετικό βίντεο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Σακελλαρίου παραιτήθηκε επικαλούμενος διαρροές των διασκέψεων για τον ασφαλιστικό νόμο (νόμος Κατρούγκαλου).

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΟΥ Ε; Παππάς για παραίτηση Σακελλαρίου: «Αν τον ενοχλούσε η παραβίαση απορρήτου, θα είχε παραιτηθεί από το 2016» ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΟΥ Ε; Παππάς για παραίτηση Σακελλαρίου: «Αν τον ενοχλούσε η παραβίαση απορρήτου, θα είχε παραιτηθεί από το 2016» Reviewed by Dexi Extrem on 21:20 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: