16 Μαΐου 2018

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός δουλεύει ως τσεκαδόρος (ΤΙΝΕΑΥΤΟΡΕ;) σε γνωστό εστιατόριο στον Πειραιά [βίντεο]

Τσεκαδόρος σε γνωστό μαγαζί του Πειραιά δουλεύει η γνωστή ηθοποιός Τζένη Διαγούπη.

Η ίδια μάλιστα βρίσκεται στο συγκεκριμένο μαγαζί για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι, καθώς αναγκάστηκε να στραφεί λόγω οικονομικών δυσκολιών σε κάτι άλλο από τον χώρο της υποκριτικής.

Οπως αποκάλυψε στο «Πρωινό», δεν είναι λίγες φορές που ο κόσμος την έχει ρωτήσει τι κάνει στο μαγαζί, με αποτέλεσμα εκείνη να τους απαντάει πως δουλεύει εκεί... και συγκεκριμένα ως τσεκαδόρος.

Βέβαια, εν τέλει, όπως αποκαλύπτει στάθηκε αρκετά τυχερή, καθώς μόλις έκλεισε την δουλειά με το μαγαζί, την πήρε τηλέφωνο ο κύριος Ρέππας για μία παράσταση.

Συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε στην δημοσιογράφο:

«Δουλεύω εδώ, είμαι στο τσεκ ταμείου. Με ρωτάει ο κόσμος "τι κάνετε εσείς εδώ;". Γιατί σου λέει δεν έχετε δουλειά εσείς στην τηλεόραση ή στο θέατρο; Τι κάνετε και δουλεύετε εδώ στο ταμείο. Κι εσύ εξηγείς ότι δεν είχα δουλειά στην τηλεόραση και έπρεπε κάπως να δουλέψω. Ο αδερφός μου είναι εδώ συνέταιρος, είδε ότι είμαι σε μια δύσκολη κατάσταση λόγω των οικονομικών του θεάτρου και της τηλεόρασης και μου είπε για να είσαι και ψυχολογικά καλά έλα να πάρεις μερικά μεροκάματα. Όταν κανόνισα να έρθω εδώ τη Μεγάλη Δευτέρα, με πήρε ο κ. Ρέππας και μου είπε "Τζενη τι κάνεις το καλοκαίρι; Σε θέλω για μία παράσταση". Για καλή μας τύχη η παράσταση θα είναι μόνο βραδινή...».