10 Μαΐου 2018

Κατσίκης κατά βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ: Δεν υπήρξα ομοφοβικός ούτε σκοταδιστής και δεν έχω να εξετάσω καμία θέση και στάση μου- ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν υπήρξα ομοφοβικός ούτε σκοταδιστής και δεν έχω να εξετάσω καμία θέση και στάση μου. Ήμουν ξεκάθαρος και δεν παίρνω τίποτα πίσω», δήλωσε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 Καλημέρα Ελλάδα ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κωνσταντίνος Κατσίκης. Παράλληλα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ ξεκαθάρισε ξανά ότι δεν «εξίσωσε» τους ομοφυλόφιλους με τους παιδόφιλους, στην ομιλία του στη Βουλή.

Ο κ. Κατσίκης κατηγόρησε τα Μέσα ότι παραποίησαν τις δηλώσεις του για να «κατασκευάσουν ειδήσεις» και ισχυρίστηκε ότι «βιώνει τη δικτατορία του διαφορετικού». Σχολιάζοντας την παραπομπή του που ζητούν 16 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με επιστολή που κατέθεσαν στον πρόεδρο της Βουλής, είπε πως «16 ετεροφοβικοί προστάτες της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ, λεσβιών, γκέι, τρανσέξουαλ, ζητάνε από τον πρόεδρο της Βουλής την παραπομπή μου».

Επιπλέον ο βουλευτής των ΑΝΕΛ τόνισε ότι δεν γνωρίζει το περιεχόμενο της σχετικής επιστολής, ούτε όμως και την ύπαρξή της, τονίζοντας πως δεν αντιλαμβάνεται τη βασιμότητά της, αλλά ούτε τι ζητούν οι 16. Δήλωσε όμως ότι «αυτοί που κατέθεσαν την επιστολή κορόιδευαν τον ελληνικό λαό».

Τέλος, μιλώντας για τη συνεργασία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι, «το ότι συνεργαζόμαστε σε κάποια πράγματα που υποχρεωνόμαστε, δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να διαφωνούμε σε άλλα».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1