15 Μαΐου 2018

Μπογδάνος: Ο Κλέων κλαίων-«Έκλεισα το MEGA κι έμεινα χωρίς δουλειά!»

Οι τσουρουφλισμένοι αριστεροί που στήριξαν Τσίπρα και τώρα βαράνε το κεφάλι τους στον τοίχο ολοφυρόμενοι δημοσίως είναι μια συνομοταξία με ξεχωριστό ενδιαφέρον. Το εξέχον μέλος της όμως, Κλέων Γρηγοριάδης, σήμερα ανέβασε κι άλλο τον πήχη του κωμικοτραγικού, εκτοξεύοντας τον τραγέλαφο σε νέα ύψη.

«Θα μπορούσε κανείς να πει ότι από τότε που μίλησα για το δημοψήφισμα δεν έχω ξαναπαίξει στην τηλεόραση, ενώ εκείνη τη στιγμή ήμουν πρωταγωνιστής στο πιο επιτυχημένο σίριαλ του Mega", δήλωσε στην εκπομπή Πρωϊνό ο πάλαι ποτέ μπροστάρης και απολογητής των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που το καλοκαίρι του 2015 εκτόξευε ύβρεις και προσβολές προς πάσα κατεύθυνση - ξεχνώντας, προφανώς, ποιος ελέγχει πια την τηλεόραση.

Με άλλα λόγια, σ'αυτόν τον ρόλο του ο κος Γρηγοριάδης ενσαρκώνει το παιδί που σκότωσε τους γονείς του για να πάει εκδρομή με το ορφανοτροφείο και τώρα κλαίει που δεν έχει μαμά και μπαμπά. Μην ξεχνάμε, ότι το MEGA το έκλεισε εκείνος και τα συντρόφια του - στα οποία περιλαμβάνονται εν προκειμένω από τους χρυσαυγίτες των "πορνοκάναλων" μέχρι τους κάθε λογής τσιπροκαμμένους των "βοθροκάναλων της διαπλοκής".

Το ακόμα χειρότερο είναι, πως ο κος Γρηγοριάδης προσπαθεί να φορτώσει το ότι βρίσκεται τώρα εκτός τηλεόρασης σε ένα σύστημα που δέχεται τον ίδιο πόλεμο που τώρα δέχεται κι εκείνος. Αντί, δηλαδή, να καταλάβει ότι είναι εκτός αγοράς επειδή ακριβώς δεν έγινε Ζουγανέλης (να και κάτι προς τιμήν του), αλλά ακολούθησε την ειλικρινή οδό κατά το πρότυπο Δρογώση, εκείνος μένει κολλημένος στην απάτη που υπηρέτησε.

Είναι να απορεί κανείς, τί συμβαίνει μέσα στο κεφάλι του κάποτε συμπαθούς ηθοποιού, που μας έφερε μαζί με τόσους άλλους "επαναστατημένους καλλιτέχνες" τον Αλέξη, τον Πάνο, τα capital controls, το τρίτο μνημόνιο, τις κοινωνικές και εθνικές ταπεινώσεις. Ακόμα και τώρα, όταν το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ τον αντιμάχεται και τον υπονομεύει ως υποστηρικτή του Γιάνη Βαρουφάκη, αυτός εκεί, κολλημένος στη γραμμή Πολάκη.

Μένει να ευχηθούμε στον κο Γρηγοριάδη καλή επάνοδο, τόσο στα τηλεοπτικά δρώμενα, όσο και στην οδό της λογικής και της αξιοπρέπειας.

https://meaculpa.gr/constantinos-bogdanos/4685-o-kleon-klaion-ekleisa-to-mega-ki-emeina-xoris-douleia