16 Μαΐου 2018

Επίσκεψη Αυγενάκη στη Σαμοθράκη (Photos)

Τη Σαμοθράκη επισκέφθηκε σήμερα ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης, μαζί με κλιμάκιο στελεχών του κόμματος.

Χθες, δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Ίμβρο σε μια επίσκεψη υψηλού συμβολισμού, όπου με τον Οικουμενικό Πατριάρχη βρέθηκαν κοντά στους εναπομείναντες Έλληνες του νησιού, ενώ σήμερα ο Λευτέρης Αυγενάκης με κλιμάκιο στελεχών της Νέας Δημοκρατίας επισκέπτεται τη Σαμοθράκη.

Σκοπός της σημερινής του επίσκεψης ήταν να ενημερωθεί από φορείς και κατοίκους για τα προβλήματα του νησιού και την κατάσταση που επικρατεί μετά τις πλημμύρες του περασμένου φθινοπώρου.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Λευτέρης Αυγενάκης: «Από εδώ, από την ακριτική Σαμοθράκη, όπου μιλήσαμε με κατοίκους που δίνουν το δικό τους αγώνα, στέλνουμε το μήνυμα ότι η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται μέσα στην κοινωνία σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, στο πιο απομακρυσμένο χωριό, στο πιο μικρό νησί μας, θέλοντας ν’ ακούσει, μα πάνω απ’ όλα για να προσφέρει λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας. Κανένας δεν μένει πίσω, κανείς δεν περισσεύει. Ο αγώνας για την επαναφορά της Ελλάδας στην κανονικότητα, την ανάπτυξη και την πρόοδο είναι κοινός, είναι όλων των Ελλήνων”.

Αργότερα σήμερα, το απόγευμα ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας θα βρεθεί στην Ξάνθη, στο πλαίσιο δράσης του κόμματος για τις επερχόμενες αλλαγές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ενώ ανάλογη εκδήλωση, επίσης παρουσία του Γραμματέα θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Κοζάνη».