16 Μαΐου 2018

Οι Times του Λονδίνου υπερασπίζονται την γυναίκα του δημάρχου με το πεσμένο στήθος [εικόνες]

Καταιγίδα σχολίων στα social media για το στήθος της δέχτηκε η σύζυγος του δημάρχου της Νίκαιας, όταν ανέβηκαν μαζί τα σκαλιά στο Φεστιβάλ των Καννών.

Συνοδευόμενη από τον σύζυγό της δήμαρχο Κριστιάν Ετροζί, η πρώην δημοσιογράφος Laura Tenoudji ανέβηκε τα διάσημα σκαλιά ντυμένη με ένα φλοράλ μάξι φόρεμα, με πολύ βαθύ ντεκολτέ.

Αλλά τα σχόλια έπεσαν βροχή για το στήθος της. «Το φόρεμα σας κάνει γιαγιά με στήθος», «Θάπρεπε να φορέσει ένα σουτιέν γιατί εδώ πραγματικά είναι η κατάρρευση!», «Σας λατρεύω αλλά ένα ντεκολτέ που να κρύβει λίγο θα ήταν καλύτερα», ήταν μερικά από τα χιλιάδες μηνύματα.





Αλλά η σύζυγος του δημάρχου βρήκε έναν απρόσμενο σύμμαχο: τους Times του Λονδίνου, οι οποίοι σε ολοσέλιδο άρθρο πήραν το μέρος της.

«Το κόκκινο χαλί καταλαμβάνεται συνήθως από το μπότοξ και την σιλικόνη, αλλά μια τηλεπαρουσιάστρια προκάλεσε θαυμασμό υπερασπιζόμενη το δικαίωμά της να ανεβαίνει τα σκαλιά χωρίς το ένα ή το άλλο», έγραψαν οι Times.

Η βρετανική, καθημερινή εφημερίδα εξήγησε ότι η πρώην δημοσιογράφος «κατακλύστηκε από ωμά σχόλια για το παρουσιαστικό της τα οποία άφηναν να εννοηθεί ότι όλες οι Γαλλίδες θα έπρεπε να μοιάζουν στην Μπριζίτ Μπαρντό στα νιάτα της».

Η ίδια η Laura Tenoudji πέταξε από τη χαρά της όταν διάβασε το δημοσίευμα και το ανήρτησε περιχαρής στον λογαριασμό της:



«Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους Times», ήταν το σχόλιό της.

Η σύζυγος του δημάρχου Νίκαιας δεν είχε αφήσει αναπάντητη την επίθεση και στον λογαριασμό της στο Instagram, έγραψε την Τετάρτη 9 Μαίου:

«Στοπ στη δικτατορία του αδύνατου σώματος και της αισθητικής χειρουργικής. Απαντώντας σε όσους έκαναν άσχημα σχόλια θέλω να πω ότι δεν σχεδιάζω να χάσω 10 κιλά για να μπαίνω στο νούμερο 32, ούτε να κάνω χειρουργείο για να έχω τέλειο ντεκολτέ», έγραψε με το hashtag #JEMAIMECOMMEJESUIS [Μου αρέσει όπως είμαι].



Η σύζυγος του δημάρχου είχε προκαλέσει θύελλα σχολίων και το 2017 όταν εμφανίστηκε στα σκαλιά του Φεστιβάλ έγκυος με πολύ κολλητό φόρεμα και εντυπωσιακό ντεκολτέ.