16 Ιουνίου 2018

ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΛΕΣ ΕΥΘΕΩΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΗΡΕ! Πρόεδρος Αθήνα 984 σε Μαραντζίδη: «Αμφισβητώ πλέον το πολιτικό σου κριτήριο»

Σκληρή απάντηση της Μελίνας Δασκαλάκη προέδρου του «Αθήνα 98,4» και αντιπροέδρου της «Δράσης» στον Νίκο Μαραντζίδη ο οποίος σε άρθρο του χαρακτηρίζει δειλούς, υποκριτές και φανατικούς όσους δεν συμφωνούν και δεν υποστηρίζουν τη συμφωνία του κ. Τσίπρα για το Σκοπιανό.

Με ανάρτησή της στο Facebook, αφού σημειώνει πως εν λόγω επί μήνες λείαινε το έδαφος προς τον ΣΥΡΙΖΑ, με τα όσα έλεγε τονίζει ότι «επειδή δεν θέλει να αμφισβητήσει τα κίνητρά του, αμφισβητεί πλέον το πολιτικό του κριτήριο» .

Διαβάστε την ανάρτηση στο Facebook:

Διάβασα το άρθρο του Ν. Μαραντζίδη στο Protagon.
Σύμφωνα με αυτό, όσοι δεν υποστηρίζουμε ανεπιφύλακτα την συμφωνία που έφερε το κόμμα του Σύριζα (όχι η Κυβέρνηση) στην Βουλή είμαστε ή υποκριτές, ή δειλοί, ή φανατικοί, ή τζάνκυ της εξουσίας.
Ευχαριστούμε Νίκο. Για την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση που έχεις σε όλους εμάς.
Αυτό που απέφυγα να κάνω εγώ για σένα, όταν επί μήνες λειαίνεις το έδαφος προς τον Σύριζα, ώστε να γλιστρήσουν περισσότεροι προς τα εκεί, εσύ με ευκολία και δημόσια κάνεις για μένα: αποδίδεις στις απόψεις μου τα πιο ταπεινά ελατήρια.
Δεν σου πέρασε καθόλου από το μυαλό η σκέψη ότι αναλύουμε διαφορετικά την σύνθετη πραγματικότητα, τις προτεραιότητες, το κόστος/όφελος, ούτε καν μας ρώτησες.
Μετά από αυτό, κι επειδή εγώ δεν θέλω να αμφισβητήσω τα κίνητρά σου, αμφισβητώ πλέον το πολιτικό σου κριτήριο.


https://www.liberal.gr/arthro/208833/politiki/2018/melina-daskalaki-se-marantzidi-isonamfisbito-pleon-to-politiko-sou-kritiriosin-.html