21 Ιουνίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-ANAMENOMENO! Μουντιάλ 2018: Τρία μπαλάκια έριξε η Κροατία στο τσούρμο του φοροφυγά κλικαδόρου... τους είχαν και για τελικό οι Ελληναράδες

Λογικό όταν ο φοροφυγάς φτιάχνει ομάδα με τους φίλους του και παίρνει προπονητή έναν πορτιέρη γεμάτο με τατουάζ... Ικάρντι (με 29 γκολ φέτος σε 34 μάτς στην Ιταλία) σπίτι του επειδή δεν κάνει τα κέφια του φοροφυγά... Ντιμπαλά (με 22 γκολ σε 33 μάτς) σκουπίζει τον πάγκο επειδή δεν κάνει τα κέφια του φοροφυγά... και απέναντι σε Μόντριτς και Ράκιτιτς (του χρόνου ο κλικαδόρος θα τον βάλει στην εξέδρα) ο πορτιέρης με τα τατουάζ βάζει Μασκεράνο που περπατάει, στην Κίνα στην 9η στη βαθμολογία ομάδα,  ρε φίλε... Μετά τους φταίει ο μπούφος τερματοφύλακας (κι αυτός κανας φίλος του Μέσι θα είναι) Γελάνε και τα τσιμέντα... και κλαίνε οι Ελληναράδες που πανηγύριζαν στα ραδιόφωνα "το πρόγραμμα επιτρέπει να δούμε τελικό Αργεντινή-Βραζιλία"

Στο ποδόσφαιρο των 11 εναντίον 11, ακόμη και ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του πλανήτη δεν φτάνει.

Και κάπως έτσι η Αργεντινή είναι με το 1,5 πόδι εκτός της φάσης των «16» του Μουντιάλ, διότι η εξαιρετική Κροατία απόψε την... καθάρισε στεγνά με 3-0. Και όχι μόνο κέρδισε, όχι μόνο έκανε το 2Χ2, αλλά πέρασε ήδη και στους «16» του Μουντιάλ.

Ετσι, η Αργεντινή με ένα βαθμό, ξέρει ότι Κροατία και Ισλανδία αν... μοιράσουν τους βαθμούς μεταξύ τους την τελευταία αγωνιστική, τότε η ίδια αποχαιρετά.



Το 1-0 έκανε ο Ρέμπιτς στο 53’ μετά από γκάφα του τερματοφύλακα της Αργεντινής, ενώ ο Μόντριτς στο 80’ με φοβερό σουτ «κλείδωσε» το 2Χ2 για την Κροατία και ο Ράκιτιτς στις καθυστερήσεις έβαλε το κερασάκι στην τούρτα.

Η Αργεντινή πάντως ήταν ασύνδετη, χωρίς... νεύρο για ποδόσφαιρο, με έναν προπονητή που έκανε επιδειξη τα τατουάζ του και έτρεχε πάνω κάτω στον πάγκο πιο νευρικά από τους παίκτες και ο Μέσι μόνος του και χαμένος στο γήπεδο.


Δείτε τα μπινελίκια που έφαγε ο Σαμπαόλι από τους Αργεντίνους όταν το γήπεδο τον έβριζε εν χορώ