13 Ιουνίου 2018

ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ! Ισπανία -Απολύθηκε ο προπονητής Λοπετέγκι!

Είδηση-βόμβα στην εθνική Ισπανίας, καθώς η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας αποφάσισε την απόλυση του Χουλέν Λοπετέγκι μετά τη συμφωνία του με τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Η συμφωνία του ομοσπονδιακού προπονητή με τη «βασίλισσα» προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις με πρώτη την απόλυσή του από την εθνική ομάδα, μόλις μία ημέρα πριν από τη σέντρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος της ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ισπανίας, Λουίς Ρουμπιάλες, ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Λοπετέγι!

Εκτός απροόπτου, αυτός που θα καθοδηγήσει τους «φούριας ρόχας» στα γήπεδα της Ρωσίας θα είναι ο Αλμπέρτ Θελάδες, προπονητής της εθνικής ομάδας Κ21 της χώρας.

Ο Λοπετέγι δεν συνεχίζει στον πάγκο της εθνικής ομάδας της χώρας του, παρά το γεγονός ότι στην σύσκεψη που έγινε το πρωί της Τετάρτης οι αρχηγοί, εκπροσωπώντας και τους συμπαίκτες τους, δήλωσαν ξεκάθαρα ότι τον στηρίζουν και θέλουν να αγωνιστούν με αυτόν στο Μουντιάλ.

Ωστόσο, ο Ρουμπιάλες, ο οποίος γνώριζε μεν για τις επαφές που είχε ο Λοπετέγι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά όχι για την οριστική συμφωνία τους, ήταν έξαλλος και μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε ότι η απόλυση του προπονητή, ακόμα και τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι η καλύτερη λύση.

Πηγή: sdna.gr