10 Ιουνίου 2018

ΠΑΟΚ, Σαββίδης, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Μπαρτσελόνα, Αρης εκφράζουν συλλυπητήρια για τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου

Ο Γιώργος Σαββίδης με ανάρτησή του στο Instagram, αναδημοσιεύοντας την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εξέφρασε τη στήριξή του στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για το θάνατο του πατέρα του, Παύλου.



Συλλυπητήρια ΠΑΕ και ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην οικογένεια Γιαννακόπουλου

Η ΠΑΕ και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσαν ανακοινώσεις στα social media και στην ιστοσελίδα τους, αντίστοιχα, με τις οποίες εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ο ελληνικός αθλητισμός θρηνεί έναν οραματιστή παράγοντα με ανεκτίμητη προσφορά».

Kαι εκείνη της ΚΑΕ:

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος.

Η απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου είναι τεράστια για την οικογένεια του Παναθηναϊκού, αλλά και ιδιαίτερα σημαντική για το μπάσκετ και τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...

Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Μπαρτσελόνα, Αρης εκφράζουν συλλυπητήρια για τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου

Τα συλλυπητήρια στην οικογένεια Γιαννακόπουλου και στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου εξέφρασαν ελληνικοί και ευρωπαϊκοί αθλητικοί σύλλογοι.

Μεταξύ αυτών και ο Ολυμπιακός, η Μπαρτσελόνα, η ΑΕΚ, ο Προμηθέας Πατρών, ο Άρης, η Εθνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής.

Ολυμπιακός: «Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει»

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου», αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

«Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει», συμπληρώνει.

ΑΕΚ: Συμμετέχουμε στο βαρύ πένθος

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΑΕΚ που επισημαίνει: «H AEK Β.C. και ο Μάκης Αγγελόπουλος συμμετέχουν στο βαρύ πένθος του Παναθηναϊκού για το χαμό του Παύλου Γιαννακόπουλου. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τα λοιπά μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος».

Άρης: Το ελληνικό μπάσκετ πενθεί


Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Άρης που επισημαίνει ότι «το ελληνικό μπάσκετ πενθεί και η Ελλάδα όλη πενθεί. Η μπασκετική οικογένεια που έχει προσφέρει στην καλαθοσφαίριση ίσως όσο καμία άλλη, έχασε ένα από τα πιο σημαντικά μέλη της. Ολόκληρη η οικογένεια του ΑΡΗ στο πλευρό της ελληνικής και παγκόσμιας μπασκετικής οικογένειας, στέλνει τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια Γιαννακόπουλου.

Ένας άνθρωπος, το έργο του οποίου θα το καταλάβουμε στις επόμενες γενιές, “έφυγε” από κοντά μας.

Η λέξη συλλυπητήρια δεν μπορεί να περιγράψει τα συναισθήματα μας. Ξέρουμε ότι το πνεύμα του θα είναι πάντοτε κοντά μας».

ΕΟΚ: Αφιέρωσε τη ζωή του στον αθλητισμό


Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης σημειώνεται: «Τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ και ο πρόεδρος Γιώργος Βασιλακόπουλος πληροφορήθηκαν με αίσθημα βαθιάς θλίψης την είδηση του θανάτου του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ένας άνθρωπος που αφιέρωσε την ζωή του στον αθλητισμό, με αγνή και ανιδιοτελή προσφορά, και κυρίως στο άθλημα του μπάσκετ, όντας ένας εξ αυτών που συνέδραμαν ουσιαστικά στην εξέλιξή του στην Ελλάδα. Σε εποχές πιο δύσκολες για τον αθλητισμό συνολικά, αλλά και πιο αγνές και με ανιδιοτελή κίνητρα και φίλαθλα αισθήματα, ο Παύλος Γιαννακόπουλος έβαλε την του σφραγίδα στον χώρο. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στης οικογένειά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

ΕΣΚΑ: Προσέφερε ιστορικές και μεγαλειώδεις στιγμές

Από την πλευρά της, η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Το ΔΣ και σύσσωμο το προσωπικό της ΕΣΚΑ εκφράζουν τα θερμότατα συλλυπητήριά τους προς την οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου, ο οποίος «έφυγε» από την ζωή, ξεκινώντας για το μεγάλο «ταξίδι», λίγες ημέρες μετά την απώλεια του και του αδερφού του, Κώστα. Ο εκλιπών υπήρξε εμβληματικός παράγοντας του μπασκετικού -και όχι μόνο- Παναθηναϊκού, προσφέροντας ιστορικές και μεγαλειώδεις στιγμές, τόσο προς την αγαπημένη του ομάδα, όσο και γενικότερα στον ελληνικό αθλητισμό!».

Προμηθέας Πατρών: Δυσαναπλήρωτο το κενό


Με τη σειρά της, η ΚΑΕ Προμηθέας Πατρών «εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον θάνατο του πρώην Προέδρου και Ιδιοκτήτη της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, Παύλου Γιαννακόπουλου. Το κενό που αφήνει ο σπουδαίος αυτός παράγοντας είναι δυσαναπλήρωτο, αλλά οι ιδέες του, το πάθος και η αγάπη του για τον Σύλλογό που υπηρέτησε και αγαπούσε, αλλά και το μπάσκετ, γενικότερα, είναι μια σπουδαία παρακαταθήκη για τον Παναθηναϊκό, αλλά και συνολικά, για τον ελληνικό αθλητισμό.

Ιδιαίτερα, εκφράζουμε, τα θερμά μας συλλυπητήρια στον γιο του εκλιπόντος, τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, την οικογένεια και τους οικείους του αλλά και όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού για την βαριά απώλειά τους.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα, που θα τον σκεπάσει».

Μπαρτσελόνα: Δυνατή αγκαλιά σε όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού


«Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας για τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου και στέλνουμε μία πολύ δυνατή αγκαλιά σε όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού», έγραψε η Μπαρτσελόνα στο twitter.