24 Ιουνίου 2018

ΦΩΤΟ-Στο Λονδίνο ο Αλέξης και η Μπέτυ για να πάρουν τζούρα πολιτισμού μακριά απ' τα γίδια

Έχει σκάσει η Μπέτυ στην Αθήνα δίπλα στα γίδια και με βαριά καρδιά, σκεπτόμενη τους φτωχομπινέδες πίσω της, έκανε μια απόδραση στο κοσμοπολίτικο Λονδίνο... θα προτιμούσε το πιο χλιδάτο Καράκας αλλά πέφτει λίγο μακριά

Μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με την οικογένεια του, σε χαλαρές στιγμές και σπορ ντύσιμο πολιτιστικό κέντρο Southbank Centre του Λονδίνου.  Πρόκειται για την περιοχή όπου είναι το London eye, με μερικά από τα πιο εντυπωσιακά αξιοθέατα και τις πιο εξέχουσες πολιτιστικές δραστηριότητες του Λονδίνου.

Τη φώτο που αναρτήθηκε στο Facebook, αναδημοσίευσε στο Twitter ο γνωστός δημοσιογράφος Γιάννης Κουτσομύτης.

Ο Αλέξης έβαλε λοιπόν τη γραβάτα του... και έφυγε για Λονδίνο όπου η οικογένειά του θα παραμείνει για αρκετές μέρες, αφού ο ίδιος θα πάει σήμερα στις Βρυξέλλες για τη μίνι σύνοδο για το προσφυγικό και θα επιστρέψει στο Λονδίνο όπου θα έχει συνάντηση με την πρωθυπουργό της χώρας, Τερέζα Μέι, καθώς και με τον αρχηγό του Εργατικού Κόμματος Τζέρεμι Κόρμπιν.

Όπως φαίνεται θέλησε να εκμεταλλευτεί και το Σαββατοκύριακο και πήγε την οικογένεια  στο Λονδίνο τρεις μέρες νωρίτερα από το προγραμματισμένο ταξίδι προκειμένου η Μπέτυ να πάρει μια τζούρα πολιτισμού αφού έχει πήξει με τα γίδια στην Αθήνα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση: