11 Ιουνίου 2018

ΤΗΣ ΚΟΝΤΗΣ Ψ@ΛΗΣ ΤΗΣ ΦΤΑΙΝ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ! Ετοιμάζεται να «πάρει το κεφάλι» ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ο Καμμένος

Το πρωί της Τρίτης ο Πάνος Καμμένος παραθέτει εκτάκτως συνέντευξη Τύπου.Ο χώρος πραγματοποίησης της συνέντευξης Τύπου – τα γραφεία των ΑΝΕΛ και όχι το υπ. Άμυνας. Ωστόσο, με διευκρίνιση αργά το βράδυ τονίστηκε ότι όσα πει θα αφορούν το κόμμα.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του usay.gr, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ετοιμάζεται να «αποκεφαλίσει» την εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Μανταλένα Παπαδοπούλου. Μάλιστα τα καθήκοντα της θα αναλάβει, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δημοσιογράφος Θόδωρος Τοσουνίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κόμματος για την αυριανή έκτακτη συνέντευξη Τύπου:

«Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018, στις 11:00, στα γραφεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (Λεωφ. Συγγρού 196 & Χαροκόπου 2)».

«Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας, Πάνος Καμμένος βρίσκονται σε τακτική επικοινωνία και διαρκή ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα και κρίσιμα ζητήματα. Η αυριανή συνέντευξη Τύπου αφορά ζητήματα του κόμματος» αναφέρει ενημερωτικό σημείωμα που εξέδωσαν οι ΑΝΕΛ.