19 Ιουλίου 2018

ALERT! Πως να ρυθμίσετε το δάνειό σας όπως η οικογένεια Τσίπρα

Πώς μπορείτε να ρυθμίσετε κι εσείς το δάνειό σας με απλές κινήσεις - Τρόποι επικοινωνίας

Έχετε κι εσείς δάνειο σε τράπεζα το οποίο δεν μπορείτε να το εξυπηρετησετε και θέλετε να το ρυθμίσετε; Θέλετε κι εσείς να πληρώνετε δόση υποτριπλάσια του αρχικού τοκοχρεολύσιου για ένα δάνειο το οποίο η τράπεζα το θεωρεί μη βιώσιμο;

Κι αν μέχρι τώρα δεν μπορούσατε, ακόμα κι αν είχατε απευθυνθεί στην τράπεζά σας, μην ανησυχείτε. Φρόντισε για εσάς η... οικογένεια Τσίπρα δημιουργώντας ένα δεδικασμένο.

Όπως αποκάλυψαν τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ το προηγούμενο Σάββατο τα αδέλφια του Αλέξη Τσίπρα, το 2016 πέτυχαν τη ρύθμιση ενός δάνειου της κατασκευαστικής εταιρείας «Δίοδος», ύψους 243.544 ευρώ, με μηνιαίες δόσεις μόλις 300 ευρώ παρόλο που τα αρχικά μηνιαία τοκοχρεολύσια είναι άνω των 1.000 ευρώ.

Η ρύθμιση αυτή μάλιστα, όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται, από την ίδια την Τράπεζα Πειραιώς δεν θεωρείται προνομιακή, καθώς σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι δεν «υιοθετεί ούτε εφαρμόζει ρυθμίσεις που είναι ή θα μπορούσαν να θεωρηθούν προνομιακές», προσθέτοντας ότι τέτοιες ρυθμίσεις «αποσκοπούν στην προσωρινή ή μακροπρόθεσμη βιώσιμη εξυπηρέτηση της οφειλής και την παράλληλη ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας».

Η Κουμουνδούρου μάλιστα αναφέρει για τα αδέλφια Τσίπρα ότι «δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα με την κρίση», και ρυθμισαν διαφανώς το δάνειό τους, όπως όλοι όσοι βρίσκονται στην ίδια θέση.

Με το παράδειγμα της οικογένειας Τσίπρα όλα είναι πλέον εφικτά.

Για οποιαδήποτε απορία-πληροφορία επικοινωνείτε με:

Το Μέγαρο Μαξίμου-Γενική Γραμματεία: Στέλνετε τα αιτήματά σας στην οδό Ηρώδου Αττικού 19, 10674 Αθήνα, είτε στο primeminister@primeminister.gr είτε με ένα τηλέφωνο στο 210-6711000.

Την υπηρεσία καθημερινότητας του Αλέκου Φλαμπουράρη, είτε με μέιλ στο kathimerinotita@ypep.gr είτε τηλεφωνικά στο 210-3385100 είτε με φαξ στο 210-3385109 είτε με ταχυδρομική επιστολή στη διεύθυνση: Βασιλίσσης Σοφίας 15, 10674 Αθήνα, Γραφείο Υπ. Επικρατείας Αλ. Φλαμπουράρη, Υπηρεσία Καθημερινότητας.
Πηγή τρολιάς: https://www.parapolitika.gr/article/rithmisi-danion-la-tsipras