19 Ιουλίου 2018

Απάντηση στις άθλιες και χυδαίες δηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑίου Γ. Μπαλωμενάκη

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ

(Σ.Ε.Κ.Ε.Ε.Λ.)                  

Μαρούσι, 19 Ιουλίου 2018  

                                                                                                                                                                                                                             ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ    



ΘΕΜΑ : «Απάντηση στις άθλιες και χυδαίες δηλώσεις του Προέδρου της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής  των Ελλήνων για την Υγεία κ. Γ. Μπαλωμενάκη και  Βουλευτή  Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ »

Σήμερα το πρωί ο Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ και Πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων για την Υγεία κ. Γ. Μπαλωμενάκης σε ραδιοφωνική συνέντευξη «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5» εξαπέλυσε μία άνευ προηγούμενου άθλια και συκοφαντική επίθεση εναντίον των υπαλλήλων του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., μεταξύ των οποίων και εμού, οι οποίοι απολύθηκαν κατ’εντολή Πολάκη, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα με την γνωστή μέθοδο της λάσπης. Οι δηλώσεις του αποτελούν την μεγαλύτερη απόδειξη του πολιτικού χαρακτήρα των απολύσεων αυτών και είναι η επιτομή της αλλοίωσης των στοιχείων και της κατάλυσης της διάκρισης των εξουσιών.

Λοιπόν ακούστε καλά κ. Μπαλωμενάκη, Βουλευτή Χανιών ΣΥΡΙΖΑ, τα τεράστια ψεύδη που σήμερα 19 Ιουλίου 2018 ειπώθηκαν από εσάς σας περί δήθεν υπεξαίρεσης και δήθεν παραπομπής θα κληθείτε να τα υποστηρίξετε στην Δικαιοσύνη. Εκεί που κλήθηκε και ο Π. Πολάκης και καταδικάστηκε ως κοινός συκοφάντης. Αποτελεί ντροπή για εσάς και τον θεσμό που δήθεν εκπροσωπείτε να εκστομίζετε με τόση ευκολία τέτοιες αισχρές συκοφαντίες. Προφανώς δεν μάθατε από το πάθημα Πολάκη…

Περιμένω την τοποθέτησή σας ως Βουλευτή Χανίων ΣΥΡΙΖΑ για τις ποινικές διώξεις των υπαλλήλων του συντοπίτη σας Π. Πολάκη, κακουργηματικού χαρακτήρα για απάτη από κοινού σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις περί καταχραστών του δημοσίου, παράνομη επεξεργασία προσωπικών δεδομένων με σκοπό το παράνομο περιουσιακό όφελος και την βλάβη τρίτου καθώς και υπεξαγωγή εγγράφου από κοινού με σκοπό τον προσπορισμό σε άλλον αθέμιτου οφέλους, που βρίσκονται στην δικαιοσύνη εδώ και ενάμιση χρόνο.

Μην βγάζετε τα κάστανα από την φωτιά για λογαριασμό του Π. Πολάκη γιατί θα καείτε ο ίδιος…

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων

Σταμάτης Πουλής

ΔΕ: Διαβάστε εδώ τι δήλωσε αυτός ο μπούφος Μπαλωμενάκης