05 Ιουλίου 2018

Η ειρωνία Κυριάκου στον Τσίπρα για τη "λαμέ γραβάτα" και το κλάμα της Μπαζιάνα - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη γραβάτα που φόρεσε στο Ζάππειο ο Αλέξης Τσίπρας.

"Όλα αυτά κ. Τσίπρα μόνο δίκαιη ανάπτυξη με κοινωνικό πρόσημο δεν αποτελούν. Γι'αυτό να τελειώσουμε με την προπαγάνδα και να σταματήσετε να προκαλείτε τους Έλληνες, διότι με φιέστες και λαμέ γραβάτες δεν θα έρθει έξοδος από την κρίση", είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο χαρακτηρισμός λαμέ προκάλεσε την αντίδραση του Πρωθυπουργού, τονίζοντας ότι δεν ήταν λαμέ, με τον κ. Μητσοτάκη να διορθώνει από το βήμα της Βουλής.

"Έτσι την είδα εγώ... Με ματ γραβάτες" συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο:



Η ειρωνεία του Μητσοτάκη για το κλάμα της Μπαζιάνα για το δημοψήφισμα

Ο αρχηγός της ΝΔ σχολίασε το... κλάμα της συζύγου του πρωθυπουργού

Την αξέχαστη φράση της συζύγου του Αλέξη Τσίπρα, Μπέτυς Μπαζιάνα, ότι κάθε 5η Ιουλίου, στην επέτειο του δημοψηφίσματος για το ΟΧΙ, κλαίει, σχολίασε με άκρως ειρωνικό τρόπο ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

«Μπορεί κάποιοι στην οικογένειά σας –μια που αναφερθήκατε και στη δική μου- να θρηνούν κάθε μέρα που το 'όχι' έγινε 'ναι', αλλά για τους υπόλοιπους είναι μια οδυνηρή επέτειος. Η επέτειος αυτή είναι επέτειος της ουσιαστικής σας ήττας, όχι μόνο της μετάλλαξής σας. Φωνάζατε 'go back' κ. Μέρκελ και σήμερα εκλιπαρείτε για ένα χτύπημα στην πλάτη. Λέγατε θα αλλάξετε την Ευρώπη και γίνατε το παιδί για όλες τις δουλειές» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ.