17 Ιουλίου 2018

ΚΛΑΜΑ! Έκοψαν το κυβερνητικό αεροσκάφος στον Πάνο Καμμένο

Τον έστειλαν Παρίσι με το αεροπλάνο της γραμμής

Με το κυβερνητικό «Gulfstream» πέταξε την περασμένη Τρίτη από Αθήνα για Λονδίνο και στη συνέχεια από εκεί για τις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειµένου να πάρει µέρος την Τετάρτη και την Πέµπτη στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, όπου συζητήθηκε και το θέµα των Σκοπίων.

Αντίθετα µε τον Αλέξη Τσίπρα, ο υπουργός Εθνικής Αµυνας, Πάνος Καµµένος, έφυγε από την Αθήνα το πρωί της Τετάρτης πετώντας µε εµπορική πτήση, µε την οποία ταξίδεψε και ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.

Ο κ. Καµµένος συνήθως για τα ταξίδια αυτά χρησιµοποιεί ένα από τα τρία κυβερνητικά αεροσκάφη -το «Gulfstream» και τα δύο «Embraer»γι’ αυτό και όπως έχουν αποκαλύψει τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» έχει κάνει ρεκόρ πτήσεων από το 2015 µέχρι φέτος.

Φαίνεται όµως ότι ύστερα από όλα όσα έχουν γραφτεί το τελευταίο διάστηµα για τη µετατροπή του στόλου των κυβερνητικών τζετ σε... αεροταξί, προτίµησε -ή µάλλον υποχρεώθηκενα πετάξει όπως όλος ο υπόλοιπος κόσµος. Οσο για τον υπουργό Εξωτερικών, αυτός, σε αντίθεση µε τον κ. Καµµένο, προτιµά τις εµπορικές πτήσεις ακόµα κι όταν πετάει σε πολύωρες διαδροµές.

Είναι άγνωστο πάντως αν οι δύο άνδρες στη διάρκεια της διαδροµής αντάλλαξαν, πέρα από τον τυπικό χαιρετισµό, άλλες κουβέντες, καθώς εδώ και καιρό οι σχέσεις τους βρίσκονται σε θερµοκρασίες... Σιβηρίας.

Πηγή: https://www.parapolitika.gr/article/ekopsan-to-kivernitiko-aeroskafos-ston-pano-kammeno