18 Αυγούστου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Σε καμμένο δάσος χτίστηκε το πατρικό του Τσίπρα

Στον τηλεοπτικό σταθμό του blue sky και στην εκπομπή του δημοσιογράφου Γιάννη Λοβέρδου, της Τετάρτης 7 Αυγούστου 2018, τηλεθεάτρια ονόματι Ελένη, κατήγγειλε στον αέρα ότι το πατρικό σπίτι του Αλέξη Τσίπρα στην Ρέα Εκάλης είναι "αυθαίρετο" όπως είπε. Σίγουρα βέβαια μετά από τόσα χρόνια και μετά από τόσες ρυθμίσεις το κτίσμα θα έχει νομιμοποιηθεί αφού η περιοχή θεωρείται πλέον "εντός σχεδίου πόλης", αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός πως το 1981 που χτίστηκε το σπίτι χτίστηκε μέσα σε καμμένο δάσος.

Αναλυτικά η καταγγελία της τηλεθεάτριας έχει ώς εξής: «Όταν άκουσα τον λόγο του κυρίου Τσίπρα πρί λίγο – σ.σ. στο Λαύριο – έγινα εκτός εαυτού και γι’ αυτό παρεμβαίνω. Το 1981, όταν κάηκε ένα μέρος της Πεντέλης πρός τον νότο, η φωτιά γύρισε και κάηκε απο πίσω, όλη η Ρέα της Εκάλης.

Εγώ μάλιστα τότε ήμουν πολύ μικρή και πηγαίναμε και σβήναμε τις φωτιές με τον Δήμο Αμαρουσίου και ξέρω πολύ καλά την περιοχή. Αυτή η περιοχή ήταν δάσος, μάλιστα είχε και αλεπούδες και λύκους.

Εκεί πέρα μετά απο πολλά χρόνια, οι έξυπνες τεχνικές εταιρείες έκαναν οικισμούς. Και σε έναν απο αυτούς τους οικισμούς έχει στηθεί στην αναδασωτέα έκταση, το πατρικό του κυρίου Τσίπρα, στην οδό Μετεώρων και Ολύμπου (Διόνυσος).

Ένα πολυτελέστατο τριώροφο με στρογγυλά μπαλκόνια, μπορείτε να πάτε να το δείτε επί τόπου. Στήν Ρέα της Εκάλης, στο καμμένο δάσος του 1981!

Άρα το πρώτο που πρέπει να γκρεμιστεί μέσα στο δάσος, είναι το σπίτι της μητέρας του κυρίου Τσίπρα. Αυτό ήθελα να πώ…».




Στις φωτογραφίες του Βαγγέλη Ρασσία είναι η μητέρα του Αλέξη Τσίπρα, Αρίστη, έξω από το σπίτι και προέρχονται από αποκλειστικό ρεπορτάζ της Ανθή Βούλγαρη

Ακούστε ολόκληρη την καταγγελία της στο παρακάτω βίντεο, στο 32:45.



Να σημειωθεί πως σε απάντηση αυτής της καταγγελίας ο κ. Λοβέρδος σημείωσε πως όλη η Κηφισιά είναι χτισμένη μέσα σε δάσος και άλλες περιοχές της Αττικής έχουν χτιστεί πάνω στα καμμένα.