21 Ιανουαρίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ-Οργή για τα κομματόσκυλα Παππά στην ΕΡΤ που κάνουν λόγο για μερικές δεκάδες διαδηλωτών και δεν έδειξαν το συλλαλητήριο

Τις έντονες διαμαρτυρίες τους εκφράζουν πολίτες κυρίως της Θεσσαλονίκης στα τοπικά ραδιόφωνα της πόλης, για το γεγονός ότι η ΕΡΤ και ειδικά η ΕΡΤ3 δεν μετέδωσαν ούτε για λίγα λεπτά της ώρας σκηνές από το μεγαλειώδες συλλαλητήριο ενώ έκανε λόγο για μερικές δεκάδες διαδηλωτές... 10 ΧΥγίτες, 10 παπάδες και 10 περίεργους.


Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Το ψήφισμα -«Η λαϊκή συνέλευση, αποφασίζει και εντέλλεται...»

"Λαϊκή συνέλευση" ΧΑΧΑΧΑ τους βαράνε με τα δικά τους μέσα

Με ψήφισμα για την μη χρήση του όρου «Μακεδονία» από την γειτονική ΠΓΔΜ, ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη.

Ο εκπρόσωπος της Συντονιστικής Επιτροπής της διοργάνωσης, Όθων Ιακωβίδης, ανέγνωσε το ψήφισμα του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία. Χαρακτήρισε μάλιστα το συλλαλητήριο ως «λαϊκή συνέλευση» και προειδοποίησε ότι...

ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΑΞΕΙ! Τζανακόπουλος λαϊκιστής ο Μητσοτάκης-ΣΥΡΙΖΑ: Πολυσυλλεκτικό το συλλαλητήριο αλλά το καπηλεύτηκαν ακροδεξιοί

Σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου της ΝΔ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Με αφορμή τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη κατά της χρήσης του ονόματος «Μακεδονία» από την ΠΓΔΜ, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος υποστήριξε: «Ο κος Μητσοτάκης με τις δηλώσεις του για το σημερινό συλλαλητήριο απέδειξε ότι είναι...

Μικρής έντασης επεισόδια στην Πάτρα -Ενας αστυνομικός τραυματίας [εικόνες]

Ενας αστυνομικός τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια μικρής έκτασης επεισοδίων που σημειώθηκαν απόψε στο κέντρο της Πάτρας.

Ειδικότερα, αστυνομικές δυνάμεις είχαν παραταχθεί στην οδό Γούναρη, προκειμένου να αποτρέψουν τη συνάντηση οπαδών δύο ποδοσφαιρικών ομάδων.

ΑΓΓΛΟΙ ΡΕ ΦΙΛΕ! ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ! Βίντεο: Οπαδός ούρησε στο μπουκάλι του τερματοφύλακα της ΚΠΡ!

Οπαδός της Μίντλεσμπρο κατούρησε στο μπουκάλι του αντίπαλου τερματοφύλακα και συνελήφθη στο ματς με την ΚΠΡ

Απίστευτο περιστατικό στο ματς της Μίντλεσμπρο με την ΚΠΡ. Οι οπαδοί της πρώτης πήραν ένα μπουκάλι από αυτά που είχε στην εστία του ο τερματοφύλακας της ΚΠΡ, Άλεξ Σμιθς, και ένας από αυτούς... κατούρησε πριν το πετάξει πίσω!


Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η σορός του Έλληνα γιατρού που πέθανε στις Άνδεις - "Τον άφησα δίπλα σε ένα βράχο να τον βρουν"

Στο νοσοκομείο της Μεντόσα βρίσκεται πλέον η σορός του Πατρινού καθηγητή νευροχειρουργικής, Δημήτρη Κωνσταντίνου, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία και να μπορέσει στη συνέχεια να μεταφερθεί στην Ελλάδα.

Αδωνις Γεωργιάδης για το συλλαλητήριο: «Φωνή Λαού οργή Θεού»

Ένα «Φωνή Λαού οργή Θεού» θα ήταν ίσως αρκετό μετά από ένα τετοιο Συλλαλητήριο αλλά μια και πρέπει να γράψω λίγα λόγια ας το κάνω.

1ον Δεν υπάρχει τίποτε πιο εξοργιστικό από την προσπάθεια απαξίωσης του ελληνικού λαού που σήμερα αποφάσισε να διαδηλώσει. Εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου βγήκαν στο δρόμο όχι για το όποιο ιδιοτελές προσωπικό τους συμφέρον αλλά για την πατρίδα τους. Συναίσθημα ευγενές και ηρωικό.

ΥΠΕΞ: Δεν υπάρχει Έλληνας μεταξύ των θυμάτων στην Καμπούλ-Πως σώθηκαν οι δύο πιλότοι που ήταν εκεί

Διαβεβαιώνει πως οι δύο Έλληνες πιλότοι που ήταν στην αφγανική πρωτεύουσα είναι σώοι και αβλαβείς

Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών δεν επιβεβαιώνει ότι υπάρχει Έλληνας μεταξύ των θυμάτων από την επίθεση ενόπλων στο ξενοδοχείο Intercontinental στην Καμπούλ.


Μητσοτάκης: "Εντυπωσιακή η συμμετοχή στο συλλαλητήριο-Σέβομαι την ευαισθησία τους"-Η κίνηση ματ του Κυριάκου

Για «εντυπωσιακή συμμετοχή» στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για τη Μακεδονία, έκανε λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε ότι «σέβεται» και «συμμερίζεται» αυτή την ευαισθησία για το όνομα των Σκοπίων.

Συλλαλητήρια για τη Μακεδονία και σε Λονδίνο-Μάντσεστερ


Συλλαλητήριο έγινε και στην Στουτγκάρδη της Γερμανίας

Συλλαλητήρια κατά της χρήσης του όρου «Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο Λονδίνο και στο Μάντσεστερ.

Στο Λονδίνο το συλλαλητήριο διεξήχθη από απλούς πολίτες. Συγκεντρώθηκαν περίπου 300 άτομα με σημαίες, απήγγειλαν τον εθνικό ύμνο και τραγούδησαν τραγούδια για τη Μακεδονία, είπαν συνθήματα και αποχώρησαν ειρηνικά, υπό βροχή.


Γερμανία: «Ναι» στον κυβερνητικό συνασπισμό με την Μέρκελ είπε το κόμμα του Σουλτς

Με ψήφους 362 υπέρ και 279 κατά επί συνόλου 642, το έκτακτο συνέδριο του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) ενέκρινε σήμερα, στη Βόννη, την πρόταση της ηγεσίας του για συμμετοχή σε διαπραγματεύσεις με την Χριστιανική Ένωση (CDU/CSU), με στόχο την συγκρότηση μεγάλου κυβερνητικού συνασπισμού υπό την Άνγκελα Μέρκελ.


Βίντεο: Αστεροειδής με μέγεθος όσο το Burj Khalifa κατευθύνεται προς τη Γη

Έρευνα στο παρελθόν είχε αναφέρει πως εάν ένας τέτοιος αστεροειδής χτυπούσε τη Γη, τότε ο πλανήτης θα επέστρεφε στην εποχή των παγετώνων

Η NASA το παρακολουθεί και τον έχει χαρακτηρίσει «δυνητικά επικίνδυνο». 

Ο λόγος για τον αστεροειδή με το όνομα 2002 AJ129 που ταξιδεύει προς τη Γη με ταχύτητα 67.000 μίλια ανά ώρα (107.830 χιλιόμετρα/ώρα).


ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑ! ΡΕΥΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ GAY PRIDE ΡΕ! «Ο Μπουτάρης αρνήθηκε να δώσει ρεύμα στους διοργανωτές»

Του Γιάννη Νάκου

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ.Μπουτάρης, αρνήθηκε να δώσει ρεύμα στους διοργανωτες του συλλαλητηρίου. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες όλη η διοργάνωση του συλλαλητηρίου έγινε με μέριμνα και ευθύνη των διοργανωτών, οι οποίοι είχαν από χθες το βράδυ δικές τους γεννήτριες και δικό τους εξοπλισμό.

Πανικός στο Μαξίμου από το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης

Δεν επιβεβαιώθηκαν οι προσδοκίες που υπήρχαν στο κυβερνητικό στρατόπεδο για αποτυχία

Τον απόλυτο πανικό έχει προκαλέσει στο Μέγαρο Μαξίμου και την κυβέρνηση το μεγαλειώδες συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για τη Μακεδονία, με το αίτημα να είναι να μην συμπεριληφθεί ο όρος Μακεδονία στην ονομασία της ΠΓΔΜ κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων που είναι σε εξέλιξη υπό την αιγίδα του ΟΗΕ.


Τέλος η παράσταση «Πετάει-πετάει» -Μετά το επεισόδιο Παυλίδου-Παπαγιάννη

Αυλαία κατεβάζει η παράσταση «Πετάει Πετάει» στο «Χυτήριο» μετά το περιστατικό μεταξύ της Σοφίας Παυλίδου και του Μάνου Παπαγιάννη.

Η Βάσια Παναγοπούλου, σύμφωνα με το E, κατεβάζει την παράσταση, καθώς δεν γίνεται να υπάρξει αντικατάσταση μέσα σε πέντε ημέρες, καθώς χρειάζονται ενάμιση με δύο μήνες πρόβα. Γι΄αυτό και η παράσταση κατεβαίνει.


ΛΥΣΣΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΠΑΣΟΚων! Το σχόλιο-φαρμάκι του Χατζησωκράτη για την συμμετοχή της Καϊλή στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Με ένα σχόλιο-φαρμάκι αντέδρασε ο Δημήτρης Χατζησωκράτης στην συμμετοχή της ευρωβουλευτού της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Εύας Καϊλή, στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη.

Φοβάται διάσπαση – Προσέφυγε σε συνταγματολόγους ο Τσίπρας

Όταν οι νομικές υπηρεσίες του Μεγάρου Μαξίμου αντιλήφθηκαν ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην υπερψηφίσει ο κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος μια ενδεχόμενη συμφωνία που θα έρθει στη Βουλή μέχρι τα τέλη Μαΐου για την επίλυση του ζητήματος του ονόματος της γειτονικής FYROM εάν εμπεριέχει τον όρο «Μακεδονία», αμέσως μπήκαν στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και άνοιξαν ένα αρχείο Excel που έχουν στον σκληρό δίσκο.

BINTΕΟ-ΤΟ ΣΚ@ΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ! Η στιγμή που πολίτες κυνηγάνε τον Ζουράρι απ' το συλαλλητήριο


Για φασιστική ενέργεια κάνουν λόγο οι ψεκασμένοι ΑΝΕΛ αφού προφανώς μόνο τον Πάχτα επιτρέπεται να λιντσάρουν κατόπιν προτροπής του αρχηγού τους-Συντονιστική Επιτροπή Συλλαλητηρίου: Μεμονωμένο περιστατικό η επίθεση κατά Ζουράρι



Επίθεση από πολίτες δέχθηκε ο Κώστας Ζουράρις, ο οποίος θεωρεί τον κόσμο τόσο Μ@ΛΑΚΑ που ξέχασε ότι έλεγε "θα ψηφίσω να λέγονται Μακεδονία αν το πει ο ΣΥΡΙΖΑ". Ο γνωστός απατεώνας πολιτικός θέλησε να δώσει το παρών στο συλλαλητήριο κατά της χρήσης του όρου «Μακεδονία» από τα Σκόπια.


Πρετεντέρης: Επτά λάθη για ένα όνομα

"Τα επτά λάθη της κυβέρνησης που εκτροχιάζουν το Μακεδονικό. Ποιοι και γιατί τζογάρουν την χώρα" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στο ΒΗΜΑ:

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Έδειραν και πήραν στο κυνήγι τον Ζουράρι

Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε ο Κώστας Ζουράρις, ο οποίος δίνει το παρών στο συλλαλητήριο κατά της χρήσης του όρου «Μακεδονία» από τα Σκόπια.

Συγκεντρωμένοι καθύβρισαν και χτύπησαν τον τέως υφυπουργό Παιδείας, ενώ σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, τον...

Τζιτζικώστας: Η κυβέρνηση να ζητήσει την αντικατάσταση του Νίμιτς (ΦΩΤΟ)

Την αντίδραση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, προκάλεσαν οι δηλώσεις του διαμεσολαβητή του ΟΗΕ για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, Μάθιου Νίμιτς, ο οποίος αποκάλεσε «Μακεδόνα», έναν συνομιλητή του από την πλευρά των Σκοπίων.


ΒΙΝΤΕΟ-Θεσσαλονίκη: Καίγεται υπό κατάληψη διατηρητέο κτίριο στη Λεωφόρο Στρατού

Πυρκαγιά σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή σε διατηρητέο κτιριο που βρίσκεται στη συμβολή της Λεωφόρου Στρατού με την Σαρανταπόρου. Το κτίριο ήταν ύπο κατάληψη.


ΓΕΛΑΝ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ! Πόσους διαδηλωτές εκτιμά η ΕΛΑΣ του ΣΥΡΙΖΑ ότι έδωσαν το παρών στο συλλαλητήριο η αστυνομία

Πολλές ήταν οι εκτιμήσεις για τον αριθμό των διαδηλωτών που έδωσαν το παρών στο σημερινό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Σύμφωνα με την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, «από ώρα 13:00 σήμερα (21-01-2018) πραγματοποιείται εκδήλωση με τη συμμετοχή περίπου...

BINTEO-Νίκος Λυγερός: Δεν γονατίζουμε, δεν σκύβουμε το κεφάλι- Η Μακεδονία είναι ελληνική

"Τα Σκόπια δεν πρόκειται να μπουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση εάν δεν το επιτρέψει η Ελλάδα" σημείωσε από το βήμα του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία, στη Θεσσαλονίκη, ο ερευνητής, Νίκος Λυγερός.


BINTEO-Ηθοποιός καταγγέλλει περιστατικό με Καλυβάτση – Παυλίδου - Σε απόγνωση η Βάσια Παναγοπούλου

Απρόσμενη τροπή στην υπόθεση Παπαγιάννη - Παυλίδου.

Τη στιγμή που η Βάσια Παναγοπούλου ανακοίνωσε ότι αναγκάζεται να σταματήσει την παράσταση «Πετάει Πετάει» στο θέατρο Χυτήριο, ο Μένιος Φουρθιώτης έκανε μια αποκάλυψη.

Σύμφωνα με όσα είπε ο παρουσιαστής στον αέρα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά»:

Το "γαλάζιο" παρέακι στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία και η φωτογραφία στο άγαλμα του Καραμανλή (ΦΩΤΟ)

Στη Θεσσαλονίκη για το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία βρέθηκαν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας από τη Βόρεια Ελλάδα.

Το "παρών" μεταξύ άλλων, έδωσαν ο βουλευτής...

Έφεδροι τραγούδησαν το "Μακεδονία Ξακουστή" και έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Έφεδροι ειδικών δυνάμεων έφτασαν στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην ομώνυμη Λεωφόρο της Θεσσαλονίκης, τραγουδώντας το "Μακεδονία Ξακουστή".

Οι έφεδροι, οι οποίοι συμμετέχουν στο συλλαλητήριο, κατέθεσαν στεφάνια στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου κι έψαλαν τον Εθνικό μας Ύμνο.


ΒΙΝΤΕΟ-Ο κομμουνιστής παππάς των Ανωγείων στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης: Λέμε όχι στη σπίλωση της ιστορίας μας

Ο π. Ανδρέας Κεφαλογιάννης από την Κρήτη, ήταν ένας από τους ομιλητές που ανέβηκαν στο βήμα του συλλαλητηρίου, το οποίο πραγματοποιείται στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης κατά της χρήσης του όρου "Μακεδονία" στην ονομασία των Σκοπίων.


Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Εντυπωσιακές φωτογραφίες από drone [εικόνες]

Στις 800.000 ανεβάζουν τελικά οι διοργανωτές το πλήθος που συγκεντρώθηκε στη Θεσσαλονίκη για το συλλαλητήριο κατά της χρήσης του όρου «Μακεδονία» από το κράτος των Σκοπίων.

ΒΙΝΤΕΟ-Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία -Φραγκούλης Φράγκος: Θα μας βρουν μπροστά τους

[ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΝΔ! Δια της σιωπής άφησε εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο να καθοδηγείται απ' τον Φραγκούλη ο οποίος είναι μεν άριστος αξιωματικός αλλά κατά τ' άλλα... μας ψεκάζουν οι Γερμανοί]

Ο στρατηγός εν αποστρατεία Φραγκούλης Φράγκος ήταν ο κεντρικός ομιλητής στο συλλαλητήριο για την υπεράσπιση του ονόματος της Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη.

Διεμήνυσε πως «θα μας βρουν μπροστά τους. Δεν είμαστε έρμαια, τελείωσαν αυτά. Θα προστατέψουμε τη Μακεδονία μας».


BBC: Ελληνας ανάμεσα στους νεκρούς της επίθεσης στο ξενοδοχείο στην Καμπούλ

Ενας Έλληνας βρίσκεται μεταξύ των θυμάτων της επίθεσης στο ξενοδοχείο Intercontinental στην Καμπούλ, όπως αναφέρει το BBC.

Το βρετανικό δίκτυο αναφέρει πως 14 ξένοι επισκέπτες έχουν βεβαιωθεί ως νεκροί.


Πρωταθλητές Ευρώπης στο καλλιτεχνικό πατινάζ με Παγκόσμιο ρεκόρ Παπαδάκη-Σιζερόν

Είναι οι κορυφαίοι στον κόσμο και το απέδειξαν πανηγυρικά για ακόμη μία φορά.

Η -ελληνικής καταγωγής- Γαλλίδα, Γκαμπριέλα Παπαδάκη και ο συμπατριώτης παρτενέρ της, Γκιγιόμ Σιζερόν, κατέκτησαν το πρωτάθλημα Ευρώπης στο καλλιτεχνικό πατινάζ, που φιλοξενήθηκε στην Μόσχα.


“Πυρά” Γεωργιάδη - Κουμουτσάκου κατά “αντιεξουσιαστών” και Τόσκα για το συλλαλητήριο

Λάβροι και δηκτικοί κατά όσων επιτέθηκαν το πρωί σε λεωφορείο που μετέφερε πολίτες στην Θεσσαλονίκη για το συλλαλητήριο για το Σκοπιανό εμφανίστηκαν ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης και ο Τομεάρχης Εξωτερικών του κόμματος, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ταξίδι χωρίς επιστροφή στον Αρη- Το σχέδιο εποικισμού και η επιλογή των πρώτων εποίκων

Ο «πατέρας» του προγράμματος εποικισμού του Αρη «Mars One», Mπανς Λάνσντορπ ελπίζει ότι κάποια μέρα οι άνθρωπου θα κατοικούν σε ιπτάμενα μπαλόνια γύρω από την ατμόσφαιρα της Αφροδίτης και προετοιμάζει την πρώτη αποστολή ανθρώπων στον Αρη, χωρίς επιστροφή, που θα γίνει το 2031.

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛ@ΚΕΣ! FT: Φιλικά χτυπήματα στην πλάτη αλλά όχι δόση για την κυβέρνηση

Οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης αναμένεται να δώσουν εύσημα στην Ελλάδα για τα πρόσφατα βήματα βελτίωσης των δημοσιονομικών, αλλά και τη δόση, εκτιμούν οι Financial Times, σε δημοσίευμα για το Eurogroup της Δευτέρας.


Αντετοκούνμπο: Δεν έχω πρόθεση να λείψω από την Εθνική ομάδα

Μπορεί η αποχώρησή του από την Εθνική το καλοκαίρι να προκάλεσε πολλές συζητήσεις, ωστόσο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έχει πρόθεση να απέχει και στο μέλλον, όπως δήλωσε στην Gazzetta Dello Sport.


ΚΟΤΕΣ! Θεσσαλονίκη: Άπλυτοι άρπαξαν σημαίες από 15χρονα κορίτσια- Συμπλοκή με περαστικούς

Επεισόδιο σημειώθηκε πριν από λίγο στην περιοχή της Καμάρας, όπου είναι προγραμματισμένη για τη 1 το μεσημέρι αντισυγκέντρωση αντιεξουσιαστών, ενάντια στο συλλαλητήριο που πραγματοποιείται σήμερα στην πόλη, για το όνομα της ΠΓΔΜ.


Γερμανίδα που είχε ενταχθεί στο Ισλαμικό Κράτος καταδικάστηκε σε θάνατο

Δικαστήριο της Βαγδάτης καταδίκασε σε θάνατο μία Γερμανίδα πολίτη, μαροκινής καταγωγής, επειδή εντάχθηκε στο Ισλαμικό Κράτος. Είναι η πρώτη φορά που η ιρακινή δικαιοσύνη επιβάλει την εσχάτη των ποινών σε μία Ευρωπαία.


ΝΔ: Τι δεν μας είπε ο κ. Τσίπρας στη συνέντευξη

«Οσες συνεντεύξεις και να δώσει ο κ. Τσίπρας, τον απολογισμό θα τον κάνουν οι Έλληνες», σχολίασε η ΝΔ, αναφορικά με τα όσα είπε ο πρωθυπουργός στο «Εθνος της Κυριακής».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει λόγο για τρία χρόνια χαμένα και αναφέρεται σε όσα δεν είπε ο κ. Τσίπρας στη συνέντευξη.


ΒΙΝΤΕΟ-Μητροπολίτης Αμβρόσιος: Προτιμώ να με αποκαλείτε φασίστα, όχι όμως κατσαπλιά - ΒΙΝΤΕΟ

Συλλαλητήριο για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων πραγματοποιήθηκε στο Αίγιο με πρωτοβουλία τους Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιου.

Μητσοτάκης: Η τρομοκρατία στην Ελλάδα θα τελειώσει

Στο ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα της τρομοκρατίας στην Ελλάδα, που τελέστηκε στη Μητρόπολη Αθηνών με πρωτοβουλία του Συλλόγου Αλληλεγγύης «Θάνος Αξαρλιάν» παρέστη σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.


ΒΙΝΤΕΟ-Μετά το κράξιμο και αφού είδε τεράστια συμμετοχή ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ Άνθιμος εμφανίστηκε στο συλλαλητήριο

Παρά την επίσημη γραμμή της Εκκλησίας της Ελλάδος, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, βρέθηκε στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης και ανέβηκε στην εξέδρα όπου του είχαν στήθει και "θρονο". Ο Μητροπολίτης,απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό, από...

ΒΙΝΤΕΟ-Το πανό για τη Μακεδονία που κρέμασαν στην Τούμπα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

Την ώρα που στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται το συλλαλητήριο για κατά της χρήσης του όρου «Μακεδονία» από την ΠΓΔΜ στο γήπεδο της Τούμπας οι φίλοι του ΠΑΟΚ έστειλαν το δικό τους μήνυμα.

Σκάλα Λακωνίας: Συμπλοκή μεταξύ Πακιστανών με έναν νεκρό -Εισέβαλαν με ρόπαλα σε σπίτι

Αιματηρή κατάληξη είχε συμπλοκή μεταξύ Πακιστανών στη Σκάλα Λακωνίας, καθώς ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του.

Νωρίς το βράδυ του Σαββάτου, εννέα Πακιστανοί εισέβαλαν σε σπίτι που διέμεναν 8 ομοεθνείς τους, κρατώντας αυτοσχέδια ρόπαλα.

ΝΑΙ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΟΤΕ! Σταμάτησε την απεργία πείνας ο Χριστόδουλος Ξηρός

Την απόφαση να σταματήσει την απεργία πείνας που είχε ξεκινήσει στις 23 Δεκεμβρίου 2017 έλαβε ο Χριστόδουλος Ξηρός, όπως ανακοίνωσε με δήλωσή του σε ιστοσελίδα του αντιεξουασιαστικού χώρου.


Θεοδωρικάκος: Οταν διαπραγματεύεται ο Τσίπρας, η Ελλάδα παθαίνει ζημιά

Την απαισιοδοξία του για την επίλυση του Σκοπιανού εξέφρασε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Η κυβέρνηση διαπραγματεύεται εν κρυπτώ και ο ελληνικός λαός γνωρίζει από το 2015 ότι, όταν διαπραγματεύεται ο κ. Τσίπρας, η Ελλάδα και οι 'Ελληνες παθαίνουν ζημιά», σχολίασε για το θέμα ο συντονιστής στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας της ΝΔ.


ΒΙΝΤΕΟ-Απώθησαν ΧΑυγίτες από το Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

της Έλενας Καραβασίλη

Μισή ώρα μετά την προγραμματισμένη για την έναρξη του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία ακροδεξιοί προσπάθησαν να πλησιάσουν τον Λευκό Πύργο. Στο ύψος του Ξαρχάκου μαυροφορεμένοι άνδρας έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους έκαναν κάθοδο ώστε να φτάσουν στο σημείο που λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή το συλλαλητήριο.

Βενεζουέλα: Ή θα κάνουμε πλιάτσικο ή θα πεθάνουμε από την πείνα -Τραγικές καταστάσεις

Μέσα στην απελπισία τους, εξαιτίας των τραγικών ελλείψεων σε τρόφιμα, οι πολίτες της Βενεζουέλας υιοθετούν νέες τακτικής επιβίωσης.

Για παράδειγμα, στις 9 Ιανουαρίου, ένας πεινασμένος όχλος χρειάστηκε μόλις 30 λεπτά για να «καθαρίσει» ένα σούπερ μάρκετ, στην πόλη Πουέρτο Ορντάζ.

Διαδηλωτές πήγαν να δείρουν άπλυτους στην Καμάρα αλλά τους εμπόδισαν τα ΜΑΤ

Επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη στον πεζόδρομο της Δημητρίου Γούναρη στην Θεσσαλονίκη.

Ομάδα διαδηλωτών από το συλλαλητήριο προσπάθησε μέσω της Δημητρίου Γούναρη να φτάσει στην Καμάρα και να συμπλακεί με τους αντιεξουσιαστές που πραγματοποιούν αντισυγκέντρωση.


ΚΑΤΟ@ΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΡΕ! Ερντογάν μαινόμενος: Θα συντρίψω τους Κούρδους της Συρίας μέχρι να μην μείνει τίποτα!

"Θα συντρίψουμε όποιον απειλεί τον εθνικό αγώνα της Τουρκίας" είπε ο Τούρκος πρόεδρος - "Δεν μπορείτε να βασιστείτε στην υποστήριξη των ΗΠΑ για να νικήσετε την Τουρκία" συμπλήρωσε, απευθυνόμενος στους Κούρδους πολιτοφύλακες της YPG


BINTEΟ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ-Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία-Πάνω από 500.000 πολίτες συμμετείχαν

Για 500.000 συμμετέχοντες κάνουν λόγο οι διοργανωτές - Παρόντες όλοι οι βουλευτές Βορείου Ελλάδος της ΝΔ και των ΑΝΕΛ, ο μητροπολίτης Άνθιμος, ο περιφερειάρχης Τζιτζικώστας και η ευρωβουλευτής Καϊλή - Η ΕΛΑΣ του ΣΥΡΙΖΑ εγκλώβισε πούλμαν στα Μάλγαρα για να μην συμμετάσχουν