08 Φεβρουαρίου 2018

ΕΓΓΡΑΦΟ-ΚΛΑΙΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑίο! Τελικά αντί για τον Σαμαρά το FBI ελέγχει τον Χατζηνικολάου


Φρόντισε να κάνει την αποκάλυψη ΣΥΡΙΖΑ ότι ο Σαμαράς είναι σε έγγραφο του FBI, κάνοντας τον βλάκα αφού στο έγγραφο το FBI απαντάει στην Τουλουπάκη που ρώτησε αν μπορεί να χρησιμοποιήσει την έρευνα του FBI στη δικιά της έρευνα για 7 πολιτικούς (δες εδώ)... αυτό που ξέχασε όμως να μας πει είναι ότι τελικά στην έρευνα που κάνει το FBI στις ΗΠΑ (το FBI στις ΗΠΑ και όχι η ΣΥΡΙΖΑία Τουλουπάκη στον Άρειο Πάγο) οι εκεί προστατευόμενοι μάρτυρές (όχι σαν τους ψευδομάρτυρες ΣΥΡΙΖΑ εδώ) αποκάλυψαν ότι τελικά είχε...

"Σκάνδαλο" Novartis: Προς προανακριτική οδεύει ο ΣΥΡΙΖΑ -Την Δευτέρα συνέρχεται η ΚΟ

Προς προανακριτική φαίνεται ότι οδεύει ο ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα του σκανδάλου της Novartis.

Μια απόφαση η οποία θα επικυρωθεί πιθανόν αύριο Παρασκευή στη συνεδρίαση του προεδρείου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και θα ανακοινωθεί την Δευτέρα στην συνεδρίαση της Κ.Ο την οποία συγκάλεσε ο Αλέξης Τσίπρας.


ΕΝΩ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ... ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ! Ο Έλληνας απότακτος αστυνομικός μέσα απ' τις αλβανικές φυλακές: Μου φορτώσανε το φόνο-ΒΙΝΤΕΟ

"Είμαι αθώος", τονίζει μέσα από τις φυλακές Ελμπασάν όπου έχει προφυλακιστεί, ο απότακτος αστυνομικός από την Άρτα, ο οποίος κατηγορείται ότι δολοφόνησε με τέσσερις σφαίρες έναν Αλβανό βαρόνο ναρκωτικών. "Η αλβανική αστυνομία ήθελε να βρει ένα εξιλαστήριο θύμα για να εξιχνιάσει, και καλά, αυτή την υπόθεση", δήλωσε ο 41χρονος και πρόσθεσε: "Και βρήκε κάποιον, επειδή είχαν δώσει κάποια στοιχεία με το ύψος το δικό μου και το μούσι".


Βίντεο: Οι τελευταίες στιγμές του 18χρονου μοντέλου που έπεσε από τον 20ό όροφο στη Μαλαισία

Τις τελευταίες δραματικές στιγμές του 18χρονου μοντέλου από την Ολλανδία, Ιβάνα Σμιτ, λίγο πριν βρεθεί νεκρή πέφτοντας από διαμέρισμα 20ού ορόφου στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας, έχουν καταγράψει οι κάμερες του κλειστού κυκλώματος του κλαμπ, όπου διασκέδαζαν προτού καταλήξουν στο διαμέρισμα του ζεύγους swinger.

La Stampa για την ονομασία των Σκοπίων: Οι αλλαγές στα ονόματα κρατών... συμβαίνουν

Με αφορμή τη διαμάχη Ελλάδας-Σκοπίων για την ονομασία, η ιταλική εφημερίδα La Stampa δημοσιεύει ανάλυση σχετικά με τη διαδικασία επιλογής ονόματος από ένα κράτος.


Novartis: Αυτή είναι η δικογραφία που κατασκεύασε ο ΣΥΡΙΖΑ με ψευδομάρτυρες


Στη δημοσιότητα ήρθε η ογκωδέστατη δικογραφία της υπόθεσης Novartis, η οποία εμπλέκει γιατρούς, πρώην στελέχη της εταιρείας και πολιτικά πρόσωπα στην Ελλάδα, με τις καταθέσεις τριών μαρτύρων με ψευδώνυμα.


ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ! Θεσσαλονίκη: Αυτοκτόνησε 25χρονος πηδώντας από την ταράτσα -Δεν πρόλαβαν να τον εμποδίσουν

Με τραγικό τρόπο έδωσε τέλος στη ζωή του νεαρός 25 ετών στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης το βράδυ της Πέμπτης.


ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ! Ζητήσε αναβολή ο Βαξεβάνης στη εκδίκαση της αγωγής που του 'χει κάνει η Μαρέβα


Σήμερα εκδικαζόταν η αγωγή της κας Μαρέβας Γκραμπόφσκι κατά του κ. Βαξεβάνη για συκοφαντική δυσφήμιση μέσω των πρόσφατων δημοσιευμάτων που την ενέπλεκαν στην υπόθεση των Panama Papers.


ΑΣΕ ΡΕ! ΣΤΑ 4 ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΕΙ Ο ΦΙΛΗΣ! Δημήτρης Καμμένου για Νovartis: Δεν προκύπτει εμπλοκή πολιτικού – Ο Πολάκης γνώριζε [βίντεο]

Για την υπόθεση της Novartis μίλησε μεταξύ άλλων ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος, καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Δεν προκύπτει ότι έχουν φύγει λεφτά από κάποιον άνθρωπο της novartis και να έχουν πάει σε κάποιον πολιτικό. Το σκάνδαλο υπάρχει. Υπήρχε σκάνδαλο χρηματισμού χιλιάδων γιατρών με υλικών ή άυλων τρόπων.

«Μπάζουν» νερά τα «αρχαιο-μακεδονικά» μέγαρα του Γκρούεφσκι στα Σκόπια

Το φιλόδοξο πρότζεκτ του πρώην πρωθυπουργού να κάνει την πόλη «αρχαιοπρεπή» Ντίσνεϊλαντ κόστισε 800 εκατ. ευρώ και ήδη καταρρέει

Οι φαραωνικές κατασκευές που κληροδότησε ο Νίκολα Γκρούεφσκι στο κέντρο των Σκοπίων, σε μία προσπάθεια το συνδέσει τη σλαβική πλειοψηφία με την αρχαία Μακεδονία, φαίνεται πως… «μπάζουν» νερά.

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μαξίμου για τη Novartis – Αύριο οι αποφάσεις της κυβέρνησης

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για την υπόθεση της Novartis και την γραμμή που προτίθεται να ακολουθήσει η κυβέρνηση.

Μετά την σύσκεψη στο Μαξίμου δεν έγιναν ανακοινώσεις.


Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΓΑΖΕΙ Τ' ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥ! Η Λίτσα Πατέρα αλλιώς -Ντύθηκε σέξι καθαρίστρια [βίντεο]

Μια διαφορετική πλευρά της έδειξε στο Πρωινό η αστρολόγος Λίτσα Πατέρα, κάνοντας εμφάνιση με μια σέξι αποκριάτικη στολή.

Αν και η ομάδα της Φαίης Σκορδά είχε εμπνευστεί από τη σειρά «Γοργόνες Και Μάγκες», η αστρολόγος είπε να κάνει αλλαγή και να ντυθεί... καθαρίστρια.


Ενταση στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης: Μικρομέτοχοι του ΟΑΣΘ κατά του Στέλιου Παππά [βίντεο]

Την προσωρινή διακοπή του δημοτικού συμβουλίου προκάλεσε η ένταση μεταξύ μικρομετόχων του ΟΑΣΘ και του προέδρου του Οργανισμού, Στέλιου Παππά.


Αχτσιόγλου: Μπορούμε να εξετάσουμε σταδιακή αύξηση του κατώτατου μισθού

[Μαλ@κα μου αυτή έχει γεράσει 10 χρόνια! Είναι 30 ξερωγω και φαίνεται 40!]

Για την ανάγκη αύξησης του κατώτατου μισθού μίλησε η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, στο πλαίσιο της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε για την παρουσίαση της ετήσιας ειδικής έκδοσης του Economist για την Ελλάδα και την Κύπρο «Ο Κόσμος το 2018».


ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις για Novartis: Σκοπός της ζωής μου να κλείσω στη φυλακή τους σκευωρούς

«Με την πρώτη φορά αριστερά και τον Πολάκη η Novartis έχει αυξήσει τα μερίδια αγοράς της. Δεν είναι ικανοί ούτε μία σκευωρία να στήσουν»

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ μίλησε απόψε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην υπόθεση της Novartis, τονίζοντας: «Είναι σκοπός της ζωής μου να πάνε αυτοί οι σκευωροί στη φυλακή».

ΘΕΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ! Με τεράστια σημαία πικάρουν οι Περιστεριώτες τον ΠΑΟΚ για τα οφσάιντ [βίντεο]

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στη ρεβάνς της Τούμπας για τον τελευταίο χρονικά προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με μια τεράστια σημαία βοηθού να κάνει την εμφάνισή της στο γήπεδο του Περιστερίου.


Ο Αδωνις αναγκάστηκε να καλέσει το Star για να αποδείξει ότι η Novartis δεν του έκανε ανακαίνιση [βίντεο]

Αντιμέτωπος με απίστευτες και αστήρικτες καταγγελίες των προστατευομένων μαρτύρων που καταθέτουν εναντίον του, στην δικογραφία Novartis, ο Αδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε ότι θα καταφύγει στη δικαιοσύνη.


"ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ" ΕΝΝΟΕΙ! "Μοσκοβισί: Ευχαριστώ τον κύριο Τσίπρα για τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει

«Μετά το πρόγραμμα όλα θα πρέπει να βασιστούν σε μια στρατηγική της ελληνικής πλευράς», είπε ο Ευρωπαίος Επίτροπος και συμπλήρωσε: «Η Ελλάδα πρέπει να ξαναγίνει μια κανονική χώρα, με μια στρατηγική ανάπτυξης»


Εκρηκτική κατάθεση του Άδωνι στην Εξεταστική - Πυρά κατά Παπαγγελόπουλου και Πολάκη - ΒΙΝΤΕΟ

Εκρηκτική ήταν η κατάθεση του Άδωνι Γεωργιάδη στην Εξεταστική Επιτροπής για την Υγεία. Οι τόνοι ανέβηκαν με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ να δηλώνει ότι θα κάνει τα πάντα για να βρεθεί απέναντι στον φυσικό του δικαστή.

Οριστικό τέλος για το Mega -Η ανακοίνωση αποχώρησης του ομίλου Βαρδινογιάννη

Δυσάρεστα νέα για τους εκατοντάδες εργαζόμενους στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο οποίος βάζει πλέον οριστικά λουκέτο.

Και αυτό διότι σύμφωνα με ανακοίνωσή της η εταιρεία Ascope Trading Ltd, συμφερόντων του  ομίλου Βαρδινογιάννη που μετείχε στο ΔΣ της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ (MEGA), ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το εταιρικό σχήμα.

ΑΡΓΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ! Ξυδάκης για Novartis: Να μην μετατραπεί σε αρένα η πολιτική ζωή

Ενδεικτικές των δεύτερων σκέψεων που κάνει τώρα η κυβέρνηση αναφορικά με την διαχείριση της υπόθεσης NOVARTIS είναι οι δηλώσεις του Νίκου Ξυδάκη στη Βουλή στο περιθώριο της συζήτησης νομοσχεδίου για το περιβάλλον.


Πήγαν να επισκεφθούν πολιτικούς στη Βουλή και κατέληξαν στον εισαγγελέα

Το σκανάρισμα στις ταυτότητές τους από τα ειδικά μηχανήματα έδειξαν ότι απαχολούσαν τις Αρχές - Για τον έναν εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για πλαστογραφία και απάτη


Μητσοτάκης: Αδιανόητη για τη ΝΔ και εμένα προσωπικά η άδεια σε Κουφοντίνα - ΒΙΝΤΕΟ

«Οι άδειες στον Κουφοντίνα, για τη Νέα Δημοκρατία και εμένα προσωπικά είναι αδιανόητες. Όχι μόνο γιατί δεν έχει δείξει την παραμικρή μεταμέλεια για τις εν ψυχρώ δολοφονίες του, αλλά και γιατί παραμένει ο ιδεολογικός καθοδηγητής μιας νέας γενιάς τρομοκρατών», αναφέρει μεταξύ άλλων σε δήλωσή του για τη νέα άδεια του «Λουκά» της 17Ν ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Novartis: Προβληματισμός στον ΣΥΡΙΖΑ για τους χειρισμούς -Την Δευτέρα συνέρχεται η Κ.Ο

Μαραθώνιες είναι οι διαβουλεύσεις σε κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τα επόμενα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσει το κυβερνών κόμμα στη Βουλή σε σχέση με τη διαχείριση της σκανδαλώδους υπόθεσης NOVARTIS.


Ν.Δ. για Ρουβίκωνα: Η προστατευόμενη «συλλογικότητα» της κυβέρνησης δρα ανεξέλεγκτη

“Αντί ο κ. Τόσκας να μετρά με τη μεζούρα τον αριθμό των διαδηλωτών, θα ήταν πιο χρήσιμο να ασχοληθεί με το Ρουβίκωνα και τους διάφορους γνωστούς – αγνώστους οι οποίοι δρουν απολύτως ανεξέλεγκτα”, τονίζει ο αναπληρωτής τομεάρχης Eσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Μάξιμος Χαρακόπουλος.


Ανώτατη πηγή ΝΔ: Εκτός από ποινικοποίηση έχουμε Πολωνοποίηση της πολιτικής ζωής

Επίθεση στην κυβέρνηση για απουσία διάκρισης των εξουσιών και έλλειψη κράτους δικαίου, με αφορμή την υπόθεση Novartis εξαπολύει ανώτατη πηγή της ΝΔ.


ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ "ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ" ΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ! Novartis: Σαράκης: Το σύστημα είναι σε πανικό. Φοβάμαι για τη ζωή μου

«Οι τρεις μάρτυρες που εκπροσωπώ στο σκάνδαλο Novartis προστατεύονται από τις αμερικανικές αρχές γιατί οι καταθέσεις τους κρίθηκαν αξιόπιστες», δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο δικηγόρος Παύλος Σαράκης.

ΜΑ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ! Μόνο στην Ελλάδα κατηγορούνται πολιτικοί για την υπόθεση Novartis

Οι αθέμιτες πρακτικές της φαρμακοβιομηχανίας Novartis έχουν καταγγελθεί και καταδικαστεί παγκοσμίως, ήδη από το 2003.

Η εταιρεία-κολοσσός της Ελβετίας πλήρωσε πολλά εκατομμύρια δολάρια πρόστιμα και καταδικάστηκε, σε πολλές χώρες στον κόσμο, για δωροδοκία γιατρών και κρατικών υπαλλήλων ή για παράνομες πρακτικές στον χώρο του φαρμάκου. Μόνο στην Ελλάδα, μέσω τριών προστατευομένων μαρτύρων, κατηγορήθηκαν πολιτικά πρόσωπα για δωροδοκία.


ΓΥΦΤΟΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ! Άρπαξαν το πιστόλι από αστυνομικό με πολιτικά στο Μενίδι - ΤΩΡΑ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, Ρομά άρπαξαν το πιστόλι από αστυνομικό με πολιτικά στο Μενίδι.

Τζαβάρας (ΝΔ): Δεν δικαιούνται το καθεστώς προστασίας οι ανώνυμοι μάρτυρες στην υπόθεση Novartis

Όπως γράψαμε εδώ από χθες...

Επικαλείται τις δηλώσεις Πολάκη και σημειώνει ότι προϋπόθεση για να υπαχθεί κάποιος σε καθεστώς προστασίας μάρτυρα είναι, πρώτον, να μην εμπλέκεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο στην ερευνώμενη υπόθεση και δεύτερον να μην αποσκοπεί σε ίδιον όφελος


Βίντεο: Κατέρρευσε το ιστορικό Θεογέφυρο της Ηπείρου

Τα αίτια δεν μπορούν να προσδιοριστούν με ακρίβεια αν και οι πρώτες εκτιμήσεις αποδίδουν την κατάρρευση στις μεγάλες ποσότητες νερού που δέχθηκε ο ποταμός
Ένα από τα σπάνια μνημεία της φύσης, το Θεογέφυρο της Ηπείρου αποτελεί παρελθόν. Ο μοναδικός θησαυρός κι ένα από τα αξιοθέατα στην περιοχή της Ζίτσας, κατέρρευσε σήμερα το μεσημέρι.

Νέες κυρώσεις κατά Μαδούρο προτείνει το Ευρωκοινοβούλιο -Απείχε ο Παπαδημούλης [εικόνες]

Νέες κυρώσεις κατά του καθεστώτος του Νικολάς Μαδούρο στη Βενεζουέλα -και ειδικότερα κατά του Προέδρου και μελών της κυβέρνησης- προτείνει με ψήφισμα του το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

ΕΓΓΡΑΦΟ-Σαμαράς απαντά στην προπαγάνδα Χατζηνικολάου για το ΔΗΘΕΝ έγγραφο του FBI: Έτσι το μεθόδευσε η Τουλουπάκη


Δείτε το δήθεν έγγραφο του FBI το οποίο ουσιαστικά απαντά σε ερώτημα της Τουλουπάκη να χρησιμοποιήσει στοιχεία της έρευνας του FBI για τους 7 πολιτικούς και δεν είναι έγγραφο που αναφέρει πως το FBI έχει στοιχεία για αυτούς τους πολιτικούς

Ροζ σκάνδαλο στον Λευκό Οίκο με... απόχρωση ερωτικού τριγώνου

Σεξουαλικό σκάνδαλο ξέσπασε στον Λευκό Οίκο με πρωταγωνιστή έναν ανώτερο σύμβουλο του Ντόναλντ Τραμπ, που παραιτήθηκε μετά τις κατηγορίες από δύο πρώην συζύγους του ότι τις κακοποιούσε.

Λιντζέρης: Ένα χρόνο πριν τις καταθέσεις για την Novartis, με είχε ψάξει εισαγγελέας

[Πάντως για να τα λέμε όλα: Στον ΕΟΦ πέφτει ακόμα (παρότι πλέον ένα φάρμακο μπορεί να πάρει άδεια κυκλοφορίας σε όλη την ΕΕ παίρνοντας άδεια μόνο σε μία χώρα) πολύ χρήμα για εγκρίσεις ή ανανεώσεις αδειών φαρμάκων και προκειμένου να ανέβουν οι φάκελοι προς τα πάνω, αφού στο ελληνικό δημόσιο ο κάθε λαμόγιος ΔΥ μπορεί να καθυστερεί διεκπεραιώσεις χωρίς να μπορεί να τον ελέγξει κανείς... και κάποια στιγμή ο Λιντζέρης πρέπει να απαντήσει όχι για τις τιμές (που δεν τον πολυαφορούν) αλλά για τις εγκρίσεις και καθυστερήσεις φαρμάκων]

«Πρόκειται περί εξόφθαλμης μεθόδευσης» - Ο εισαγγελέας ήρθε σπίτι μου, επικαλούμενος καταγγελία για την υπόθεση Novartis, ένα χρόνο πριν, δηλώνει ο πρώην βουλευτής


Ήταν στημένη η απαγωγή του μοντέλου Κλόι Έιλινγκ; To βίντεο που την μαρτυρά

Αίσθηση προκάλεσε βίντεο κλειστού κυκλώματος που δείχνει το μοντέλο Κλόε Άιλινγκ να κρατά το χέρι του απαγωγέα της σε δρόμο του Τορίνου ένα 24ωρο πριν αφεθεί ελεύθερη.

Στο ΣτΕ καταφεύγει ο Τούρκος αξιωματικός στον οποίο έχει χορηγηθεί άσυλο

Στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών υπεβλήθη αίτημα η υπόθεση του Τούρκου συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου να εκδικαστεί ως πρότυπη δίκη στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ώστε η οποία απόφαση του ανωτάτου ακυρωτικού δικαστηρίου να καταλαμβάνει και τους υπόλοιπους επτά Τούρκους αξιωματικούς, οι οποίοι κατέφυγαν στην Αλεξανδρούπολη μετά το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016 στη γείτονα χώρα.

Πυρ και μανία στην Βόρειο Ελλάδα – Κήρυξαν ανεπιθύμητο τον Μπουτάρη

Εξοργισμένος δηλώνει ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος με τις δηλώσεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη ότι τα «χωριά Καστοριάς, Φλώρινας, Έδεσσας Αλμωπίας μιλούν τα σλαβομακεδόνικα σαν κανονική γλώσσα».

Καφριλίκια στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής-Πλακώθηκαν ΑΕΚτζήδες και κάτοικοι Γραμματικού!

Επεισόδια έλαβαν χώρα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής για το θέμα του ΧΥΤΑ Γραμματικού ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και κατοίκους της περιοχής.


Πρετεντέρης: Πρωθυουργός κριτής αντί κρινόμενος

"Ένας πρωθυπουργός είναι κρινόμενος, όχι κριτής. Θυμίζω οτι κι ένας άλλος πρωθυπουργός που έμπλεξε με κουκούλες ξεκίνησε όχι μόνο με λευκό ποινικό μητρώο αλλα υπηρξε και ήρωας της μικρασιατικής εκστρατείας και του Ελληνοαλβανικού πολέμου" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

Παπαθεοδώρου για Novartis: «Ζητάμε την εξαίρεση της Τουλουπάκη - Η κυβέρνηση παρενέβη στην εισαγγελία»

Ζητά την εξαίρεση της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη - «Πώς ο Ερντογάν μας είπε ότι πρώτα "λέμε στη δικαιοσύνη τι πρέπει να κάνει" και μετά κανονίζει τις υποθέσεις; Το ίδιο κάνει και ο Τσίπρας» είπε ο τομεάρχης Δικαιοσύνης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

ΒΙΝΤΕΟ ΕΠΟΣ! Δημοσιογράφος σε Αυλωνίτου: Είσαι άσχετη, 1000 ψήφους πήρες και μιλάς!


Το υπονοούμενο της βουλευτού προς τον δημοσιογράφο ότι εμπλέκεται στην υπόθεση Novartis, με τη φράση «δε σας συμφέρει…» ήταν η σπίθα που άναψε την φωτιά.


Βίντεο: Συνελήφθη Ρωσίδα χορεύτρια της κοιλιάς στην Αίγυπτο λόγω... έλλειψης εσωρούχου

Τον μπελά της βρήκε μια 31χρονη Ρωσίδα που πραγματοποιεί τουρνέ στην Αίγυπτο επιδεικνύοντας τις ομολογουμένως εξαιρετικές επιδόσεις της στον χορό της κοιλιάς.

Μέλος του Ρουβίκωνα καλεί σε θερμή υποδοχή για τον Δημήτρη Κουφοντίνα έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού

Κάλεσμα μέσω Facebook κάνει γνωστό μέλος του Ρουβίκωνα, προκειμένου να υπάρξει θερμή υποδοχή αύριο στις φυλακές Κορυδαλλού στον Δημήτρη Κουφοντίνα, τον οποίο και χαρακτηρίζει πρότυπο αγωνιστή.


ΜΠΑ; ΤΑ ΤΣΟΥΓΚΡΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ; Λούκα Κατσέλη: Απίθανη η δωροδοκία υπουργών από τη Novartis

Απίθανη χαρακτηρίζει τη δωροδοκία υπουργών και πρωθυπουργών από τη Novartis, η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Λούκα Κατσέλη.


ΒΙΝΤΕΟ-Επικό ξεβράκωμα Καββαδία από Άδωνι: «Διορίστηκες στην ΕΡΤ με φαξ απ' το γραφείο του Ανδριανού»


[Στο σημείο αυτό να πούμε κι ένα μεγαλοπρεπές ΟΡΣΕ στον αστείο Ανδριανό...]

«Διορίστηκες στην ΕΡΤ με φαξ από το γραφείο του Ανδριανού» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης – «Δεν διορίστηκα, ήμουν συμβασιούχος» απάντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: Ήταν η εποχή που στα ηγετικά κλιμάκια της ΝΔ ήταν ακομπλεξάριστοι...

Οι πολιτικές στοχεύσεις της υπόθεσης Novartis

Του Σάκη Μουμτζή

Ο κραυγαλέος τρόπος που εμφανίσθηκε η υπόθεση Novartis φανερώνει και τα κίνητρα των εμπνευστών της. Ποια είναι αυτά;

1. Πανικόβλητοι από τις εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου των συλλαλητηρίων, αντιλήφθηκαν πως αν δεν άλλαζαν αμέσως την πολιτική ατζέντα μπορεί να ξεσπούσε μια ανεξέλεγκτη χιονοστιβάδα αντιδράσεων.


Κυνηγοί κλωτσούν τον λύκο νομίζοντας ότι τον σκότωσαν - Δείτε τι συμβαίνει μετά... - ΒΙΝΤΕΟ


Μια παρέα κυνηγών στο Καζακστάν πυροβόλησε ένα λύκο. Πλησιάζοντας ένας από αυτούς κλώτσησε τον λύκο πιστεύοντας πως είναι νεκρός. Όμως το τραυματισμένο ζώο είχε ακόμα πνοή μέσα του και επιτέθηκε στον έντρομο κυνηγό.


ΒΙΝΤΕΟ-Πάντως όση λάσπη κι αν πετάνε δε σταματάνε να προσφέρουν γέλιο


Να εδώ ο δοτός, απ΄ το Αιγάλεω, εκπρόσωπος του κυβερνητικού θιάσου εξηγεί πριν ακριβώς ένα χρόνο ποιος ήταν ο δεδηλωμένος πρωτεύων στόχος της κυβέρνησης....

Οργισμένη δήλωση Στουρνάρα για λάσπη Novartis: Στόχος η αποπομπή μου από την Τράπεζα της Ελλάδος

"Η προσπάθεια κάποιων να με εμπλέξουν, προσωπικά και οικογενειακά, στο σκάνδαλο Novartis, θα πέσει στο κενό. Η πορεία μου, όπως και της συζύγου μου, είναι κρυστάλλινη και διαυγής και δεν μπορεί να σκιαστεί από τις επιθυμίες και τις σκοπιμότητες αυτών που με κάθε βρώμικο τρόπο επιδιώκουν την εξόντωσή μου. Έρχονται δε, σε συνέχεια ανάλογων επιθέσεων και διώξεων που έχω υποστεί τα τελευταία τρία χρόνια και που έχουν έναν και μοναδικό στόχο.