23 Μαρτίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-Σάλος στην Αριζόνα: 27χρονη δασκάλα έκανε σ@ξ με... 13χρονο μαθητή

Η εφαρμογή που είχαν εγκαταστήσει οι γονείς του αγοριού στο κινητό του «πρόδωσαν» τη σχέση

Σάλο έχει προκαλέσει στην μικρή πόλη Γκούντγιαρ της Αριζόνα η αποκάλυψη της σχέσης μιας 27χρονης δασκάλας δημοτικού με έναν 13χρονο μαθητή.

Σύμφωνα με την New York Post, την ερωτική σχέση της αδίστακτης γυναίκας με τον γιο τους ανακάλυψαν οι γονείς του παιδιού, μέσω μιας εφαρμογής που είχαν εγκαταστήσει στο κινητό του, η οποία τους ενημέρωσε για τα ανάρμοστα μηνύματα που του έστελνε η 27χρονη.

Η εφαρμογή - που όπως φαίνεται εντοπίζει ορισμένες λέξεις-κλειδιά - ανησύχησε τους γονείς του μικρού αγοριού, που έσπευσαν να ψάξουν το κινητό του για να δουν ποιος του είχε γράψει αυτές τις «ακατάλληλες εκφράσεις» σε SMS. Με μεγάλη έκπληξη και αποτροπιασμό ανακάλυψαν ότι στο κινητό του αγοριού υπήρχαν πολλά μηνύματα απο την  Brittany Zamora, δασκάλα στο δημοτικό Las Brisas Academy όπου πήγαινε ο μικρός, τα οποία υποδήλωναν ότι οι δύο τους είχαν έρθει σε ερωτική επαφή εντός και εκτός του σχολικού χώρου.
Οι Αρχές συνέλαβαν την γυναίκα με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου, ενώ οι ηλεκτρονικοί της λογαριασμοί εξετάζονται από τις Αρχές ώστε να διαπιστωθεί εάν είχε προσεγγίσει ερωτικά και άλλους ανήλικους μαθητές.








ΦΩΤΟ-Κράξιμο στον γλύφτη Πάσχο που νομίζει ότι είμαστε ΣΥΡΙΖΑίοι σανοφάγοι


Η κάστα δημοσιοκάφρων που έχει μαζευτεί γύρω από τον Κυριάκο δεν θα μπορούσε να λειτουργεί διαφορετικά από αυτούς του Τσίπρα αφού ουσιαστικά είναι οι ίδιοι άνθρωποι που κατευθύνουν την κοινή γνώμη εδώ και 30 χρόνια.

Βγήκε ο Πάσχος να ποστάρει στο Twitter φώτο του Κυριάκου στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, όπου φαίνεται να περιμένει σε μια ουρά: "Στην ουρά για την πτήση προς Αθήνα ο @kmitsotakis. Ουτε Learjet, ούτε αλλά τέτοια Αριστερά χούγια"



Για να ξέρει λοιπόν ο Πάσχος Μανδραβέλης: το γλύψιμο σαν αυτό που έκανε στον Ραγκούση, αφήνει τους ψηφοφόρους της ΝΔ αδιάφορους, αφού εμείς δεν φτύνουμε εκεί που γλύφαμε!

Όταν ο Κυριάκος γίνει Πρωθυπουργός και βέβαια θα πρέπει να ταξιδεύει με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο όπως πρέπει να κάνει ο Πρωθυπουργός μιας σοβαρής χώρας... Η Μέρκελ ποτέ δεν ταξίδεψε οικονομική θέση όπως διαφημίζει ο Πάσχος και κάνει και μέντσιον τον Κυριάκο για να ξέρει ότι τον γλύφει...

Αυτό που θέλουμε από τον Πρωθυπουργό είναι να μην είναι υποκριτής και αυτό που κράζαμε στον Τσίπρα ήταν η υποκρισία "ταξιδεύω οικονική και με C-130"... τους πρώτους μήνες... γιατί τώρα πια παίρνει μαζί του στις Βρυξέλλες μέχρι και τον φωτογράφο με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο

Όλα τα άλλα καραγκιοζιλίκια του Πάσχου είναι για γίδια ΣΥΡΙΖΑίους που σήμερα κράζουν επίσης τον Πάσχο αλλά το 2015 πανηγύριζαν αυτά τα καραγκιοζιλίκια...


Οι ΗΠΑ ξεκαθαρίζουν στην Τουρκία: Δεν θα αποσυρθούμε από τη Μανμπίζ, στη Συρία

Οι Αμερικανικές δυνάμεις δεν θα αποσυρθούν από τη Μανμπίζ, μια πόλη στρατηγικής σημασίας στη βόρεια Συρία, ξεκαθάρισε σήμερα (23 Μαρτίου 2018) προς την Άγκυρα η εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, Heather Nauert.

«Οι αμερικανικές δυνάμεις βρίσκονται στην Μανμπίζ.

Έχουμε καταστήσει απολύτως σαφές στην Τουρκική κυβέρνηση ότι συνεχίζουμε να επιχειρούμε εκεί.

Έχουμε καταστήσει απολύτως σαφείς τις ανησυχίες μας στην τουρκική κυβέρνηση ότι έχουμε το δικαίωμα να υπερασπιζόμαστε τις δυνάμεις μας – ΗΠΑ και συμμάχους – επιτόπου.

Έχουμε συστήσει την Τουρκία γενική αποκλιμάκωση και για αυτό το λόγο συνεχίζουμε τις συνομιλίες με αυτήν την κυβέρνηση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση της Άγκυρας ότι έχει υπάρξει συμφωνία ΗΠΑ – Τουρκίας για την Μανμπίζ, η εκπρόσωπος του State Depertment σημείωσε ότι είναι «τουλάχιστον αστείο να λέγεται κάτι τέτοιο, γιατί δεν έχει υπάρξει καμία συμφωνία».

Νωρίτερα μέσα στον μήνα, όπως μετέδιδε ο ανταποκριτής του ΑΝΤ1 στη Νέα Υόρκη, γνωστοποιήθηκε πως οι Ηνωμένες Πολιτείες εξετάζουν την επιβολή κυρώσεων εναντίον στην Τουρκία, έπειτα από αιτήματα Γερουσιαστών που εκφράζουν προβληματισμό και δυσαρέσκεια για την αντισυμμαχική συμπεριφορά της Άγκυρας.

Το κλίμα στο Κογκρέσο έχει γίνει πολύ βαρύ τους τελευταίους μήνες για την Τουρκία, με καλά πληροφορημένες πηγές να αναφέρουν τότε πως το θέμα «δεν είναι αν θα επιβληθούν κυρώσεις, αλλά πότε θα γίνει αυτό και τι είδους κυρώσεις θα είναι αυτές».

Οι Γερουσιαστές καλούν την Ουάσιγκτον να μην υποκρίνεται πως έχει κοινά συμφέροντα με την Τουρκία και να καταλάβει ότι η Τουρκία δεν είναι πλέον μία φιλική προς τις Η.Π.Α. χώρα.

Μάλιστα, εκφράζουν τον φόβο για ένα «νέο Πακιστάν», καθώς ο Τούρκος Πρόεδρος προωθεί μία σκληρή ισλαμική ατζέντα.

Μεταξύ άλλων, οι Αμερικανοί αξιωματούχοι είναι δυσαρεστημένοι για την αγορά αντιπυραυλικών συστημάτων S-400 από τη Ρωσία.

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, ο υπουργός Εξωτερικών Rex Tillerson -ο οποίος επισκέφθηκε πρόσφατα την Άγκυρα-, επιθυμεί να δώσει χρόνο στην κυβέρνηση του Recep Tayyip Erdogan.




www.bankingnews.gr

Σπάει τα κοντέρ ο πληθωρισμός στη Βενεζουέλα - «Τρέχει» με 8.321%

Αφού η Βενεζουέλα έριξε το σύστημα πολλαπλών συναλλαγματικών ισοτιμιών της και ανακοίνωσε ότι θα εισήγαγε ένα νέο κρυπτονόμισμα, το πολύπαθο νόμισμα της χώρας το bolivar σημείωσε ράλι.
Αρκετοί αναλυτές εκτιμούσαν ότι η άνοδος του bolivar ήταν το αποτέλεσμα αυτών των δύο πολιτικών αλλαγών.

Τα θεμελιώδη της αγοράς και της ζήτησης του bolivar δείχνουν την πηγή της πρόσφατης προσωρινής δύναμης του bolivar. 

Είναι φορολογική περίοδος στη Βενεζουέλα και οι άνθρωποι πληρώνουν τους φόρους τους με bolivar. 

Έτσι, παρατηρήθηκε εποχιακή αύξηση της ζήτησης για bolivar. 

Αντί να πωλούν τα υποτιμημένα bolivar τους στη μαύρη αγορά οι κάτοικοι της Βενεζουέλας τα χρησιμοποιούν για να πληρώσουν τους φόρυος τους. 

Με τη φορολογική περίοδο να ολοκληρώνεται στα τέλη Μαρτίου, η προσωρινή αύξηση της ζήτησης για bolivar θα σταματήσει.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το bolivar "βυθίζεται¨" και πάλι.

Ο θάνατος του bolivar απεικονίζεται στο παρακάτω γράφημα.
 
Στη μαύρη αγορά το bolivar είναι άχρηστο, και με την κατάρρευση της, η Βενεζουέλα είναι σήμερα μάρτυρας του χειρότερου πληθωρισμού στον κόσμο.



Καθώς το bolivar καταρρέει και ο πληθωρισμός επιταχύνθηκε, η Banco Central de Venezuela (BCV) έγινε μια αναξιόπιστη πηγή στοιχείων για τον πληθωρισμό.

Ωστόσο, από τον Δεκέμβριο του 2014 έως τον Ιανουάριο του 2016, η BCV δεν υπέβαλε στατιστικά στοιχεία για τον πληθωρισμό. 

Τα τελευταία επίσημα στοιχεία για τον πληθωρισμό που ανέφερε η BCV ανακοινώθηκαν πριν από σχεδόν δύο χρόνια. 

Το Cato Institute Troubled Currencies ξεκίνησε να μετρά τον πληθωρισμό της Βενεζουέλας το 2013.
Καταγράφει τα μηνιαία και ετήσια ποσοστά του πληθωρισμού σε καθημερινή βάση. 

Η πιο σημαντική τιμή σε μια οικονομία είναι η συναλλαγματική ισοτιμία μεταξύ του τοπικού νομίσματος και του παγκόσμιου αποθεματικού νομίσματος του δολαρίου. 

Όσο υπάρχει διαθέσιμη και ενεργή μαύρη αγορά για το τοπικό νόμισμα (στην προκειμένη περίπτωση το bolivar) και υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία για τη μαύρη αγορά, οι μεταβολές στη συναλλαγματική ισοτιμία της μαύρης αγοράς μπορούν να μετατραπούν αξιόπιστα σε ακριβείς εκτιμήσεις για τους ρυθμούς πληθωρισμού της χώρας. 

Το παρακάτω γράφημα αποτυπώνει την πορεία του πληθωρισμού. 

Ο σημερινός υποτιθέμενος ετήσιος ρυθμός πληθωρισμού στη Βενεζουέλα είναι 8.321%/έτος, ο υψηλότερος στον κόσμο.



www.bankingnews.gr

Επίθεση Ρωμανού κατά της κυβέρνησης: Η λέξη ντροπή έχει χαθεί από το λεξιλόγιο των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ (Video)


[Εσείς όλοι που ουρλιάζετε ότι βλέπουμε συνέχεια τις ίδιες φάτσες εδώ και 30 χρόνια, μόλις γίνουν εκλογές πάτε ψηφίστε πάλι Βλάχους και Γιακουμάτους αντί να ψηφίσετε κανα νέο άνθρωπο... φτιάξτε τα αποτελέσματα έτσι ώστε να βγει Κυριάκος με 151 και να κρέμεται απ΄τα γούστα του κάθε Βλάχου, Κακλαμάνη ή Γιακουμάτου]

Δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης για την επικείμενη αύξηση του ΕΝΦΙΑ μέσω της αλλαγής των αντικειμενικών αξιών εξαπέλυσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός.

Ο αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Κυβέρνηση, που δήθεν θα καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ, ετοιμάζεται να τον αυξήσει -μέσω της αλλαγής των αντικειμενικών αξιών- για τη μεγάλη πλειοψηφία των ελληνικών οικογενειών. Ιδίως μάλιστα για όσες ζουν στις φτωχότερες περιοχές και τα νησιά της χώρας μας.

Η λέξη ντροπή έχει χαθεί από το λεξιλόγιο των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Η Νέα Δημοκρατία  επαναλαμβάνει τη δέσμευσή της για μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% από τα σημερινά επίπεδα.

Γιατί αυτό είναι το μόνο δίκαιο και θα γίνει σύντομα πράξη».

#deletefacebook - Ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ διέγραψε τη σελίδα του SpaceX στο Facebook 0

Όλα ξεκίνησαν όταν τον προκάλεσε ένας χρήστης - Η σελίδα του SpaceX, που είχε περισσότερους από 2,7 εκατομμύρια ακολούθους

Η επίσημη σελίδα στο Facebook της εταιρείας SpaceX "χάθηκε" σήμερα, λίγα λεπτά αφότου ο ιδρυτής της, ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ, δεσμεύτηκε στο Twitter ότι θα την διαγράψει, απαντώντας στην "πρόκληση" ενός άλλου χρήστη.

"Διάγραψε τη σελίδα του SpaceX στο Facebook αν τολμάς" έγραψε ένας χρήστης στον Μασκ. Και εκείνος απάντησε: "Δεν είχα αντιληφθεί ότι υπήρχε σελίδα. Θα γίνει".

Η σελίδα του SpaceX, που είχε περισσότερους από 2,7 εκατομμύρια "ακολούθους", δεν είναι πλέον προσβάσιμη.
Ο Μασκ ενεπλάκη στην υπόθεση της κλοπής προσωπικών δεδομένων από τον δημοφιλή ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης όταν αποφάσισε να απαντήσει σε ένα tweet του συνιδρυτή της εφαρμογής WhatsApp, Μπράιαν Άκτον. Ο τελευταίος πρωτοστατεί στο κίνημα #deletefacebook ("Διαγράψτε το Facebook") τις τελευταίες ημέρες.

"Τι είναι το Facebook;" έγραφε το μήνυμα που ανάρτησε, προφανώς χαριτολογώντας, ο Ίλον Μασκ.

Ο Άδωνις προειδοποιεί: Έρχονται συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας

«Συγκλονιστικές αποκαλύψεις», για το θέμα της πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία, προαναγγέλλει ότι θα έρθουν σύντομα στο φως της δημοσιότητας, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Για την υπόθεση Novartis, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δηλώνει στα Νέα πως θα κυνηγήσει «μέχρι τέλους» τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς υποστηρίζει ότι «αυτός είναι ο ιθύνων νους αυτής της σκευωρίας». «Αντιλαμβάνομαι ότι είναι ο διακαής πόθος του κ. Τσίπρα να με δει να παραιτούμαι, να καταστρέφομαι και να παύσει να με έχει πολιτικό του αντίπαλο. Δεν προτίθεμαι να του κάνω καμία από αυτές τις χάρες», προσθέτει.

Ο κ. Γεωργιάδης κατηγορεί τον Παύλο Πολάκη ότι στην προσπάθειά του να τον ενοχοποιήσει «έχει παραβιάσει σειρά νόμων», ενώ εκτιμά ότι «για αυτές τις παρανομίες θα έρθει η ώρα που θα λογοδοτήσει και θα πληρώσει».

Καταλογίζει στην κυβέρνηση σωρεία λαθών στον χειρισμό των ελληνοτουρκικών ζητημάτων και στο θέμα της κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών. Σχετικά με την ονομασία της ΠΓΔΜ, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κρίνει θετικά το γεγονός ότι η κυβέρνηση θέτει ως προαπαιτούμενο για τη λύση του ζητήματος την αλλαγή του Συντάγματος της γείτονος, σημειώνοντας ότι αποτελούσε θέση της ΝΔ που αρχικώς είχε απορριφθεί από τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά.

http://www.eleftherostypos.gr/politiki/206997-o-adonis-georgiadis-proeidopoiei-erxontai-sugklonistikes-apokalupseis-gia-tin-upothesi-tis-saoudikis-arabias/

Τσακαλώτος: Φταίνε τα ΜΜΕ και όχι το ΔΝΤ για το αφορολόγητο

Συγκεκριμένα αυτή τη φορά, ο υπουργός Οικονομικών υποστήριξε ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν ζητάει τη μείωση του αφορολόγητου από τις αρχές του 2019

Ο υπουργός Οικονομικών δήλωσε στη Λάρισα ότι το Ταμείο δεν ζητάει μείωση του αφορολόγητου από 1.1.2019 παρότι στα κομματικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ προειδοποιούσε για το αντίθετο και έχει ο ίδιος συμπεριλάβει στο μνημόνιο τη δυνατότητα του Ταμείο να το ζητήσει τον Μάιο

Στην άποψη του ότι φταίνε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και όχι οι δεσμεύσεις που έχει υπογράψει η κυβέρνηση επέμεινε για άλλη μια φορά ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος μιλώντας στη Λάρισα.

Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά, υποστήριξε ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν ζητάει τη μείωση του αφορολόγητου από τις αρχές του 2019, αντί για τις αρχές τους 2020 που έχει ψηφίσει κυβερνητική πλειοψηφία στην Βουλή, παρά τις ξεκάθαρες προειδοποιήσεις κορυφαίων στελεχών της Κομισιόν ενώπιον 25 και πλέον δημοσιογράφων (από όλο το φάσμα των ΜΜΕ, κρατικών και ιδιωτικών) μέσα στην εβδομάδα στις Βρυξέλλες. 
Με άλλα λόγια, όταν η ίδια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στέλνει για να στηρίξει την κυβέρνηση σήμα κινδύνου για την απαιτήσεις του ΔΝΤ ο κ. Τσακαλώτος εμφανίζεται να υπερασπίζεται το Ταμείο λέγοντας ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας! Και όλα αυτά όταν ο ίδιος και στα κομματικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ (αλλά και σε άτυπες ενημερώσεις) έχει εκφράσει την ίδια ακριβώς ανησυχία.

Παράλληλα, όπως είναι γνωστό, η κυβέρνηση έχει αποδεχτεί ήδη από το Δεκέμβριο να συμπεριληφθεί στο Μνημόνιο μία ρήτρα που λέει ότι το φετινό Μάιο, το ΔΝΤ θα έχει ουσιαστικά τον πρώτο λόγο για το πότε θα εφαρμοστεί η μείωση του αφορολόγητου και μόνο για τυπικούς λόγους, όπως εξηγούν αρμόδιες πηγές, έχει προστεθεί και η διατύπωση «κατόπιν διαβούλευσης» με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς και την ελληνική κυβέρνηση.

Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας - ΒΙΝΤΕΟ από τον χώρο που εκδηλώθηκε η επανάσταση του 1821

H Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας απ όπου δόθηκε το έναυσμα για την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης την 25η Μαρτίου του 1821 βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Βελιά στα Καλάβρυτα. Η Ιερά Μονή ιδρύθηκε το 961 μΧ, και αρχικά βρισκόταν στην τοποθεσία Παλαιομονάστηρο.

Ωστόσο το 1585 πυρπολήθηκε από τους Τούρκους ενώ λειτούργησε ξανά το 1600. Μάλιστα το 1689, μεταφέρθηκε στο σημείο όπου και βρίσκεται σήμερα από τον ηγούμενο Ευγένιο.

Κατά τη διάρκεια της επανάστασης του 1821, η Ιερά Μονή προσέφερε χρήματα και τρόφιμα στους οπλαρχηγούς. Ακόμη το 1826 ο Ιμπραήμ πασάς πυρπόλησε τη μονή.
Ωστόσο οι μοναχοί πρόλαβαν να αποχωρήσουν σώζοντας μάλιστα πολλά κειμήλια. Η ανοικοδόμησή της έγινε το 1828, ενώ το 1844 καταστράφηκε από σεισμό και η ανοικοδόμησή της έγινε ξανά το 1850. Η τελευταία καταστροφή ήταν τυο 1943 κατά τη γερμανική κατοχή, ενώ η τελευταία ανοικοδόμησή της έγινε το 1950.

Δείτε το βίντεο

ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΣ Καραπαππάς για την ποινική δίωξη σε βάρος του Μαρινάκη: Η Χούντα μας λασπώνει


[Τουλάχιστον δεν είπε αυτό που έγραψε στο Facebook ένας από τους δημοσιογράφους που μπουκώνει ο Βαγγέλας: Λασπώνουν Μαρινάκη για να αποπροσανατολίσουν από τον πιστολέρο Σαββίδη...]

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, τοποθετήθηκε στα social media για τις εξελίξεις σχετικά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά στο Facebook: «Γνώρισμα κάθε Χούντας να στήνει σκευωρίες και να λασπώνει αθώους. Οι αθώοι είναι κάποιες φορές αδύνατοι και λυγάνε. Καποιες φορές όμως είναι ΔΥΝΑΤΟΙ και με την αδικία γίνονται ακόμα πιο ΔΥΝΑΤΟΙ. Το μόνο σίγουρο; Όσοι έστησαν ή ενεπλάκησαν με αυτήν την βρωμιά δεν θα μείνουν ατιμώρητοι. 'Βγήκε λοιπόν σεργιάνι το χαφιεδότσουρμο'...».

Πηγή: filathlos.gr

Οργισμένη αντίδραση του Γ.Γ. Αθλητισμού για την απόφαση του ΣτΕ να κόψει τη μοριοδότηση στους μαθητές - αθλητές

Άμεση ήταν η αντίδραση του Ιούλιου Συναδινού, στην απόφαση του ΣτΕ με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού να μην μπορεί να κρύψει την έντονη ενόχληση του για τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Υπενθυμίζουμε ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας αποφάσισε να κόψει τη μοριοδότηση στους μαθητές - αθλητές!

Ο Ιούλιος Συναδινός μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook εξέφρασε την αγανάκτηση του.

Συγκεκριμένα, έγραψε: "Μετά από δεκαετίες το ΣτΕ κρίνει αντισυνταγματική την εισαγωγή διακριθέντων αθλητών στα ΑΕΙ, αδιαφορώντας ότι είναι επιπλέον των εισαγομένων και δεν καταλαμβάνουν θέσεις αυτών. Ένα κίνητρο είχαν τα παιδιά με σαφείς παιδαγωγικούς σκοπούς και το καταργεί η δικαστική εξουσία! Άμεση ανάγκη νέας νομοθετικής ρύθμισης. Ως ΓΓΑ, που εκ της αρμοδιότητας μου έχω την υποχρέωση να εργάζομαι για τον αθλητισμό και τα δικαιώματα των αθλητών, δηλώνω τα παρακάτω:

Πρώτον, οι άνθρωποι του αθλητισμού καταθέτουν στην πλειοψηφία τους ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ.

Δεύτερον, μη ξαναπατήσει κανείς εκτός των εκπροσώπων του αθλητισμού και της ΓΓΑ στις υποδοχές στα αεροδρόμια.

Πηγή: filathlos.gr

Αδριανούπολη: Οι γονείς των Ελλήνων στρατιωτικών συναντήθηκαν με τα παιδιά τους

Την τρίτη συνάντηση με τα παιδιά τους είχαν στην Αδριανούπολη οι γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που συνελήφθησαν από Τούρκους στον Έβρο την 1η Μαρτίου.

Το πρωί της Παρασκευής έφτασαν στο ελληνικό προξενείο ενώ στη συνέχεια έφτασαν στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης όπου και κρατούνται οι δύο στρατιωτικοί.

Σημειώνεται πως αυτή ήταν η τρίτη συνάντηση με τα παιδιά τους, τα οποία είδαν πίσω από το τζάμι - και όχι σε ελεύθερο χώρο όπως την προηγούμενη φορά -σε έντονα συγκινησιακό κλίμα.

Οι γονείς τους, τους παρέδωσαν ρουχισμό και βιβλία, αφού όλες αυτές τις ημέρες δεν είχαν καμία επαφή με τον έξω κόσμο, ούτε με κινητά και διαδίκτυο.

Ας σημειωθεί πως μόλις δύο ημέρες πριν οι γονείς των δυο Ελλήνων στρατιωτικών είχαν τηλεφωνική επικοινωνία με τα παιδιά τους ενώ κατά τις ίδιες πληροφορίες οι δύο στρατιωτικοί δεν είχαν αντιληφθεί το γεγονός πως θα παραταθεί η περίοδος παραμονής τους στη φυλακή.

Πηγή: Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων STAR

Απογοητευτική εικόνα: Αδειες εξέδρες στο ΟΑΚΑ για το Ελλάδα-Ελβετία [εικόνες]


[Εμείς θα παίξουμε στο Μουντιάλ γιαυτό πρέπει να στρώσει την ομάδα, ο μπούφος Γερμανός που κατεβάζει την πρώτη εντεκάδα αντί να δει κανά από τους νέους που πήρε; Δηλ. ρε γελοίε κι εσύ θα βάλεις τον Πέλκα στο 75' να δεις τι;BTW στο 65 χάνουμε 1-0]

Εδώ και δύο εβδομάδες δεν υπάρχει πρωτάθλημα στην Super League, αλλά οι Ελληνες φίλαθλοι δεν δείχνουν να... αδημονούν για ποδόσφαιρο.

Απόδειξη η εικόνα του ΟΑΚΑ στο αποψινό φιλικό Ελλάδα-Ελβετία, με άδειες εξέδρες και ελάχιστο κόσμο σε ένα πολύ ενδιαφέρον φιλικό απέναντι σε ομάδα που θα αγωνιστεί στο Μουντιάλ του καλοκαιριού στην Ρωσία.

Συνολικά υπολογίζονται περίπου 1.500-2.000 φίλοι της Εθνικής...

ΒΙΝΤΕΟ αφιερωμένο στους ΠΑΣΟΚους που "στηρίζουν" Κυριάκο και κατηγορούν Καραμανλή


Όλοι εσείς που ήρθατε φιλοξενούμενοι και μας λέτε ότι ο Καραμανλής διέλυσε τη χώρα να θυμάστε ότι το 2009 ψηφίσατε ΑΥΤΟ:

Ας θυμηθούμε το 2008 αυτούς που ανέβαιναν στα κάγκελα όταν η Κινέζικη Hutchison είχε κάνει σχεδόν διπλάσια προσφορά από τη σημερινή.

Αυτά τα καραγκιοζιλίκια ΠΑΣΟΚων και ΣΥΡΙΖΑίων μας οδήγησαν στα Μνημόνια...

Αυτός είναι ο κομμουνιστής ιερέας που όταν βγάζει τα ράσα σηκώνει... βάρη - ΦΩΤΟ

Το δικό του μήνυμα για τη σημασία που πρέπει να έχει ο αθλητισμός και η γυμναστική στη ζωή όλων, θέλει να στείλει ο πάτερ Ανδρέας Κεφαλογιάννης των Ανωγείων, χρησιμοποιώντας τη δύναμη των social media.

«Το ράσο είναι σαφώς πιο βαρύ, διότι σηκώνει την ευθύνη του ιερέα για το ποίμνιο του, αλλά και την ευθύνη του απέναντι στο τι καταθέτει εμπρός στην Αγία τράπεζα... Και για όσους αναρωτηθούν τότε γιατί παρουσιάζω και την φωτογραφία με τα βάρη απαντάω: «Διότι αλίμονο στον ιερέα που δεν μετέχει στα των Ανθρώπων... Αλίμονο στον παπά που δεν διατηρεί μαζί με το Νου, την Ψυχή του και το σώμα υγιές. Τότε το παράδειγμα που δίνει είναι ατελές...», γράφει.

Ο ιερέας έχει δώσει κι άλλες φορές το καλό παράδειγμα, μέσα από τις πρωτοβουλίες και την κοινωνική του δράση.



Πηγή πληροφοριών: ekriti.gr

Εξώδικο της Τζένης Μπαλατσινού κατά του περιοδικού «Yes»

Εξώδικο κατά του περιοδικού «Yes» απέστειλε η Τζένη Μπαλατσινού.

Η γνωστή παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο μέσω του δικηγόρου της Νικόλαου Ανδρικόπουλου έστειλε εξώδικο για δημοσίευμα του περιοδικού αναφορικά με το σπίτι που μένει με τον νέο σύντροφό της Βασίλη Κικίλια στο κέντρο της Αθήνας.

Το περιοδικό με τους χαρακτηρισμούς «παλάτι» και αναφορές για το μηνιαίο μίσθωμα και τα τετραγωνικά την εκθέτουν, όπως λέει η κυρία Μπαλατσινού, ενώ περιλαμβάνεται και η υποτιμητική φράση «μοιράζεται την ίδια στέγη με τον καινούργιο πολιτικό σύντροφο της!».

Αναλυτικά, το εξώδικο αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Με έκπληξη διαπίστωσα ότι στο φύλλο της 21ης .03.2018 του περιοδικού «Yes! Star Magazine», στο πιο κεντρικό σημείο του εξωφύλλου, του οποίου καταλαμβάνει μάλιστα και το μεγαλύτερο μέρος, και στις σελίδες 20 – 21, δημοσιεύθηκε, παντελώς άκριτα, ένα ανυπόγραφο και καθ’ ολοκληρίαν ανακριβές, κακόβουλο, προσβλητικό, απρεπές και επικίνδυνο για εμένα και τους οικείους μου δημοσίευμα τιτλοφορούμενο «ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ - ΚΙΚΙΛΙΑ!», το οποίο φέρει και τον παντελώς υποτιμητικό για το άτομό μου υπότιτλο «Η ΠΡΩΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΛΕΟΝ, ΜΕΝΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ, ΚΑΘΩΣ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΕΓΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΣ!».

Στο άρθρο αυτό, το οποίο εκμεταλλεύεται τη δύσκολη οικονομική συγκυρία για να δημιουργήσει πεπλανημένες εντυπώσεις σε βάρος μου και να κερδίσει έτσι αναγνώστες, δημοσιεύονται, άκριτα και χωρίς καμία άδεια, προσωπικά στοιχεία και ευαίσθητα δεδομένα, δικά μου και των οικείων μου, αρκετά από τα οποία μάλιστα δεν ανταποκρίνονται καν στην πραγματικότητα!

Συγκεκριμένα, δημοσιοποιείται η διεύθυνση της οικίας μας, παρουσιάζονται φωτογραφίες που υποτίθεται ότι έχουν ληφθεί από το εσωτερικό του χώρου -ο οποίος μάλιστα χαρακτηρίζεται από τον αρθρογράφο και πολυτελής-, ενώ στην πραγματικότητα δεν έχουν καμία σχέση με αυτόν, αναφέρονται –επίσης ανακριβώς- το ποσό του μηνιαίου μισθώματος, το οποίο υποτίθεται ότι καταβάλουμε για την ενοικίασή της, και τα τετραγωνικά της μέτρα, αλλά και πολλές άλλες πληροφορίες, εν είδει ρεπορτάζ, που εκθέτουν με απρεπή και επικίνδυνο τρόπο στιγμές του αυστηρά ιδιωτικού και προσωπικού μου βίου στα φώτα της δημοσιότητας και παραβιάζουν την ιδιωτική και οικογενειακή μου ζωή στον πυρήνα της.

Είναι πραγματικά θλιβερό το γεγονός ότι δεν βρέθηκε ούτε ένας από τους –ανώνυμους βεβαίως βεβαίως- συντάκτες του επίμαχου ρεπορτάζ να επιδείξει ελάχιστη ευαισθησία και σεβασμό στην αγωνιώδη προσπάθεια που καταβάλλω ως διαζευγμένη μητέρα, προκειμένου να μην διαταραχθεί η εύθραυστη ψυχική ισορροπία δύο έφηβων κοριτσιών και ενός μικρού αγοριού. Ισορροπία που προφανώς διαταράσσεται όταν παραβιάζεται η ιδιωτική και οικογενειακή μας ζωή στον πυρήνα της και δημοσιοποιούνται άκριτα και κακόπιστα χωρίς καμία άδεια, προσωπικά μας στοιχεία και ευαίσθητα δεδομένα. Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά και δεν θα έπρεπε κανονικά να με εκπλήσσει το γεγονός ότι ο αυστηρά ιδιωτικός μας βίος γίνεται βορά των μέσων ενημέρωσης και εγώ, προσωπικά, αποδέκτης απαξιωτικών σχολίων και κακόβουλων επιθέσεων από συγκεκριμένη μερίδα του τύπου.

Ήδη με την παρούσα επιστολή διαμαρτύρομαι έντονα για την ως άνω περιγραφείσα παράνομη και κακόβουλη συμπεριφορά σας, για τα απαξιωτικά σας σε βάρος μου σχόλια, για την παραβίαση του οικιακού μου ασύλου, για την επικίνδυνη για εμένα και τους οικείους μου δημοσιοποίηση, χωρίς καμία άδεια, προσωπικών μας στοιχείων και ευαίσθητων πληροφοριών, οι περισσότερες από τις οποίες μάλιστα δεν ανταποκρίνονται καν στην πραγματικότητα, και σας επισημαίνω ότι οι ενέργειές σας έχουν προκαλέσει ήδη, τόσο σε εμένα, όσο και στα τέκνα μου, τεράστια ηθική βλάβη, για την αποκατάσταση των οποίων σας δηλώνω ότι επιφυλάσσομαι να προσφύγω άμεσα στις αρμόδιες Αρχές και στα αρμόδια Δικαστήρια».

ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ! Ο Αντώναρος βγάζει πάλι το κόμπλεξ του με τον Γεωργιάδη για την Novartis

Νέα επίθεση προς τον Άδωνι Γεωργιάδη για τη στάση του στην υπόθεση Novartis εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Αντώναρος σε συνέντευξή του.

Μιλώντας στην «Νέα Σελίδα», ο κ. Αντώναρος κατηγορεί τον αντιπρόεδρο τη ΝΔ για «πολιτικές και λεκτικές κωλοτούμπες» και σημειώνει ότι «όταν κάποιος θέλει να παραιτηθεί, παραιτείται. Ολα τα άλλα είναι φιοριτούρες τρίτης διαλογής».

«Πολλές φορές τέτοιες συμπεριφορές, αν δεν πρόκειται για απλό καιροσκοπισμό, υποκρύπτουν ίσως και ψυχικές δυσλειτουργίες, ειδικά όταν κάποιο άτομο βρίσκεται υπό πίεση», σημειώνει.

Για την υπόθεση Novartis, τονίζει ότι «είναι ένα κακοφορμισμένο σπυρί στον ιστό της ελληνικής κοινωνίας και της πολιτικής ζωής του τόπου. Πρέπει να φτάσουμε στο βάθος του προβλήματος για να πάμε μπροστά. Αρα τα στοιχεία πρέπει να αξιολογηθούν με ψυχραιμία σε βάθος. Να διαπιστώσουμε αν υπάρχει πολιτική ευθύνη -κι ας μην είναι αντικείμενο της Προανακριτικής, αλλά και αυτό απασχολεί την κοινωνία- και αν υπάρχει ποινική ευθύνη».

Παράλληλα, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος κάνει ιδιαίτερη αναφορά στις επιθέσεις που δέχεται ο Κώστας Καραμανλής ακόμα και από ΜΜΕ που πρόσκεινται στην Κεντροδεξιά, σχολιάζοντας ότι «προδίδουν την ανεπάρκειά τους», και προσθέτει: «Ο Καραμανλής, αντί να χάνει έδαφος, κερδίζει συμπάθειες και αναγνώριση. Κι αυτό ενοχλεί».

Φωτογραφίες-σοκ από το πρωτοφανές φαινόμενο στην Κρήτη -Την κατάπιε η σκόνη [εικόνες]

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από την Κρήτη, η οποία χθες πνίγηκε στη σκόνη, θυμίζοντας περισσότερο... Σαχάρα.


Κυρίως από τη σκόνη καλύφθηκε η ανατολική πλευρά του νησιού αλλά και οι υπόλοιπες περιοχές δεν γλίτωσαν, με αποτέλεσμα αρκετοί άνθρωποι να μεταφερθούν στο νοσοκομείο, κυρίως άτομα με αναπνευστικά και καρδιολογικά προβλήματα.

Στη φωτογραφία φαίνεται η εξέλιξη του φαινομένου ανά ώρα από τις 14.00 μέχρι τις 17.00



Φωτογραφίες που αναρτήθηκαν από χρήστες κοινωνικών μέσων δικτύωσης είναι οι ακόλουθες

Άκης Γκούμας - Ηράκλειο



Γιώργος Βασιλάκης - Ρέθυμνο



meteokrites.gr - Τυμπάκι



Κοι Άρης - Περιοχή ΠΑΓΝΗ (Ώρα 18.00 - Απέναντι "κρύβεται" το Ηράκλειο)



Να σημειωθεί πάντως, ότι το αισιόδοξο νέο είναι ότι σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Μανόλη Λέκκα, η θερμή αέρια μάζα απομακρύνεται από σήμερα ανατολικότερα και αποκαθίσταται μια αρκετά ψυχρότερη αέρια μάζα στην ανώτερη ατμόσφαιρα της Κρήτης. Όπως αναφέρει ο ίδιος αισιόδοξο είναι το γεγονός ότι τα προγνωστικά μοντέλα δίνουν πιθανότητες για εκδήλωση, έστω και περιορισμένων, βροχοπτώσεων σε δυτικές και νότιες περιοχές της Κρήτης, ενώ οι πιθανότητες ανατολικότερα είναι μικρότερες.

Τα φαινόμενα αυτά θα κάνουν την εμφάνιση τους και το Σάββατο.

Η θερμοκρασία αναμένεται να υποχωρήσει σε χαμηλότερα επίπεδα, ενώ και η ατμόσφαιρα θα καθαρίσει καθότι ολοκληρώνεται και αυτός ο κύκλος μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης στο νησί μας.



Φωτογραφίες: Intime News και Eurokinissi