17 Φεβρουαρίου 2019

Ο Πολάκης λέει ότι έβγαζε τα τριπλά σαν «χειρούργος» αλλά στο πόθεν έσχες δήλωνε τα μισά

Ο αναπληρωτής υπουργός σε νέο ρεσιτάλ μέσω facebook

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, προκειμένου να δικαιολογήσει το δάνειο των 100.000 που έλαβε, μετά την αποκάλυψη της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, κατά την προσφιλή του τακτική έκανε μία ανάρτηση στο facebook όπου αφού επιτέθηκε πάλι κατά πάντων, προσπάθησε να εξηγήσει για ποιο λόγο πήρε το δάνειο.

Μάλιστα στην προσπάθεια του να γίνει πειστικός αναφέρθηκε στις οικονομικές του απολαβές πριν γίνει βουλευτής και μετά, λέγοντας: "επειδή απο τον Οκτώβρη του 15 αναγκαστικά σταμάτησα, λογω της υπουργικής ιδιότητας, να ασκώ το επάγγελμα του χειρούργου - εντατικολόγου που μου εξασφάλιζε εδώ και πολλα χρονια διπλάσια και τριπλάσια εισοδήματα απο τα σημερινά μου."

Αν δει κάποιος ωστόσο το πόθεν έσχες του κ. Πολάκη θα καταλάβει ότι μάλλον μας κοροϊδεύει καθώς τα έσοδα του αυξήθηκαν αφού έγινε βουλευτής... Συγκεκριμένα ο αναπληρωτής υπουργός από τα 54.436 ευρώ του 2014, δήλωσε για το 2015 έσοδα 100.333 ευρώ. Μάλλον κάτι πήγε στραβά ή τα έκρυβε παλιότερα από το πόθεν έσχες, με βάση πάντα τη δική του χθεσινή δήλωση ότι έβγαζε διπλάσια και τριπλάσια ποσά, ως γιατρός.





Δείτε το πόθεν έσχες του 2014, πριν δηλαή γίνει βουλευτής...