05 Δεκεμβρίου 2010

Ποιος έχασε τους αδένες για να τους βρούνε οι κότες και οι μακάκες...

Δύο συμπεράσματα βγαίνουν από τα σχόλια των γελοίων στο indymedia σχετικά με τη σύλληψη των υπόπτων για τρομοκρατικές επιθέσεις:

1. Το πόσο κότες είναι οι δήθεν "αναρχικοί" του κώλου... μιας και όταν τα βρούνε σκούρα επικαλούνται "όσα ορίζει η νομοθεσία", περιμένουν να τους συμπεριφερθούν "επίσημα" και εκλιπαρούν να δούνε τους συνηγόρους τους... καλά ρε καραγιόζηδες ένας άντρας δεν υπάρχει ανάμεσά σας να βγει να πει: "Ναι ρε μαλάκες εγώ έκανα ότι έκανα γιατί δεν γουστάρω τη δημοκρατία σας";
Αλλά ποιος έχασε τα αρχ@@@ να τα βρείτε εσείς;

2. Το πόσο μακάκες (αν δεν είναι εσκεμένο) είναι οι υπεύθυνοι του Πολυτεχνείου που τους έχουν "δώσει τα κλειδιά" και μπαινοβγαίνουν ότι ώρα γουστάρουν!!! Είναι δυνατόν να αποφασίζουν στο άρπα κόλα οι αναρχοπαπάρες να κάνουν συνέλευση στο Πολυτεχνείο την Κυριακή το βράδυ; Καλά δικό τους είναι το κτήριο; Υπεύθυνοι δεν υπάρχουν σ αυτό το κολοκράτος να πούνε στον Πρύτανη: "Έλα εδώ ρε ανεύθυνε, πως επιτρέπεις και μπαινοβγαίνουν αυτοί ότι ώρα γουστάρουν χωρίς να έχουν καμία σχέση με την εκπαιδευτική διαδικασία"

Αλλά είπαμε:

Ποιος έχασε τ' αρχιδ@@ να τα βρούνε οι κότες και οι μαλάκ@@...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiAnSMYXQp81tIL_R0wQywjb5R0Jdf72omjCV5vOc9b8585SBr3dOxsWNTnhx3z7dNIhN_LoxRYtM_Psu3G9Tw5zZsHg_LWX5GgX1YPZoduwzEz1Le7H2mhMBRQeWOwzmkXkR_PWLZYQT40/s1600/anarchopapares.jpg

Τρελή και παλαβή θαυμάστρια του GAP η συλληφθείσα τρομοκράτισσα!!!

Δεν το πιστεύετε;
Δείτε την στο
http://taxalia.blogspot.com/2010/12/blog-post_9617.html
και θα καταλάβετε

NOKIA – Cosmote μοιράζουν εκατομύρια στα ΜΜ”Ε” προσπαθώντας να συγκαλύψουν την απίστευτη αθλιότητα εις βάρος της Κύπρου!

Είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει, όπως και η ομερτά με το αζημίωτο των ΜΜ”Ε” που εξακολουθούν να συγκαλύπτουν την αθλιότητα της ΝΟΚΙΑ εις βάρος της Κυπριακής δημοκρατίας και του διεθνούς δικαίου. Μπούκωσαν λοιπόν εφημερίδες και κανάλια με διαφημίσεις, για να αμβλύνουν τις αποκαλύψεις περί αφαίρεσης των χαρτών της Κύπρου από το σύστημα πλοήγησης της ΝΟΚΙΑ, μετά από απαίτηση της Τουρκικής κυβέρνησης!

Η συνέχεια στο olympia.gr

Η Ντόρα με τα δώρα: Νέα ήθη στην πολιτική

http://www.snow-forecast.com/images/mobile_large.jpgΣινιέ κινητό και μειωμένο πάγιο εξασφαλίζει στα νέα μέλη της η Δημοκρατική Συμμαχία. Το νεοσύστατο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη επιθυμώντας να... φέρει πιο κοντά τους πολίτες και να συστρατευθούν σε αυτό, υπόσχεται για τα νέα μέλη του μειωμένες τιμές σε πακέτα συνδέσεων κινητής τηλεφωνίας, αλλά και μεγαλύτερη επιδότηση -από έναν απλό συνδρομητή- για την απόκτηση συσκευής τελευταίας τεχνολογίας, η οποία μπορεί να υποστηρίζει και χρήση του internet.

Η πρόσκληση
Η συγκεκριμένη προσφορά ξεκίνησε στις 11 Νοεμβρίου, δέκα μέρες πριν η Ντόρα Μπακογιάννη ανακοινώσει την ίδρυση του νέου πολιτικού φορέα (21 Νοεμβρίου) και αρχικά ίσχυε για τα μέλη που επιθυμούσαν να εγγραφούν στο φόρουμ που είχε ανακοινώσει η πρώην υπουργός στις 12 Ιουλίου. Σήμερα, ισχύει και για τους πολίτες που θέλουν να γίνουν μέλη του νέου κόμματος.

Οι συνεργάτες της Ντόρας Μπακογιάννη απευθύνθηκαν στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας ζητώντας να υλοποιήσει τη συγκεκριμένη προσφορά, προκειμένου να... δελεάσουν και να προσελκύσουν με ένα επιπλέον κίνητρο νέα μέλη, ενώ έσπευσαν να τη διαφημίσουν μέσω διαδικτύου, αλλά και μέσω μηνυμάτων.

Η διαδικασία είναι απλή
Οι... οδηγίες δίνονται από τα τηλέφωνα του κόμματος σε εκείνους που έχουν εγγραφεί ως μέλη και θέλουν να? ενεργοποιήσουν την προσφορά. Καταθέτοντας σε λογαριασμό τραπέζης που τους έχει δοθεί την ετήσια συνδρομή των 20 ευρώ, με το αποδεικτικό της τράπεζας πηγαίνουν σε ένα από τα καταστήματα της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας. Με αυτό το χαρτί και αφού πρώτα «τσεκάρεται» αν όντως έχει εγγραφεί μέλος (μπορεί κάποιος να πάει να δώσει τα 20 ευρώ και να τα? ρεφάρει και με το παραπάνω από τις προνομιακές τιμές, τόσο στο πάγιο όσο και στη συσκευή) επιλέγει το «πακέτο» σύνδεσης, αλλά και το κινητό τηλέφωνο που επιθυμεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μείωση στο πάγιο κυμαίνεται από 10-15% ενώ η επιδότηση στις τιμές των συσκευών είναι σημαντική, με αποτέλεσμα να επιλέγονται από τα νέα μέλη της Δημοκρατικής Συμμαχίας ακριβές συσκευές.

Η καταχώριση της προσφοράς στο διαδίκτυο είχε τίτλο «Προσφορά μελών forum Κας Μπακογιάννη» και ανέφερε: «Από την Πέμπτη 11-11-2010, μοναδική προσφορά για τα εγγεγραμμένα μέλη του forum της Κας Μπακογιάννη.

Συγκεκριμένα, τα μέλη του forum θα μπορούν να ενεργοποιήσουν μία σύνδεση κινητής τηλεφωνίας και αν επιθυμούν μια mobile broadband, σε συγκεκριμένα οικονομικά προγράμματα, με προνομιακές γι΄ αυτούς χρεώσεις και υπηρεσίες».

Πρεμιέρα με νέα ήθη στην πολιτική
Πάντως, το.. ψάρεμα νέων μελών -μέσω προσφορών- από τα κόμματα αποτελεί διεθνή πρακτική, όπως επίσης διεθνή -αλλά και ελληνική- πρακτική αποτελούν και τα «πακέτα» προσφορών των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας με προνομιακές τιμές για επιχειρήσεις και εταιρείες. Στην Ελλάδα ωστόσο η Δημοκρατική Συμμαχία φαίνεται πως «εγκαινίασε» τον συγκεκριμένο τρόπο για να αυξήσει τους αριθμούς της σε ανθρώπινο δυναμικό.

Οργανωση Εφοδος στο Διαδίκτυο για «συμμάχους»
Τα... χνάρια της τεχνολογικής εξέλιξης ακολουθεί το νεοσύστατο κόμμα και άλλους τομείς, όπως η σύνδεση της κεντρικής σελίδας του στο Διαδίκτυο με έξι διαφορετικούς χώρους επικοινωνίας, με πιο γνωστούς το facebook, το youtube και το twitter. Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζουν και οι «φόρμες» -πάλι στην κεντρική σελίδα του κόμματος- για εκείνους που επιθυμούν να δουλέψουν εθελοντικά για το νέο κόμμα, αλλά και άλλους που θέλουν να γίνουν «σύμμαχοι» (όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, λόγω Δημοκρατικής Συμμαχίας). Στην πρώτη περίπτωση απαιτούνται στη σχετική φόρμα να καταγραφούν μόνο το όνομα, το τηλέφωνο και το e-mail του... επίδοξου εθελοντή, σε αντίθεση με τη δεύτερη, όπου οι ενδιαφερόμενοι περνούν από κανονική... κρησάρα, χωρίς ωστόσο πολλά πεδία να πρέπει να συμπληρωθούν υποχρεωτικά. Εκτός από τα... κλασικά, όνομα πατρώνυμο, διεύθυνση, ζητείται αριθμός ταυτότητας ή διαβατηρίου, επάγγελμα, επίπεδο εκπαίδευσης, αντικείμενο σπουδών και όλα τα τηλέφωνα επικοινωνίας.

Η... στέγαση.
Και στα οργανωτικά θέματα πάντως, το νέο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη προχωράει, με πιο σημαντικό βήμα την προ ημερών ίδρυση της διοικούσας επιτροπής, του πρώτου επί της ουσίας κομματικού οργάνου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, ενώ εκκρεμεί η κοινοβουλευτική... στέγαση του νέου πολιτικού φορέα, όπως έγινε και στην περίπτωση της Δημοκρατικής Αριστεράς (που αριθμεί τέσσερις βουλευτές). Οπως έχει συμφωνηθεί πρόσφατα μεταξύ της Ντόρας Μπακογιάννη και του προέδρου της Βουλής Φ. Πετσάλνικου, στο νέο κόμμα θα παραχωρηθούν γραφεία στο Κοινοβούλιο με την προσχώρηση των.... επόμενων βουλευτών που θα ακολουθήσουν τους Χρ. Μαρκογιαννάκη και Κ. Κιλτίδη, με επικρατέστερους τους αποχωρήσαντες από τη ΝΔ Λ. Αυγενάκη και Γ. Κοντογιάννη.

Πηγή: Εθνος της Κυριακής

Λάρισα-ΠΑΟΚ 1:2... το 'βαλε πάλι το γκολάκι του στη Λάρισα ο Κλάους (βίντεο)

Το 2-1 του Αθανασιάδη



Και το 1-0 του Κοντρέρας


AEL-PAOK 0-1
Ανέβηκε από spapas.

Τέλειωσαν τα ασημικά οι ΠΑΣΟΚοι και άρχισαν να πουλάνε τον χρυσό

ΟΙ ΠΙΕΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ αύξησης των εσόδων και η ολοένα και πιο δυσχερής οικονομική κατάσταση της χώρας φαίνεται να οδηγούν το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης σε αυτό που μετά βδελυγμίας διέψευδε ο ίδιος ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου πριν από ελάχιστους μόλις μήνες. Στην πώληση δηλαδή μέχρι και των ελληνικών βραχονησίδων.

Σύμφωνα με πηγές του «ΘΕΜΑτος» που προέρχονται από αξιόπιστους κυβερνητικούς παράγοντες, παράλληλα με τις συζητήσεις περί συμβάσεων παραχώρησης ομάδας περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας, καταρτίζεται ολοταχώς σχέδιο πώλησης βραχονησίδων της Ελλάδας που μέχρι στιγμής παραμένουν ερημωμένες.

Πρόκειται για την ουσιαστική επιβεβαίωση όσων πριν από καιρό έγραφαν οι «Financial Times» και ο υπουργός Εξωτερικών κ. Δημήτρης Δρούτσας διέψευδε, αλλά και αυτών που προκλητικά ο Γερμανός βουλευτής της Χριστιανοδημοκρατικής Ενωσης κ. Μάρκο Βάντερβιτς δήλωνε: «Αν η Ευρωπαϊκή Ενωση και άρα και η Γερμανία βοηθήσει οικονομικά την Ελλάδα, αυτή θα πρέπει να δώσει εγγυήσεις σε αντάλλαγμα. Λίγα νησιά, για παράδειγμα, μπορούν να κάνουν τη δουλειά». Να θυμίσουμε ότι κάτι αντίστοιχο είχε τολμήσει να προτείνει και στις αρχές του 1990 ο τέως πρωθυπουργός κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δημιουργώντας θυμηδία, όμως να που και τώρα αποδεικνύεται δραματικά προφητικός.

Λίστα από ΚΕΔ και ΕΤΑ

Ειδικότερα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που προέρχονται από την Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου και την οποία επιβεβαιώνει ανώτατη κυβερνητική πηγή, ήδη έχει ξεκινήσει ένα plan b, καθώς το αρχικό σχέδιο αξιοποίησης της κρατικής ακίνητης περιουσίας από μόνο του είναι πολύ δύσκολο να αποφέρει τα επιθυμητά έσοδα και μάλιστα με άμεσο τρόπο. Κάπως έτσι, τίθεται σε εφαρμογή ένα νέο σχέδιο που περιλαμβάνει την πώληση ακατοίκητων νησίδων σε περιοχές που δεν είναι «φορτισμένες» με εθνικά ζητήματα. Ηδη προς αυτή την κατεύθυνση έχει ζητηθεί τον τελευταίο μήνα ειδική λίστα από τις αρμόδιες υπηρεσίες ΚΕΔ και ΕΤΑ, η οποία θα υποδεικνύει συγκεκριμένες βραχονησίδες που μπορούν να διατεθούν στη «διεθνή αγορά». Γνώση για το θέμα έχουν και τράπεζες της χώρας, οι οποίες κατέχουν μέρος εκτάσεων για τις οποίες ήδη γίνεται αναφορά.

Ο εν λόγω κατάλογος, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει περιοχές κυρίως στην περιοχή του Ιονίου Πελάγους (ακούγονται οι βραχονησίδες Ναυσικά, Λιγιά, το σύμπλεγμα Εχινάδες), δύο νησιά κοντά στον Σκορπιό, περιοχές στον Κορινθιακό όπως ο Αγιος Θωμάς (είχε ξαναβρεθεί στο επίκεντρο ενδιαφέροντος αγοράς από Αραβες επενδυτές), ο Αγιος Αθανάσιος, ο Αγιος Γεώργιος στο Γαλαξίδι, δύο βραχονησίδες κοντά στη Χαλκιδική, νησίδα στον Αμβρακικό, ο Αγιος Ιωάννης στην Πελοπόννησο, το Τραγονήσι, το Εξω Λιθάρι, το Κάτεργο, ο Ορθόλιθος από τους Παξούς κ.ά. Οι παραπάνω περιοχές βέβαια δεν είναι οι μοναδικές που μελετώνται, όμως επειδή κάποιες από αυτές είχαν ήδη διαφημιστεί πριν.

Κλειστό το κέντρο αύριο σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη λόγω εκμετάλλευσης της δολοφονίας Γρηγορόπουλου

Απροσπέλαστο για τα αυτοκίνητα θα είναι περιοχές του κέντρου της Αθήνας, αύριο 6 Δεκεμβρίου, λόγων των εκδηλώσεων για τη δεύτερη επέτειο της δολοφονίας του μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Η αστυνομία γνωστοποίησε ότι η κυκλοφορία των οχημάτων θα διακοπεί, από τις 10 το πρωί της δευτέρας ως τις επτά το πρωί της Τρίτης, στις παρακάτω οδούς, λεωφόρους και πλατείες:

• Αλεξάνδρας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής.

• Σταδίου, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής.

• Ακαδημίας, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής.

• Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής.

• Πανεπιστημίου, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής.

• Αμαλίας, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής.

• Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής.

• Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αθ. Διάκου και της Λεωφόρου Βασ. Όλγας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

• Πατησίων, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κοδριγκτώνος και Πανεπιστημίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής.

• Πειραιώς, στο τμήμα της από την Ιερά Οδό έως την πλατεία Ομονοίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής.

• Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Βασ. Κων/νου και Αμαλίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής.

• Ρηγίλλης, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Βασ. Γεωργίου Β΄ και Βασ. Σοφίας.

• Υψηλάντου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Μ. Πετράκη και Ηροδότου.

• Κόκκαλη, σε όλο το μήκος της.

• Μάρνη, στο τμήμα της από την πλατεία Βάθη έως την οδό Πατησίων.

• Στουρνάρη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ζαΐμη και Γ΄ Σεπτεμβρίου.

• Μπουμπουλίνας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Στουρνάρη και Βασ. Ηρακλείου.

• Γ΄ Σεπτεμβρίου, στο τμήμα της από την οδό Μάρνη έως την πλατεία Ομονοίας, καθώς και στις καθέτους αυτής.

• Πλατείες Ομονοίας, Συντάγματος, Κοτζιά, Κάνιγγος και τις καθέτους αυτών.

Από τις 6 το πρωί της Δευτέρας ως τις επτά το πρωί της Τρίτης θα απαγορεύεται και η στάση και στάθμευση.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Λόγω εκδηλώσεων στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα γίνουν αύριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις και πορείες στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 2 χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Όπως ανακοίνωσε η Τροχαία Θεσσαλονίκης:

Από τις 12.30 το μεσημέρι, σταδιακά, θα υπάρξουν παρεμβάσεις (διακοπές - εκτροπές) της κυκλοφορίας στους δρόμους:

Εγνατία, Εθν.Αμύνης, Τσιμισκή, Αγ.Δημητρίου, Πλατεία Δημοκρατίας, Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ., Καρ.Ντηλ, Βασ.Ηρακλείου, Γ΄Σεπτεμβρίου, Αγγελάκη, Αρμενοπούλου, Γρ.Λαμπράκη, Κ.Καραμανλή και όπου αλλού απαιτηθεί, ανάλογα με τις επικρατούσες κάθε φορά κυκλοφοριακές συνθήκες.

Από τις 5 το απόγευμα θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των αυτοκινήτων στους δρόμους:

Εγνατία (από Γ΄ Σεπτεμβρίου μέχρι Βενιζέλου), Εθν.Αμύνης (από Αγ.Δημητρίου μέχρι πλατεία Λ.Πύργου), Αγ.Δημητρίου (από Εθν.Αμύνης μέχρι Γ΄ Σεπτεμβρίου), Γ΄ Σεπτεμβρίου (από οδό Αγ.Δημητρίου μέχρι Λ. Στρατού), Αγγελάκη (από Πλ.Συντριβανίου μέχρι Πλ. Χ.Α.Ν.Θ.), Αρμενοπούλου (από Δ.Γούναρη μέχρι Εθν.Αμύνης), Τσιμισκή (από πλατεία Χ.Α.Ν.Θ. μέχρι Βενιζέλου), Βασ.Ηρακλείου (από πλατεία Αριστοτέλους μέχρι Κ.Ντήλ), Κ.Ντήλ (από Τσιμισκή μέχρι Βασ.Ηρακλείου), Γρ.Λαμπράκη (από Εγνατία μέχρι Γ΄ Σεπτεμβρίου), Κ.Καραμανλή (από Γ. Σεπτεμβρίου μέχρι Καυτατζόγλου) καθώς και όπου αλλού απαιτηθεί.

Η κυκλοφορία θα ρυθμίζεται από τροχονόμους. Η Τροχαία Θεσσαλονίκης "παρακαλεί τους πολίτες, προς αποφυγή ταλαιπωρίας τους, να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους με τα Ι.Χ. αυτοκίνητά τους προς το κέντρο στις απολύτως απαραίτητες, να συνεργάζονται με τους ρυθμιστές τροχονόμους και να απομακρύνουν τα σταθμευμένα οχήματα από τους παραπάνω δρόμους, που απαγορεύεται η στάθμευση".

Γιορτές με τσιγάρο στα μπαρ

http://static3.news247.gr/ellada/article642391.ece/ALTERNATES/w620/kapnisma.jpgΜε ειδική άδεια αντί χρηματικού αντιτίμου, προτείνει το υπουργείο Υγείας να επιτραπεί το κάπνισμα σε μπαρ, εστιατόρια και κέντρα διασκέδασης. Ευνοϊκά δεκτή η πρόταση από το υπουργείο Οικονομικών που προχωρά στις ρυθμίσεις.

Κλείνει το μάτι στους θεριακλήδες το υπουργείο Υγείας για την περίοδο των Χριστουγέννων, καθώς δίνει το πράσινο φως στο ελεύθερο κάπνισμα σε μπαρ και χώρους αναψυχής, με την προϋπόθεση ότι ο ιδιοκτήτης θα έχει λάβει ειδική αδειοδότηση έναντι χρηματικού ποσού.

Προς αποφυγή περισσότερων λουκέτων στα συνολικά 4.000 μαγαζιά μαζικής εστίασης, η πρόταση αυτή αποτέλεσε το τελευταίο δυνατό χαρτί του αρμόδιου υπουργείου, προκειμένου να αυξηθεί η προσέλευση των πελατών στα καταστήματα, μετά την πρόσφατη καταγραφή σημαντικής συρρίκνωσης των οικονομικών τους, εξαιτίας της καπνοαπαγόρευσης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», η πρόταση δεν βρίσκει αντίθετο τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου, δεδομένης και της οικονομικής συνεισφοράς των επιχειρηματιών και της διάσωσης των καταστημάτων.

Οι λεπτομέρειες των ρυθμίσεων αλλά και ο καθορισμός του ποσού που πρέπει να καταβάλλουν οι ιδιοκτήτες των μπαρ, θα συζητηθούν σε διυπουργική επιτροπή που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες παρουσία των υπουργών Υγείας, Οικονομικών και Ανάπτυξης, ενώ και ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει εκφράσει την επιθυμία να παραστεί.

Εμπάργκο στα εστιατόρια

Σε ισχύ θα παραμείνει ο απαγορευτικός, για το κάπνισμα, νόμος για τα εστιατόρια και γενικότερα τους χώρους όπου σερβίρεται φαγητό.

Κατά τ’ άλλα, ο αντικαπνιστικός νόμος θα εφαρμοστεί κανονικά στους υπόλοιπους δημόσιους χώρους και μάλιστα οι έλεγχοι θα ενταθούν.

Αυστηρότερα πρόστιμα

Στη μάχη των προστίμων μπαίνει πιο εντατικά και το Σώμα Επιθεωρητών Υγείας (ΣΕΥΥΠ), στο οποίο θα μεταταχθούν 60 υπάλληλοι από την κεντρική υπηρεσία του υπουργείου Υγείας αλλά και από εποπτευόμενους οργανισμούς.

Πρόκειται για υπαλλήλους που σήμερα είτε δεν αξιοποιούνται στις υπηρεσίες τους, είτε δεν έχουν πια αντικείμενο.

Οι ίδιοι θα επιδοθούν στη διαδικασία των προστίμων, καθώς διαπιστώθηκε ότι μέχρι στιγμής η δημοτική αστυνομία δεν επιβάλλει τις αναμενόμενες ποινές, είτε εξαιτίας της προσωπικής επαφής που έχουν συνήθως οι δημοτικοί άρχοντες με τους παραβάτες, είτε επειδή το σύστημα παρουσιάζει δυσλειτουργίες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τους πρώτους δύο μήνες δεν έχουν επιβληθεί πάνω από 380 πρόστιμα, τα οποία είναι και αμφίβολο εάν έχουν πληρωθεί.

Στο μεταξύ, στο τμήμα Δημόσιας Υγείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης εξετάζεται αν πρέπει να παρέχονται επιπλέον πληροφορίες για τον καταναλωτή πάνω στο πακέτο ή στοιχεία για τα συστατικά που πρέπει να δίνουν οι εταιρείες καπνού κ.λπ.

http://news247.gr

Και ελληνικό mirror της wikileaks στο ΑΝΤΙΒΑΡΟ

Εδώ:
http://wikileaks.antibaro.gr

Καὶ ἐδῶ leaks ἑλληνικοῦ ἐνδιαφέροντος, σχετικὰ ἄρθρα καὶ σχολιασμός:
http://www.antibaro.gr/wikileaks

Μπράβο παιδιά!

"Σέχτα" στα μούτρα τους βρήκαν το ΠΑΣΟΚ και το MEGA... καθαρά τα όπλα όπως έδειξε η εξέταση

Από τον μέχρι τώρα έλεγχο των όπλων που βρέθηκαν στις γιάφκες σε Καλλιθέα και Πειραιά δεν προέκυψε ότι κανένα από από αυτά σχετίζεται με τρομοκρατικές επιθέσεις.

Τουλάχιστον 12 εισαγγελείς λαμβάνουν μέρος στια ανακρίσεις και τις έρευνες που γίνονται αυτήν την ώρα και οι οποίες εστιάζονται στην Αθήνα, τον Πειραιά, την Καλλιθέα και τη Νέα Σμύρνη.

Μέχρι αυτή την ώρα έχουν γίνει πάνω από 10 προσαγωγές και αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία έξι με επτά από αυτές να μετατραπούν σε συλλήψεις.

Στο μεταξύ, έρευνες σε διάφορα σπίτια της Αθήνας, της ευρύτερης περιοχής της Αττικής αλλά και στην επαρχία, πραγματοποιούσε όλο το βράδυ η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία. Ανδρες της υπηρεσίας μπήκαν σε διαμέρισμα της Καλλιθέας στην οδό Πλάτωνος 131, όπου βρήκαν αλεξίσφαιρα γιλέκα και χειρομβοβίδες. Επίσης σε σπίτι του Αγρινίου στην οδό Δασκαλοπούλου, βρέθηκαν όπλα χωρίς ακόμη να έχει δοθεί στη δημοσιότητα ο αριθμός τους.
www.tovima.gr

Μανώλης Κεφαλογιάννης: "Παράταση αναστολής πλειστηριασμών 1ης κατοικίας"

Την παράταση του μέτρου απαγόρευσης πλειστηριασμού 1ης κατοικίας μέχρι το τέλος του επόμενου έτους και την επέκτασή της για όλους τους πολίτες -καταναλωτές ανεξαρτήτως ύψους χρεών και για το σύνολο του περιεχομένου της κατοικίας τους ζήτησε από τους Υπουργούς Οικονομικών, Οικονομίας-Ανάπτυξης, Δικαιοσύνης ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και Βουλευτής Ηρακλείου Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Το πλήρες κείμενο της παρέμβασης του πρώην Υπουργού έχει ως εξής :

ΘΕΜΑ: Παράταση αναστολής πλειστηριασμών 1ης κατοικίας και κινητών περιουσιακών στοιχείων εντός αυτής

Οι Ενώσεις Καταναλωτών θέτουν ως ζήτημα άμεσης πολιτικής και κοινωνικής προτεραιότητας την παράταση του μέτρου απαγόρευσης πλειστηριασμού 1ης κατοικίας μέχρι το τέλος του επόμενου έτους και την επέκτασή της για όλους τους πολίτες -καταναλωτές ανεξαρτήτως ύψους χρεών και για το σύνολο του περιεχομένου της κατοικίας τους. Είναι προφανές και δίκαιο ότι μαζί με την 1η κατοικία πρέπει να προστατεύεται και το περιεχόμενο της 1ης κατοικίας, όχι μόνο διότι η κατοικία ενός εκάστου των πολιτών αποτελεί άσυλο, αλλά και διότι η πλειονότητα των κινητών πραγμάτων που βρίσκονται σε αυτή εξυπηρετεί ουσιώδεις βιοτικές ανάγκες του πολίτη και της οικογένειάς του.

Επειδή:
1. Η παράταση ισχύος του μέτρου είναι απολύτως αναγκαία και για την εφαρμογή του νόμου 3869/2010 (Ρύθμιση των οφειλών υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων) δεδομένων των δυσχερειών που έχουν παρουσιαστεί και είτε αφορούν τις διαδικασίες του νόμου είτε την συμπεριφορά των τραπεζών.

2.Οι τράπεζες επισπεύδουν τον προσδιορισμό χιλιάδων πλειστηριασμών ακινήτων 1ων κατοικιών εντός του έτους 2011, παρότι είναι ενεργή η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων του ν. 3869/2010, που προβλέπει με ειδική διάταξη -ρύθμιση την προστασία της 1ης κατοικίας των οφειλετών

3.Το κοινωνικό και ουσιαστικό λειτουργικό κόστος της ανωτέρω συμπεριφοράς είναι τεράστιο και φαλκιδεύει και δυναμιτίζει ουσιαστικά την εφαρμογή του Ν. 3869/2010 μέσα σε συνθήκες γενικής οικονομικής κρίσης, ύφεσης και ανέχειας.

4.Οι τράπεζες επιβιώνουν με τα δισεκατομμύρια ευρω που οι ελληνικές κυβερνήσεις τις έχουν χρηματοδοτήσει τα τελευταια χρονια, από τα δάνεια που θα πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι

Ερωτασθε:

1.Προτιθεται η κυβερνηση ΓΑ Παπανδρεου να νομοθετήσει άμεσα την παράταση του ισχύοντος μέτρου αναστολής των πλειστηριασμών μέχρι την 31/12/2011?

2.Προτιθεσθε να παραλάβετε στη νομοθετική ρύθμιση τη προστασία με την αναστολή των πλειστηριασμών το συνόλου των υπερχρεωμένων καταναλωτών, αφού ο νόμος 3869/2010 δεν θέτει ως προς την ρύθμισή του ποσοτικό κριτήριο?

Αθήνα 3/12/2010

Ο ερωτών

Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης

Έχουν τρελαθεί οι Αμερικάνοι με τη wikileaks

http://wlcentral.org/sites/default/files/imagepicker/4/TIME_20101213.jpgΌπως γράψαμε την Παρασκευή είναι σαν τη Λερναία Ύδρα. Ένα κεφάλι κόβεις, 2 βγαίνουν. είμασταν βεβαίως λάθος γιατί ένα κόβεις και βγαίνουν 100. Τι εννοούμε; ότι μάλλον εγκατέλειψαν την προσπάθεια να κλείσουν τη σελίδα και προσπαθούν να τρομοκρατήσουν ή να εκβιάσουν τους κατοίκους τους προκειμένου να μην διαβάζουν τις αποκαλύψεις, όπου δεν μπορούν να τους αποκλείσουν.

Την Παρασκευή λίγες ώρες μετά το κλείσιμο της σελίδας της wikileaks σας ενημερώσαμε ότι άνοιξαν δυο νέες σε Ελβετία και Γερμανία. Αργά το βράδυ οι Αμερικάνοι μέσω της εταιρίας τους everydns.net έκλεισαν την ελβετική σελίδα της wikileaks. Τότε η wikileaks "απάντησε" με το άνοιγμα πάνω από 50 σελίδων (κανονικών και mirror)!! Έτσι μετά από μερικές ώρες οι Αμερικάνοι βλέποντας το αδιέξοδο των προσπαθειών τους, ξανάνοιξαν την ελβετική σελίδα και άλλαξαν μέθοδο.

Χθες διάφορες υπηρεσίες είτε απέκλεισαν την πρόσβαση στις σελίδες της wikileaks, είτε τρομοκρατούσαν τους υπαλλήλους τους προκειμένου να μην τις επισκευθούν.

- Η Paypal έκλεισε το λογαριασμό όπου η wikileaks δεχόταν δωρεές.
http://cache.gawkerassets.com/assets/images/7/2010/12/500x_custom_1291408604682_iraqcomputers.jpg- Οι Αμερικάνοι στρατιώτες στο Ιράκ, που συνδέονται στο ιντερνετ μέσω του δικτύου του Στρατού ( NIPRNET), βλέπουν μια προειδοποίηση στις οθόνες τους όταν γράψουν τη λέξη "wikileaks" που τους "ενημερώνει" ότι πρόκειται να παραβούν το Νόμο βλέποντας διαβαθμισμένα έγγραφα.
- Η βιβλιοθήκη του Κογκρέσου (η μεγαλύτερη στην Αμερικάνικη ήπειρο) απέκλεισε την πρόσβαση
- Η διοίκηση του Social Security
προειδοποίησε τους υπαλλήλους της ότι τα έγγραφα συνεχίζουν να είναι διαβαθμισμένα και όποιος τα διαβάζει ή τα διακινεί παραβαίνει το Νόμο
- Το Υπουργείο Εξωτερικών και το Υπ. Εμπορίου επίσης προειδοποίησαν τους υπαλλήλους τους να μην δούν τα έγγραφα
- Το Υπουργείο Παιδείας απέκλεισε την πρόσβαση στους υπαλλήλους του
- Το γραφείο παρακολούθησης του προυπολογισμού έστειλε ένα υπόδειγμα επιστολής και κάλεσε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες να ενημερώσουν τους υπαλλήλους τους ότι είναι παράνομο να βλέπουν διαβαθμισμένα έγγραφα:

http://www.talkingpointsmemo.com/images/docpage-fedemployeeswikileaks1.jpghttp://www.talkingpointsmemo.com/images/docpage-fedemployeeswikileaks2.jpg

Πάρτε και μια λίστα με τις σελίδες mirror που έχουν ως τώρα δημιουργηθεί:

Official Website

Important!
Please add Bandwidth and amount of free traffic, can we add you to a cluster?
More info on this, please? There are people with available bandwidth but do not know how to contribute or why.
NOTE: If YOU have an FTP Account, and the ability to add a subdomain(optional), get your backside to http://213.251.145.96/mass-mirror.html, and help out WikiLeaks!
Wichtig!
Bitte Bandbreite und Freitraffic Limit angeben, und ob die Aufnahme in einen Loadbalance Cluster erlaubt ist.
Official-IP's
DNS-Mirrors (Hostname Aliases - Names, which point to Original-IP)


  • Note: Please check if entry already exists! Thanks!

OpenNIC DNS Mirror - (Instructions: http://www.opennicproject.org/start-here )
Redirects (IP):

Broken DNS | diversions:

Mirrors [Content-Mirror]
(Mirrored (copied and re-hosted) content) (independent)
  • 100 Mbps, according to 2TB Traffic per month -> 10MBit
  • Cluster: Yes
  • will be protected in the event of massive DDoS to my employer infrastructure.
  • Bandwidth: 100Mbit
  • Transport: Flat Unlimited/100Mbit
  • Bandwidth: 100Mbit
  • Traffic 2-4 TB a month
  • Allowed in a cluster
  • Traffic: 2TB / 100Mbit
  • Cluster: Yes
Mirrors [reverse proxy]

Broken Mirrors:
  • Broken @ 201012040204 GMT +1
  • resolves https: / / wikileaks.dk / wp /

WikiLeaks dump's
(11.4 MB, Rev. 4.12. 20:58, 842 cables, SHA1 9a347c81c704713d34c63a9ae2c2d02fac6ddb4c)

Dropbox Set
Tor (onion routing) Mirror - https://www.torproject.org/
Freenet-Dump Site
  • SSK @ zDu8HawsepqF0ZvcHtP-5s9AdcNbU-aRHO4SSYs0Cpk, RVHNiANBwJ2It3qyknfgXPHNJvw9-RCRkIPpN83buaM,AQACAAE/wl_03-12-2010.7z

Related Links
Press reports
Files
Older leaks
Applications
Tips & Tricks

  • Create Mirror: To keep the WL servers alive, please download an existing dump.
  • wget -mk [DNS Mirror]

HowTo
This website and mirrors of this website